icon

Zamilovanosť do kolegu

Včera o 18:51

Ahojte, prosim nesudte ma. Prisla som si len po radu. Som vydata, deti mam skolopovinne 1.stupen. s manzelom mame krizu niekolko rokov. Asi sme spolu kvoli detom skor. Nastupila som do novej prace. A asi sa mi zacal pacit kolega. Viem, je to zle, nesmie sa to. On podla mna ani nevie, ze existujem. Nie sme spolu na 1 pracovisku, ale len v ramci firmy. Obcas pracovne volame. On nie je zenaty, tiez ma deti. Problem je v tom, ze bud mi naozaj pomotal hlavu alebo som si tu hlavu pomotala sama. S nami je to ako na hojdacke, raz sa mi prihovori a rozprava jemne, raz nevie ani pozdravit a tvari sa, ze som vzduch...matie ma to, neviem, co si o tom mysliet. Pre info vychovava sam dieta 24 hod/7dni vvttzdni. To je podstatna info. Dakujem za pomoc, ja som dost zufala, nerozumiem tomu celemu. Mala ste niektora podobnu skusenost? Robi mi ti, ze je raz vtipny, mily chce sa rozpravat a na druhy krat skrat

Strana
z2
moonlight1210
Včera o 21:45
@manzelskyporadca

@anonym_autor ak cítiš motýle v bruchu pri ňom a on má zmiešané signály, tak je to stres, tvoje telo ťa varuje. Stres a vzrušenie sa dá veľmi ľahko pomýliť, na fyziologickej úrovni to je ten istý pocit, no má inú príčinu. Ak je raz milý a raz si pre neho vzduch, je to nepredvídateľnosť nie bezpečie. Toto správanie síce vyvoláva vzrušenie, ale aj zmätenie, rozum sa vypína a potom ťa nič dobré nečaká. To že sa stará o syna ešte neznamená, že nie je manipulátor. A toto je tak trochu jedna taká taktika.

@manzelskyporadca toto by som si nezamienala s manipulaciou.

Tu je hybatelom autorka. Ona zacala prva citit sympatie (hlavne preto, ze uz dlhodobo je bez realneho vztahu, i ked stale vydata. Takze ma dlhodoby deficit.). A na zaklade svojich sympatii si zacala jeho konanie vykladat ako mozny prejav zaujmu o nu. Hladat signaly tam, kde nie su.
To, ze to ona opisuje sugestivne ako daky “ich” vztah, neznamena, ze tam ten vztah naozaj je a ze kolega tusi, ze ma mat s nou vraj cosi ako krehko vznikajuci vztah (lebo z casu na cas je k nej mily a zavtipkuje).

On ju najskor nepovazuje ani za blizsiu kamosku. Lebo este aj k tym tlmime nase neprijemne pocity (ked sme napr. nahnevani, namrzeni, nervozni,…).

anonym_0ec207
Včera o 21:59

Sama si ho opísala ako sa správa.A ak má choré dieťatko nečuduj sa mu .Ak o tebe "ani nevie "pust ho z hlavy načo sa dobrovoľne tyras

manzelskyporadca
Včera o 22:55

Aby som doplnil. Nepovedal som že je manipulátor, ibaže som to ani nevylúčil. Dať pozornosť a vziať pozornosť je jedna z manipulačných techník, no niektorí ľudia to robia nevedome a niektorí to robia vedome z jasným zámerom. Z uvedeného sa to nedá presne určiť, preto píšem, že na toto si treba dať pozor. A samozrejme, sústrediť sa na manželstvo ktoré má a evidentne je v kríze. Treba buď na ňom pracovať a opraviť ho ak sa dá alebo ukončiť. A až potom uvažovať či chcem niekoho iného spoznať bližšie alebo nie.

bomba36
Dnes o 04:58

"S nami je to ako na hojdacke, raz sa mi prihovori a rozprava jemne, raz nevie ani pozdravit a tvari sa, ze som vzduch"
Žiadne "my " vo vašom prípade neexistuje. S tvojim manželom a deťmi áno. Vyrieš si doma svoje sračky a možno ti to potom dôjde.

lentakyterapeut
Dnes o 06:15
@lenka.25

@anonym_autor ale ja rozumiem , stava sa . Ale si manželka a matka . Tak si to uvedom . Už nemáš nárok na nejaké bezhlavé poblúznenie . Otázka je , prečo ostavas stále v manželstve , keď si dlhodobo na dne? Najprv si uprac svoj život , skôr ako to do toho zatiahnes vdovca s dieťaťom

