Aké sú najväčšie red flag pri zoznamovaní?
Čo je pre vás absolutný red flag pri zoznamení sa s mužom, keď sa spoznávate?
Bavme sa o mužovi medzi nad 35 rokov.
Kľudne môžu odpovedať aj muži pri ženách.
Vidím to tak, ze autorka alebo akakolvek iná žena, co hľadá chlapa po 35 to bude mať ťažké. V takom veku ako povie je už väčšinou všetko schopné rozobrate. Čiže bud zmiernite z nárokou alebo si treba hľadať vo vode rozvedených, ale aj tam to bolo z nejakého dôvodu, nie len tak zo srandy
Vidím to tak, ze autorka alebo akakolvek iná žena, co hľadá chlapa po 35 to bude mať ťažké. V takom veku ako povie je už väčšinou všetko schopné rozobrate. Čiže bud zmiernite z nárokou alebo si treba hľadať vo vode rozvedených, ale aj tam to bolo z nejakého dôvodu, nie len tak zo srandy
@kabyko vobec nie. Lebo múdrejší, si do 35 zariaďovali karieru, cestovali, užívali si, maju nasetrene, nieco od žite a okolo 35 len premýšľajú, ze uz sa chcu usadiť a hladaju stálu partnerku. Aspon ja co mam slobodných kolegov, nie su rozvedeni, nemaju deti, lebo nestihali, nechceli a este si zivot užívali. Od tej 33 sa to láme aj u nich, ze je ten cas hladat matku deti.
@kabyko vobec nie. Lebo múdrejší, si do 35 zariaďovali karieru, cestovali, užívali si, maju nasetrene, nieco od žite a okolo 35 len premýšľajú, ze uz sa chcu usadiť a hladaju stálu partnerku. Aspon ja co mam slobodných kolegov, nie su rozvedeni, nemaju deti, lebo nestihali, nechceli a este si zivot užívali. Od tej 33 sa to láme aj u nich, ze je ten cas hladat matku deti.
@betulinka1 ja si myslím presný opak ako ty. Po 35 zväčša slobodní muži už majú svoje slobodné staromládenecké rituály ktorých sa nechcú často vzdať ani po narodení detí a unikajú . Oni sa často síce chcú usadiť ale bez obmedzenia. Mnoho mužov do 35 a teda ani po 35 tke nemá žiadnu karieru , len jednoducho pracujú a míňajú na ten svoj život ako cestovanie a bary , takzvané vybúrenie. Následne hľadajú matku svojich detí , pokus , omyl , pokus omyl sem tam z toho omylu vznikne dieťa a 40 tka prekročená . Potom často vidíš tlupy 40+ čo robia výjazdy do Vietnamu alebo Thajska do bordelov, selfíčka z rôznych destinácii , vycerené zuby a doma expriateľka má minimálne výživné. Pre mňa z pohľadu založenia rodiny totálne neatraktívny chlap .
@anonym_autor taka schopná žena, ako Ty, nájsť tak schopného chlapa, to ani red flagy nepozeraj,takí nie sú..
@anonym_087d58 asi taka schopna nie je, nakolko je sama s "2" bytmi🤔🤣
@anonym_087d58 asi taka schopna nie je, nakolko je sama s "2" bytmi🤔🤣
@mk1111111111 kde som písala, že som sama? Môj muž by sa teraz zasmial poriadne.
@mk1111111111 kde som písala, že som sama? Môj muž by sa teraz zasmial poriadne.
@anonym_autor 🤣🤣
@kabyko ten dôvod na rozvod môže byť aj to, že si ľudia jednoducho nesadli 🙂
Možno sa bývalej nepáčilo, že jej neplatí dovolenky a večere, a tak kopla do zadku inak dobrého chlapa 😀
@betulinka1 ja si myslím presný opak ako ty. Po 35 zväčša slobodní muži už majú svoje slobodné staromládenecké rituály ktorých sa nechcú často vzdať ani po narodení detí a unikajú . Oni sa často síce chcú usadiť ale bez obmedzenia. Mnoho mužov do 35 a teda ani po 35 tke nemá žiadnu karieru , len jednoducho pracujú a míňajú na ten svoj život ako cestovanie a bary , takzvané vybúrenie. Následne hľadajú matku svojich detí , pokus , omyl , pokus omyl sem tam z toho omylu vznikne dieťa a 40 tka prekročená . Potom často vidíš tlupy 40+ čo robia výjazdy do Vietnamu alebo Thajska do bordelov, selfíčka z rôznych destinácii , vycerené zuby a doma expriateľka má minimálne výživné. Pre mňa z pohľadu založenia rodiny totálne neatraktívny chlap .
