Nemilujem manžela
Nemilujem manzela a nikdy som ho nemilovala...brali sme sa kôli tomu že som otehotnela. . Nechcela som sa vydávať ale rodičia atď to je na dlho....veľmi to ľutujem,chcem sa rozviesť ale deti a manžel keď mu to spomeniem panika atď až skoro plače a prosí....ja takto nechcem žiť,závislá na ňom nie som mám vlastné peniaze,byť auto atď ...ale žiť bez lásky celý život😢je niekto v podobnej situácii ako to riešite alebo ?
Prepac, ale mne to od teba pride hlupe.
Ked si sa vydavala, bola si nesvojpravna? Lebo do mna rodina mohla hucat kolko chcela, ked som sa nechcela tehotna vydat, nevydala som sa.
Preco s nim mas dalsie dieta, ked ho nemilujes? To si naozaj taka bezcharakterna? Nemozes plodit deti s niekym len preto, ze je dobry clovek.
Neviem co teraz vlastne cakas, ze ti spadne nejaky princ z neba a budes mat motyliky v bruchu do smrti? Bohuzial, dlho to nepotrva. V zivote si musis najst partnera, ktory bude zdielat rovnake hodnoty ako ty, nebude agresivny, pit, hrat hazardne hry, nebude sa flakat s frajerkami, budete obstastnovat jeden druheho, zial, chyba je aj na tvojej strane, ked to nefunguje. Vzdy su na to dvaja a myslim si, ze to vidis privelmi tmavo, kedze onho uz nemas zaujem...zaroven si myslim, ze keby si raz poriadne spadla na usta a sklamala sa, muz by ta okradol, podvadzal.....vedela by si si vazit skutocne hodnoty.
Prosim, urob muzovi laskavost, sadni si oproti neku a bud k nemu uprimna. Zasluzi si zenu, ktora ho bude milovat.
@777januska777 nevidel som ten film. Ale keď si teraz pustime tie slaďáky tak nám pripomínajú krásne chvíle. Čo bolo vtedy ako bolestivý a náročný pokus dať vzťah do poriadku je teraz krásna spomienka. Ako sa mení pohľad na tu istú situáciu. A o to ide aj autorke. Zmeniť pohľad na svojich blízkych. Naladiť sa inam. Sú rôzne rádiostanice v éteri. Zúfalstvo Strach hnev žiarlivosť mamon apatia odvaha radosť láska humor ….. schvalne som nevymenoval všetky.. Je na tebe kam sa naladíš.
No minimálne si sa po naučila do budúcna je toto riadna facka že nemáš počúvať a robiť čo chcú ostatní a čo ako by malo byt a ako sa patrí.. Máš počúvať svoje srdce robiť iba to čo chceš TY inak budeš nešťastná ako práve teraz hlavne že ste zobrati lebo máte deti 🤦🏻♀️ my máme dve deti a zobrati niesme pretože nechceme je nám jedno čo si myslia ostatní my to takto chceme tak to tak mame. Nikdy v živote nenaplnís svoje srdce a nebudeš spokojná pokiaľ počúvaš druhích a uprednostníš názor druhých ľudí pred tým svojim. Riešenie je asi vieš už sama aké.. Znova nepočúvaj nikoho iného 🙏 veľa šťastia
Ty si manželkou a matkou, podľa mňa už aj rozhodnuto ženou, ktorá má jasno v tom, čo chce a to, čo ma rozhodne nechce. Každopádne je veľa prípadov, kedy to takto začalo a srdce ženy si získal iný, ktorý jej pomotal hlavu, ziskal si jej srdce, ona spálila mosty s oľutoval, lebo sa ukázalo, že rozhodne nieje dokonalým akým ho videla. Tiež to môže pokračovať tak, že sa dohodnete, že pôjdete na čas od seba a budete rodičmi, nie však spolubývajúci mi a ukáže sa, čo ďalej, skôr ako sa definitívne rozhodnete pre rozvod.
