Vyjadrite vďaku komunite Modrého koníka počas Vianoc
Blíži sa koniec roka a asi ako každý aj ja trochu rekapitulujem. A musím priznať že komunita ľudí na MK mi veľmi pomohla za čo by som sa chcel poďakovať, možno trochu konkrétnejšie a osobnejšie.
Ak máte obľúbené nicky s ktorých názormi sa stotožňujete, alebo vás donútia sa zamyslieť, alebo len pobavia, poďakujte im, v tejto téme alebo inde.
A ešte zábavnejšie by bolo keby každý kto dostane poďakovanie poďakuje dvom ďalším. Je to jednoduché: Stačí vedieť komu a za čo.😊
@andreatytler si skvelá a páčia sa mi tvoje príspevky týkajúce sa výchovy detičiek. Ďakujem ti.
@karolinakr
Mne prídeš veľmi rozkošná ako preplietaš svoje zážitky z minulosti do toho občas spomenieš svoje družstvo 🙂, nemáš problém sa opýtať, keď nevieš niečo a nehráš na tak na tú ktorá zjedla všetku múdrosť sveta.
Už sa snažím byť väčší diplomat, to ma celkovo naučil MK, nesnažím sa už púšťať moc do diskutujúcich a snažím sa aj v tomto v online svete viac na sebe pracovať, nech je to Ok nielen v reálnom svete, ale aj tom online. 🙂
Celkovo mám rada MK, lebo je to podľa mna ten najlepší brainstorming, človek tu dostane rôzne názory, z mnohých diskusií mám možnosť pozrieť na problém z rôznych uhlov, veľa krát tu zdieľajú zeny svoje tažké osudy, ako vtedy konali, čo prežívali a niekedy mi to pomáha ľahšie pochopiť moje okolie, prečo poniektorí konajú inak akoby som konala ja.
@hugger
@deedol
@slovakboy
Dakujem vam velmi pekne za mile slova. Napodobne chcem aj ja vam podakovat za podnetne, zabavne a priatelske debaty a rady.
Skvely napad na diskusiu @hugger. Nedokazala by som vypichnut len 2 ludi tu na fore. Je ich tu velmi vela @miadi, @babulkomale; @annm81; @queen_mary; @mooonika1975; @aurora33; @janickacrazy; @bluka2; @elizabet173; @tiika; @cacianka; @haley7897; @jaskolka; @biela_sova; @jana_eyre_2; @panda21; @akinomel; @bolarazjedna; @h2; @grof_monte_christo; @matkahelka; @majlo1234; @oblecenie99; @oslo1; @dena22; @katkamatka7; @carodejman; @marzuz89; @svetlonos; @akvi; a este vela dalsich na ktorych nik si teraz nespomeniem, ale chcem vam podakovat za prijemne stravene chvile.
@lubkovaandrejka Dakujem vážim si to. Snažím sa poradiť a byť slušný. Lebo nechcem zraniť človeka na druhej strane. Všetci si niečo nesieme.
@andreatytler jeeej ďakujem ❤️❤️ tiež s tebou rada diskutujem, krasne sviatky prajem 🥰
ja som tu krátko, nemám tu nikoho ,, oblúbeného, , proste komunikujem a buď si s niekým sadnem alebo nie. Ale všímam si niektoré nicky sú tu dosť často. Mňa by, samozrejme v dobrom, nie je to vyrývanie, aby si niekto nemyslel, zaujímalo, kde beriete čas, toľko vypisovať na MK.
Keď som v práci, sem-tam nakuknem, ale väčšinou riešim prac. veci , príp. súrne súkromné a nie MK. Keď som doma - varím, upratujem, kecám s rodinou, väčšinou mám zapnuté rádio alebo si pustím nejaký podcast - sem -tam sem nakuknem odpíšem. Ak ma nejaká téma zaujme, odpíšem viac. Cez víkendy málo, lebo ozaj - práca, rodina, to mi je prednejšie ako MK a keď som niekde v meste, nebudem vypisovať sem. Fakt by ma zaujímalo, kde niektoré berú čas písať sem stále. Dnes som napr. doma ale celý deň tu nebudem sedieť, aj suseda príde na kávu.
