Čo mi dnes napísal 50r muž
Ahojte, som na FB zoznamke, mám 44 rokov, toto mi dnes napísal chlap - 50r.
Väčšine chlapov neodpovedám, len ma to zaujalo, má pravdu? Asi áno ...
Ženy v Tvojom veku nezaujímavé pre mužov ,jedine ,že máš financie vydrží aj to len krátko ,kto by chcel ženu v prechode pred prechodom s jej náladami ,hormonálnou -mentálnou nestabilitou ,s rozťahaným pohlavným orgánom -raz dvakrát možno ……taká úprimná úvaha bez urážky od chlapa s chlapským myslením 😉krásny deň.
Minule som bol vo fitku a boli tam 40+ ženy – mal som čo robiť, aby som im stíhal, myslím tým tempom cvičebným. 😄"
@princkrason a preco by si mal stihat vo fitku tempo niekoho cudzieho? ved vo fitku kazdy cvici sam
@anonym_autor a není to ten Jano 99 z inej témy? Na toho by to presne sedelo, akurát som to čítala.
@princkrason a preco by si mal stihat vo fitku tempo niekoho cudzieho? ved vo fitku kazdy cvici sam
@anonym_0e3b8b Tak ja tu napíšem niečo pekné, povzbudivé pre ženy 40+ a ty ideš hejtovať – a potom , prečo autorke píšu takí debili...
@anonym_autor
@anonym_autor a není to ten Jano 99 z inej témy? Na toho by to presne sedelo, akurát som to čítala.
@bielasovicka Presne aj mňa to napadlo, Jano od vedla.Taky samoluby narcis.
@anonym_autor Obyčajne títo 50-tnici čakajú na nejakú tridsiatničku a keď sa nedarí, tak môže byť aj staršia, ale ani to sa nedá jednoznačne takto tvrdiť, lebo každý vyzerá v tom veku inak. Ale kto píše takéto správy, tak by som sa mu radšej vyhla, lebo pre vzťah sú dôležité aj iné veci, nielen vzhľad a aj slušnosť.
Chlap tohto kalibru predsa môže mať sex s gumenou 18tkou z aliexpresu, načo by sa zahadzoval so ženami v prechode.
@bielasovicka Presne aj mňa to napadlo, Jano od vedla.Taky samoluby narcis.
@anonym_a4ded5 aký Jano? Nepoznám, asi som nevidela tú tému 🙂.
@anonym_autor To asi bude nas pan baklazan, ten struha zenam taketo poklony.
Ach, tito nasi "mladici" s vajcami po kolena a egom siahajucim do nebeskych vysin. Jeden zufalec na zenskom fore a druhy striehnuci na zoznamke.
Nie je to ten, co podobne vylevy vypisoval na MK? Aj diskusiu zalozil, aby zeny po styridsiatke poucil, ze miesto trajdania po zoznamkach maju nacvicovat skok do hrobu
Vôbec by ma nevzrušila takáto správa. Dobre vieš, že aj keď by si mala o 15 rokov menej a nemala by si v hlave vymetené, tak o takéto geroja nezakopneš. Ten bude ratardovaný vo všetkých smeroch a aj to sebavedomie má nezdravé vzhľadom k tomu, že je to starnúci chujko na zoznamke so záľubou urážať ženy. Keď už si nevrzne, aspoň pouráža.
Preco nemohol zostat ten trefny nazov diskusie?🤨
@anonym_c420cd 😀 a aký bol pôvodne?
@anonym_autor A podla teba ma pravdu?
Toto je ubohe od neho!
Za mna - vacsina chlapov po 40tke vyzera za mna hrozne a keby sa nebodaj rozidem s tym mojim, ktoreho poznam a som nanho zvyknuta, ja si chlapa nehladam prave preto, ze sa mi tato vekovka 40+ nepaci, neviem jej prist na chut. Ale nebudem pisat o nich taketo nechutnosti ako henten o nas..
@anonym_a4ded5 áno mám fotku jasne. On má takú nijakú, nie je tam on. Nereagujem. Ale on si ide svoje. Zablokujem ho, len chcem vidieť, kam až to pôjde.
