Alverde NATURKOSMETIK olej na pery Dragonfruit
alverde NATURKOSMETIK olej na pery Dragonfruit sa stará o pery a dodáva im lesklý finiš. Jeho olejové zloženie je obohatené o kyselinu hyalurónovú a bio olej z dračieho ovocia. Zvýrazňuje prirodzenú farbu pier a pomáha udržiavať ich hydratáciu, vďaka čomu pery pôsobia opticky plnšie a vyživene. Tento olej na pery poskytuje pocit hebkosti a pohodlia. Znášanlivosť pokožky je dermatologicky testovaná.
Kde kúpim alverde NATURKOSMETIK olej na pery Dragonfruit?
Hodnotenia a skúsenosti s alverde NATURKOSMETIK olejom na pery Dragonfruit
Máš skúsenosť s alverde NATURKOSMETIK olejom na pery Dragonfruit?
Napíš svoju skúsenosťNajnovšie hodnotenia
Príjemný olej
Dodá perám dokonalý finálny "glanc"
Príjemný olej na pery ktorý nelepí a dodá perám dokonalý glanc!
Konzistencia je príjemná skôr riedka,nie príliš hutná.Aplikátor jemný skoro až plyšový 🥰 Dobre sa nanáša,pery hydratuje a dodá lesk.
Využívam samostatne alebo ako finish na rúž.
Využívam samostatne alebo ako finish na rúž.
(5 fotiek)
- lesk
- hydratácia
- nelepí
- super aplikátor
- pery zanechá príjemne hydratované
- na prvú dobrú "príchuť" dobrá..potom už mi trochu vadí
Jemný lesk a krásna vôňa.
Veľmi príjemný, ľahký olej na pery, ktorý nelepí a úžasne vonia po dračom ovocí. Keďže je to čistá vegánska kozmetika, vydrží na perách o niečo menej, no vďaka skvelému pocitu na perách mi častejšia aplikácia vôbec nevadí.
- Nekryje pery ako ťažký rúž, ale jemne podčiarkne a zvýrazní ich prirodzenú farbu.
- Šetrné zloženie.
- Nevydrží dlho
Olej na pery, ktorý nelepí
Olej na pery alverde NATURKOSMETIK Dragonfruit ma zaujal svojou výživnou starostlivosťou a krásnym prirodzeným vzhľadom na perách.
Má príjemnú vôňu dračieho ovocia a na rozdiel od niektorých
iných produktov nepôsobí horko. Pery sú po nanesení šťavnaté, lesklé a pôsobia zdravo.
Veľmi sa mi páčil aj v kombinácii s rúžom, s ktorým vytvára naozaj krásny efekt. Menším mínusom je, že po dlhšom nosení som cítila jemné škrabanie v hrdle. Napriek tomu ide o príjemný produkt na každodenné používanie.
Má príjemnú vôňu dračieho ovocia a na rozdiel od niektorých
- vyživuje pery
- nelepí
- príjemná vôňa dračieho ovocia
- prirodzený vzhľad
- dodáva perám šťavnatosť a lesk
- nie je horký
- výborný v kombinácii s rúžom
- chvíľu dráždil v krku
Krásna jemná vôňa, mne vyhovoval aj aplikátor , jemné farbenie pier.
Úžasný 🥰, nevysychá, vydrží
Olej na pery je úžasný produkt, ktorý pery krásne hydratuje, dodáva im prirodzený lesk a zanecháva ich jemné a hebké
Olej na pery ma príjemne prekvapil svojou ľahkou a nelepivou textúrou. Pery sú po použití hydratované, hebké a získajú krásny lesklý vzhľad. Oceňujem aj jemnú vôňu dračieho ovocia a prírodné zloženie. Je to skvelý produkt na každodenné používanie za výbornú cenu.
- Intenzívne hydratuje pery
- ✔️ Dodáva krásny prirodzený lesk