Môj priateľ chce ísť na dovolenku s jeho kamarátkou
Baby poradte, ja som hotova...mam priatela, spolu sme vyse 5 rokov, nemame ziadne problemy...obcas chodi s kamaratmi von, s par naj kamaratkami na kavu...ja tak isto, nikdy som nemala dovod ziarlit, ani on ma mna nie...ma jednu kamosku ktoru pozna cely zivot a jej sa teraz skoncil 15 rocny vztah...a opytal sa ma ci by mi vadilo keby s nou ide na par dni na dovolenku ze ona sa potrebuje zbavit zlych myslienok, ze samozrejme izby budu mat oddelene...velmi som vybuchla ze kde toto videl...ze ved ist s kamoskou ma kavu je jedna vec ale na dovolenku ked si zadany je ina vec...skratka velmi sme sa pohadali a otocil to proto mne ze ja som ziarliva...inak som si ziadne cudne spravanie nevsimla, stale sme spolu cize nemozem povedat ze by sa nejak stretavali...co by ste robili na mojom mieste?
Ja uplne chapem, co Ti vadi a preco.
Na druhu stranu, ked sa poznaju tak dlho, tak verim tomu, ze su niekde na urovni brat-sestra.
Nemusela si vybuchnut, mohla si to s nim slusne odkomunikovat, nemyslim, ze tam ide o bocne umysly, to by sa Ta takto nepytal.
Ja tiez chodievam takto na dovolenky s jednym single kamosom a moj partner mi to nastastie bez problemov toleruje. Vie, ze mi moze verit a aj jeho pozna. Ale uznavam, ze moj partner je v tomto smere velmi tolerantny, kedze on je domased a ja som vetroplach 🙈😀
To sú teda nápady 🙄 už prvú noc by spolu spali…
A jeho posledné slová boli: "idem na dovolenku s kamarátkou"... 😉
Tak choď aj ty s kamarátom na dovolenku alebo rovno s dvomi 😁
A teba prečo nevolá s nimi?
Ja budem za divnu 🫣 ale môjmu by som netolerovala ani kávu s kamarátkou. Kľudne nech si dá pivo s kolegom, nech preberá co treba s ex...ale kamarátky len v mojej prítomnosti. Našťastie to mame vydiskutovane. Ja nemám kamarátov, on kamarátky.
… inak ako tu radíte, že povedz mu že aj Ty pôjdeš … tak aby si nebola prekvapená 😅 … presne toto robil môj bývalý. Keď som mu to otočila on povedal “jasne že mne by to nevadilo, to len Ty preháňaš a si žiarlivka … kľudne choď, ja Ti verím” .. keď sa jednalo o kino, výlet a podobne ..
@kavasmliekom absolútne niesi divná .. pre mňa je maximálne divné keď dospelý muž sa ťahá s “kamoškami”
...ja sice "baba" nie som, ale... 🤔
Myslím si, že si "vybavená" a je to začiatok konca s naštrbenou dôverou.
Každý kto je vo vzťahu má mať v hlave "upratané" čo znamená vzťah, partner, akú má prioritu v živote, komu "chce" darovať to najcennejšie v živote, svoj čas.
Je krásne a super, že je k tebe tvoj partner úprimný a povedal/spýtal sa ťa na tvoj názor ako partnerky, ale už len tá myšlienka ísť niekam na dovolenku bez teba, v 5 ročnom vzťahu je iracionálna a argument ísť s kamarátkou, pretože "potrebuje vyčistiť hlavu"... 🙄🤦
@autorka v živote tvojho partnera si žena na druhom mieste. Je to smutné, ale s týmto faktom byť vo vzťahu po 5 rokoch je "mega" sklamaním dôvery. Tu nie je čo zachraňovať, tu nejde o čo zabojovať, jednoducho tvoj partner sa "rozhodol"...
Štipkou empatie ma to mrzí, zabitých 5 rokov života... hoc by ste išli ďalej, nikdy nezabudneš, vždy sa vynorí spomienka/myšlienka... čo pre neho znamenáš, kde si v jeho živote...
Vzťah neznamená vlastniť, mať, "musieť", ale "chcieť" byť s tým druhým... tvoj partner "chce/chcel" byť nie s tebou, ale s niekým iným... tak mu nebráň a dovoľ nech ide, nech je šťastný...
