icon

Prečo neposielajú migrantov naspäť?

8. sep 2023

Preco ich pustaju do EU? Hlavne takych, bezronnych, samostatnych jedincov.

Vie mi to niekto vysvetlit? Preco nemame na EU hranici 10m plot? Preco to nechaju?

Dakujem za vysvetlenie!

stanulienkat
8. sep 2023

@simca06022011 to su ekonomicky migranti. Bohuzial. Kym im budeme vytvarat podmienky, tak....

simca06022011
8. sep 2023

@stanulienkat ano a ekonomickym ked sa preklopi cln, maju ich tam nechat.. hnusna som ano.. ale co ma po nich.. :D tu sa idu vsetci potentovat z toho...
ja viem, hrozna som, do pekla pojdem ... mali by ich otocit a vyzvat nech dovesluju spat z kade idu...

domiklik
8. sep 2023

@cafelatte ako si predstavuješ ochranu našej 600 kilometrovej hranice s Maďarskom?

cafelatte
Autor odpoveď zmazal
cafelatte
Autor odpoveď zmazal
cafelatte
Autor odpoveď zmazal
hiro
8. sep 2023

@cafelatte Tisicky je malo. 650km, das jedneho na 100m co ten zmoze? Aspon kazdych 10m - sice medzi sebou budu mat riadnu fugu ale aspon nieco. Na to potrebujes 65 tisic policajtov a vojakov. A tolko ich nielenze nemame ale zlocinci vo vnutrozemi by mali raj, nikde ani jeden policajt, smelo do vykradaciek ;)

hladamematku
8. sep 2023

moaj kadernicka to dnes riesila, takze chapem toto dnes ide po socialnych sietach 🙂

vevesh
8. sep 2023

Lebo migracia vzdy bola, je a bude. Aj ked budes mat ten 10m plot, tak tu ludia dojdu (cesticky si najdu). Len s tym 10m plotom budes viac mrtvol zbierat zo zeme....

A na margo Ifonov- take daco ako certifikovana znacka existuje iba v zapadnych krajinach. Vo vychodnych a africkych krajinach a su necertifikovane ifony made in china= za 40 dolarov a vydrzi ti maximalne rok (a ak, tak si frajer/ka) -takze nemusite sa tolko cudovat, ze odkial maju "znackove" telefony....lebo su to akurat tak kopirovane sroty na dobu urcitu🙃🙃 a naopak, mali by ste byt vdacne za tuto techniku, lebo vdaka nej vedia vypatrat cestu migranta a vratit ho spat, aj ked je bez dokladov....

nickpick
8. sep 2023

bordel a spinu sem migranti nendonesu, tu tu mame uz x rokov aj bez nich, staci sa pozriet ako to vyzera v ghetach na Vychode vdaka tomu ze sa tu x rokov neriesi romska otazka, staci sa prejst po hocijakej dedine a pozriet sa na bordel na dvoroch (nepisrem o romskych osadach), detto bordel v okoli cinzakov v mestach, spina vo vchodoch panelakov, Slovaci su mega bordelari, co sa tyka chorob kombinacia “perfektne fungujucego zdravotnictva a faktu, ze kazdy druhy sa tu pasuje za doktora, cita konspiracne weby a veri ze sa vylieci cibulou v ponozkach, stamprlikom na lacno, odmietanie ockovania, dosledkom tohto vsetkeho bude ze sa tu budu sirit choroby jedna radost, k tomu absoutne nepotrebujeme migrantov….

zmrzlinka2021
8. sep 2023

@valeria_h inak sranda keď sa tu prezentujes ako kresťanka a pritom Ježiš bol emigrant

julish
8. sep 2023

@zuzanka.zuzu v saudskej arabii migrantov nestrieľajú, preboha vecného, tam je migrantov o ela viac ako v akejkoľvek európskej krajine, podobne v Libanone, Jemene, Keni a podobne.

subartic
8. sep 2023

@lenkakravcova ak teda moslim nepracuje a mohol by, je to proti učeniu tohoto náboženstva ?

sisaka
8. sep 2023

@suzitok 😮 to som ani netušila, čo sa deje na Slovensku!

zmrzlinka2021
8. sep 2023

Ľudia viete význam slova migrant?

Migrant je človek z Bratislavy, čo sa presťahuje do Trnavy, proste v rámci územného celku štát.

Ak sa niekto zo Slovenska presťahuje do Nemecka, je emigrant, máme tu plný koník emigrantie.