@andreatytler ďakujem veľmi pekne ☺️
Je to naozaj skvelá téma @hugger takto na konci roka!
Ja si az tak tie Nick-y nepamätám, niektoré ano, ale nerada by som niekoho vynechala, tak radšej vez konkretností... Posledné 2 roky som tu trávila veľa času, možno aj viac než by bolo treba, a tiež som sa tu veľa užitočných vecí naučila, stretla som zaujímavé, motivačné, inšpirujúce a ukludnujuce názory ci rady ☺️ a presne ako niekto písal vyššie, čítam tu rôzne názory z rôznych uhlov pohľadu na jednu vec a stále ma to učí, ako ten svet nie je čierno-biely, ako môžu byť rozličné názory (veľakrát aj protichodné) stále "dobré", rôzne cesty stále schodné.
@andreatytler jej dakujem, to je milené❤️❤️❤️
@ibatanecnica tak myslím si, ze je to hlavne preto, ze modry konik sa berie ako taka komunita ludi. Ak nemáš dobrých susedov, kamarátov blízko ci dobrých kolegov a potrebuješ sa s niekym rozprávať, tak toto je dobra náhrada. Veľa ľudí je dosť osamelých a ten ľudský kontakt im chyba. A toto je oveľa lepšie na medziľudské spájanie ako iné sociálne siete. Mne toto príde ako taký únik od povinnosti. Takže vždy ak sa dá tiež uniknem.
@ibatanecnica ja len k tomu, kde človek berie čas na MK.... Napr je tu veľa mamiciek na rizikovom, ktoré musia aj niekoľko mesiacov/týždňov ležať, tak ony majú času dosť....
Ja som napr na materskej, tie prve týždne neustáleho kojenia mi dobre padlo byť tu, a prísť na iné myslienky..... Lebo len tak sedieť a zamilovane sa dívať na dieťa 10hodin denne sa nedá podľa mňa... A teraz keď je väčší, nechce spať v postielke, a z postele sa bojím, že spadne, takže ležím pri nom odkedy on spí, ale ja o 8-9tek nezaspím ešte.... No a druha vec je, že počas oboch tehotenstiev trpím nespavosťou, v noci pravidelne som 2,5 hodiny hore, nech robím čokoľvek.... A teraz cestujem hodinu v autobuse, tak tiež odpisujem. Ale už končím a idem si citat knihu, ktorú mam so sebou ☺️
Priznávam, že mnou skôr v diskusii zarezonuje hlavne názor, nie vždy pozerám na nick, ale tí, ktorí odo mňa dostávate pravidelne páčiky, s vami sa stotožňujem najviac a i keď niekedy už presne neviem presne kto čo písal, myslím, že najdôležitejšia je hlavne tá múdra myšlienka, ktorá tu ostáva a pomôže možno niekomu, kto bude v podobnej situácii a googliť problém.
Prajem Vám všetkým krasne, pokojné a požehnané sviatky. 🎄🎄
Och, toto je aká milá téma 😍
Ja ďakujem @andreatytler. Občas ma prepadne depka, keď čítam o výchove detí a táto žena ma vždy nakopne, že nie je ešte všetko stratené. Aj @akvi @mamamasama @hortenziaj ich si pamätám z diskusie o dievčatku a nohavickach a boli jediná svetlá chvíľa v tom množstve nápadov, biť dieťa po zadku 🥺
Nie moc z diskusií ale zo skupiny by som poďakovala @missbau ktorá vždy poradí, keď sú žienky v strese po OP 😊
Samozrejme @viestta ktorá z nadhľadom, stručne a vtipne dokáže vyriešiť problém.
A som rada aj za chlapov ako je @slovakboy @hugger je super vidieť aj pohľad druhého brehu. Snáď som neskomolila veľa nicov. Určite ich je tu viacej, ktoré mi utkveli v pamäti, ale je nemožné všetkých vypísať.
