Prvé rande s prenocovaním
Po tyzdni pisania si a vzajomneho spozavania, dostanete ponuku na prve rande. Ale nie len tak do restauracie, ale rovnako ako je sebavedomy tak vas sebavedo pozve k sebe domov na dva dni s prespatim, Je velmi seriozny a napriek tomu ze citite ze s vami manipuluje ako s babkou, tak uplne vsetko co robi a ponuka sa vam paci. Nezazili ste take nieco a pritom tak vam take nieco o com vravi ani nechybalo ale zrazu viete ze to chcete.. Ze to potrebujete, 40 je uz davno za vami a chcete opat zazivat veci ako zamlada. Vyuzili by ste pozvanie na prve rande s tym, Ze v podstate mate dohodnute pravidla, Vy mu doverujete a aj ked vsetky pravidla zadal on, tak ste s nimi stotoznena ? V podstate ho uvidite prvy krat ako vyzera, aky je a hned sa mu odovzdate na dva dni a to aj telom? Sli by ste do niecoho takeho?
@telefon00 nezávidím nie je čo. A čo píšeš je od chlapa pochopiteľne ale pre ženu nebezpečné som zvedavá či by si bol spokojný keby tvoja dcéra išla s niekým z netu koho "pozna" pár dní na víkend k nemu domov. Aký by si bol hrdina. Sám chlap mi povedal nerob si ilúzie rande u neho alebo u teba doma chlapi berú ako pozvanku na sex. Odísť kedy chce ? Ak natrafi na magora tak môže snívať. A súkromie sa dá riešiť aj v kaviarni toľko ľudí tam zas nie je. Tu skutočne nie je co závidieť jedine chlapovi tej ženy mi je fakt ľúto byť až takto zúfalá
@sova7 pozri, dám ti otázku na ktorú odpovedz áno, alebo nie. Ina odpoveď nie je.
Existujú aj normálny a slušný chlapi, čo na prvom rande, aj keď ide k nemu prespať nebude chcieť sex???
A ku tomu, čo si napisala ďalej... o moju maloletu dcéru sa tu nejedná. Jedna sa tu o dospelú ženu, čo sa pýta na názory...
@telefon00 takto
slusny chlap nepozve damu na prvy sex k sebe domov...naplanuju si SPOLOCNE vikned niekde mimo ich domovov - naprikald nejaky wellness - staci na jendu noc
pisem o dospelych, zarabajucich.
@nyusika prepáč, ale niekde som prehliadol, že autorka napísala, že ju pozval k nemu na sex... ??
Normálne tu gro žien myslí len na jedno... na sex 🤪
@telefon00 vy na to myslite
@telefon00 takto
slusny chlap nepozve damu na prvy sex k sebe domov...naplanuju si SPOLOCNE vikned niekde mimo ich domovov - naprikald nejaky wellness - staci na jendu noc
@nyusika suhlasim a este ked autorka pise, ze "znamy muz" ze do nej neinvestuje ani euro, nesla by som
@telefon00 a ty myslíš,že keď ju volá domov, ukáže jej zbierku segmentov a hornín? 🤭😁
Takze je to znamy seriozny clovek,vsetky ho pozname len ty prvy krat uvidis ako vyzera. Zaujimave. Nesla by som po tyzdni pisania na prve rande do cudzieho bytu ani k susedovi a nie to k cuzdiemu chlapovi. Zavrie za tebou dvere a vsetko je na nom, moze sa z toho vyklut cokolvek. Podla mna normalny chlap nepozve cudziu zenu k sebe domov. A 99% chlapov ti povie ze ak prijmes na rande pozvanie domov na prespatie tak sa tym mysli samozrejme sex. Aky ten sex bude s cudzim chlapom za zamknutymi dverami to uz je otazne. Ja by som to neriskovala.
@telefon00 a ty myslíš,že keď ju volá domov, ukáže jej zbierku segmentov a hornín? 🤭😁
@zuzanita1609 pozri, viem, že možno väčšina chlapov je taká, ako tu hovoríte... ale sú aj normálny, slušný chlapi. Neškatuľkujte...
Aj u nás bol nedavno prípad tiež sa zoznamili myslím na inzerát išla za nim na stretnutie užili si a potom ju zadusil.Ostali po nej dve male deti.Minule davali na krmimi dostal 10 rokov basu ON.
@zuzanita1609 pozri, viem, že možno väčšina chlapov je taká, ako tu hovoríte... ale sú aj normálny, slušný chlapi. Neškatuľkujte...
@telefon00 no dobre,ale ako ťa brať vážne,čo hovoríš s profilovkuuu polonaheho pri kávičke? 😁 Obleč si košeľu a možno "strelí sekera" 😜
@anonym_autor v takom veku sa nechat vyuzit len tak na to aby ta dostal do postele... Musis ty usudit za co pookladas samu seba.. Takyto nechutaci su najnechutnejsi... Presne maju oremyslene, vedia kam sa chcu dostat a este aj vedie co zenam "posuskat do uska" aby dostali co chcu... Ty tvoja hodnota, tvoja dusa a meno ste mu ukradnute... On si chce len uzit....
