Otázka: Koľko ste pribrali v tehotenstve?
Pýtať sa ženy na vek sa nepatrí. Pýtať sa na váhu, je priam trúfalosť. Ja to napriek tomu risknem. Koľko si pribrala v tehotenstve?
Okrem tejto diskusie sa na to pýta aj náš Miky, maskot Modrého koníka, v ankete na 📱 Facebook Messengeri.
Takže ak sa chceš do Ankiet prebiehajúcich každý pondelok, stredu a piatok zapojiť aj ty, stačí kliknúť sem: https://i.modrykonik.sk/39SiaNb a zúčastniť sa Ankety.
Ako dopadlo hlasovanie na Facebooku?
39 % mamičiek pribralo do 10 kg, raz toľko 43 %. Viac ako 20 kg pribralo 18 % žien.
23kg
@redakcia 54kg pred tehu - 62kg počas. Obmedzenia žiadne, za každým jedlom zmrzlina ( to boli moje chute v tehu 🍦 ) a mesiac po pôrode som bola na svojej váhe pôvodnej.
Uj veľa.... +20kg
Pred tehu 46kg kolo pôrodu 70kg
Mala ma 15 mes a ja 47kg☺️
ja vela,pri oboch nad 20kg, ale nebol problem to schudnut
12 kg 🙂
20kg :(
22 kg pribrala do roka som ich schudla.. 😊
4kg, rodila som s váhou 53kg 🙂
Prve nic stale som vracala,druhe 30kg, tretie 30kg stvrte 24kil dnes mam 76kg a som spokojna 😁
Ja 17kg
Prvé 22 kg druhé 12 kg
prvé 12 kg, a druhé pri dvojičkách 18 kg - to mali skoro každá 3 kg 🙂
Pri prvej 6 kg, pri druhej 10 kg
Pri prvom 20, pri druhom 16 a pri tretom 18. Tri mesiace po tretom porode som znovu vosla do svojho oblecenia. Pri 170 cm mam 57kg.
33 kil 😖 rodit som isla 100 kilova....10 mesiacov po, a mam dole 29kg, do leta to dam :D
pri oboch 12 kg, po mesiaci som mala naspäť svoju váhu 51 kg
13,10,17
10kg a malý mal 4100g
@redakcia pri všetkých 3 tehotenstvach 30kg
Pri prvej 29kg, pri druhej 8kg 😂
30kg pri oboch synoch.. A teraz zatiaľ iba 9..😂😡
pri prvom 5 a pri druhom minus 4 :D (schudla som 😀)
@redakcia 10kg, po porode som schudla hned 15kg🙏😀
Pri prvej dcere pred 9rokmi som pribrala 7kg, teraz cakam chlapceka o 12dni mam termin a pribrala som 10kg.
Ja veľaaaa, veľmi veľaaa 😀 Pri prvom 92 pred tehu a 122 pred porodom = 30kg a pri druhom 105 pred tehu a 132 pred porodom = 27kg. A teraz mam 86kg 🙂 A deti mam v pohode 😀
Až 28kg, ale že vraj to na mne vidieť nebolo 🙈🙈🙈🤣
Pribrala som 5,5 kg. Bola som stále v pohybe, jazdila na kolobežke, chodila na dlhé prechádzky, robila v záhrade a chodila do prace. Mala som aj tehotenskú cukrovku a tak som si strážila stravu.

Pri prvom 22 kg,pri drugom 23 a pri tretom 24 kila.Zakazdym po pol roku som bola znova na svojej povodnej vahe 54 kila.Neobmedzovala som sa v nicom a stale dlho kojila.Este stale kojim (2 roky a tri mesiaca)prveho som kojila tri roky.Len vela pohybu a pitny rezim.