@anonym_autor Toho brat jedine tak, ze sa na nom bavit... Ak to beries tak, ze co z neho vylezie a bavis sa na tom,.tak v pohode. A potom blok.
No to plati aj na 50tnika. Kto by chcel stareho ufrflaneho chlapapo zenite s vytahanymi vajcami...
@anonym_c420cd 😀 a aký bol pôvodne?
@fadama uz je zmeneny naspat na ten povodny, asi ho autorka vratila spat. Lebo jej ho zmenili na: ci su zeny po 40ke malo atraktivne pre muzov. Tento je lepsi.
Podľa mňa to napísal len preto, aby zaujal. Bol iný, výnimočný a aby si reagovala. Rozprúdil debatu. O čom svedčí aj fakt, že napísal 8 správ po sebe.
@anonym_autor A podla teba ma pravdu?
Toto je ubohe od neho!
Za mna - vacsina chlapov po 40tke vyzera za mna hrozne a keby sa nebodaj rozidem s tym mojim, ktoreho poznam a som nanho zvyknuta, ja si chlapa nehladam prave preto, ze sa mi tato vekovka 40+ nepaci, neviem jej prist na chut. Ale nebudem pisat o nich taketo nechutnosti ako henten o nas..
@anonym_bcec3d a aka vekova kategoria sa ti paci?
@anonym_autor nevšímaj si, to je primitívny dement, ktorého nechce ani 70-ročná, tak si vybíja frustráciu.
"vyťahaný orgán" ma akurát tak on sám, čo si ho chudák sám ťahá, lebo ho žiadna nechce
V jeho vekovej a IQ kategorii uz rozhoduje len vyska konta a IQ protajsku, ci si vrzne alebo nie … pri tomto nastaveni … bud stotisice alebo Anca s pomocnej .. pripadne nafukovacia🤷♀️.ma pravdu … v jeho vlastnom svete ano … vo svete ako takom … 44 rocna nemusi mat 50 tnika ale napr 38 rocneho, aj tak umieraju skor. Zoberu starsiu so starsim dietatom a nemaju umysel nieco nove budovat, len „ Uzivat“ usporiadany rodinny zivot bez prvych narocnych rokov … zvlastny trend ale poznam viacere pripady
Týpek má aj nick na pokeci: Bentley1975. Ani nemám slov. Napísal mi 8 správ, ani na jednu som nereagovala pre istotu.
@anonym_autor Pokec ešte prežíva??
@bielasovicka som si myslela😂
V úvode píšeš, že si na FB zoznamke a potom, že na pokeci 😂 tak sa rozhodni a úprimne, pokec si odinštaluj, samí divní ľudia tam sú.
By som mu odpisala, ze tiez nemam zaujem o muza v jeho veku, lebo to uz zacinaju smrdiet starinou, ako plesnive ponozky
Asi ma zlé skúsenosti a keď to zovseobecnuje,tak jeho problém,jemu sa zuzuje okruh
Ja by som mu napisala,ze dakujem za oznam,ani mna nezaujimaju 50r.spoteni pupkati zufalci s vajcami po kolena,ktori s anonymnou fotkou na zoznamke hladaju svieze 20-tky🤷♀️
Ďakujem za úprimnosť. Je osviežujúce vidieť, že niektorí muži majú tak nízke nároky na život, že im stačí len funkčná schránka. My, ženy, ktoré vieme, čo ponúkame, si zasa vyberáme mužov, ktorí hľadajú viac než len biológiu zo základnej školy. Krásny deň aj tebe!“
😂
Zakomplexovany idiot a dno spoločnosti, zufalec, o ktorého žiadna ani opreť bicykel nechce, lebo s tým ochabnutým švoncom, moc toho nedokáže

@anonym_autor Definuj, kto je normálny? Podľa teba?
Rozvedený 45+ so záväzkami, alebo slobodný bez záväzkov, vdovec, zabezpečený človek? Alebo niekto, kto ešte býva u rodičov? alebo taky co ma tri deti s troma zenami?
@anonym_95bd29 to nemám definované. Hlavne nech nebude kkt.