@bolarazjedna tak rizikové, choroba, beriem, ale dosť žien tu písalo, že majú prácu , rodinu alebo aspoň deti už väčšie. Tak preto mi to napadlo, že kde berú na to čas.
@ibatanecnica tak tie ženy napr stále môžu denne cestovať s MHD do prace, pre dieťa do školy... A hneď vznikne hluchá polhodinka strávená na MK ☺️
@bloger rado sa stalo. 🙂 niekedy si hovorim,ked citam tvoje prispevky,ze som uz dlho nevidela tak dobreho cloveka...Veru, nikdy nevieme, kto co preziva a co mu zivot nadelil.
@bolarazjedna tak to áno, ale niektoré čo som si všimla, tak celý deň v podstate píšu príspevok za príspevkom. Celé dni, Preto mi to napadlo.
Porusim pravidla a spomeniem niekoho aj ja. 😀
Pozornosť by si zaslúžili aj @moonlight1210 ktorá máva dlhšie príspevky, ale vždy také ze sa človek zamysli. @hopsadobrandejsa aj tvoje príspevky sú vždy na zamyslenie, aj keď sa často nezapajas, @zmrzlinka2021 ma tiež také diplomatické a milé príspevky, ktoré sa snažia povzbudiť, @anjelicek26 aj tvoje príspevky si vždy rada prečítam. Nepoznám ťa, ale prídeš mi príjemná osoba a teda obdivujem tvoju veľkú rodinu. A ešte by som chcela spomenúť @janinah aj keď sa nezhodneme na niektorých rodinných témach, ale tvoje odborné znalosti som si vždy veľmi vážila a aj mi casto pomohli.
@janickacrazy si zaslúži like 😅
@katkami123 od teba som "páčik" ešte nedostala, nie sme si súdené, ale na tému mužskej nevery sa vieš pekne rozparádiť..tam by som ti dala aj 3 páčiky, keby sa dali 😅😅
@karolinakr
😂😂😂 ale dostala si 😁. Tých pätovych tém, ktoré mi občas dvihnú tlak je viac.
@andreatytler ďakujem 🥰 ty patris tiež k mojim obľúbencom.. 😀
@777januska777 jej, dakujem 🙂
@andreatytler
@panda21 dievcence, dakujem, aj ja rada citam vase nazory ❤.
A je tu par nickov, ktore si vzdy rada precitam, akurat, ze ja ich neviem vymenovat, lebo si ich nepamatam presne 😅 Ale ked ich zbadam, viem, ze su moja krvna skupina, napriklad teraz ked tu vyssie vidim @jana_eyre_2 No a samozrejme, dievcata z AS skupinky @lilitela, @kofa77 , @ella_smella. A plno dalsich, len fakt mam problem si pamatat kompletny nick 😅
@andreatytler ďakujem pekne. Aká milá téma 😊vnesie pokoj a radosť medzi ľudí
@moonlight1210 aj ja si vždy rada prečítam tvoje príspevky
@akvi jeej, ďakujem 🥰🥰 aj teba tu vždy rada vidím a rada s tebou diskutujem..
Ja by som spomenula veľa nickov, len ja mám taký problém.ze si moc nepamätám, len keď som v diskusii, tak vtedy viem zaradiť..
@andreatytler
@karolinakr ďakujem dievčatá, veľmi ma to potešilo, ja vás tiež rada čítam a ešte aj viaceré napríklad
@moonlight1210, @jana_eyre_2

@demodun
@hugger joj ďakujem veľmi pekne. Potešilo. Registrujem ťa tu len relatívne nedávno @hugger a bral som ťa ako tajomného účastníka. Aj ten obrázok v tvojom profile tajomný. Veľa nepíšeš, ale rozdávaš laiky. Teraz si sa odhalil a prijemne prekvapil. Záleží ti na komunite ľudi dobrej vôle a nedalo ti to neprejaviť takou peknou formou.
👍 Aj mne pomohol koník.