Išli by ste po prvom rande hneď bývať spolu?
v zaplave sprav na zoznamke vsetkych tych ahoj a ponuk na sex ma dnes zaujala jedna vec, Taky priemerny chlap, urcite by som mu dala ano v posielani srdca, mi napisal " Ahoj, podme spolu zit zivot a spoznavat sa a nie si tu vypisovat" byva niekde tu v meste a zaujalo ma to. Lebo ked si tu tyzdne a tyzdne pisem s niekym tak alebo to nikam nevedie, alebo to proste upadne celkom, Vazne premyslam ze ake by to bolo, vlastne sa ho iby spytat ze kde byva ze kam mam prist s kufrom a si to vyskusat spolu napriklad na mesiac.
Ale bud opatrná môže to byť aj násilník.
@anonym_autor ja by som si to nevysvetlila hned ako ze spolu byvat, ale stretavat sa, zazivat spolu nieco a samozrejme aj sexovat ma tym typek na mysli, namiesto nekonecneho vypisovania. Ale mozem sa mylit, clovek nevidi inemu do hlavy...
@anonym_autor napisal podme spolu zit zivot a spoznavat sa a nie si tu vypisovat v preklade podla mna podme spolu sa realne zoznamit a spoznat lebo v online svete cez obrazovku to nikam nevedie, nie ze sa mas k nemu prestahovat. Niekedy treba aspon sedliacky rozum pouzit. A ta posledna sprava co si skopirovala mi pride, ze si robi srandu. Realne ziaden normalny clovek bez ohladu ci muz alebo zena ai nenastahuje k sebe cudzieho cloveka, ktoreho ani nepozna a rovnako naopak nikto normalny nikdy nato nekyvne kto ma aspon stipku rozumu a pudu sebazachovy.
@anonym_autor jednoznačne nie....chapem preskocit rande cloveka v zrelsom veku to nebavi,ale zial bez toho to nejde ..neviem ai predstavot nastahivat sa len tak ku niekomu stratit svoj standart svoju istotu
Prvé čo ma napadlo, že boháča to je čo za úchyl, ja by som sa skôr bála, a nie, že uvažovala o nasťahovaní
Moja zlatá naivná....život nieje romantický film a ty v ňom nehras hlavnú úlohu
@anonym_autor “spolu žiť život” si si automaticky vyložila tsk, že budúci týždeň si u neho aj s kuframi? Podľa mňa to vôbec tak nemyslel. 🙈
paci sa mi to . preco vam nie?
@anonym_autor veď znie ako úplný zúfalec. A nehnevaj sa ale ty tiež. Mne pridete ako typický pár z Výmeny manželiek🤦♀️. Ale možno ste sa práve našli, tak vo vašom prípade fakt smelo do toho…
Autorka, koľko máš rokov? A ten tvoj "nápadník"?
@anonym_autor veď skús..... keď máš odvahu...zato nič nedáš....Asi nemáš moc skúsenosti ani v živote,ani so vzťahmi,ani s partnerstvom a určite nie so zoznamkami... vieš ze za monitorom sú všetci úprimní? Nešťastní vo vzťahu? Ženáči ktorym to už dávno nefunguje? Aj takí co su so ženou len kvôli deťom? Asi nesledujes ani dianie vo svete? K cudzíemu chlapovi sa hneď nasťahovať? Len preto že máš nudný život? Vieš ze ten nudný život máš len jeden? Prečo sa radšej nezamerias na svoj život aby si ho nemala nudný? Začni žiť, začni si užívať svoj život a nie zo zúfalstva sa nasťahovať k hocikomu!! Najprv skus dozrieť a potom sa venuj zoznamkám,potom si hľadaj partnera . Dovtedy ti hádam dôjde,ze nad akým šialeným nápadom si rozmýšľala!!
Ja som odisla do uk, po 3 mesiacoch znamosti sme sa dali dokopy a hned zacali spolu byvat. Spatne ked sa na to pozriem tak to bolo sialene, nezodpovedne, rizikove a neviem ake, spravit mi to dcera tak ju asi vlastnorucne odstahujem od “cudzieho” chlapa… ale sme spolu uz 20 rokov 😂
ja sa k tomu az tak negativne nestaviam. ja sama som mojho muza spoznala na zoznamke. "vonku" ze na rande ako takom v pravom slova zmysle sme neboli, kedze sme obaja mali dieta. sem tam som bola unho, potom navrhol zit spolu(asi po 3 mesiacoch) a od vtedy zijeme spolu.nie teda uz v jeho byte,ale kupili sme si spolocny dom, zobrali sa, mali spolocne dieta..
ja som crazy, kludne by som vyskusala. najprv samozrejme aspon jedno dve stretka, ci su sympatie, a potom na mesiac vyskusat spolu. vobec by mi to nevadilo. ak je ochota robit kompromisy na oboch stranach, ak si schopna si nastavit hranice, tak preco nie.
ja som so svojim exmanzelom zacala byvat viac menej hned. to som mala 19 a on 25. a vydrzali sme spolu cca 20 rokov.