Imigrant bude niekto z inej krajiny, kto príde žiť na Slovensko.

cafelatte
Autor odpoveď zmazal
simca06022011
8. sep 2023

My tu mame schengen, tak neviem aké vnútorné hranice chce strážiť. Žiadne nie sú. Chrániť treba tie vonkajšie a to pokiaľ viem chodia aj Slováci pomáhať so HU. Riešenie ktoré by pomohli nie sú slnieckarske takže sa nezavedu.
@cafelatte islam všeobecne nie je problém;)

kvetinka75
8. sep 2023

@zmrzlinka2021 ano vieme a vieme aj ako to autorka myslela. Preto nerypeme do ,,gramatiky,,

valeria_h
8. sep 2023

@zmrzlinka2021 Vážne? No to je strašné toto 😳

zmrzlinka2021
8. sep 2023

@valeria_h ak vyznávas že si kresťanka, ži tak, lebo svet ťa pozoruje a porovnáva si kecy s realitou.

valeria_h
8. sep 2023

@zmrzlinka2021 Ešteže si tu a osvietila si ma 🤗

vlastnynazor
8. sep 2023

Tak mame sice uradnicku, ale progresivnu vladu, kt.nic neriesi. Migrantov bez papierov sem vyslovene pozyvaju, vydavaju im potvrdenia, kt.zevraj musia vydavat, hoci podla predvolebnej diskusie som pocula bud na markize alebo jojke, ze na vydanie toho potvrdenia je treba dany pripad/imigranta preverit a nie je povinnost to potvrdenie vydat, dokonca slovensko postup bol porovnany s rakuskym, kde migrantom vramci preverovania zoberu i mobil, aby si skontrolovali, kto su, kade isli....

Keby si bola imigrant a Rakusko ta nepusti, ale vies, ze Madari ta pustia, Slovensko na cele s progresivnou uradnickou vladou ta nevratia do Madarska, ale ti daju potvrdenie - staci, aby si si vymyslela, ze si zo Syrie, no cez ktoru krajinu by si tranzitovala napr. do Nemecka?

A toto nas caka v ovela vacsej miere po volbach s PS, kedze jedine, co vedia riesit je lgbt agenda (a to podotykam nemam nic proti gayom a lezbam), legalizacia drog a znizovanie dochodkov.

zmrzlinka2021
8. sep 2023

@valeria_h tu nejde o mňa, ale bacha, buď si soľou , ktorá spôsobuje smäd po živej vode, alebo jedom, ktorý ľuďom vysiela signál, že s kresťanstvom nechcem mať nič spoločné.

zmrzlinka2021
8. sep 2023

@vlastnynazor tak postup vlády nemá nič s progresívnym riešení. Progresívna znamená pokroková, ťa čo rieši a posúva. Buď v živote stagnuje s, upadas alebo si progresívna

vlastnynazor
8. sep 2023

@zmrzlinka2021 mne nemusis vysvetlovat vyznam slova progresivny v beznom v zivote. Vo veciach spojene s politikou to premna uz bude evokovat iba PS. A PS je pre mna iba nazov, vyznam slova progresivny, tak ako sa da najst v slovnolikoch si ja s nimi nespajam.

vlastnynazor
8. sep 2023

@zmrzlinka2021 a nechcem tu rozputat politicku diskusiu, napisala som len svoj nazor.

sisaka
8. sep 2023

@zmrzlinka2021 mýliš sa.
Migranti sú ľudia, čo sa sťahujú niekde za prácou, lepším životom niekde. Imigranti sú tí, čo sa už niekde prisťahovali. Emigranti sú tí, čo sa odniekadial odsťahovali.
Vyraz migranti je v prípade migrantov, čo tiahnu Európou správny, títo ľudia migrujú, sťahujú sa na iné miesto.

lucinkaboz
8. sep 2023

@lenkakravcova urcite saudska arabia?

lenkakravcova
8. sep 2023

@lucinkaboz Áno, Saudská, ak sa pýtaš na prijatie migrantov. Nemecko 6mil Španielsko 5mil Saudská 5 kíl vzala v ten rok.. Oni aj celkovo dosť dávajú peňazí do toho čo sa týka charity

lenkakravcova
8. sep 2023

@subartic určite.
Muži majú v islame povinnosť živiť ženy a deti svojou prácou.

Muži sú povinní starať sa o ženy za to, že Boh uprednostnil jedných pred druhými i za to.. (Korán, 4:34)

Ak má muž sestry a tie nie sú vydáte a rodičia sa pominuli, má povinnosť živiť aj sestry.
Muži v islame to majú z tohto hľadiska ťažšie než európski nemuslimovia.
Resp podľa toho poznáš ci je niekto Muslim reálne alebo nie.