Alverde NATURKOSMETIK podkladová báza Hydro Grip, 30 ml

10 skúseností

alverde NATURKOSMETIK podkladová báza Hydro Grip má ľahkú osviežujúcu textúru, ktorá intenzívne hydratuje pleť. Zanecháva ju žiarivú a sviežu s „dewy" efektom. Tento prípravok je ideálny na prípravu pleti pred nanesením make-upu a prispieva k jeho dlhotrvajúcej výdrži. Vegánske zloženie podkladovej bázy je skvelou voľbou pre svieži vzhľad. Znášanlivosť s pokožkou je dermatologicky potvrdená.

#test_dm62

Kde kúpim alverde NATURKOSMETIK podkladovú bázu Hydro Grip, 30 ml?

Hodnotenia a skúsenosti s alverde NATURKOSMETIK podkladovou bázou Hydro Grip, 30 ml

Máš skúsenosť s alverde NATURKOSMETIK podkladovou bázou Hydro Grip, 30 ml?

Prekvapenie a to pozitívne

Báza ma veľmi príjemnú ale celkom intenzívnu vôňu. Na platí sa rozotiera jednoducho rovnako sa aj tak jednoducho vstrebáva. Ma príjemnú gelovitu konzistenciu, rýchlo sa vstrebe a na pleti zostane taký zamatový finiš mierne matne mierne lesklé. Ja som s produktom moc spokojná. Makeup na ňom drží, nežmolkavie.
  • Príjemná vôňa
  • Ľahká textúra ktorá sa rýchlo vstrebáva
  • Zanecháva príjemný zamatový finiš a pleť nie je mastná
  • Lepivy pocit na pleti nie
  • Skvelá cena a výber je ich ešte pár
  • Malé balenie
  • Pre niekeoho internuivna vôňa.

Za málo peňazí veľa muziky

Táto podkladová báza od Alverde ma milo prekvapila svojou vôňou a vstrebateľnostou. Jednoduchý opis - tak ako uhorka je plná vody a osvieži človeka, tak i tento primer razom osvieži plet a zhydratuje ju.
  • vegánsky pôvod
  • ľahká textúra
  • príjemná vôňa

Osviežujúci hydro zázrak

Tento Primer v podstatě už nejakú dobu použìvam aj ked v inej farbe..tento zelený som však ešte nemala a velmi milo prekvapil svojou jemnou vôňou,gelovou texturou a príjemným finišom.
Výborne sa rozotiera,je naozaj tahý "hydro" vodnatý..nelepí sa ,nežmolkuje sa .Mala som pocit ako by som práve osviežila tvár a naniesla uhorkový zábal 😉 naozai velmi príjemný
Ja ostávam verná 👏👏👏
  • gelová textura
  • jemná vôňa
  • nelepí
  • nežmolkuje
  • šikovné balenie-dávkovanie

Zmiešané pocity z podkladovej bázy

Podkladová báza alverde NATURKOSMETIK Hydro Grip vo mne zanechala zmiešané pocity.

Hneď po otvorení ma prekvapila výraznejšia alkoholová aróma, v ktorej som cítila aj aloe vera a uhorku. Po nanesení som mala na pleti mierny pocit alkoholu, no zároveň pôsobila sviežo a hydratovane. Báza má mokrejšiu konzistenciu a na pokožke vytvára príjemný osviežujúci efekt.
Po nanesení make-upu sa však nezmolila a dobre spolupracovala s ostatnými produktmi, aj keď som používala navlhčenú hubku.

