icon

Pomôžte: Hľadá sa trojročná Simonka.

djd
5. júl 2010

..vinnici, samozrejme.. ☹

atrami
5. júl 2010

@meggietn trest smrti? Ani omylom. Do basy !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tam si na nej zgustnú!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bufina
5. júl 2010

Je to strašně smutný, ale přišít jí jen neúmyslný zabití mně přijde docela málo, minimálně ještě zanedbání péče atd. Sice si nemyslím že to udělala úmyslně, ale těžko říct... Si pořád říkám že byla třeba tak ožralá, proto jí nepřišlo nebezpečný vzít malou tak blízko k řece a pak třeba v opilosti zavrávorala a malou tam srazila. Kdyby ju zavřeli, tak jí to tam "kolegyně" určitě pěkně dají,,,, Pokud ju tam opravdu schválně hodila, tak to musela být úplně bezcitná mrcha, ublížit tak malýmu bezbranýmu děťátku. Říká se že matka je v očích dítěte bůh a pro Simonku to měla být ta nejdůležitější osoba na světě a tak zle se k ní nakonec zachovala....

penelope2066
5. júl 2010

Trest smrti v ziadnom pripade,to by mala ta svina velmi jednoduche...Treba ju mucit zaziva nech trpi najviac ako sa da....

twinflame
5. júl 2010

Neverim tomu, ze Simonka spadla do Vahu nahodou. Matka tvrdila, ze chcela spachat samovrazdu. Naco potom brala so sebou dievcatko? A ak jej uz Simonka do Vahu spadla, preco za nou neskocila?

daniela242
5. júl 2010

Simonka anjelik spinkaj sladko ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

traktor
5. júl 2010

@twinflame ..ak uvidim svoje dieta nestastne spadnut do vody., tak urcite si pojdem sadnut do krcmy na poharik 😠 😠 ...vsak co, je to len dieta, aj ked moje....ale este mozem mat toooolko deti....

bufina
5. júl 2010

Jestli chtěla spáchat sebevraždu, tak snad jedině že by neuměla plavat, protože ve 30ti stupních v klidné řece by měla tak akorát dobrou koupačku, Já osobně když umím plavat, tak bych se asi neutopila aji kdybych moc chtěla. Tohle všechno by měli prověřit. Pokud byla zlitá, tak asi takový reakce neměla, aby tam za ní skočila. Ale ať je to jakkoliv, vždycky to bude jen její vina, že to malý chuďátko už nežije. A jak šla potom zase do hospody, tak už to u alkoholiků bývá, že jak je něco vyvede z míry, tak okamžitě sahají po alkoholu. Doufám že to neuhraje na špatnou psychiku a půjde natvrdo do basy.

granado
5. júl 2010

ahojte babky chcem aj ja pridať moju reakciu na tuto tragediu. bufina len ťa chcem poopraviť v tom že to nebola iba neaká malá riečka ale poriadne silný prud Vahu, bola som tam s manželom aj detmi zapaliť sviečku a vertr mi nedalo sa mi ani dychať čo si muselo to chudiatko vytrpieť, strašne to tam bolo.no ak je zavretá na psych. bojim sa že trest bude mať miernejši aj keď by si nič ine nezaslužila iba to isté čo spravila tej malej a to vam vravim ani zaväzovať ruky by jej nebolo treba utopila by sa tam.a také že to bola nehoda to nech ani neskuša to je blbosť ako mraky.som neskutočne naštvaná a doslova mi to pripadá že ju mala iba na to aby dostavala rodičák a už ju nepotrebovala. ☹ 😠 a keby ste videli mojho 6ročneho syna ako plačkal ked to tam videl, ale chcel tam isť aj ked sa hladala tak sa ma každé ráno na nu pýtal či sa už našla

ani3012
5. júl 2010

@granado ale keby ti tam mali "spadol" tak
1. buď skočíš za ním-pud sebazáchovi
a kedže bola vraj opitá
2. také niečo musí prebrať aj ožratého
Ale ona hodinu po tom,čo sa vraj malá alebo ona šmykla,rozprávala súvisle ."Bola na ihrisku a iba čo sa otočila,malej nebolo....bla bla bla....."
Ja si myslím,že keby ju nezachytili na kamere,tak všetci si budeme myslieť,že sa jej mala zatúlala a chúďa utopila sa(alebo ju tam niekto CUDZÍ , čo ju ukradol hodil)
Ja som strašne zvedavá aj na pitvu.Aby sme neboli ešte prekvapené,že mala bola už po smrti ,keď sa dostala do vody