@lenka.25 boze tieto tvoje rady zo stredoveku 🤣

lenka.25
Dnes o 06:30
@lentakyterapeut

@lenka.25 boze tieto tvoje rady zo stredoveku 🤣

@lentakyterapeut ty si dobrý stredovek . Ty sa správaj ako cundra koľko len chceš , ako správna moderná žena

lentakyterapeut
Dnes o 06:40

@anonym_autor z coho si prosim ta zufala? Neries tieto bla bla rady ze si vydata a nemas na noc narok. Ked vztah dlho nefunguje ries svoje stastie. Ak je vdovec vacsinou su to muzi trosku utiahnuti, opatrni, sam vychovava dieta cize ma stred vesmiru a k sebe si pusti cloveka len opatrne. Ked sa ti paci a vies byt dlho mila kludne pokracuj.

lentakyterapeut
Dnes o 06:44
@lenka.25

@lentakyterapeut ty si dobrý stredovek . Ty sa správaj ako cundra koľko len chceš , ako správna moderná žena

@lenka.25 taras hluposti

lenka.25
Dnes o 06:49
@lentakyterapeut

@lenka.25 taras hluposti

@lentakyterapeut áno, rozumiem , že pre takého človeka ako si ty , táram hlúposti , to ma ja celkom teší . A už ma neoznačuj , ja na také ako si ty , nie som zvedavá .

anonym_b419c0
Dnes o 08:06

Ak to chces rozvijat dalej, tak urob ty nejaky krok. Mozno vie ze si vydata, tak ma zabranu. Aj ja by som mal s tym problem a nic by som nerobil. Zrejme je to na tebe. Urcite neni dobre byt roky v nefunkcnom vztahu

nika185
Dnes o 08:54
@anonym_b419c0

Ak to chces rozvijat dalej, tak urob ty nejaky krok. Mozno vie ze si vydata, tak ma zabranu. Aj ja by som mal s tym problem a nic by som nerobil. Zrejme je to na tebe. Urcite neni dobre byt roky v nefunkcnom vztahu

@anonym_b419c0 ano nech urobi prvý krok, a potom mu jej muž rozbije papuľu, super rada, najprv nech si urobi doma poriadok, a potom nech robí ako slobodná čo chce

anonym_b419c0
Dnes o 09:43
@nika185

@anonym_b419c0 ano nech urobi prvý krok, a potom mu jej muž rozbije papuľu, super rada, najprv nech si urobi doma poriadok, a potom nech robí ako slobodná čo chce

@nika185 ono sa lahsie radi ako to urobi. Tak zivot nefunguje. Ak sa zmenili doma iba na spolubyvajucich, tak inak to nedopadne. A nehovorim aby mala dvojity zivot. Ale ked uvidi ze z toho moze nieco byt, tak uz moze s kludom riesit aj manzelsvo

anonym_878d2c
Dnes o 11:39
@manzelskyporadca

Aby som doplnil. Nepovedal som že je manipulátor, ibaže som to ani nevylúčil. Dať pozornosť a vziať pozornosť je jedna z manipulačných techník, no niektorí ľudia to robia nevedome a niektorí to robia vedome z jasným zámerom. Z uvedeného sa to nedá presne určiť, preto píšem, že na toto si treba dať pozor. A samozrejme, sústrediť sa na manželstvo ktoré má a evidentne je v kríze. Treba buď na ňom pracovať a opraviť ho ak sa dá alebo ukončiť. A až potom uvažovať či chcem niekoho iného spoznať bližšie alebo nie.

@manzelskyporadca ale ved on sa k nej sprava ako kolega ku kolegyni. Ludia sa bezne medzi sebou bavi, ale aj nebavia. Tiez sa s niektorymi aj niekolko dni nebavim, potom sa trosku porozpravame.

@autorka ty si sa namotala, lebo mas doma nezaujem zo strany partnera a zle si si vysvetlila bezny pokec medzi kolegami. Vyries si najskor to, co mas doma.

luccys
Dnes o 12:27
@anonym_878d2c

@manzelskyporadca ale ved on sa k nej sprava ako kolega ku kolegyni. Ludia sa bezne medzi sebou bavi, ale aj nebavia. Tiez sa s niektorymi aj niekolko dni nebavim, potom sa trosku porozpravame.

@autorka ty si sa namotala, lebo mas doma nezaujem zo strany partnera a zle si si vysvetlila bezny pokec medzi kolegami. Vyries si najskor to, co mas doma.

@anonym_878d2c Presne tak. Proste niekedy s nou pokeca, niekedy nie. To je normalne. Su v praci, nie na party. A niektori tu z kolegu hned spravili manipulatora🤣 🤦‍♀️

kajus_a
Dnes o 13:29

@anonym_autor ak mas "gule" podvadzat manzela, maj "gule" sa s nim najprv rozviest a potom si zacni s kolegom. Ako by bolo tebe, keby si sa dozvedala, že manzel ma milenku?

Strana
z2