icon

Prečo vstupujete do vzťahov s deťmi partnera?

Včera o 17:19

Často tu čítam, že Vám vadí, ako sa musíte prispôsobovať partnerovým deťom. Že ich uprednostňuje a Vy ste na druhej kolaji. Mňa zaujíma, prečo idete dobrovoľne do takýchto vzťahov? Prečo si nenájdete bezdetného partnera a ušetrili by si tým kopec komplikácií.

Strana
z2
anonym_f6232f
Včera o 20:44
@anonym_c5ab5c

Ak najdes schopneho muza, nechas ho plavat, lebo ma deti a das sa radsej dokopy s bezdetnym a debilom?

@anonym_c5ab5c ani s jednym a ani s druhym.Pokial mi nevyhovuje v akomkolvek vaznom pripade a to je bud jeho dieta alebo blba povaha tak radsej budem sama.Mne to problem nastastie nerobi.A hlavne, ja som nehladala len slovaka takze ja som mala okruh velmi rozsireny kedze to nebolo len na nasom piesocku a to odporucam aj inym zenam ktore su same vo vyssom veku nehladajte len slovakov a hned sa vam okruh zvysi.Ale aj keby nemam neostala by som s hockym ak nevyhovuje

anonym_c5ab5c
Včera o 20:48
@anonym_f6232f

@anonym_c5ab5c ani s jednym a ani s druhym.Pokial mi nevyhovuje v akomkolvek vaznom pripade a to je bud jeho dieta alebo blba povaha tak radsej budem sama.Mne to problem nastastie nerobi.A hlavne, ja som nehladala len slovaka takze ja som mala okruh velmi rozsireny kedze to nebolo len na nasom piesocku a to odporucam aj inym zenam ktore su same vo vyssom veku nehladajte len slovakov a hned sa vam okruh zvysi.Ale aj keby nemam neostala by som s hockym ak nevyhovuje

@anonym_f6232f Kazdy ma pravo zostat sam. Muzi zenske rozhodnutie zostat sama respektuju. Zaujimave je, ze ak muz povie, ze ak sa mu nepaci nejaka zena, vacsinou kvoli vzhladu, ci povahe, pribrata, ci starsia a radsej zostane sam, tak mu tu nadaju do kadejakych pips, ... ze co si o sebe mysli magor. A ma sa pozriet na seba, ako vyzera. 😝

anonym_f4a16b
Včera o 22:55

Uplne bezne su tu nazory ze bezdetny single muz po 30 je automaticky divny / neschopny / gay v skrini
Ked ma zase deti z predchadzajuceho vztahu tak je nevhodny lebo deti su pritaz
Proste sa neda vyhoviet 😀

anonym_fdaa4b
Dnes o 03:00
@beata_k

@anonym_autor Ak ma cca 40 rokov, tak:

1) bud deti ma

2) deti nema lebo je to vadny kus. Vadny je preto lebo mal zhruba 20 rokov na to aby si zalozil rodinu. Nepodarilo sa.

Tak si vyber. S detmi alebo vadny kus. ( este pripustme, ze nemohol mat deti a vadny nie je, ale to je mizive percento)

@beata_k prečo by mal byť vadný kus? Vadu máš tak v tvojej hlave s týmto primitívnym myslením. Sú aj iné životné priority a spôsoby života, nielen hneď po škole urobiť svadobnú veselicu, 3 deti a úver 400 000. Niekto má aj iné ciele a zmysel života. Ale o tom si asi nepočula 🙂

huxy
Dnes o 04:07

Ja som mala a už nikdy viac.

huxy
Dnes o 04:11
@anonym_15bd06

Kamoš tiež riešil rozvedené s detmi alebo slobodné matky. Jednoducho preto, že je lenivý typ a pri slobodnej bezdetnej by sa musel snažiť, rozvedená s deckom je ľahšie zbaliteľná. Takto ide na jedno,dve rande a už to ide. Taká s deckom nemá toľko času aby s ním chodila do kina a neviem kde, tá ide rýchlo na vec. Ale ako som mu povedal, je to síce ľahší štart ale ťažšia cesta. A presne to sa vždy ukázalo, lebo už teraz sa mu rozpadá druhý vzťah s ženskou s deckom. Už som mu hovoril, nájdi si bezdetnú, ale to je ako hrach o snehu hádzať, stále to bude skúšať s roznymi rozvedenými čo ich zbalí za jednu kávu a potom neskôr vypisovať, že musí riešiť aj jej bývalého, lebo ten vymýšla kvoli decku. No celé zle...

@anonym_15bd06 chyba nie je to, že si hľadá rozvedenú s deckom, ale že je to celkovo nenáročnejšia žena. Má nízko nastavenú latku, keď niekoho zbalí na 1 kávu. Máš trošku skreslenú predstavu, lebo nie všetky rozvedené sa dajú takto opiť rožkom.

mandzula
Dnes o 04:36

Pockaj, opytam sa manzela. No, takze preto, ze sa velmi zalubil a videl vo mne take kvality, ze dieta nebolo prekazkou.

beata_k
Dnes o 04:36
@anonym_d3d78d

@beata_k a co je ked ten vadny kus je nahodou od narodenia postihnuty ? akoze odstrelit takych ludi? lebo je vadny ani zato nemoze? dufam ,ze mas zdrave deti, ti vadny kus

@anonym_d3d78d Bolo to myslene inak. Myslim kazdy pochopil ako

mandzula
Dnes o 04:38
@anonym_d3d78d

@beata_k a co je ked ten vadny kus je nahodou od narodenia postihnuty ? akoze odstrelit takych ludi? lebo je vadny ani zato nemoze? dufam ,ze mas zdrave deti, ti vadny kus

@anonym_d3d78d Nehovorime tu o postihnutych, ale o nepouzitelnych.

beata_k
Dnes o 04:40
@anonym_fdaa4b

@beata_k prečo by mal byť vadný kus? Vadu máš tak v tvojej hlave s týmto primitívnym myslením. Sú aj iné životné priority a spôsoby života, nielen hneď po škole urobiť svadobnú veselicu, 3 deti a úver 400 000. Niekto má aj iné ciele a zmysel života. Ale o tom si asi nepočula 🙂

@anonym_fdaa4b Kde pisem, ze sa po skole musi brat a robit deti? Moze mat kludne v 40 aj male deti...
Netreba sa hned chytat za slovicka. Neda sa to aplikovat na celu planetu...

lenja1
Dnes o 04:48

Ja mám mamičku má dve deti a vzťah aj všetko okolo v pohode. Naučil som sa s tým žiť. Síce su to aj moje deti možno to je dôvod 😂. Či žena alebo chlap do 40 bez vážnejšieho vztahu asi nebude niečo ok. Vzťah je aj o tom že sa dvaja musia naučiť spolu žiť v jednej domácnosti a ak je niekto dlho sám ťažko sa mu bude prispôsobovať preto je problém aby to fungovalo.

venom19
Dnes o 04:59
@tiezjedna

@bjnr bože, ty si únavná... Ešte ťa to baví?

@tiezjedna nie je ona nejaky AIbot?

Strana
z2