Naopak sa môže tiež stat, ze budete fungovať len ako rodičia v spoločnej domácnosti s tým, že si dohodnete pravidlá, otázka znie, čo to spraví s deťmi a ci takéto suzitie ma zmysel, ale je veľa rodín, ktoré tak fungovali....
Tiež sa môže stať, že sa rizidete a ty začneš žiarliť na ženu, ktorá na rozdiel od teba opatuje city tvojmu manželovi.
Každopádne v prvom rade by ste si mali sadnúť a dohodnúť sa, lebo deti niesu hlúpe, všímajú si a vnímajú viac, ako si my myslíme.... A je len na vás aké detstvo im doprajete. V kľude a pohode alebo v napatej atmosfére kde nebudú vedieť co, sle niečo nieje v poriadku...... A to bez ohľadu nato, či ostanete spolu alebo nie......
@21oktober prepáč, môžem sa opýtať prečo ste sa brali po 3 týždňoch? Len zo zvedavosti ak môžem 🙂
@cucoriedka337 no šialenstvo , číre šialenstvo . Bola som tehotná a strašne zúfalá a keďže on o tom vedel , len sa ma opýtal či si ho vezmem . Zobrala som si ho , porodila som dcéru ktorá nebola jeho , dokončila školu a zistila som že žijem s najlepším chlapom pod slnkom . Trvalo rok kým sme našli k sebe cestu ako manželia , žiadne zemetrasenie, žiadne motýle . Tie som zažila s otcom mojej dcéry , napriek tomu moje manželstvo bolo veľmi dobré a harmonické, manžela som milovala až do jeho smrti .
@21oktober preco si si brala muza po par tyzdnoch? To si mala nejake dohodnute manzelstvo?
Podľa mňa sa len nudíš na MD a nevieš od dobroty čo so sebou. Najskôr som si myslela, že máš tak 30 rokov, že si bola mladá, keď ste sa brali. No keďže už máš 40 a k tomu 2 malé deti, tak ver tomu že chlapi sa o teba trhať nebudú. Alebo možno budú, ale len takí čo si budú chcieť zasexovat a zodpovednosť žiadna. Čo keď sa zamilujes do nejakého exota, čo ťa len využije a odkopne? Budeš sama s deťmi, 50 na krku a ešte si spomenies na svojho ex, ako to bolo dobré s ním. Možno trochu nuda, ale nikto nie je v idealny. Veľa šťastia.
@lindusss2016 už som to opísala hore.
@21oktober aha uz vidim. Ale nerozumiem tomu, ze chlap, ktory ta poznal len zbezne, ta po troch tyzdnoch randenia poziadal o ruku, lebo si bola zufala 🤔 takze pravdepodobne on pri tebe tie motyliky zazil... zaujimavy pribeh
@lindusss2016 neviem či zažil , bol to brat otca mojej najstaršej dcéry. Nikdy sme sa o tom nebavili . Teraz je otec mojej najstaršej dcéry mojim druhým manželom , ktorý vychováva jeho syna + spolu máme aj ďalšie deti .
Jednoducho urobili sme šialenú vec, nikomu to nedoporučujem skúšať, pri mne šťastena stála a pridelila mi skvelého chlapa .
@zazvorka87 spím s detmi
@katkazuz aby som to vysvetlila presne , boli traja bratia s prostredným som chodila asi no plus minus rok , poznala som aj jeho najstaršieho brata ale len tak že ozaj ahoj , ahoj , otehotnela som s stredným , ten sa nemal nejako k otcovstvu , stretla som najstaršieho , urobili sme tú šialenú vec , vychovával svoju neter ako svoju dcéru , spolu sme mali ešte syna a po 13 rokoch zomrel . Stredný brat , teda otec mojej dcéry najstaršej mi chodil vypomáhať okolo domu ako vdove a švagrinej , nuž a vzťah sme obnovili , zobrali sme sa a máme spolu ďalšie deti .Aj toto manželstvo je pomerne dobré a harmonické.