@subartic no vidis ja poznam opak. Do 30 tky makali, cestovali, budovali si karieru, dorábali doktoráty a neviem co. Od tej 33 zacali riesit aj sukromie. A stazuju sa na to iste. Ze normalnu zenu, co ma nejake rodinne hodnoty, tazko hladaju.
@subartic no vidis ja poznam opak. Do 30 tky makali, cestovali, budovali si karieru, dorábali doktoráty a neviem co. Od tej 33 zacali riesit aj sukromie. A stazuju sa na to iste. Ze normalnu zenu, co ma nejake rodinne hodnoty, tazko hladaju.
@betulinka1 čo sú to rodinné hodnoty ? Skús mi ich napísať.
@betulinka1 čo sú to rodinné hodnoty ? Skús mi ich napísať.
@subartic fu to ja len od nich, co riesia. Ja som teda 45+, cize to co pocuvam od kolegov 33+, ktori su vzdelaní, s vlastnym bývaním, autom, cestuju, staraju sa o seba, doma upratujú a varia si, je najma, 3/4 polonahé na insta, fb, vytrácajúce sa v posilke atd., ked sa odmaluje, tak jej zmizne polovica tvare, neda s nimi rozpravat na ziadne temy napr. nejaka história, politická situacia …..volny cas je tom, ze ide do posilky, bar, diskotéky, festivali. Polovica z nich citala nenakú knihu na základnej skole ako povinne citanie. Nemaju ziadne ambície na sebarozvoj. Deti nechcu, lebo o to sa treba starat. Varenie naco, Ved nieco objednáme. Umyt si po sebe aspon hrnček po káve, je ako ziadat o trojchodové menu pre 7 člennú rodinu. Ze vlastne ani ich to nenapadne. Bavime sa o ženách, ktore su 25+ nemaju deti.
ak sú všetci pre neho kamarátky a kamaráti. Ešte aj kaderníčka u ktorej bol viac ako 3x je už “kamoška” … a otáčam sa keď mi chlap povie “idem na kávu s najlepšou kamoškou” …
@subartic fu to ja len od nich, co riesia. Ja som teda 45+, cize to co pocuvam od kolegov 33+, ktori su vzdelaní, s vlastnym bývaním, autom, cestuju, staraju sa o seba, doma upratujú a varia si, je najma, 3/4 polonahé na insta, fb, vytrácajúce sa v posilke atd., ked sa odmaluje, tak jej zmizne polovica tvare, neda s nimi rozpravat na ziadne temy napr. nejaka história, politická situacia …..volny cas je tom, ze ide do posilky, bar, diskotéky, festivali. Polovica z nich citala nenakú knihu na základnej skole ako povinne citanie. Nemaju ziadne ambície na sebarozvoj. Deti nechcu, lebo o to sa treba starat. Varenie naco, Ved nieco objednáme. Umyt si po sebe aspon hrnček po káve, je ako ziadat o trojchodové menu pre 7 člennú rodinu. Ze vlastne ani ich to nenapadne. Bavime sa o ženách, ktore su 25+ nemaju deti.
@binarypete neviem čo je na tom chcieť muža schopného a zabezpečného, a čo je zlé na cestovaní a lietať po dovolenkách. Nie každá má záujem o muža s minimálkou , idúceho 50:50 a ešte s naloženým batohom detí a domácimi povinnosťami . To sa tým dievčatám ani nečudujem že sa nehrnú do takýchto vzťahov.
@betulinka1 ja mám 50 , deti mám ale dnes sa vôbec nečudujem tým dievčatám že nechcú vyznávať tie rodinné hodnoty a privádzať na svet deti s mužmi , ktorí si myslia že žena ktorá vyznáva rodinné hodnoty mu porodí deti , behá mu okolo zadku , deti sú výhradne jej a ešte má dávať polovičku na všetko . Za takýchto okolností by som na to kašlala aj ja , no načo si ten život takto sťažovať. A nie, 3/4 dievčat sa nepredvádza polonahé na instagrame, je to podstatne nižšia časť, to že chodia do posilovne je na ich chválu aj to že sa o seba starajú . Dnes sú ženy vzdelané , rozhľadené , chcú cestovať , spoznávať svet a nájsť si partnera ktorý bude partnerom , nie ďalšou guľou na nohe. Bojužiaľ čo mne vadí na dnešných ženách je prehnaný feminizmus a strach z toho že bude " zlatokopka " za ro že si nechá zaplatiť večeru alebo dovolenku a potom tak aj dopadajú .
