icon

Mám vo vzťahu pokračovať?

18. aug 2022

Ženy poraďte mi prosim. Začala som si s jedným starším mužom,.. Všetko bolo v začiatkoch skvelé a teraz po styroch mesiacoch sme išli spolu na dovolenku. Keďže sme z iných miest tak to bola aj príležitosť byť spolu dlhší čas. On mal aj na dovolenke home Office a ja som to chápala. Chodila som aj sama po meste, k moru ale aj som mu pomáhala, uvarila, upratala vždy všetko, ustlala po ňom, rešpektovala jeho čas na prácu. No vraj to nebolo dosť, lebo jemu chýbali raňajky a nerobila som to tak ako on chcel. Stále našiel niečo, čo som vraj urobila zle, vraj čakal viac snahy. ??? Pritom ani nepovedal, ako si to želá, vraj som to mala vedieť. Už viacero vzťahov sa mu rozpadlo, vraj boli všetky kravy, jedna ho podviedla, druhá bola výbušná, tretia neviem aká, no o jednej žiadna lichotivé správa a začínam mať pocit, že o chvíľku aj ja budem iba neschopná ako o nich trvdi. Ja by som tomu ešte chcela dať šancu a spoznať sa viac, no trošku mám aj obavy...

autor
18. aug 2022

@panelacikova po ďalší krát opakujem, táto téma nie je vymyslená. Išla som na dovolenku, lebo opakujem, sme z rozdielnych miest a toto bola forma a spôsob, ako to skúsiť aj takto spolu na pár dní. Cesta mi neprekážalo, prispela som polovicu na benzín + jedlo, zvyšok platil všetko on a preto som aj chcela trošku pomôcť, uvariť atď. len samozrejme som nečakala, že on to vezme takto že mu chýbali raňajky a káva. Ja sa nepovažujem za hlúpu, považujem ale za hlúpe to že som tomu viac-menej naletela a nechala sa asi aj využiť.

simona20201309
18. aug 2022

@layla123321 a možno to nebolo tak dávno (pred rokom)
Možno bol v šoku, že zabudol upratať po poslednej trtkacke

panelacikova
18. aug 2022

OK autorka, tak si sa nechala hlúpo využiť, tak to proste ukonči. ak je toto všetko pravda, tak by si s takým debilom zabila svoj vlastný život. chlap, ktorý miluje, by ťa nosil na rukách, vybavil by leteckú dovolenku ALL I. a tam by ťa usexoval k smrti.

lubkavargova1
18. aug 2022

Moja na dovolenke vy dvaja ste mali byt cely den v postely a neodlepit sa od seba...ranajky a kava to malo byt to posledne na co mysli a ten HO ani nekomentujem...
To fakt is az tak zufala, ze pristala na nieco take s dovolenkou? Moj priatel ma vzal k moru a vsetko zacvakal, ani cent nevzal aj ked tiez som chcela platit polovicku. Rano moru, potom naspat do izby a dlho sme ani nevysli...presne ako vyssie pisu, usexovali k smrti...ustlanie postele bolo to posledne co nas trapilo... bud si hlupucka, dlho sama, alebo zufala alebo nie prave najkrajsia a tak si rada ze nieko prejavil zaujem o teba.

autor
18. aug 2022

@panelacikova áno je to pravda bohužiaľ a áno viem, veds preto som tu založila diskusiu lebo nad tým uvažujem, že to bol asi krok vedľa, respektíve aj skúsenosť, že keby to s ním ťahám rok a zažijem to o rok, dva, asi by ma to aj viac mrzelo 🙂

elis248
18. aug 2022

@panelacikova tak toto ma fest pobavilo😆😆😆 (usexoval k smrti) ani sa nemôžem smiať lebo na mne spí 9m drobec

autor
18. aug 2022

@lubkavargova1 neviem, prečo by som mala byť zúfalá, tiež som tam išla s tým to skúsiť a písala som to aj v nejakom komentári vyššie, určite som nerátala s tým, že to dopadne až takto biedne a že ostanem navyše aj nedocenená, lebo keby mi aspoň poďakoval a kúpil kvety za pomoc alebo čokoľvek, čokoládu, objatie... Ale on ostal oduty, lebo neboli raňajky 🙂 a také niečo človek dopredu nevie predpovedať 🙂

alchemilkazltozelena
18. aug 2022

To ste šli akože autom do Francúzska? Super dovolenka

jahodka11
18. aug 2022

25 rocna a rozmyslas, ci s nim ostat? booze, rychlo chod hladat inde... 🙂 a uzivaj si zivota 🙂

zmrzlinka2021
18. aug 2022

Prečo nad odchodom iba uvažujes? Prečo to proste neukončis teraz?

