icon

Moje dieťa nechce ísť do tábora

23. jún 2025

Ahojte.
Viem ze je neskoro uz ale trz to na mna tak dolahlo ze moje dieta je asi jedine co nechce ist na ziadny tabor. Jeho spoluziaci sa tesia ze pojdu na rozne a nas nechce ist. Ma 8 rokov a ked sme sa ho spytali ze mu zaplatime tak naco a nechce ist ze on radsej doma bude.

victory7897
23. jún 2025

Zrejme chce byť doma a hrať mobil ,Pc nonstop ? Normálka v 99% domácnosti..nič zvláštne

januska12323
23. jún 2025

Stráženie máte vyriešené inak by si ho už dávno niekam zapísala tak čo ťa trápi teraz? Bude mať konečne pokoj od cudzích deciek, ja sa mu ani nečudujem. Doma sa zabaví ako uzná za vhodné, zoberiete ho na výlety alebo kam chcete a prázdniny ujdú ani nevieš ako.

tenerifka
23. jún 2025

Nesil to a pockaj dalsi rok a uvidis. Nateraz skusit denny tabor, ved je vsade vela moznosti.
Ja som bola prvykrat v tabore ako 8-rocna, ale bola tam aj moja starsia sestra,inak neviem, ako by som to dala. Na dalsi rok som uz isla sama. Bola som ako dieta introvert, a veru bolo mi tam aj smutno, ale vzdy som sa nejako snazila prekonavat samu seba a postupne som sa otukala. Ako 12-rocna som bola na tabore v DDR, to bol zazitok, ktory si pamatam dodnes (mam uz 51 rokov), ako sme isli vlakom, pamatam si stanicu v Lipsku, chatky kde sme byvali, diskoteky, ako sme chodili na vylety.....
Mozno ked tvojmu synovi budu kamosi po prazdninach rozpravat, ako im bolo fajn, bude chciet ist na rok aj on

lenka.25
23. jún 2025

Moja staršia nechcela ísť do táborov ani za svet , ani by ma nenapadlo ju nútiť , prišla tomu na chuť až keď mala cca 14 rokov . Mladšia dcéra , asi tým , že od 6 rokov športuje , chodila na sústredia atd , tak ona sa na tábory každý rok teší . Minuly rok bola na štyroch 🫣.
A nemá syn nejakého dobrého kamaráta, že by skúsili ísť spolu ? Možno len preto , že tam nemá sparingpartnera , do tábora nechce .

0silvia0
23. jún 2025

Ja som bola raz v tábore, presne vo veku tvojho syna s mojou najlepšou kamarátkou a hneď 2 týždne. Pre mňa to bolo hrozné, nikdy viac som do tábora nešla, kamarátka chodievala potom už sama, nikto ma už nikdy na tábor nenahovoril.Trpela som tak jak kôň.

luccija
23. jún 2025

Nikdy som nebola v tábore ani moja dcéra.A žijeme😉

zazrak1991
23. jún 2025

A čo je na Tom zle že nechce ísť ? Nie každé dieťa chce chodiť do táborov. Vôbec to nerieš, my máme 7 ročného a tento rok tiež nikam nejde . Bol minulý rok na dennom tábore a síce sa mu páčili aktivity ,ale všetky deti tam už prišli s kamarátmi a jeho medzi seba nezobrali ,veľmi ma to trápilo a vedela som že aj jeho ...tábor si užíval ale zároveň sa trápil že tam nemá žiadneho kamaráta . Tento rok som zisťovala či deti z triedy niekam idú ale do tých čo sú u nás v okolí nejde nikto známy ,tak sme sa dohodli že tento rok budeme doma spolu a nejaké aktivity si vymyslíme

svetlonos
23. jún 2025

Ja som bola raz aj so sestrou, stačilo neprosím! Mali sme medzi 11-14 rokov. Cudzie decka, túry v prírode celodnove, pre mna leňochoda za trest! Mala som svoje kamosky doma, tam som s nikým nevedela nadviazať kontakt. Uz sme nikdy nešli a dobre tak. Nebola som ten typ.
Zati na plavecký sustredeni bolo super! Tiez bolo 1-2 tyzdne, chodili sme snáď od 6 triedy. Tam sme sa poznali spolu a bolo fajn, uplne ine ako tábor.
Nechaj ho ked nechce a nemusi.
Napriklad nas 5 ricny ma možnosť ísť do denného tábora. Ale ma tam kamoša a jeho mama- moja kamaratka, bude vedúca skupiny ich. Budu vonku, vyšantiť sa, maju tam tvorivé dielne, hrnčiarska, maliarov, práca s prírodnými materiálmi. Pytala som sa ho, chce ísť, tak kľudne! Aké teda len preto, lebo sa viem spoľahnúť na tu kamosku a maju k sebe pekný vzťah.