Ľudia podvádzajú, sú neverní, ale aspoň to taja... tvoj sa ta ešte otvorene spýta, či si s tým v pohode... 🙄🤦
Tvoj partner, tvoj vzťah, tvoje rozhodnutia...
Martina Comisso - Rozhodol si sám... (Official Music Video)
ale nech ide. nechaj ho. nech urobí to čo chce. ale doma nech nájde potom už iba zbalené kufre. lebo si vybral niečo iné. nech kľudne ide. bude to jeho rozhodnutie rozbiť váš vzťah, nie tvoje.
Môj muž má takuto kamošku...čo jeho poznám poznám aj ju...vyrastali spolu v jednom paneláku,udržiavajú kontakt roky, ale odkedy sme spolu a ešte sme neboli manželia, môj muž ju poprosil aby keď chcela prísť nech volá mne, nie preto,- že mne by to vadilo (absolutne mi ona nevadí) ale preto, že on by sa cítil lepšie a férovejšie a chce mať vždy vo všetkom jasno a takto by nemuseli nastávať rôzne situácie...Chodí k nám pomerne často, aj sa dlho zdrží a aj z nás sa stali kamošky ale nikdy naozaj nikdy za tie roky neprišli s tým, že idu spolu na dovolenku alebo nejaká prespavačka niekde, alebo večere a káva osamote..Tak nejak sa všetci rešpektujeme a je to v pohode.
Keby nastala takáto situácia tak by som reagovala ako ty, skrátka to do vzťahu nepatrí a keď by po tom túžil - tam sú dvere a môžeš ísť.
@bludna @lindusss2016 boze baby kaslite na to. Aha, 99% zenam by to vadilo, a potom 1% nie, no a? Ako priklad uvediem nieco, co sa stalo vcera - boli sme s muzovym kamaratom a jeho novou priatelkou na veceri, a on (ten kamarat) utrusil, ze by jednu babu v takych obtiahnutych satach co tam bola "dobre pretiahol zozadu". Na zachode som sa jeho priatelky pytala, ci jej to akoze nevadi, a ona hihi haha, bed aj ja si myslim, ze vyzera dobre. Takze ludia su rozni.
Ja by som ho zabila.
@zorienka28 ved ja na to kaslem 🙂 len sa snazim povedat, ze kazdy vie byt hrdina v hypotetickej situacii. A ked pride na realitu, tak to prezivame uplne inak.
Neuveriteľná drzosť. Nechala by som ho nech si ide a ku mne sa už ani nevracia
Nepacilo by sa mi to,to kde sme?ona bude vyplakavat,on jej poskytne rameno,ved to je jak predloha na romanticky film.Mimochodom,mojmu najlepsiemu kamaratovi akurat uspavam dceru a je to moj manzel 😉
Nepacilo by sa mi to,to kde sme?ona bude vyplakavat,on jej poskytne rameno,ved to je jak predloha na romanticky film.Mimochodom,mojmu najlepsiemu kamaratovi akurat uspavam dceru a je to moj manzel 😉
@kendra73 ja o 2 mesiace porodím dieťa najlepšiemu kamošovi 😀 ešte aj frajerky som mu dohadzovala a nakoniec sme ostali spolu ❤️ (nie nikomu som ho nezviedla, bol single) 😀
@kendra73 ja o 2 mesiace porodím dieťa najlepšiemu kamošovi 😀 ešte aj frajerky som mu dohadzovala a nakoniec sme ostali spolu ❤️ (nie nikomu som ho nezviedla, bol single) 😀
@oliviakatka aj moj bol sam samozrejne 😅
no by ma nahnevalo :(((
A teba prečo nevolá s nimi?
Ja budem za divnu 🫣 ale môjmu by som netolerovala ani kávu s kamarátkou. Kľudne nech si dá pivo s kolegom, nech preberá co treba s ex...ale kamarátky len v mojej prítomnosti. Našťastie to mame vydiskutovane. Ja nemám kamarátov, on kamarátky.
@kavasmliekom tak takýto podpapucnik, čo skáče ako žena píska, nič v zlom, ale čo poznám takýto zväčša zahnú, neznesú ten tlak ženy čo môžeš a čo nie, ale tak každý si je strojcom svojho stastia, nikdy by som mužovi nezakazovala ísť s kamoškou na kávu, to ani s kolegyňou nemôže? Veď to je úplne choré, tu už psychiater len pomôže, akože dovolenka nie, ale stretnúť známu a podebatíme alebo na kávu je úplne normálna vec
Ja by som navrhla priatelovi, ze v rovnakom termine ides ty na dovolenku so svojim najlepsim kamosom. Aka bude reakcia.
