icon

Vyjadrite vďaku komunite Modrého koníka počas Vianoc

hugger
12. dec 2023

Blíži sa koniec roka a asi ako každý aj ja trochu rekapitulujem. A musím priznať že komunita ľudí na MK mi veľmi pomohla za čo by som sa chcel poďakovať, možno trochu konkrétnejšie a osobnejšie.

Ak máte obľúbené nicky s ktorých názormi sa stotožňujete, alebo vás donútia sa zamyslieť, alebo len pobavia, poďakujte im, v tejto téme alebo inde.

A ešte zábavnejšie by bolo keby každý kto dostane poďakovanie poďakuje dvom ďalším. Je to jednoduché: Stačí vedieť komu a za čo.😊

slovakboy
13. dec 2023

@demodun
@hugger joj ďakujem veľmi pekne. Potešilo. Registrujem ťa tu len relatívne nedávno @hugger a bral som ťa ako tajomného účastníka. Aj ten obrázok v tvojom profile tajomný. Veľa nepíšeš, ale rozdávaš laiky. Teraz si sa odhalil a prijemne prekvapil. Záleží ti na komunite ľudi dobrej vôle a nedalo ti to neprejaviť takou peknou formou.
👍 Aj mne pomohol koník.

slovakboy
13. dec 2023

@andreatytler si skvelá a páčia sa mi tvoje príspevky týkajúce sa výchovy detičiek. Ďakujem ti.

katkami123
13. dec 2023

@karolinakr
Mne prídeš veľmi rozkošná ako preplietaš svoje zážitky z minulosti do toho občas spomenieš svoje družstvo 🙂, nemáš problém sa opýtať, keď nevieš niečo a nehráš na tak na tú ktorá zjedla všetku múdrosť sveta.
Už sa snažím byť väčší diplomat, to ma celkovo naučil MK, nesnažím sa už púšťať moc do diskutujúcich a snažím sa aj v tomto v online svete viac na sebe pracovať, nech je to Ok nielen v reálnom svete, ale aj tom online. 🙂

Celkovo mám rada MK, lebo je to podľa mna ten najlepší brainstorming, človek tu dostane rôzne názory, z mnohých diskusií mám možnosť pozrieť na problém z rôznych uhlov, veľa krát tu zdieľajú zeny svoje tažké osudy, ako vtedy konali, čo prežívali a niekedy mi to pomáha ľahšie pochopiť moje okolie, prečo poniektorí konajú inak akoby som konala ja.

andreatytler
14. dec 2023

@hugger
@deedol
@slovakboy
Dakujem vam velmi pekne za mile slova. Napodobne chcem aj ja vam podakovat za podnetne, zabavne a priatelske debaty a rady.
Skvely napad na diskusiu @hugger. Nedokazala by som vypichnut len 2 ludi tu na fore. Je ich tu velmi vela @miadi, @babulkomale; @annm81; @queen_mary; @mooonika1975; @aurora33; @janickacrazy; @bluka2; @elizabet173; @tiika; @cacianka; @haley7897; @jaskolka; @biela_sova; @jana_eyre_2; @panda21; @akinomel; @bolarazjedna; @h2; @grof_monte_christo; @matkahelka; @majlo1234; @oblecenie99; @oslo1; @dena22; @katkamatka7; @carodejman; @marzuz89; @svetlonos; @akvi; a este vela dalsich na ktorych nik si teraz nespomeniem, ale chcem vam podakovat za prijemne stravene chvile.

bloger
14. dec 2023

@lubkovaandrejka Dakujem vážim si to. Snažím sa poradiť a byť slušný. Lebo nechcem zraniť človeka na druhej strane. Všetci si niečo nesieme.

aurora33
14. dec 2023

@andreatytler jeeej ďakujem ❤️❤️ tiež s tebou rada diskutujem, krasne sviatky prajem 🥰

ibatanecnica
14. dec 2023

ja som tu krátko, nemám tu nikoho ,, oblúbeného, , proste komunikujem a buď si s niekým sadnem alebo nie. Ale všímam si niektoré nicky sú tu dosť často. Mňa by, samozrejme v dobrom, nie je to vyrývanie, aby si niekto nemyslel, zaujímalo, kde beriete čas, toľko vypisovať na MK.
Keď som v práci, sem-tam nakuknem, ale väčšinou riešim prac. veci , príp. súrne súkromné a nie MK. Keď som doma - varím, upratujem, kecám s rodinou, väčšinou mám zapnuté rádio alebo si pustím nejaký podcast - sem -tam sem nakuknem odpíšem. Ak ma nejaká téma zaujme, odpíšem viac. Cez víkendy málo, lebo ozaj - práca, rodina, to mi je prednejšie ako MK a keď som niekde v meste, nebudem vypisovať sem. Fakt by ma zaujímalo, kde niektoré berú čas písať sem stále. Dnes som napr. doma ale celý deň tu nebudem sedieť, aj suseda príde na kávu.