@binarypete a ja by som si kľudne tú dovolenku zaplatiť nechala a aj večeru a aj kávu , aj by som prijala dar. Prečo nie ? A s takýmto nastavením učím aj svoje dcéry, jedna už je vydatá , má naozaj veľmi dobrého manžela, pričom ona sama pracuje a všetko je ich . Ďalšia dcéra má 15. 5 a ďalšia takmer 12. Takmer 16 ročná dcéra sa pomaly oťukáva s chlapcami , kľudne si nechá zaplatiť kofolu alebo kúpiť zmrzlinu , a nehrúti sa z toho či náhodou nie je zlatokopka.
@binarypete a ja by som si kľudne tú dovolenku zaplatiť nechala a aj večeru a aj kávu , aj by som prijala dar. Prečo nie ? A s takýmto nastavením učím aj svoje dcéry, jedna už je vydatá , má naozaj veľmi dobrého manžela, pričom ona sama pracuje a všetko je ich . Ďalšia dcéra má 15. 5 a ďalšia takmer 12. Takmer 16 ročná dcéra sa pomaly oťukáva s chlapcami , kľudne si nechá zaplatiť kofolu alebo kúpiť zmrzlinu , a nehrúti sa z toho či náhodou nie je zlatokopka.
@subartic Veď Tvoja najstaršia dcéra Natália je mentálne postihnutá, odkázaná na Teba, na čo sa tu hráš?
@binarypete vieš, ktorí chlapi sú zastancom platby 50:50 na prvom rande? Takí, čo majú za týždeň takýchto rande viac, zo zoznamky a volajú von všetky ako tak k svetu - rad radom. To je prvý red flag. No a druhý - volajú von rad radom, lebo chcú sex. Čiže už dupľom by mali mať chochmes a zaplatiť, minimálne za tie namotávky, čím babe kŕmia uši.
Proste chlap, ktorý chce konkrétne teba, tak urobí všetko pre to, aby si vôbec s ním na prvé rande šla. Tvoj pokus o 50:50 platbu rezolutne odmietne, taký chlap túto možnosť takto skoro ani nepripúšťa.
A ktoré ženy to zneužívajú, aby sa zadarmo najedli? No tiež tie zo zoznamky, ktoré idú na rande s každým.
@binarypete cize oznaci, ze sa mu paci aj osoba, ktora sa mu nepaci? Ja zarabam velmi slusne, ale ked som sa prvy krat stretla s mojim muzom, nechala som ho zaplatit a pozvat ma, bonton - muz pozyva damu na rande. Nebolo to trojchodove menu, ani najdrahsia restauracia. Nasledujuci krat som ho pozvala ja, vzdy na striedacku. Ale, aby sme si na prvom rande delili ucet na poli urcite nie. Keby mi to muz navrhol, zaplatila by som to cele a uz by som sa mu neozvala.
@binarypete fakt strašné . Klikať ako besný , značkovať ako pes , hlava nehlava aby som išiel s nejakou na kávu , je to jedno s hocijakou . A potom mať problém aj tu kávu zaplatiť. Tak keď ťa 8-9 z 10 žien odmietne , tak mi teda vysvetli kde sú tie ženy čo to využívajú na to najedenie a vypitie kávy, keď sa vôbec tak ťažko dostávate k ženám . Bavila som sa zo synom - 25 rokov a ten si nachádzal priateľky na rôznych aktivitách , v práci atď. A na rande pozval iba tú o ktorú mal naozaj záujem a neexistovalo aby jej nechal tu kávu zaplatiť a ani neskôr.
@binarypete okey, ale potom neplatí, že ženy sú "vyžírky". Keby boli a chceli chlapa zneužívať a zadarmo sa najesť, tak by chlapi nemuseli 2000x swipnut. A keď už nejakú na tú kávu teda dostane, aj tak za účelom sexu, tak halloooo zaplať jej tú kávu, ak si teda muž ( neviem podľa nicku).
Za mňa, keď už som privolila na rande, mala som reálny záujem a teda som tú prvú utratu vždy chlapovi na ďalšom vrátila, nejako. Buď na pumpe nejaké nealko a čokoládová tyčinka, káva, hocičo.
Tie tvoje štatistiky akurát potvrdili, že chlapi v dnešnej dobe sa správajú divne.🙂 A len o sto šesť swipujú.
@subartic spravne tak to ma byt, chlap ma byt živiteľ. Ale na druhej strane, očakávajú viac ako len, ze je pekna. To som pisala vyssie. Nejde o to, ze ide do posilky, ale ze sa tam pretŕča. Naopak, muzom sa paci ak ma zena hobby a stara sa o seba. Muzi su pripravení za to aj zaplatit, dovolenku, podporit zenu pri rozvoji, podnikaní aj cestovani. Ale to nepomoze, ked nema základný prehlad. No o com sa ma s nimi rozpravat. Na druhu stranu, vzdelaní muzi s rozbehnutou kariérou, hladaju zeny s tym pokojom, ten ženský element. Nie platenie 50 na 50. Teda o tych, ktorych som pisala ja.
