Prvé rande s prenocovaním
Po tyzdni pisania si a vzajomneho spozavania, dostanete ponuku na prve rande. Ale nie len tak do restauracie, ale rovnako ako je sebavedomy tak vas sebavedo pozve k sebe domov na dva dni s prespatim, Je velmi seriozny a napriek tomu ze citite ze s vami manipuluje ako s babkou, tak uplne vsetko co robi a ponuka sa vam paci. Nezazili ste take nieco a pritom tak vam take nieco o com vravi ani nechybalo ale zrazu viete ze to chcete.. Ze to potrebujete, 40 je uz davno za vami a chcete opat zazivat veci ako zamlada. Vyuzili by ste pozvanie na prve rande s tym, Ze v podstate mate dohodnute pravidla, Vy mu doverujete a aj ked vsetky pravidla zadal on, tak ste s nimi stotoznena ? V podstate ho uvidite prvy krat ako vyzera, aky je a hned sa mu odovzdate na dva dni a to aj telom? Sli by ste do niecoho takeho?
@sova7 ale ja som vôbec nič o prespaní nepísala, je to čisté šialienstvo a tiež si myslím, že je téma vymyslená, že žiadna príčetná žena by na takéto niečo ani nepomyslela. Dotkla som sa toho zoznamovania cez zoznamku, prečo nie?
@anonym_322a80 Nie vsetky zeny su pricetne🙂
@anonym_322a80 Je, je to reálne, takéto trubice fakt existujú. Tu je iná, ktorú muž ide znasilniť, keď zistí jeho neveru a ona sa chce zabiť a nenávidí milenku a doma má malé dieťa.
Niekedy sa za ženské pokolenie tu hanbím.
@anonym_autor Len po tyzdni pisania a ty sa nas pytas toto???🤦♀️🤦♀️😂😂 To nemyslis vazne. No pisala si, ze 40 davno za tebou, a rozum ostal kde? Prepac, bez urazky, ale precitaj si to po sebe znovu a napis ci by si toto v pohode dovolila napr. svojej dcere🤦♀️ Kludne chod s nim do restiky, niekam na verejnost na prve rande a nie hned k nemu do bytu preboha, ved ho vobec nepoznas po tyzdni pisania..
@anonym_autor po 40 tke by si uz mohla mat rozum.
Mna by inak zaujimalo ake pravidla dal😄?
@anonym_cff443 veď že sa vyzuje a umyje kúpeľnú. Za to ma nocľah bez poplatku.
@anonym_autor rozum gde?
@anonym_autor po tyzdni pisania asi nie.. ale ak by to bolo dlhsie, popravde, ako dospela by som si nejake vrasky nerobila ani z prespania. Proste by som isla, ak by vecera a program atd nesiel podla predstav, isla by som domov, ak by sa mi pacilo v klude by som prespala a nechala tomu volny priebeh. Nie som pubertacka, aby som sa triasla od strachu alebo nebodaj s a hrala na nedobitnu a utekala na druhu stranu mesta, lebo "prve rande" a utekala domov. Proste ak sa mi paci, idem, ak nie nejdem.. a na veci ako zatiahne ma do bytu a zviaze a nepusti domov, neverim :DDD ale teda kazdy nech si robi podla seba :D Ani prespanie v jednom byte nemusi zakonite znamenat sex a pod... ono ak je to spekulant a vymyslac nejaky, tak to padne hned :D
Aj u nás bol nedavno prípad tiež sa zoznamili myslím na inzerát išla za nim na stretnutie užili si a potom ju zadusil.Ostali po nej dve male deti.Minule davali na krmimi dostal 10 rokov basu ON.
@alickapusinka lenže to bolo trochu iné, ona aj on mali tú sexuálnu úchylku, že pri sexe chcela aby ju škrtil, to stretnutie bolo dohodnuté s tým zámerom, no žiaľ ju aj nechtiac uškrtil, spanikáril, vyhodili ju z auta(sexovali v aute) a zdrhol.
@anonym_322a80 Nie vsetky zeny su pricetne🙂
@luccys neviem preco si to myslis.
Tiež by som išla, ja som bola na prvom rande v Egypte týždeň a k sexu nedošlo🤣
Hneď druhý deň dostal faraonovu pomstu a bol 3dni na infúzkách, zvyšok dovolenky bol tak slabý že ledva chodil..
Videla som ho vracať a kakať naraz a tiež som potrebovala čas to dostať z hlavy.