bolarazjedna
14. dec 2023

@andreatytler ďakujem veľmi pekne ☺️
Je to naozaj skvelá téma @hugger takto na konci roka!
Ja si az tak tie Nick-y nepamätám, niektoré ano, ale nerada by som niekoho vynechala, tak radšej vez konkretností... Posledné 2 roky som tu trávila veľa času, možno aj viac než by bolo treba, a tiež som sa tu veľa užitočných vecí naučila, stretla som zaujímavé, motivačné, inšpirujúce a ukludnujuce názory ci rady ☺️ a presne ako niekto písal vyššie, čítam tu rôzne názory z rôznych uhlov pohľadu na jednu vec a stále ma to učí, ako ten svet nie je čierno-biely, ako môžu byť rozličné názory (veľakrát aj protichodné) stále "dobré", rôzne cesty stále schodné.

mooonika1975
14. dec 2023

@andreatytler jej dakujem, to je milené❤️❤️❤️

777januska777
14. dec 2023

@ibatanecnica tak myslím si, ze je to hlavne preto, ze modry konik sa berie ako taka komunita ludi. Ak nemáš dobrých susedov, kamarátov blízko ci dobrých kolegov a potrebuješ sa s niekym rozprávať, tak toto je dobra náhrada. Veľa ľudí je dosť osamelých a ten ľudský kontakt im chyba. A toto je oveľa lepšie na medziľudské spájanie ako iné sociálne siete. Mne toto príde ako taký únik od povinnosti. Takže vždy ak sa dá tiež uniknem.

bolarazjedna
14. dec 2023

@ibatanecnica ja len k tomu, kde človek berie čas na MK.... Napr je tu veľa mamiciek na rizikovom, ktoré musia aj niekoľko mesiacov/týždňov ležať, tak ony majú času dosť....
Ja som napr na materskej, tie prve týždne neustáleho kojenia mi dobre padlo byť tu, a prísť na iné myslienky..... Lebo len tak sedieť a zamilovane sa dívať na dieťa 10hodin denne sa nedá podľa mňa... A teraz keď je väčší, nechce spať v postielke, a z postele sa bojím, že spadne, takže ležím pri nom odkedy on spí, ale ja o 8-9tek nezaspím ešte.... No a druha vec je, že počas oboch tehotenstiev trpím nespavosťou, v noci pravidelne som 2,5 hodiny hore, nech robím čokoľvek.... A teraz cestujem hodinu v autobuse, tak tiež odpisujem. Ale už končím a idem si citat knihu, ktorú mam so sebou ☺️

katkami123
14. dec 2023

Priznávam, že mnou skôr v diskusii zarezonuje hlavne názor, nie vždy pozerám na nick, ale tí, ktorí odo mňa dostávate pravidelne páčiky, s vami sa stotožňujem najviac a i keď niekedy už presne neviem presne kto čo písal, myslím, že najdôležitejšia je hlavne tá múdra myšlienka, ktorá tu ostáva a pomôže možno niekomu, kto bude v podobnej situácii a googliť problém.

Prajem Vám všetkým krasne, pokojné a požehnané sviatky. 🎄🎄

panda21
14. dec 2023

Och, toto je aká milá téma 😍
Ja ďakujem @andreatytler. Občas ma prepadne depka, keď čítam o výchove detí a táto žena ma vždy nakopne, že nie je ešte všetko stratené. Aj @akvi @mamamasama @hortenziaj ich si pamätám z diskusie o dievčatku a nohavickach a boli jediná svetlá chvíľa v tom množstve nápadov, biť dieťa po zadku 🥺
Nie moc z diskusií ale zo skupiny by som poďakovala @missbau ktorá vždy poradí, keď sú žienky v strese po OP 😊
Samozrejme @viestta ktorá z nadhľadom, stručne a vtipne dokáže vyriešiť problém.
A som rada aj za chlapov ako je @slovakboy @hugger je super vidieť aj pohľad druhého brehu. Snáď som neskomolila veľa nicov. Určite ich je tu viacej, ktoré mi utkveli v pamäti, ale je nemožné všetkých vypísať.