petko81
23. jún 2025

Nás bol akurát v dennom zo školy,memal s kým byť doma
Teras som na Materskej a nechce ani počuť o tábore

sisska96
23. jún 2025

Čosi jedine. Ja som tiež nikdy nechcela chodiť do táborov. Cez prázdniny som prečítala aj 20 kníh. Nie každí je extrovert. Pravdepodobne sa teší že bude v kľude bez veľa detí

mooonika1975
23. jún 2025

Tak kým si urobím deti, tak na toto pomyslím. Mám robotu aby som mihla byt s nimi. Mohla som kariéru budovať, ale deti sú prednejšie a vždy boli. Ako riešiš keď je chory? Už by som mala opatrovateľku a tá by chodila ku nemu alebo niekde s ním

pjosa
23. jún 2025

No moja dcéra tiež, ktorá nechce ísť na žiadny tábor, ani denný ani nijaký... a má 9 rokov a ani do školy v prírode neišla.

siska53
23. jún 2025

Su deti, ktore nie su taborove, ja som tabor neznasala bola som zial 3x a pre mna utrpenie. Moje si, naopak, uzivali aj denny, aj prespavaci, syn az teraz, ako ma 15, uz chodit nechce.. ale poznam ine deti, co tiez do tabora nechodia, nie prespavacieho..
Skuste najskor denny a pripadne pozri Wachumbu..ti maju na rozne veci zamerane tabory...

andrejka2424
23. jún 2025

Môj tábory miluje, chodí každé leto na 2 až 3. Z jeho spolužiakov nechodí vôbec nikto.

ariannazara
23. jún 2025

Ako dieťa som neznášala tábory, revala som tam vždy a chcela ist domov. Keď moje dieta nebude chcieť ist, nebudem ho nútiť.

liz_lemon
23. jún 2025

ja som nenavidela tabory, nie vsetky deti tam chcu ist, nikdy by som dieta nenutila ist, mne to absolutne nic nedalo, same negativne spomienky

nelka93
23. jún 2025

Ja som na prvom tabore bola až ako 11 ročná a neubudlo zo mňa. Ale teda u mňa nehrozilo, že budem cele leto doma na PC alebo mobile, lebo internet nemal takmer nik. Nonstop sme lietali niekam von a chodili sa domov len najesť a vyspať 😅

ankare
23. jún 2025

Tak respektuj jeho rozhodnutie.

trisha_r
23. jún 2025

Ani ja som nechcela 😂 pre mňa to bola nočná mora , ako introverta. A čo ,že ostatné sa tešia, keď ostatné skočia do studne tak aj on? Nechajte ho tak, akurát ho budete stresovať pokiaľ tam bude musieť ísť nasilu.

kacena2022
23. jún 2025

Moja dcéra chodila od 6 rokov do táborov,každé leto mala vybraté 3-4 lebo bohužiaľ nemali sme toľko dovolenky aby sme vykrili celé leto.

autor
23. jún 2025

A ked nepojde do tabora akoze doma bude len na mobile? Bohuzial na dovolenku tento rok nejdeme

andrejka2424
23. jún 2025

Môjmu sa veĺmi zapáčilo vo Fantázii-Stará Myjava.Deti si samé vyberajú, čo budú robiť doobeda,aj poobede.Je tam toho veľa na výber .Večer spoločný program,súťaže,disko,akebo kino.Do Bombova chodí od začiatku-tam si vyberá podľa zamerania.Bol na Harry Potter, alebo Woodkempe.