granado
5. júl 2010

akurát to tou čítam a revem ako malé decko.ja mám taku strašnu zlou v sebe a ked sa ešte ukáže niekde fotka tej pridr....a nechutnej vrahyne 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 . presne tak ako vraviš ak by mi tam spadlo dieťa tak skočim aj keby tam bola aký kolvek prud.my sme pálili sviečlu v nedelu večer a ešte o 10.30 tam bolo kopu ludi. ach jo bulim 😢

ani3012
5. júl 2010

@granado to ti verím 😔 😢

atrami
5. júl 2010

@ani3012 , výsledky pitvy už sú 😢 Nedokázali cudzie zavinenie, ale malinká sa utopila. 😢
Máš pravdu alkohol potláča reflex.Písala som to v predchádzajúcich príspevkoch, skor ako sa malinká našla. To jej chovanie svedčilo o tom, že je to ona kto jej ublížil. Snažila sa to zakryť akoby prirodzeným správaním. A tí starí rodičia sú hovadá. Reakcia na nájdenie Simonky hovorí za všetko. Slovenské zákony sú na hlavu. Bude obvinená z opustenia zverenej osoby, maximálne neposkytnutia prvej pomoci, marenia vyšetrovania........Bude to definované ako nehoda, dostane najnižšiu sadzbu
😢 😢 😢 😢 . Dúfam, že nedostane len podmienku a pojde do basy, aby si ju tam niekto podal.
Mrzí ma, že ju nemožem nazvať pravými slovami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bebebrumik
5. júl 2010

@atrami a ako reagovali ti stari rodičia?

atrami
5. júl 2010

@bebebrumik , takmer žiadne slzy,smútok. A reakcia? ,,No stalo sa, aspoň mohla niečo povedať" 😖
Najdem to a dám link.

bebebrumik
5. júl 2010

...panebože, čo je to za rodina... 😠 😠 😠 strašne...už ani nekomentujem,bolo tu povedane všetko s čim sa stotožnujem...

atrami
5. júl 2010

@bebebrumik http://tvnoviny.sk/spravy/krimi/5-den-zachranar...
je tam viac videi toto je nižšie ☹

bebebrumik
5. júl 2010

,,,a že citujem starych rodicov-dcéra po nešťastnej udalosti roztrhala všetky vnučkine fotky... to mi pripada,akoby s tym už nechcela mat nič spoločne a že nevedia co bolo medzi nou a vnučkou, panebože ved islo o dieta vlastne dieta tak o co tam malo či mohlo ist???Pripadaju mi všetci strasni čudaci...mierne povedane... 😠

maca793
5. júl 2010

sú to hlupáci všetci len v krčme vedeli sedieť a malú nehľadať 😠

dala by som ich .... ved viete písať o tom tu nemôžem 😠 😠 😠 😠

atrami
5. júl 2010

@bebebrumik , skor nenávisť, akoby si uvedomovala, že ju odhalia a skončí v base.

lasenora
5. júl 2010

Nečítala som celú diskusiu, len nejaké posledné príspevky, ale aj tak mi dovoľte zareagovať, lebo sa to už naozaj nedá čítať. Máte právo vyjadriť si svoj názor na tú ženskú, ale nemáte právo ju súdiť a odsudzovať a tie všelijaké tresty čo tu píšete, no horšie než v stredoveku. Nesúďte, keď nechcete byť same súdené. Nekričte hop, kým ste nepreskočili. Samozrejme mi je ľúto toho nevinného dievčatka, ale všetko je tak ako má byť a nič nie je náhoda. Len toľko som chcela.