@anonym_autor po tyzdni pisania asi nie.. ale ak by to bolo dlhsie, popravde, ako dospela by som si nejake vrasky nerobila ani z prespania. Proste by som isla, ak by vecera a program atd nesiel podla predstav, isla by som domov, ak by sa mi pacilo v klude by som prespala a nechala tomu volny priebeh. Nie som pubertacka, aby som sa triasla od strachu alebo nebodaj s a hrala na nedobitnu a utekala na druhu stranu mesta, lebo "prve rande" a utekala domov. Proste ak sa mi paci, idem, ak nie nejdem.. a na veci ako zatiahne ma do bytu a zviaze a nepusti domov, neverim :DDD ale teda kazdy nech si robi podla seba :D Ani prespanie v jednom byte nemusi zakonite znamenat sex a pod... ono ak je to spekulant a vymyslac nejaky, tak to padne hned :D
@anonym_f741b4 ved prave, nic na tom nieje. a ked mnohe zeny nasadnu na prvom rande do auta niekomu? tiez netusia co s nimi bude, zaujimal ma nazor , tak uz ho vieme, a asi aj stacilo, ale tiehluposti co uz domyslali to jeextrem, akoby 90 = chlapov boli vrahovia, a dalsich 10 uchylovia. len potom ako to ze kazda ma doma muza, co teda naju za muzov?
@anonym_f741b4 ved prave, nic na tom nieje. a ked mnohe zeny nasadnu na prvom rande do auta niekomu? tiez netusia co s nimi bude, zaujimal ma nazor , tak uz ho vieme, a asi aj stacilo, ale tiehluposti co uz domyslali to jeextrem, akoby 90 = chlapov boli vrahovia, a dalsich 10 uchylovia. len potom ako to ze kazda ma doma muza, co teda naju za muzov?
@anonym_autor ale tebe to ozaj nepride divne? Take pozvanie zvlastne, potom si spominala pravidla, verejne znama osobnost, sama pripustis, ze manipuluje a teba laka ten pocit ze je to silny muz?
@anonym_autor inak toto je pravda co pises, ze napriklad ja som nikdy na prvom rande ani nesadla cudziemu do auta a to som ich osobne poznala, kedze som sa online nezoznamovala. Ale Kazdopadne ti radim, ze do auta nikomu nesadaj na prvom rande, ked ho nepoznas.
Mne sa asi sníva. Ja som v 18ke v rebelii a toho, že býval ďalej po roku písania takto šla, šli sme na pekne ubytko ja som mala sviatok. Dopadlo to nočnou morou, samozrejme, že ma znasilnil, otehotnela som a toľko traum čo som získala mi nikto nikdy nevráti späť. Vtedy som naivne verila na lásku. Obyčajný chalan, dovtedy ma ubezpečoval, že nič také nehrozí... Ťahala som neskôr s nim vzťah lebo som si nechcela priznať to, že to bolo znásilnenie. A potom tu čítam nejakú dospelú ženu, ktorá tu píše a argumentuje všetkým. Nie, nešla by som spať. Už len preto, aby ma nebral ako ľahkú korisť.
@anonym_autor tak konecne rozhodnutie bude tak ci tak na tebe. Tak si urob ako to citis, zase ja som na ziadne rande takto neletela za nikym koho to napadne po tyzdni :D Tu samozrejme na cm2 najdes najvacsi vyskyt obeti kadejakych predatorov cihajucich na zeny, ktore na rande vstupia s muzom niekam, kde ostanu same a potom sa deju veci ako z hororu :D treba brat vsetko s rezervou ale zase si davat pozor primerane. Nejdes do cudzieho statu, nelezies do medvedej nory.. ja som si vzdy hovorila, vsak prinajhorsom sa otocim a odidem domov :D co horsie sa moze stat.
Ale inak verejne znameho chlapa, ktoreho tu vacsina z nas pozna, aj keby bol neviem ako seriozny by som nechcela. no kto uz len tuzi po nezelanej publicite :DDD
@anonym_autor tak konecne rozhodnutie bude tak ci tak na tebe. Tak si urob ako to citis, zase ja som na ziadne rande takto neletela za nikym koho to napadne po tyzdni :D Tu samozrejme na cm2 najdes najvacsi vyskyt obeti kadejakych predatorov cihajucich na zeny, ktore na rande vstupia s muzom niekam, kde ostanu same a potom sa deju veci ako z hororu :D treba brat vsetko s rezervou ale zase si davat pozor primerane. Nejdes do cudzieho statu, nelezies do medvedej nory.. ja som si vzdy hovorila, vsak prinajhorsom sa otocim a odidem domov :D co horsie sa moze stat.
Ale inak verejne znameho chlapa, ktoreho tu vacsina z nas pozna, aj keby bol neviem ako seriozny by som nechcela. no kto uz len tuzi po nezelanej publicite :DDD
@anonym_f741b4 No musim pozriet ako to takm je napisane, ale urcite nie ze vacsina, ale viacero urcite ano, A to s vyskytom na cm2 tosa mi paci, a asi je to zial pravda.