nikaeli
23. jún 2025

Určite nie je jediné dieťa, ktoré nechce ísť na tábor.. Moja dcéra je už dospelá a nebola na jednom jedinom tábore. Ja som ako dieťa bola na dvoch a dodnes si pamätám, ako som tam trpela - neznášam kolektívne športové hry, neznášam orientačné hry v lese s buzolou, neznášam nočné hry, kde na teba spoza stromu vyskočí strašiak. Naši ma jednoducho zapísali a ideš. Nepýtali sa ma na môj názor. Pre mňa to však nebola žiadna zábava. Chvíľami som to vnímala ako trest. Naopak, môj syn - prvák - tábory miluje - tento rok pôjde na tri (ale všetko denné). Bol aj minulý rok, aj rok predtým ako 5-ročný.

jana_eyre_2
23. jún 2025

Úprimne - mňa by do pobytového tábora nikto nedostal a nie ešte aby som to chcela od svojich detí..

Spýtaj sa sama seba, či by si šla niekam na pobyt a bývala by si týždeň s niekým úplne cudzím na izbe? Dobrovoľné poviem že ja teda ani náhodou..

Moje deti chodia iba na denné tábory a nebudeme to ani meniť.. nemajú problém byť bezomna, ale teda aby šli niekam na noc keď sami nechcú, ani náhodou.. okrem toho po škandáloch a mojich skúsenostiach by som neverila nikomu cudziemu..

libusak
23. jún 2025

Moje dieta bolo rovnake. Neznasala hulakanie a velky dav 🤷 na tabory teda nechodila

mirka0677
23. jún 2025
@anonym_autor

A ked nepojde do tabora akoze doma bude len na mobile? Bohuzial na dovolenku tento rok nejdeme

@autor a prečo by mal byť len na mobile? či ak nebude v tábore tak bude 8 hodín sám doma, kým neprídete z práce? My s mužom pracujeme na zmeny a deckám proste robíme program, jeden doobeda, druhý poobede a áno, je tam aj pár hodín na mobile. Inak sme vonku, na kupalisku, na ihriskách, prípadne sa dohodneme s ich kamošmi, čo tiež sú vtedy doma a idú von spolu alebo na návštevu, alebo sa hrajú sami doma.. proste každý deň niečo, na čo máme chuť my alebo oni. Potom sú také viacdňové výlety s nami mimo domu - u starých rodičov, u mužovej rodiny. A áno, jeden týždeň majú aj denný futbalový tábor, lebo chceli ale práve ten týždeň je pre mňa najhorší, lebo zasa vstávať na čas, chystať im jedlo, zaviesť ich tam, vyzdvihnúť,..stále sledovať čas... som radšej, keď sú cez prázdniny len doma a veci robíme len tak, kedy chceme 🙂

iwanka222
23. jún 2025

Ja som sa syna ani nepytala na tabor. Ja sa na prazdniny tesim. Konecne budeme moct spolu travit viac casu a vymyslat program ked budem mat volno.

kacena2022
23. jún 2025
@andrejka2424

Môjmu sa veĺmi zapáčilo vo Fantázii-Stará Myjava.Deti si samé vyberajú, čo budú robiť doobeda,aj poobede.Je tam toho veľa na výber .Večer spoločný program,súťaže,disko,akebo kino.Do Bombova chodí od začiatku-tam si vyberá podľa zamerania.Bol na Harry Potter, alebo Woodkempe.

@andrejka2424 Tam chodila aj moja dcéra do Fantázie na Myjavu,celkom sa jej tam páčilo.
To len mne sa nepáčilo čo potom odtiaľ doniesla domov.

cukroska
23. jún 2025

Môj starší bol raz aj to s kamarátom a viac nechcel, mladší nikdy nechcel.Nechodili moji..

cukroska
23. jún 2025
@siska53

Su deti, ktore nie su taborove, ja som tabor neznasala bola som zial 3x a pre mna utrpenie. Moje si, naopak, uzivali aj denny, aj prespavaci, syn az teraz, ako ma 15, uz chodit nechce.. ale poznam ine deti, co tiez do tabora nechodia, nie prespavacieho..
Skuste najskor denny a pripadne pozri Wachumbu..ti maju na rozne veci zamerane tabory...

@siska53 Ja som bola raz a nikdy viac som nechcela už..aj keď bolo dobre, ale doma mi bolo lepšie,😁