icon

Neochotná predavačka. Mám podať sťažnosť?

29. okt 2021

Dnes som mala nepríjemnosť s predavačkou, nakoľko som od nej chcela 40 plátkov šunky na chlebíčky. Odmietla mi to narátať, vraj za mnou čaká veľa ľudí a nemá čas. Povedala som jej, aby mi zavolala niekoho, kto ten čas má a drzo mi odvrkla, že možno vedúca čas má. Mám na ňu podať sťažnosť? Veľmi ma to urazilo.

zmrzlinka2021
29. okt 2021

@maciatkolulu ja neviem co je to zas to "deko", vzdy gramy... ja som to "deko" vzdy povazovala za taky archaizmus... 100 gramov, 150 gramov atd...

zirafienka
29. okt 2021

@karharas👍, milá autorka, sa môžeš hanbiť. A že pedagóg😀

midori123
29. okt 2021

@gabu_lienka naozaj by mi bolo potesenim. Ja nie som clovek ktory vyvolava hadky, dokonca u nas v rodine som znama tym ze konflikty inych skor urovnavam. No nemam rada nepravost a ludi ktori sa snazia niekoho silou mocou ponizit. Vtedy do tejto situacie uz vacsinou vstupim a dost razne obhajim toho cloveka, ktoremu sa toto deje.

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
danulicek
29. okt 2021

@katharas práve som odpadla 😂😂😂

domka222
29. okt 2021

"Milá anonymná" autorka. Byť tebou, tak sa teraz hanbím ako pes 😂

len_nig
29. okt 2021

😂😂😂 tak toto je gól fakt. Autorka podaj sťažnosť, ale na seba 😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ tupost nenormálna naozaj

h2
29. okt 2021

@domka222 Takéto sa nikdy nehanbia. 🙄

tykat
29. okt 2021

To je divne... u nas na dedine predavacka presne vie kolko vazi platok sunky. A podla toho nareze kolko deka chcem. A ak nevie tak odreze kolecko, odvazi a podla toho kraja dalej... predavacky to vacsinou uz maju v oku kolko platkov treba na urcitu hmotnost.

cervenaruza123
29. okt 2021

Mala si si pytat veducu, ved ti to ponukla, ze ma cas a ti napocita tie platky, aky problem. Mozno by sa ti veduca aj ospravedlnila za tu strasne drzu predavacku a mozno by ti dala moznost jej aj dat staznost na mieste a mala by si vsetko vybavene.
No kedze si tuto ponuku neprijala, tak asi sama vies, ze veduca by sa na tvoju stranu nepostavila. Inak fakt nechapem, preco si neprijala moznost rozpravat s veducou. Ked sa chcem stazovat, tak prva vec co by som chcela, ze by som sa potesila veducej a hned sa jej postazovala.

tykat
29. okt 2021

Z nakrajanej 😁 to mas fakt jedno, aj tak zopar platkov alebo aj polku vyhodis lebo budu zvetrane a suchnute medzi ostatne 😂 tam ti pocet nepomoze.

ivik4
29. okt 2021

Mna j*bne toto je strop 😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀

10zabka
29. okt 2021

prečítala som každý jeden komentár a napíšem len jedno: ak si učiteľka, môžeš sa hanbiť. Mala by si byť empatická, chápavá a nie buzerovať predavačku za to, že ti odmietne napočítať 40 ks plátkov šunky. Nie je v škole, aby počítala. Ešte, že si ch nechcela 400 😀 Alebo si ventiluješ niečo zo školy? Zamysli sa nad sebou. Moji rodičia sú obaja učitelia a myslím, že všetkým učiteľom robíš hanbu. Mimochodom, momentálne aj ja som predavačka. A len preto, že ma baví práca s ľuďmi a práca v službách. Ale mať takýchto zákazníkov za deň viac, tak idem do predčasného dôchodku.

maximilie
29. okt 2021

Jednoznačne napíš sťažnosť! Načo čakáš? Ze ani nabudúce ti nenakraja? Pekne uveď ,,Pani predavačka mi odmietla nakrájať 40 plátkov sunky".
Nie každý chodí na modrého kona,... tak nech sa pobavia aj inde na tebe.
A ak si učiteľka, pre dobro budúcnosti našich detí, prosím zmeň povolanie. Taka žena nemá čo v školstve robiť. Mimochodom, existuje niečo ako etický kódex učiteľa! Ja byť matkou tvojho žiaka, asi mením školu.

denda007
29. okt 2021

Uštipnite ma, lebo toto sa mi asi musí snívať 😀😀😀😀 pracujem v obchode a žiaľ takýto ľudia existujú 🙂

nttnnt
29. okt 2021

ty musis byt riadne tela teda skor to volam p.ca .... tak si sa mala postavit k nej a ratat jak pribrzdena....vau zasnem verim ze toto je vymyslena tema lebo inac ako mam dost

denda007
29. okt 2021

@maximilie musím vás trošku usmerniť, ona si pýtala 40 plátkov už nakrájanej šunky ,😀😀😀😀😀

husky25
29. okt 2021

Ouuu yeah 🤣🤣 krajsiu diskusiu som už mega dlho nečítala, cítim sa trápne aj za autorku 🙈 ty budeš asi učiteľka matiky 👌

tykat
29. okt 2021

@lucka_ke ...a co ked by to v tych balickoch nedavalo dokopy 40ks? 😂

tykat
29. okt 2021

@maciatkolulu ...tak ja napriklad tiez pytam cca 10 platkov nitrana (ci nakoniec bude 9 ci 12 neriesim). Ale ten u nas doma je len dcera, aj to len obcas...takze akurat na 2 rozky 😀 ...ostatne by sa vyhodilo.

husky25
29. okt 2021

@tykat by ich otvorila a zobrala presný počet a pri pokladní by povedala že má 3,75 balíka šunky 👌

h2
29. okt 2021

@tykat Ak je to nejaký väčší obchod a majú tam tak 10 druhov šunky, alebo ešte viac, každá má inú veľkosť a tým pádom aj plátok váži vždy ináč.

maximilie
29. okt 2021

@denda007 😅😅😅😅
Mne sa paci nápad @nttnnt
Keby som stala v rade a videla to divadlo a keby sa ta brzda potom postavila a zacala si tie plátky sama rátať, prisaham, ja by som skončila na zemi. . . Už teraz sa tu smejem jak koza

dudka121
29. okt 2021

@maciatkolulu pytam si na dg ale obcas koli malemu kedze ma celiakiu, ale to je ozaj sporadicky.....

moniikka
29. okt 2021

Mala si si opýtať polkila šunky a mala by si +- 40ks

mmoonna
29. okt 2021

Som si teraz predstavila seba na mieste tej predavačky. By som začala po jednom koliesku tú šunku rátať a prekladať na druhú kôpku. Pri 24 ks kolieska by som sa pomýlila a musela začať rátať znova 😀

tncka
29. okt 2021

No zbohom,ludom j.be🙄

melissa333
29. okt 2021

Nič zlom ale na tvojom mieste sa viac v tom obchode neukažem , a nie ešte sa sťažovať 😁

lenkafirka1
29. okt 2021

@mmoonna alebo listovať ako knihu 😅 naslinit prst a hybaj 💪😋

mima1
29. okt 2021

Ja len tolko ze skoda ze predavacky kolko krat nemozu ist a nakopat do r..i niektore zakaznicky. Ako ty mas fakt dost ist pytat 40kolies sunky. To nechcem vidiet keby sa pomylila a dala ti len 39😂😂😂