Nepatrí medzi produkty, ktoré by ma úplne nadchli, ale ani nesklamala. Svoju úlohu splnila, no nenašla som na nej nič výnimočné.
  • dobre spolupracuje s navlhčenou hubkou
  • svieži pocit na pleti
  • obsah aloe vera a uhorkové zložky
  • ľahká konzistencia
  • výraznejšia alkoholová vôňa a to že už vlastne obsahuje alkohol to je pre mňa veľké mínus
  • efekt nie je nijako výnimočný
  • nemusí vyhovovať citlivejšej pokožke
3 ľudia považujú za užitočné

Krásne voňajúca s výbornou textúrou

Bázu od Alverde som skúšala 1x a mimoriadne sa mi páči. Vôňa, textúra i pocit ľahkosti po nanesení,nieje tam pocit lepkavosti. To veľmi oceňujem. Ak chcete vyskúšať niečo nové,toto odporúčam
  • Ideálna veľkosť balenia
  • Krásna vôňa
  • Textúra
  • Hydratuje
  • Zanecháva príjemný pocit ľahkosti
  • Nenašla som žiadne

Výborná konzistencia a nanášanie, no pod silikónovým makeupom žmolkuje a sedí skôr s BB krémom.

Skvelá konzistencia, ale nesadol mi.
Primer má naozaj výbornú konzistenciu a veľmi dobre sa nanáša. Bohužiaľ, s mojím makeupom si vôbec nesadol – zle sa mi naň vrstvil a začal žmolkovatieť. Tento produkt je totiž na báze vody, takže ak používate makeup so silikónmi, pravdepodobne si nesadnú. Podľa mňa sa dá oveľa lepšie využiť v kombinácii s ľahkým BB krémom. Pre mňa to s mojím bežným makeupom nie je správna voľba, ale s vodovými produktmi môže fungovať super.
  • ​Výborná konzistencia
  • ​Veľmi dobre a ľahko sa nanáša
  • ​Skvelý podklad pod ľahké BB krémy
  • ​Je na báze vody, takže si nerozumie s makeupmi na báze silikónov
  • ​Pri nesprávnej kombinácii produktov žmolkuje a makeup sa naň zle vrství
1 človek považuje za užitočné

Oceňujem veľmi príjemnú vôňu

Mne nesadla táto báza, ale oceňujem veľmi príjemnú vôňu aloe vera, vegánske zloženie, není lepivé.Hned sa dokáže vstrebať.
  • vôňa aloe Vera príjemná
  • vegan
  • hned sa vstrebe

Presne ten typ bázy, ktorý spojí starostlivosť o pleť s perfektnou výdržou make-upu

Podkladová báza ma príjemne prekvapila. Pleť krásne hydratuje, make-up na nej drží celé hodiny a zároveň vytvára hladký, prirodzený základ. Určite odporúčam každej, ktorá chce svieži vzhľad a dlhšiu výdrž líčenia. V pohode mi vydržal 3 hodinovú prechádzku s deťmi.
  • Predlžuje výdrž make-upu počas celého dňa.
  • Hydratuje pleť bez pocitu mastnoty.
  • Zanecháva hladký a svieži finiš

Báza

Táto báza pod make-up mi žiaľ nesadla, žmolkovala mi s make-upom takže som sa musela celá odlíčiť.
  • Príjemná vôňa aloe
  • Gelová textúra
  • Žmolkovanie pod makeupom

Pripraví pleť na make up bez pocitu zaťaženia

Ako 46-ročná žena oceňujem produkty, ktoré dokážu pleť pripraviť na make-up bez pocitu zaťaženia. Podkladová báza Alverde Hydro Grip ma príjemne prekvapila svojou ľahkou gélovou textúrou. Pleť po nanesení pôsobí sviežo, hydratovane a má jemný žiarivý vzhľad. Make-up sa na ňu nanáša rovnomerne a počas dňa drží lepšie. Páči sa mi aj to, že ide o vegánsky produkt s obsahom aloe vera a kyseliny hyalurónovej, ktoré pomáhajú hydratovať pokožku. Za veľmi priaznivú cenu ponúka kvalitný základ pod líčenie a je vhodná na bežné každodenné používanie.
  • Príjemná ľahká textúra bez pocitu mastnoty.
  • Pleť hydratuje.
  • Predlžuje výdrž make-upu.
  • Vegánske zloženie s aloe vera a kyselinou hyalurónovou.
  • Výborný pomer ceny a kvality.
1 človek považuje za užitočné