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
alchemilkazltozelena
18. aug 2022

Potom napíš ako to trulko prijal... Som zvedavá 🤔

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
lienka.7
18. aug 2022

Asi je nejaký problem v pánovi, to ti nenapadlo?

alchemilkazltozelena
18. aug 2022

@elizabet173 nesranduj 🙈 žeby si nechal Delon ešte vyluxovať byť od nej? Je to možné 🤔

juliasb
18. aug 2022

@panelacikova mimo temy: myslím ze je reč o airbnb. My sme tak už s mužom obišli pekných pár krajín a áno aj sme varili a necítim sa preto ako slúžka. Vieš, my sme sa vzali v 21 rokoch. Bezhlavo zaľúbení, chudobní študenti ktorí chcú precestovať celý svet. Ak sme mali na výber 1 dovolenku v pohodlnom hoteli s polpenziou alebo tri v Airbnb byte, kde sme si v miestnom Lidli nakúpili raňajky, spagety a vajíčka na praženicu tak sme urobili to druhe. Staré krásne uzasne časy 🙂
Inak s témou to nesúvisí, len by som tak nezatracovala tu dovolenku v byte bez stravy. Niektorí ľudia to proste robia. Samozrejme v téme ide úplne o niečo iné

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
tykat
18. aug 2022

Ja by som mozno pokracovala, za plat a bez sexu. Ved to si ako sluzka.

podmostom
18. aug 2022

Ako mne príde divné ísť na prvú dovolenku a mat tam homeoffice. To ste nenašli počas leta ani pár dní kedy by ste boli v kľude spolu? No ktovie čo ten všetko stvara keď s ním nie si. A o maminke ako rozpráva? A kamarátov nejakých spomína? A ako si sa dala dokopy s takýmto typkom? Asi veľa otázok, ale nesedí mi na ňom niečo. Ty asi budeš len taká mladá trubka pre neho, podľa mňa ta vodí za nos. Píšeš ze si ho nejaký čas nekontaktovala a on teba zjavne tiež nie, divné..

autor
19. aug 2022

@podmostom nenašli, pretože ja mám tiež pracovné povinnosti tak sme išli takto, o mamke nehovorí v dobrom, nemajú dobrú vzťah, rodičov má rozvedenych, s otcom sa nekontaktuje... A s kamarátmi má dobrú vzťah, s jeho najlepším kamarátom má zoznámil, aj s takým ďalším párikom a spoznali sme cez zoznamku, on mi tam napísal prvý... Neviem, čo si on o mne myslí ale niekedy mám pocit že ma vidí iba ako malé dieťa alebo niečo v tom zmysle 😐

janickacrazy
19. aug 2022

@alchemilkazltozelena akože nechápem, prečo by niekto nemohol ísť autom do Francúzska, ja som išla s mojím vtedy ešte priateľom do Írska autom a bola to pre nás dobrodružná cesta

retatka
19. aug 2022

Lakomec a žgrgloš.A vôbec pracuje v IT?Ze v 35-ke ,ak teda ozaj pracuje v IT oblasti ,si nemôže dovoliť normálnu dovolenku ALL I. a musí mu žena robiť slúžku ?!Vieš čo ,slušný chlap by zariadil dovolenku aspoň s polpenziou a nieže sa hodiny terigať autom do Francuzska a ešte sa nechá obskakovat …mala si ho poslať nech ide na raňajky do lokalu .Neverim ,že je niekto tak jednoduchý a naivný.