@anonym_autor v takom veku sa nechat vyuzit len tak na to aby ta dostal do postele... Musis ty usudit za co pookladas samu seba.. Takyto nechutaci su najnechutnejsi... Presne maju oremyslene, vedia kam sa chcu dostat a este aj vedie co zenam "posuskat do uska" aby dostali co chcu... Ty tvoja hodnota, tvoja dusa a meno ste mu ukradnute... On si chce len uzit....
@derdia dostat, chciet. Preco si myslis ze "dostane , chce" iba jeden?
@telefon00 no dobre,ale ako ťa brať vážne,čo hovoríš s profilovkuuu polonaheho pri kávičke? 😁 Obleč si košeľu a možno "strelí sekera" 😜
@zuzanita1609 ja som výnimka, čo nepotvrdzuje pravidlo. Žiaľ za môj výzor nemôžem, vyzerám jak vypalnik a kurevnik. Ale to je vnímanie okolia, lebo žiaľ, žiaľ kazdy hodnotí knihu podľa obalu... ale kamaráti v mojom okolí vedia, že patrím do tej menšiej skupiny mužov, čo nechcú sex na prvom rande 😎. Preto pisem tak, ako píšem, lebo ja to tak vidím.
Ako to dopadne u autorky netuším, ale keby šla ku mne, sex by nebol na 100% aj keby sa do naha vyzliekla a povedala rob si so mnou čo chceš. Pozri, mám určité hodnoty a zasady ktorých sa držím a vďaka tomu som na seba hrdý...
A nosím aj sako... trochu sa pochválim, veľmi mi pristane 😎.
A táto fotka sa mi páči, keďže milujem kávu a teplo 😎.
@zuzanita1609 ja som výnimka, čo nepotvrdzuje pravidlo. Žiaľ za môj výzor nemôžem, vyzerám jak vypalnik a kurevnik. Ale to je vnímanie okolia, lebo žiaľ, žiaľ kazdy hodnotí knihu podľa obalu... ale kamaráti v mojom okolí vedia, že patrím do tej menšiej skupiny mužov, čo nechcú sex na prvom rande 😎. Preto pisem tak, ako píšem, lebo ja to tak vidím.
Ako to dopadne u autorky netuším, ale keby šla ku mne, sex by nebol na 100% aj keby sa do naha vyzliekla a povedala rob si so mnou čo chceš. Pozri, mám určité hodnoty a zasady ktorých sa držím a vďaka tomu som na seba hrdý...
@telefon00 ale volal by si cudziu ženu, ktorú si ani len nevidel, k sebe domov na víkend?
@sova7 pozri, dám ti otázku na ktorú odpovedz áno, alebo nie. Ina odpoveď nie je.
Existujú aj normálny a slušný chlapi, čo na prvom rande, aj keď ide k nemu prespať nebude chcieť sex???
A ku tomu, čo si napisala ďalej... o moju maloletu dcéru sa tu nejedná. Jedna sa tu o dospelú ženu, čo sa pýta na názory...
@telefon00 nie. A normalny slusny chlap so záujmom o ženu a nie len istú jej časť tela ju na prvé rande nebude ťahať k sebe domov. A tvoja maloletá dcéra raz bude tiež žena a bude riešiť vzťahy potom buď frajer a dovol jej stráviť víkend s niekým koho nikdy nevidela.
@telefon00 ale volal by si cudziu ženu, ktorú si ani len nevidel, k sebe domov na víkend?
@ibrunova áno, som dospelý, mám vlastne bývanie. Je tu kľud.
Ale poviem k tomu jedno. Nešla by ku mene hneď. Ak by sme sa v Piatok ráno zoznámili, písali by sme si počas celého dňa, dohodli si večer stretnutie...šli by sme na prechádzku a ak by bola chuť nás oboch a boli sympatie, pozval by som ju ku mne na večer a noc...
Nemám s tým problém a nevidím na tom nič zlé...
@telefon00 nie. A normalny slusny chlap so záujmom o ženu a nie len istú jej časť tela ju na prvé rande nebude ťahať k sebe domov. A tvoja maloletá dcéra raz bude tiež žena a bude riešiť vzťahy potom buď frajer a dovol jej stráviť víkend s niekým koho nikdy nevidela.
@sova7 ja som jeden z nich 😁. Ja neočakávam sex na prvom rande a ani na prvej prespavačke.