Len smelo do toho. Zasukate si a ked sa ta nabazi, tak ta aj s igelitkou vystahuje 😄 len maj nudzovy plan pre pripad, zeby si musela z hodiny na hodinu vypadnut 😁
prave som sa vratila zo stretnutia s nim, je dokonaly. Siel do prace a kazdy den chodi skoro okolo mojho domu a tak sme boli na zmrzline. Vecer po praci sa opat vidime. Baby ja som z neho mimo.
Akože ísť žiť k úplne cudziemu človeku? Asi sa ozaj musíš veľmi nudiť. No tak teda skús. Ja by som to určite neurobila.
pán asi potrebuje dobre poupratovať byt, zopár horúcich nocí a potom ťa pošle preč.
Nie nešla, bála by som sa na akého človeka natrafím. Psychopatov je dosť.
Ale asi som opatrná - krimi filmy robia svoje.
prave som sa vratila zo stretnutia s nim, je dokonaly. Siel do prace a kazdy den chodi skoro okolo mojho domu a tak sme boli na zmrzline. Vecer po praci sa opat vidime. Baby ja som z neho mimo.
@anonym_autor

@anonym_autor
To bude sexu ✌️
@anonym_autor si si istá že pod tým, poďme spolu žiť a nie vypisovať si myslel že sa k nemu hneď nasťahuješ? lebo za mňa to bolo obrazne povedané - teda tráviť spolu zaujímavo a príjemne čas napr.výlety, divadlo, sex.....a nie hneď spoločné bývanie
@anonym_autor Odkial je,jedno take psycho to skusalo na moju dceru.....Prave vcera som pozerala nejake videa od Dvoraka a presne o tom hovoril ze ludia s poruchami osobnosti velmi rychlo chcu urychlit vsetky fazy vo vztahoch a ano javia sa ocarujuco.
🚩🚩🚩🚩červené vlajky ako HROM
Pozor na to, riadne ho preklepni, ci to nieje narcista/typické to hrrr je pre nich, aby si človeka obtočili čím skôr okolo prsta a mohli nim manipulovať/
na rande chod hneď kufrom. Uvidíš aký šťastný bude. 😃
@anonym_7732da kokos toto je super napad👍. 😂 Ale fakt, zobrala by som kufor na rande, ale teda prazdny, nech nevlacim tazke...uz len aby som videla jeho reakciu. A ked tak mala v okoli zaparkovane auto, nech ho tam viem odlozit...
ja som crazy, kludne by som vyskusala. najprv samozrejme aspon jedno dve stretka, ci su sympatie, a potom na mesiac vyskusat spolu. vobec by mi to nevadilo. ak je ochota robit kompromisy na oboch stranach, ak si schopna si nastavit hranice, tak preco nie.
ja som so svojim exmanzelom zacala byvat viac menej hned. to som mala 19 a on 25. a vydrzali sme spolu cca 20 rokov.
@anonym_d4df11 ale normalne by si si nastahovala vsetky saky paky alebo len doniesla povedzme veci na tyzden a normalne u neho bola, chodila do prace atd ale popri tom si v zalohe stale nechala svoj byt keby nieco?
paci sa mi to . preco vam nie?
@anonym_autor urcite by som sa spytala na dovod rozchodu. To ti nepovedal?
@anonym_d4df11 ale normalne by si si nastahovala vsetky saky paky alebo len doniesla povedzme veci na tyzden a normalne u neho bola, chodila do prace atd ale popri tom si v zalohe stale nechala svoj byt keby nieco?
@mimachicha samozrejme moznost cislo dva. Na mesiac vyskusat a nechat si samozrejme svoje byvanie v zalohe aspon na nejaku dobu. Doniest len zakladne veci. Nie vsetko 😀

Sam, opusteny, velky byt..., no ked na toto naletis, tak ok 🤦