Pre mňa by zase nebolo zle, ak by býval s rodičmi, ale zase nie 44 r chlap.Budem za úplne povrchnu, ale ja by som nemohla mať plesateho prepáčte za úprimnosť😂mne sa to veľmi hnusi.A z takých veci ako piercing, nie motorkár, bez alkoholu to je samozrejmosť, nie stáleho nadržanca, ziarlivca, workoholik, negatívny človek, fnucko všetko je zle a nič mi nevychádza, buran čo nadáva, sebestredneho.
Cigarety, nulovy zmysel pre humor, volic vladnej mafie, mamickar, chvalenkar, plesina, zle zuby, zapach, zgrlos, modny analfabet, nevzdelany....co ja viem, skoro vsetko
nech maju zeny nazor aky maju. Mna to nezaujima, ked som byval s rodicmi vadilo to ked som nemal auto vadilo to. Teraz ked mam auto a byvanie, mna nezaujima ziadna zena co ma nad 30. a to ja mam 30. Nechceli ma ked sa mi nedarilo, tak teraz si ja budem vyberat. a nech 30r ktorym tikaju biologicke hodinky umru s mackami a psami. Treba spravny filter zvolit na tinder a dat tam kludne vek od 20-26. Kavu zaplatim kludne a nikdy som necakal sex na prvom rande, je to vstupna investicia. Na druhej strane kym sme nemali sex moze zabudnut, ze ju budem niekam vozit, alebo platit ja na plnu sumu nejaky vylet.
@betulinka1 internet predal iluziu zenam, ze nepotrebuju chlapa. Preto si kazda mysli ze ma zlatu dieru, a nic ine netreba.
Poviem to tak, ze ak treba ist mimo mesta a hladat na dedine...
nech maju zeny nazor aky maju. Mna to nezaujima, ked som byval s rodicmi vadilo to ked som nemal auto vadilo to. Teraz ked mam auto a byvanie, mna nezaujima ziadna zena co ma nad 30. a to ja mam 30. Nechceli ma ked sa mi nedarilo, tak teraz si ja budem vyberat. a nech 30r ktorym tikaju biologicke hodinky umru s mackami a psami. Treba spravny filter zvolit na tinder a dat tam kludne vek od 20-26. Kavu zaplatim kludne a nikdy som necakal sex na prvom rande, je to vstupna investicia. Na druhej strane kym sme nemali sex moze zabudnut, ze ju budem niekam vozit, alebo platit ja na plnu sumu nejaky vylet.
@betulinka1 internet predal iluziu zenam, ze nepotrebuju chlapa. Preto si kazda mysli ze ma zlatu dieru, a nic ine netreba.
Poviem to tak, ze ak treba ist mimo mesta a hladat na dedine...
@anonym_e0337c bože ty si úplne mimo . Ak sa takto prezentuješ, tak žiadna normálna žena a to ani tá nad 20+ s IQ nad 100 si s tebou nezačne. Otvoríš ústa a ani si nezačal už si skončil . Nie , každá si nemyslí že má zlatú dieru , len nie každá je ochotná zabiť zvyšok života s chlapom čo má byt , auto a takéto vyjadrovanie. A 30 sú zvyčajne už mentálne niekde inde . 4 eurá berieš ako investíciu do ženy 🙂.
@anonym_e0337c bože ty si úplne mimo . Ak sa takto prezentuješ, tak žiadna normálna žena a to ani tá nad 20+ s IQ nad 100 si s tebou nezačne. Otvoríš ústa a ani si nezačal už si skončil . Nie , každá si nemyslí že má zlatú dieru , len nie každá je ochotná zabiť zvyšok života s chlapom čo má byt , auto a takéto vyjadrovanie. A 30 sú zvyčajne už mentálne niekde inde . 4 eurá berieš ako investíciu do ženy 🙂.
@anonym_a168fa podla mna si ten jeho hnev nepochopila. Takto to ma vnutorne a urcite to takto nebude prezentovať pred zenou

@mirokub v akomkoľvek veku, okrem mojich 16tich, bolo byvanie doma s rodičmi pre mňa stop. Už keď som mala 19, som mala priateľa, čo mal 25 a býval sám. Čiže zhrniem, bývanie doma u muža po 30tke je konečná. V byte mám chalana, čo má 20 rokov a pracuje. Tak si predstavujem mladého chalana, čo na sebe maká a nebýva s rodičmi.
@anonym_autor A spal a ti hypotéku nie? Tak potom veľa šťastia ak si chce ešte popritom šetriť na vlastné bývanie.