A som na to hrdý 🤜💪😉
@telefon00 Sako netreba,ale predstaviť si treba,ako by pôsobila na profilovke baba ktorej vytŕča prstné svalstvo a hovorí niečo o vernosti a monogamii 🤭. Odpovedz úprimne, koľko súkromných správ si dostal odkedy máš túto profil..? 😏 Inteligentné baby tým odplašíš a tie, ktoré sú zakomplexované modlou tela tiež 😏.Radila som aj bratovi,ak chceš nájsť ženu, prestaň sa hrať na niečo,čo nebudeš zvládať hrať popri nej celý život. Buď taký,aký si,keď si uvoľnený a v pohode,ona si ťa pritiahne sama 😉. Podarilo sa, fungujú spolu vyše roka. (Jedna z výhod najstaršej sestry pri mladších bratoch ) 😊🤭.
@ibrunova áno, som dospelý, mám vlastne bývanie. Je tu kľud.
Ale poviem k tomu jedno. Nešla by ku mene hneď. Ak by sme sa v Piatok ráno zoznámili, písali by sme si počas celého dňa, dohodli si večer stretnutie...šli by sme na prechádzku a ak by bola chuť nás oboch a boli sympatie, pozval by som ju ku mne na večer a noc...
Nemám s tým problém a nevidím na tom nič zlé...
@telefon00 ale ja som to myslela inak.
@telefon00 Sako netreba,ale predstaviť si treba,ako by pôsobila na profilovke baba ktorej vytŕča prstné svalstvo a hovorí niečo o vernosti a monogamii 🤭. Odpovedz úprimne, koľko súkromných správ si dostal odkedy máš túto profil..? 😏 Inteligentné baby tým odplašíš a tie, ktoré sú zakomplexované modlou tela tiež 😏.Radila som aj bratovi,ak chceš nájsť ženu, prestaň sa hrať na niečo,čo nebudeš zvládať hrať popri nej celý život. Buď taký,aký si,keď si uvoľnený a v pohode,ona si ťa pritiahne sama 😉. Podarilo sa, fungujú spolu vyše roka. (Jedna z výhod najstaršej sestry pri mladších bratoch ) 😊🤭.
@zuzanita1609 úprimne? beriem si tvoje slová k srdcu... ďakujem, ale ja si tu partnerku už nehľadám. Správy mi chodia, ale sú z ďaleka... som sám sebou, na nikoho sa nehrám a pokiaľ som na fotke neni nahý, tak si myslím, že je to ok. Ja sa za seba nehanbím. Veľmi sa mi páčil jeden príspevok tu, ale v inom vlakne, nie som káva, aby som vyhovel každému. Každý podla svojho gusta... ja som dosť tolerantný a život ma už toho dosť naučil ohľadom ľudí. Nie som tu anonymne ani pod falošným nikom.
@zuzanita1609 úprimne? beriem si tvoje slová k srdcu... ďakujem, ale ja si tu partnerku už nehľadám. Správy mi chodia, ale sú z ďaleka... som sám sebou, na nikoho sa nehrám a pokiaľ som na fotke neni nahý, tak si myslím, že je to ok. Ja sa za seba nehanbím. Veľmi sa mi páčil jeden príspevok tu, ale v inom vlakne, nie som káva, aby som vyhovel každému. Každý podla svojho gusta... ja som dosť tolerantný a život ma už toho dosť naučil ohľadom ľudí. Nie som tu anonymne ani pod falošným nikom.
ja ako zena vidim autorku tak, ze sa rano zobudi pri svojom dokonalom virtualnom idole a ako prve sa ho spyta ako vazne to s nou mysli. Bat by sa mal skor on.
ja ako zena vidim autorku tak, ze sa rano zobudi pri svojom dokonalom virtualnom idole a ako prve sa ho spyta ako vazne to s nou mysli. Bat by sa mal skor on.
@alantroj záleží, čo od neho a od toho víkendu autorka očakáva. Ak si vopred dohodnu pravidlá a dodrzia ich... je len na nich. Všetko je to o komunikácii a o šťastí... za zavretými dverami si môžu robiť čo chcú, sú dospelí. Ja neviem čo autorka očakáva...ale myslím si že sex a prítomnosť známej osoby. A ešte že jej vyjde vzťah s niekym úspešným... ale to len tak nahlas premýšľalm...

@andreakg ten jeden som ja??? 😎.
Dámy, je to úplne normálne, len zavidite a malujete čerta na stenu. Prvé prespatie aj keď je to na víkend nemusí hneď znamenať sex. Budú mat ideálnu príležitosť na súkromie. A nikde nie je napísané, že v deň návštevy môže kedykoľvek odísť 😉. Ja myslím že je to tu trochu závisť, ale aj opatrnosť...tak 50 na 50.
Ale keď je tu debata o prvom rande, čo skončilo sexom, tak anonimne tu 80% PÍŠE že áno... a najlepšie vsetky anonymne 😁.
@telefon00 takto