Alverde NATURKOSMETIK olej na pery Dragonfruit

alverde NATURKOSMETIK olej na pery Dragonfruit sa stará o pery a dodáva im lesklý finiš. Jeho olejové zloženie je obohatené o kyselinu hyalurónovú a bio olej z dračieho ovocia. Zvýrazňuje prirodzenú farbu pier a pomáha udržiavať ich hydratáciu, vďaka čomu pery pôsobia opticky plnšie a vyživene. Tento olej na pery poskytuje pocit hebkosti a pohodlia. Znášanlivosť pokožky je dermatologicky testovaná.

#test_dm62

Kde kúpim alverde NATURKOSMETIK olej na pery Dragonfruit?

Hodnotenia a skúsenosti s alverde NATURKOSMETIK olejom na pery Dragonfruit

Máš skúsenosť s alverde NATURKOSMETIK olejom na pery Dragonfruit?

Príjemný olej

Olej ma veľmi príjemnú konzistenciu mám rada kombináciu ceruzky a oleja na perách vyzerá to naozaj dokonalo. Páči sa mi jeho vôňa, dokonalý lesk na perách a príjemná hydratacia.
  • Príjemná vôňa
  • Krásny lesklý finiš na perách
  • Pocit plnších pier
  • Hydratacia a vyhovenie pier
  • Umelá vôňa

Dodá perám dokonalý finálny "glanc"

Príjemný olej na pery ktorý nelepí a dodá perám dokonalý glanc!
Konzistencia je príjemná skôr riedka,nie príliš hutná.Aplikátor jemný skoro až plyšový 🥰 Dobre sa nanáša,pery hydratuje a dodá lesk.
Využívam samostatne alebo ako finish na rúž.
(5 fotiek)
  • lesk
  • hydratácia
  • nelepí
  • super aplikátor
  • pery zanechá príjemne hydratované
  • na prvú dobrú "príchuť" dobrá..potom už mi trochu vadí

Jemný lesk a krásna vôňa.

Veľmi príjemný, ľahký olej na pery, ktorý nelepí a úžasne vonia po dračom ovocí. Keďže je to čistá vegánska kozmetika, vydrží na perách o niečo menej, no vďaka skvelému pocitu na perách mi častejšia aplikácia vôbec nevadí.
  • Nekryje pery ako ťažký rúž, ale jemne podčiarkne a zvýrazní ich prirodzenú farbu.
  • ​Šetrné zloženie.
  • Nevydrží dlho

Olej na pery, ktorý nelepí

Olej na pery alverde NATURKOSMETIK Dragonfruit ma zaujal svojou výživnou starostlivosťou a krásnym prirodzeným vzhľadom na perách.

Má príjemnú vôňu dračieho ovocia a na rozdiel od niektorých
iných produktov nepôsobí horko. Pery sú po nanesení šťavnaté, lesklé a pôsobia zdravo.

Veľmi sa mi páčil aj v kombinácii s rúžom, s ktorým vytvára naozaj krásny efekt. Menším mínusom je, že po dlhšom nosení som cítila jemné škrabanie v hrdle. Napriek tomu ide o príjemný produkt na každodenné používanie.
  • vyživuje pery
  • nelepí
  • príjemná vôňa dračieho ovocia
  • prirodzený vzhľad
  • dodáva perám šťavnatosť a lesk
  • nie je horký
  • výborný v kombinácii s rúžom
  • chvíľu dráždil v krku

Krásna jemná vôňa, mne vyhovoval aj aplikátor , jemné farbenie pier.

Krásny, hydratačný olej na pery, je super od značky Alverde. Krásna jemná vôňa, mne vyhovoval aj aplikátor , jemné farbenie pier.
  • vôňa
  • hydratuje

Úžasný 🥰, nevysychá, vydrží

Tento olej na pery na prekvapil svojou úžasnou vôňou ako aj tým, že pery hydratuje dlšie, nevysychá, vydrží ... 🥰🦋 Určite odporúčam 🥰
  • Vôňa
  • Hydratácia
  • Výdrž
  • Nevysychá na perách

Olej na pery je úžasný produkt, ktorý pery krásne hydratuje, dodáva im prirodzený lesk a zanecháva ich jemné a hebké

Olej na pery ma príjemne prekvapil svojou ľahkou a nelepivou textúrou. Pery sú po použití hydratované, hebké a získajú krásny lesklý vzhľad. Oceňujem aj jemnú vôňu dračieho ovocia a prírodné zloženie. Je to skvelý produkt na každodenné používanie za výbornú cenu.
  • Intenzívne hydratuje pery
  • ✔️ Dodáva krásny prirodzený lesk
  • ✔️ Nelepí a príjemne sa nosí

Tento olej na pery je top

Tento olej na pery je top, krásna vôňa, príjemný hebký aplikátor. Pocit na perách je úplne super, pery sú šťavnaté a hydratované.
  • Hydratácia
  • Vyzerá ako lesk na pery
  • Vôňa
  • Slabšia výdrž

Veľká spokojnosť

Úžasne zvýraznil farbu pier, hydratovať ich. Som veľmi spokojná s týmto výrobkom a určite si ho bude kupovať naďalej.
  • Rýchla a účinná hydratácia

Krásne vonia, na perách nelepí, zamecháva lesklí efekt bez zafarbenia.

Oleje od zn. Alverde používam už dlhšie. Táto novinka ma veľmi potešila. Krásne vonia, na perách nelepí, zamecháva lesklí efekt bez zafarbenia. Väčší aplikátor nemusí každému vyhovovať.
  • Prijemna vôňa
  • Nelepí
  • Hydratačný

Tento olej ma neskutocnu vonu,je hebky,aplikator je uzasny.

Tento olej ma neskutocnu vonu,je hebky,aplikator je uzasny. Pery mam po nom naozaj jemnejsie.
Nevyhoda je ta,ze nevydrzi ani 5 minut.
Pouzivam ho vsak stale, vyhovuje mi ten pocit jemnych pier aspon kratky cas.
  • Krasna vona
  • Hebky aplikator