panelacikova
19. aug 2022

@juliasb ja v tom vnímam stále rozdiel. aj ja som mala kedysi 20, tiež sme spolu s bývalým manželom pochodili čo-to (ale na SK vtedy), tiež sme hľadali čo najlacnejšie možnosti, aby sme zmestili čím viac rôznych miest. tomu rozumiem. ak ste na tom obaja rovnako, obaja sa rovným dielom (či už finančne alebo prácou) podieľate na danej veci. ale tu je to iné, snáď uznáš 🙂 chlap po 30-tke, vraj IT sféra, používa prakticky autorku ako slúžku... je to úplne iné, než to, čo máš na mysli ty a myslím, že mi veľmi dobre rozumieš 🙂 vy ste boli rovnocenní v tomto, autorka a ten jej krásavec sú akoby nadriadený a podriadená...

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
janickacrazy
19. aug 2022

@elizabet173 presne tak, poznám podobných exotov, majú peniaze, ale najradšej by neminuli ani euro, u nás bol jeden, čo prerobil poschodie rodinného domu a mal ho zakryté igelitom, aby sa nezničilo a keď prišla návšteva, tak odkryl a chválil sa aké to má super, inak tam ani nechodil 😂🤦

podmostom
20. aug 2022

tak holt, ono si fakt asi clovek tie vztahy zo svojej rodiny niekedy zavlecie aj do svojho vztahu, aj ked nevedome. V tom zmysle, ze asi nezazil normalny fungujuci vztah a sam nevie ako na to. Ano, mne sa tiez zda, ze ta berie trochu ako taku soplanu, co ma posluchat a nie celkom ako rovnocenneho partnera. V tom by si sa mala voci nemu vyhranit, ze ocakavas od neho respekt, aj ked si mladsia, ale uz davno nie si dieta. Onmi pride bud taky arogantny trulo, ze ma pocit ze ma prachy a zeny mu maju lezat pri nohach a byt z neho unesene za kazdych okolnosti. Alebo ma proste trosku poslabsiu tu socialnu inteligenciu, ze akoby nerozlisoval celkom co je podstatne co nie a co ti moze ublizit. Mozno je fakt taky truhlik trochu, ze cakal ranajky do postele, ale mohla by si tam nechat binec a bol by spokojny..ktovie. No vela stastia, o tom to je, ze pocas randenia clovek zistuje, co je ten druhy clovek zac. Lepsie ako na to prist az v manzelstve 😕 A uz sa ozval?

lulupulu
22. aug 2022

Jednoducho si chcel len vyskúšať ako sa o neho budeš starať 🙂 utekaj dievča

brisilda
22. aug 2022

malo sa snazis co uz 🙂 .... a teraz vazne, ak ti to teraz vycita co bude neskor ak by prisli deti ? Mamicka ho asi pekne vychovala a bud sa jej opytas na starostlivost o jej syna alebo mu podakuj za peknu dovolenku a povedz, ze niesi ochotna sa on starat a dat mu taku starostlivost na aku bol nauceny pri mamicke .

monkasponka
22. aug 2022

Dobreho chlapa spoznaš aj podla toho ako hovori o svojich byvalkach 😁. Všetky nemusia byť suprove, ale keď každa katastrofa s ktorou sa nedalo vydržať, je to podozrive 😉

zenulkaaa
22. aug 2022

Prepáč ale on išiel na dovolenku so slúžkou alebo s rovnocennou partnerkou? Ake snazenie?? By som ho poslala do prdele s prepacenim..
Poviem ti len jedno, nie nie je to na dalsiu sancu.. jedine ak sa chces dockat urazok a nadavok.. pretoze tito muzi vacsinou takto zacinaju, ze budu komentovat ako si co zle urobila a nakoniec ti jedneho dna povie ze si je*nuta pi*ca
Uz cele to ze musel mat strasne homeoffice na dovolenke mi pride divneee..
Akoze ved ste spolu 4 mesiace, nemal by byt on cely vyteseny z Teba a chciet si uzivat kazdy mozny cas s Tebou??? Pretoze tak to v zaciatkoch vztahu byva.
Velmi dobre porozmyslaj nad tymto vztahom….