@anonym_f741b4 No musim pozriet ako to takm je napisane, ale urcite nie ze vacsina, ale viacero urcite ano, A to s vyskytom na cm2 tosa mi paci, a asi je to zial pravda.
@anonym_autor musíš byť veľmi veľmi zúfalá ked na takýmto niecim uvažujes
@anonym_autor nikdy. Prve rande urcite len verejne miesta, nerada by som si o tebe precitala nekrolog....tak seriozny alebo s tebou manipuluje? 😂 Seriozny to je nejaky akronym pre prachaty? 😂
@anonym_autor nikdy. Prve rande urcite len verejne miesta, nerada by som si o tebe precitala nekrolog....tak seriozny alebo s tebou manipuluje? 😂 Seriozny to je nejaky akronym pre prachaty? 😂
@denithestrange1993 Mas nadvahu? tak ta manipuluju krasne farebne obaly cokolad, si prehnane vysportovana? tak ta manipuluje tvoje okolie a telka, mas pekne auto? manipuluje ta zavist. si na koniku? manipuluje ta sila anonymity.
@denithestrange1993 Mas nadvahu? tak ta manipuluju krasne farebne obaly cokolad, si prehnane vysportovana? tak ta manipuluje tvoje okolie a telka, mas pekne auto? manipuluje ta zavist. si na koniku? manipuluje ta sila anonymity.
@anonym_autor z tvojich odpovedi začínam mať pocit ze nie si celkom ok
@anonym_autor z tvojich odpovedi začínam mať pocit ze nie si celkom ok
@anonym_2a2034 To je nam vsetkym jasne uz od 2.strany
@anonym_2a2034 To je nam vsetkym jasne uz od 2.strany
@anonym_07553f ja som nejak tajne dúfala ze sa spamata ale ta jej posledná odpoved ma presvedčila ze ee. Takze si myslim ze ta jej verejne známa osobnosť ktorá ju pozýva na rande je nejaky fejkovy účet keďže ona pôsobí veeeeelmi jednoducho
@anonym_07553f ja som nejak tajne dúfala ze sa spamata ale ta jej posledná odpoved ma presvedčila ze ee. Takze si myslim ze ta jej verejne známa osobnosť ktorá ju pozýva na rande je nejaky fejkovy účet keďže ona pôsobí veeeeelmi jednoducho
@anonym_2a2034 podla mna je fejkove vsetko, aj tato diskusia
Véd chod.
Dôverujes mu, týždeň je dosť, to už ho poznáš. 40r skúsená, rozumná, týždeň ti stačí na spoznanie.
Uzi si rande.
ja si rada precitam ako to dopadlo, mna by ako zenu stvalo, ze mu nestojim ani o nejaky romanticky pobyt a veceru
@anonym_autor ak si ho osobne nevidela, ze ste sa spoznali len cez internet, urcite nie 1x na mieste, ktore nie je verejne
@anonym_autor necitala som diskusiu, ale urcite by som nesla. Nepoznas ho a nevies co sa moze stat. Pri najlepsom ta len vyuzije na sex, pri najhorsom sa moze stat ozaj kadeco.
@anonym_autor akože išla som len raz na rande s človekom, ktorého som nikdy nevidela len si dlhodobo písala a to som oznámila mame kde kedy s kym idem, aby jej svietila kontrolka, ak neprídem do noci domov . Sama som bola z toho nervózna, co všetko sa môže udiať a ty sa nasackujes k nemu rovno na 2 dni. Neblázni! Akokoľvek sa na to pozerám, určite nechoď.

@anonym_322a80 to je všetko v poriadku ale nie je nutné riskovať život a zdravie a byť až tak zúfalá že chce prespať u chlapa ktorého videla na fotke - môže byť stiahnutá z netu. A sú aj taký chlapi čo kamaratom a kolegom prenajimaju byt na sex. Môže byť kľudne ženatý. Alebo psychopat. Po týždni písania nevies o tom človeku nič. Nechápem ženy ktoré sú tak zúfalé zo samoty že sa takto ohrozuju plne zoznamky sú magorov čo poľujú na zúfalé ženy. Aj tak si myslím že téma je vymyslená normálna žena by takto neriskovala neverim tomu
@sova7 ale ja som vôbec nič o prespaní nepísala, je to čisté šialienstvo a tiež si myslím, že je téma vymyslená, že žiadna príčetná žena by na takéto niečo ani nepomyslela. Dotkla som sa toho zoznamovania cez zoznamku, prečo nie?