ibatanecnica
14. dec 2023

@bolarazjedna tak rizikové, choroba, beriem, ale dosť žien tu písalo, že majú prácu , rodinu alebo aspoň deti už väčšie. Tak preto mi to napadlo, že kde berú na to čas.

bolarazjedna
14. dec 2023

@ibatanecnica tak tie ženy napr stále môžu denne cestovať s MHD do prace, pre dieťa do školy... A hneď vznikne hluchá polhodinka strávená na MK ☺️

lubkovaandrejka
14. dec 2023

@bloger rado sa stalo. 🙂 niekedy si hovorim,ked citam tvoje prispevky,ze som uz dlho nevidela tak dobreho cloveka...Veru, nikdy nevieme, kto co preziva a co mu zivot nadelil.

ibatanecnica
14. dec 2023

@bolarazjedna tak to áno, ale niektoré čo som si všimla, tak celý deň v podstate píšu príspevok za príspevkom. Celé dni, Preto mi to napadlo.

777januska777
14. dec 2023

Porusim pravidla a spomeniem niekoho aj ja. 😀
Pozornosť by si zaslúžili aj @moonlight1210 ktorá máva dlhšie príspevky, ale vždy také ze sa človek zamysli. @hopsadobrandejsa aj tvoje príspevky sú vždy na zamyslenie, aj keď sa často nezapajas, @zmrzlinka2021 ma tiež také diplomatické a milé príspevky, ktoré sa snažia povzbudiť, @anjelicek26 aj tvoje príspevky si vždy rada prečítam. Nepoznám ťa, ale prídeš mi príjemná osoba a teda obdivujem tvoju veľkú rodinu. A ešte by som chcela spomenúť @janinah aj keď sa nezhodneme na niektorých rodinných témach, ale tvoje odborné znalosti som si vždy veľmi vážila a aj mi casto pomohli.

hugger
autor
14. dec 2023

@dadis

Ďakujem sa rady, postrčenie tým správnym smerom a podobné názory na vzťahové témy.

karolinakr
14. dec 2023

@janickacrazy si zaslúži like 😅

karolinakr
14. dec 2023

@katkami123 od teba som "páčik" ešte nedostala, nie sme si súdené, ale na tému mužskej nevery sa vieš pekne rozparádiť..tam by som ti dala aj 3 páčiky, keby sa dali 😅😅

katkami123
14. dec 2023

@karolinakr
😂😂😂 ale dostala si 😁. Tých pätovych tém, ktoré mi občas dvihnú tlak je viac.

jana_eyre_2
14. dec 2023

@andreatytler ďakujem 🥰 ty patris tiež k mojim obľúbencom.. 😀

moonlight1210
14. dec 2023

@777januska777 jej, dakujem 🙂

akvi
14. dec 2023

@andreatytler
@panda21 dievcence, dakujem, aj ja rada citam vase nazory ❤.
A je tu par nickov, ktore si vzdy rada precitam, akurat, ze ja ich neviem vymenovat, lebo si ich nepamatam presne 😅 Ale ked ich zbadam, viem, ze su moja krvna skupina, napriklad teraz ked tu vyssie vidim @jana_eyre_2 No a samozrejme, dievcata z AS skupinky @lilitela, @kofa77 , @ella_smella. A plno dalsich, len fakt mam problem si pamatat kompletny nick 😅

akinomel
14. dec 2023

@andreatytler ďakujem pekne. Aká milá téma 😊vnesie pokoj a radosť medzi ľudí

mk22
14. dec 2023

@moonlight1210 aj ja si vždy rada prečítam tvoje príspevky

jana_eyre_2
14. dec 2023

@akvi jeej, ďakujem 🥰🥰 aj teba tu vždy rada vidím a rada s tebou diskutujem..

Ja by som spomenula veľa nickov, len ja mám taký problém.ze si moc nepamätám, len keď som v diskusii, tak vtedy viem zaradiť..

hugger
autor
14. dec 2023

Ďakujem @subartic za to, že aj napriek tomu koľko jej život naložil na plecia je schopná pomáhať iným.

janickacrazy
14. dec 2023

@andreatytler
@karolinakr ďakujem dievčatá, veľmi ma to potešilo, ja vás tiež rada čítam a ešte aj viaceré napríklad
@moonlight1210, @jana_eyre_2