Alverde NATURKOSMETIK balzam na pery, 9 ml

alverde NATURKOSMETIK balzam na pery, 9 ml účinne znižuje stratu vlhkosti a chráni pery pred vonkajšími vplyvmi. Bohaté zloženie intenzívne vyživuje a dodáva perám vizuálne plnší vzhľad, pričom na nich zanecháva pocit hebkosti. Sladká vôňa cukrovej vaty rozmaznáva zmysly počas celého dňa a poskytuje dlhotrvajúci pocit hladkosti a pohodlia. Znášanlivosť s pokožkou je dermatologicky potvrdená.

#test_dm62

Kde kúpim alverde NATURKOSMETIK balzam na pery, 9 ml?

Hodnotenia a skúsenosti s alverde NATURKOSMETIK balzamom na pery, 9 ml

Máš skúsenosť s alverde NATURKOSMETIK balzamom na pery, 9 ml?

Hydratácia na počkanie

Neverila by som ale tento výživný balzam na pery je úžasný. Skvele zloženie obohatené o ceramidy pery krásne zhydratujú a vyžitia, príjemne voňajú a po chvíli sú napohľad plnšie. Ja som s produktom veľmi spokojná
  • Skvelá hydratácia
  • Kvalitne zloženie
  • Zloženie s ceramidmi
  • Príjemná vôňa
  • Skvelá cena
  • Malé správne balenie
  • Mierne nepríjemná chuť

Hutný, prírodný balzam s nevtieravou vôňou.

Je dosť hutný, takže na perách vytvorí poctivú ochrannú vrstvu, ktorá dlho vydrží. Jeho jemná a nevtieravá vôňa pri nosení vôbec neruší. ideálny ako intenzívna regeneračná kúra, nie len ako obyčajný rýchly balzam.
  • Hĺbková regenerácia.
  • Hutná textúra.
  • Príjemná vôňa.
  • Čisté zloženie.
  • Pre niekoho je ťažký , pretože hutnosť, ktorá je plusom pre kúru, môže byť nevýhodou, ak hľadáte len ľahký, bežný balzam.

Pery po ňom ostávajú krásne jemné, hydratované a lesklé 💋

Bežne používam klasické vysúvacie balzámy ,tu ma potešila aj zmena v balení.Nanášanie s hrotom je príjemná zmena.Balzám má dobrú konzistenciu a jednoducho sa nanáša.Má jemnú sladkastú chuť.Pery po ňom ostávajú krásne jemné, hydratované a lesklé 💋
  • nelepí
  • hydratuje
  • pery po pravidelnom užívaní ostávajú krásne jemné
  • šikovné balenie
  • zanecháva dobrý finish lesku

Ľahko sa rozotiera, nelepí a nezanecháva nepríjemný mastný pocit

Balzam na pery alverde NATURKOSMETIK s ceramidmi ma príjemne prekvapil svojou konzistenciou. Na perách sa ľahko rozotiera, nelepí a nezanecháva nepríjemný mastný pocit. Oceňujem aj jeho prírodné zloženie. Farba je jemná a na perách vytvára krásny lesklý efekt, vďaka čomu pery pôsobia zdravo a upravene.

Počas testovania som si všimla, že pery boli príjemne hydratované a balzam sa nosil komfortne aj počas dňa.

Celkovo hodnotím balzam pozitívne. Má viacero výhod, najmä čo sa týka komfortu na perách a vzhľadu, no citlivejším ľuďom môže prekážať jeho chuť je horkastá .Po aplikácii ma výrazne škriabalo v krku.
  • prírodné zloženie
  • obsah ceramidov
  • nelepí sa
  • nie je mastný
  • príjemná konzistencia
  • krásny lesklý efekt na perách
  • jednoduchá aplikácia
  • horkastejšia chuť
  • môže spôsobovať jemné dráždenie v hrdle

Top balzam na pery

Balzam na pery je za mňa úžasný. Má jemnú a príjemnú vôňu, hydratuje pery. Hlavne nelepí. Dobre sa nanáša. Používam ho každý deň, určite si ho budem kupovať.
  • jemná vôňa
  • hydratuje
  • nelepí

Balzam, bez ktorého si už neviem predstaviť deň!

Balzam na pery ma nadchol už po prvom použití a okamžite si získal miesto v mojej kabelke. Pery sú po nanesení príjemne hebké, hydratované a chránené pred vysušením. Veľmi sa mi páči jeho jemná textúra, ktorá sa ľahko nanáša a nezanecháva nepríjemný pocit. Pri pravidelnom používaní sú pery viditeľne krajšie a pôsobia zdravším dojmom. Oceňujem aj prírodné zloženie, vďaka ktorému mám pri používaní dobrý pocit. Za mňa je to absolútna topka medzi balzamami na pery a určite ho odporúčam každému.
  • Intenzívne hydratuje pery
  • Zanecháva pery jemné a hebké
  • Chráni pred vysušovaním
  • Príjemná nelepivá textúra
  • Jednoduchá aplikácia
  • Prírodné zloženie
  • Ideálny na každodenné používanie
1 človek považuje za užitočné

Hydratuje, nelepí, vonia jemne, sladko.

Veľmi prijemný balzam na pery. Hydratuje, nelepí, vonia jemne, sladko. Prírodné vegánske zloženie s ceramidmi je veľkým plusom. Výborný aplikátor.
  • Hydratačný
  • Nelepivý
  • Prijemný na perách
  • Jemná vôňa

Super hydratačný

Veľmi sa mi páči, že je veľmi hydratačný, na perách sa jemne leskne, per, sú po ňom naozaj super vláčne 👌
  • Cena
  • Lesklé pery
  • Nelepí
  • Príjemne sa nanáša
  • Trocha mi vadí "chuť"

Skvelý balzam na hydratáciu pier

Balzam je naozaj veľmi príjemný na nosenie a zároveň skvele hydratuje. Veľkým plusom je za mňa vôňa a že sa nelepí, zároveň je priesvitný. Mám nový obľúbený produkt od Alverde. :)
  • balenie
  • vôňa
  • nie je lepivý
  • skvele hydratuje
1 človek považuje za užitočné

Skvelý - nelepí sa, nie je hustý

Za mna je to jeden z velmi dobrých balzamov nelepí sa nieje hustý a velmi prijemne vonia moje dievcata si ho hneď zobrali .
  • Vôňa
  • Cena

Perfektný - top balzam

Priesvitná farba, príjemná nelepiva konzistencia, príjemná vôňa, viditeľne hydratuje.. toto je za mňa top balzam
  • Priesvitná farba
  • Nelepivá konzistencia