traktor
6. júl 2010

ako teraz nechapem to tvoje...vsetko je tak ako ma byt....podla mna je dobre, ked je tolko ohlasov, mozno sa aj kompetentny zobudia a budu tvrdsie zakony, pretoze u nas ked niekoho zabijes / a tym nemyslim len toto ale vseobecne/, tak je celkom normalne, ze vyviaznes s podmienkou, a ak sa ti to podari este raz, tak sa povie, ze si trpela chorobou, pripadne bola v detstve tyrana.....skratka stale sa to da dobre odvovodnit, a stale sa potom deje to co sa deje.... 😠 dieta privedieme na svet, aby sme sa on starali, vychovavali ho , lubili...a nie aby sme sa ho zbavili, ked nas uz prestane bavit...a nesudit..tazko nesudit...teraz ma byt kazdy ticho, lebo vsak co sa stalo...bolo to len decko....

diddi
6. júl 2010

@lasenora tak si najprv precitaj celu diskusiu!!!....vies vobec o co tu ide?...co sa stalo?....ty snad zartujes!!!...sudit ju bude iny,ale pravo odsudit ju mam - v mojich ociach vzdy zostane nechutnou bestiou,ktora si zabila dcerku...a co myslis?...nezasluzi si ovela,ovela viac nez akykolvek trest zo stredoveku?!...no a tie stokrat omlete myslienky tipu - nesudte...bla,bla,nekricte...bla,bla.....to co tym chces povedat?!!!!!....pretoze v tomto pripade si ich uplne nevhodne pouzila,ba az urazajuco - akoby sme my mohli byt hocikedy na jej mieste - no za seba ti poviem,ze mozem kricat,mozem odsudit - pretoze ja si svoje deti nezabijem!!!....vobec to nevyzera,ze by ti bolo luto Simonky,inac by si nenapisala tento svoj prispevok a vetu - ze vsetko je tak ako ma byt....vobec to nie je tak,ako ma byt - Simonka mala zit!!!...aj ked v domove,v adopcii,ale mala zit!

diddi
6. júl 2010

az teraz som si vsimla,ze je to novo zalozeny nick - takze v suvislosti s jej obsahom,ide o blokovaneho uzivatela, az z USA 😀 ...tak teraz spi,mate tam noc!

atrami
6. júl 2010

@lasenora akože nemáme právo súdiť. Máme!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sme matkami, každá z nás bola na svoje dieťa nahnevaná, možno v ťažkej životnej situácii, ale riešiť to ublížením dieťaťa je stredovek a riadne choré!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mňa by už nikto nemusel súdiť. Mne ak by padlo dieťa do vody skočím za ním!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Prečítaj si články, reportáže a potom súď.

Je to možno mimo ale čo sa týka zloby a ,,nenávisti" mi pripomenulo jeden zážito. Mala som 11-13 rokov mala som ísť na oslavu s kamarátkou. Namiesto toho sme išli s mamou za otcom do kúpelov. Celú cestu som bola nahnevaná. Keď sme sa vracali domov vlakom už sme mali vystupovať, čakali sme pri dverách. V tom sa dvere otvorili a ak by som mamu nezachytila- vypadlami. Aj keď som bola nahnevaná, možno cítila nenávisť, reflex mi to nedovolil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mirka414
6. júl 2010

@lasenora my sudime sme matky niektore dlho cakali na svoje deticky su tu take zienky co ani deti mat nemozu a kto sa zastane malinkej ak nie my,my sa mozme vykricat akurat tak na papieri.vies co je hrozne tie tresty co davaju napr tej co zalahla dieta a nasli mu alkohol v krvi a este ho aj po smrti podpalila 😠 😠 ten trest 3roky je doslova zart http://krimi.cas.sk/clanok/172153/desiva-podobn...

mirka414
6. júl 2010
penelope2066
6. júl 2010

http://krimi.cas.sk/clanok/172265/simonkina-mat...

Nemam slov!!! A tie tvrdenia jej rodicov...

penelope2066
6. júl 2010

@lasenora Tak na tento Tvoj prispevok nemam slov....Teda mam ale radsej Ti nic nenapisem,lebo by ma urcite vylucili z diskusie...

traktor
6. júl 2010

...tak aby to nakoniec nebola ta stara mama..alebo niekto z blizkej rodiny...lebo toto napise len chora hlava... 😠