icon

Je táto postieľka vhodná pre chlapca?

cuculiatko88
11. feb 2013

Mamicky chcem sa s vami poradit ci je tato postielka aj pre chlapca kedze tam je cerveny macik alebo mam kupit radsej tuto druhu s fialovym?Dakujem za rady 🙂

stanislavao
•
11. feb 2013

tak urcite radsej cerveny, ako fialovy macik.

alabama0011
•
11. feb 2013

Aj my mame taku 🙂 ale so zirafou.. Pre chlapca je cervena v pohode podla mna..

moon1979
•
11. feb 2013

a prečo by červená nemala byť vhodná pre chlapca???? my sme mali aj kočík červený .... predsa mc queen auto je červené, veci tohto typu sú všetky červené a je to čisto pre chlapcov oblečenie ... aj ferrari je červené nie modré 🙂 nerieš hlúposti .... ja som si vôbec nevšimla, že je tam červený macík, skôr som pozerala na typ a konštrukciu postielky ... 🙂

kris557
•
11. feb 2013

Aj mne sa páči viac tá s tým červeným. Pre obe pohlavia je dobrá.

alena16
•
11. feb 2013

Kup, ktora sa tebe viac paci. Ja si myslim, ze ani z cerveneho macika nebude mat maly traumu. 🙂 Ved predsa aj pre chlapcov sa normalne predavaju cervene veci. To nieje vyslovene dievcenska farba. Moj maly nosil ako babatko aj ruzove dupacky, ktore sme dostali 😉

zanin
•
11. feb 2013

obidve su pekne a obe sa hodia tak pre chlapceka ako pre dievcatko zalezi len na vas ktora sa vam paci viac.

ikke
•
11. feb 2013

tvojmu chlapcovi bude sumafuk, ci bude spat v postielke s cervenym alebo s fialovym macikom 😅
kup tu, ktora sa ti viac paci alebo sa vam viac hodi k ostatnemu zariadeniu.
cervena je krasna univerzalna farba, najoblubenejsia mojho syna, takze nebude problem, ked bude veci posuvat sestre 😉 /akurat sme kupili cerveny bicykel/

sampo
•
11. feb 2013

radsej cerveny, ale babu je to podla mna aj tak jedno 🙂 my mame postielku 40 rocnu este po manzelovi a ani sa velmi nepouziva 😀

lubina
•
11. feb 2013

Podla mna su obe v pohode, ved preco by chlapcek nemohol mat aj macka?? Ja mam sice dve baby, ale medzi hrackami mame aj autobus, auta a pod. "akoze chlapcenske" hracky. Ved aj baba Barbie ma auto.Tak nevidim problem s mackom na ostielke, ci uz cervenym alebo fialovym, pre chlapceka 😉

katka1981
•
11. feb 2013

ta prva sa mi zda univerzalna

ketrinka17
•
11. feb 2013

obidve su pekne a vhodne pre chlapca .. my mame cerveny kocik aj smart trike idem kupit cerveny . 🙂

denisafono
•
11. feb 2013

podla mna uplne jedno, aj tak vyniknu hlavne doplnky (obliecky, baldachyn, mantinel) myslim farba. takze macik nech je aky chce. A skor ten fialovy macik mi pride taky viac dievcensky. 😉

monikajaco
•
11. feb 2013

ja osobne by som to fialove chalanovy nekupila ....

chmurkaxy
•
11. feb 2013

ahoj mici, my s mojim muzom milujeme cervenu, nas maly bude mat strasne vela cervenych veci, takze za mna davam hlas cervenemu macikovi 🙂

chovancova27
•
11. feb 2013

ja môjho malého strašne rada obliekam do červenej, chalanom červená sekne🙂

ivett1
•
11. feb 2013

@cuculiatko88 tá prvá postieľka je super, pri tej fialovej skresľuje ten baldachýn ... možno keby bol žtej alebo béžovej (hnedej?...) farby, tak by som volila tú druhú...

lejlla
•
11. feb 2013

ja si myslim tiez ze cervena ...aj ja davam obom syncekom cervenu farbu

bajciatko
•
11. feb 2013

Chlapcovi ide podla mna viac cervena ako fialova.

simca06022011
•
11. feb 2013

Cervena ale videla som aj neutralneho, takej bezovo hnedej farby (ako ma safari zirafa) 🙂

luciannka83
•
11. feb 2013

Ja by som kúpila s červeným.

janinah
•
11. feb 2013

môj syn má tretinu vecí červených 😉 mne sa postielky neveľmi páčia,lebo sú tmavé,ale asi sa ti hodia k inému nábytku..macka by som neriešila,ružový nie je 😉

georgia333
•
24. mar 2013

ja by som postieľku kúpila iba celodrevenú

nikolka2
•
24. mar 2013

Ja som raz synovi kupila fialovu ciapku ,,,tak to ste mali vidiet tie komenty okolia 😀 Dokonca som dostala aj novu ciapku pre syna aby nechodil v tej fialovej 😀 ja som tiez za cervenu ,,mojmu synovi velmi ide aj všetkým chlapcom podla mna je to neutralna farba 😉

betuska22
•
24. mar 2013

ja si myslím žemôže, ja obliekam synčeka aj do ružoveho a červeneho a v pohodke, teraz už vyrabaju aj chlapčenske veci v takých farbach, a postielku budeš mať domav izbe tak to je jedno aká farba bude... 😉

denise.v
•
24. mar 2013

červenú, my máme červeno sivý kočík a teraz som malému kúpila kriklavo oranživé menžestráky 🙂

belllinka
•
16. apr 2014

Zábavná téma 😀 fakt nestačím žasnúť... ako si nakoniec vyriešila túto veľkú dilemu? 😀 😀 😀 Podľa mňa červený macko nieje určite vhodný pre chlapca, čo keď to bude mať nejaké následky do budúcnosti??? 😀 😀 😀