Nečítam celú diskusiu, vy aj spolu žijete?
Aspoň vieš na čom si.... zabolelo by to určite, veď ho máš predsa rada. Tak možno mať svoju hrdosť a dám mu to požehnanie, a zároveň mu dám konečné papá páá....
A nie nebola by som už sním.... sklamanie raz prebolí.....
Ja teda vobec niesom ziarliva ale toto je cez…ja sama ako rozidena by som urcite neziadala kamosa s frajerkou aby siel so mnou na dovolenku, wtf? Sak sa pozriem ako by som sa citila keby to bolo naopak a proste si chcem zamindzovat primarne s kamoskou…a chalanko ak sa tvari, ze ty si divna tak on je divny..to je uplne jedno, ze to je naj kamoska ved frajerka je proste “viac”..presne na kavicku a stretko nech ide ale dovolenka? No do riti moze ist a ne na dovolenku..
Jedna vec je toto nedovolit. Ale druha, ja by som s takym chlapom byt nechcela, co by vobec toto vypustil z ust. Rovno im nechaj volnu cestu… ziadny ozaj ziadny chlap co svoju partnerku lubi, by toto nenavrhol
@liv1 to isté si myslím aj ja, už len ten nápad je absolútne netolerantny voci partnerke, v normálnom vzťahu toto snáď nikoho nenapadne
@bludna @lindusss2016 boze baby kaslite na to. Aha, 99% zenam by to vadilo, a potom 1% nie, no a? Ako priklad uvediem nieco, co sa stalo vcera - boli sme s muzovym kamaratom a jeho novou priatelkou na veceri, a on (ten kamarat) utrusil, ze by jednu babu v takych obtiahnutych satach co tam bola "dobre pretiahol zozadu". Na zachode som sa jeho priatelky pytala, ci jej to akoze nevadi, a ona hihi haha, bed aj ja si myslim, ze vyzera dobre. Takze ludia su rozni.
Ja by som ho zabila.
@zorienka28 myslieť si nieco je jedna vec, ale vypustiť z huby je druhá (narážam na to, ze verejme este povie, žeby pretiahol inu). Moc toho v mozgu ten chlap mat teda nebude 👎
Zarad spiatocku a vycuvaj 🙂 Tu nie je o com viac moralizovat.
Kontaktovala by som jeho kamarátku a spýtala sa ako to vidí ona.
Ak jej nevadí, že ty s ním tvoríš pár 5 rokov, tak ona sa rozišla zrejme s mužom za podobnej situácie.
Nech si spolu idú na dovolenku.. Vráti sa im to. On nemá cit, lásku v srdci pre Teba. Vie, že ťa to raní a urýchľuje rozchod.
Veľmi dávno kamoš mal v "repertoári".... Život je boj, láska je hnoj, ľudia sú svine a preto-žime.... Tiež si podobným prešiel... Dôveroval priveľmi..
Ako sa hovorí, treba mať oči aj na chrbte... Dôveruj, ale preveruj...... Oni sa stretávali zrejme dlho.. intímne. Možno ich jej muž "načapal".. Prišiel im na to.. Ktovie... sú to len domnienky... keď ON takto zmýšľa hlúpo
Tak ja budem asi za divnu, ale nechala by som to na neho.... Jedna vec je, že by sa mi to nepáčilo, ale, ak uzná za vhodné a chce s ňou ísť, tak nech ide.... Ak sa niečo zomelie, tak radšej skôr, ako neskôr... A nestojí mi on za ďalší spoločný život. ....myslím si, že ak ťa miluje, tak toto by ani nenavrhol, lebo vie ako by si sa cítila....
Spýtala by som sa ho ako by sa cítil on, keby bola situácia naopak a ty by si chcela ísť na dovolenku s iným mužom. Ale myslím, že tu už nie je o čom. Tiež mi to príde, že bol do nej možno tajne zamilovaný a keď je teraz voľná, tak už mu nič nestojí v ceste (okrem teba a preto tá scéna). Inak mi tvoj priateľ príde ako učebnicový príklad narcisa. On urobí niečo, čo je absolútne cez čiaru a potom to otočí proti tebe. Nechová sa tak aj v iných situáciach?
akože "TO NAOZAJ???" 😳🙄

Dovolenkoval by na JIS-ke 🫶🏼