Preto ja nehynúcej láske , zemetraseniu a motýlikom v bruchu neprikladám veľký význam .
@21oktober Čítala som pár Tvojich príspevkov v iných diskusiách. Názory, vyjadrovanie, vek a počet detí = niekdajšia @maminuska.
Vtedy si kvetnato opisovala rozvod s exmanželom a druhé manželstvo. Len tieto rozprávky mi to nesedia...
@zazvorka87 to som potrebovala počuť
a co chces,nechat rodinu,mat striedavu starostlivost a potom si najdes ineho?Kt bude akoze robit otca,ci co?Kolko mas rokov? tak zi ore deti a rodinu,ked podrastu,to menaie bude mat tak 14,rozidi sa.Ale teraz,?Ved deti chcu mat komplet rodinu,nemysli na svoje stastie ale ich,potom neskor pride rad aj na teba,ale nie ked mas taketo ,male deti.
Poznam jednu zenu,podobne je na tom ko ty,akurat ze manzel despot a ona sa brala z lasky ,nevila a i tehotna ,az casom zistila co je jej manzel zac,despota a manipulatir ale ma male deti 6 a 3 a nevhce od nich ist hoc stretla niekoho kt ju miluje ale samozrejme nic medzi nimi nieje ,kedze je vydaya a vidis to mysli na deti a nie na svojr stastie,ostava pri detoch aspon do 14r,potom uz odide.
Pokial mas dobreho otca deti,netyra ta psych ani fyz nieje dovod odist,ved si si to sama zvilila,spala si s muzom kt si nemilovala ,co ochrana vtedy meexiatovala?
A teraz chces rozbit detim rodinu.nuz mozes este lar rokov vydrzat,potom to tie deti lepsie pochopia a prijmu.
@heleninamama ano pamätám si , 5 detí , vek cez 40 a ťažko postihnutá dcéra. Ja mám deti všetky zdravé , šikovné a najstaršia dcéra už žije samostatne.. A ver tomu že by som sa radšej rozviedla a riešila exmanžela ako riešiť polohovaciu posteľ, chemo , vyberanie vody z pľúc, pichanie morfia a nakoniec vyberanie rakve. To keď si prežiješ , rozvod ti príde ako nič, zbytočná vec .
Fuha, tak mne to pride ako ani z voza ani na voz. Ani rozist lebo deti a manzel ani ostat spolu lebo si nestastna. Tak neviem co by ti v tomto pripade pomohlo. Ja by som tak zit veru nemohla. Hovori sa ze pokial ta nieco nerobi stastnou, ci je to praca, vztah atd. treba to nechat tak.
alebo si predstav, že ty teda odídeš a ostaneš sama, nikoho proste už nestretneš, lebo aj to sa môže stať. A on si nájde inú a budú spolu šťastní. Bude ti to vadiť? A ešte jedna vec, možno ma tu odsúdia... ale pozri sa na svoje znamenia - slnko, mesiac a ASC v akom máš znamení... ak v ohnivých znameniach, tak potrebuješ cítiť lásku, vášeň, drámu.... ak v zemských tak rob ako to robí @zazvorka87, že nerieši. Tiež dobrý prístup.
Omg...neľúbiš ho a vzala si si ho. A máš s ním dve deti a Spiš s ním lebo však je manžel..tak čo už ..fúha to je na mňa silná káva
Ako to dopadlo ?

len aby si potom nelutovala. Hlavne ak manzel tvrdi, ze ta lubi. Mozno si lasku privelmi idealizujes a vnimas ju ako tu z filmov. Laska nie su motyle v bruchu, ktore sa pominu, ale budovanie vztahu cely zivot. Mas deti, mas milujuceho manzela. Niekto nema ani tolko a snazi sa budovat na troskach, ty mas aspon kvalitne zaklady. Laska nie je o tom, co chcem ja, co potrebujem ja, ale o "my". Prehodnot a porozmyslaj.