Alverde NATURKOSMETIK púder na obočie duo

10 skúseností

alverde NATURKOSMETIK púder na obočie duo v odtieni 03 Dark je ideálnou voľbou pre výrazné a definované obočie. S dvoma harmonicky zladenými farebnými odtieňmi je možné individuálne vytvoriť požadovanú intenzitu a opticky vyplniť malé medzery. Výsledkom je prirodzený vzhľad pre upravený look. Vegánske zloženie tohto púdru na obočie je navyše oftalmologicky testované na znášanlivosť s očami a kontaktnými šošovkami. Znášanlivosť s pokožkou je dermatologicky potvrdená.

#test_dm62

Kde kúpim alverde NATURKOSMETIK púder na obočie duo?

Hodnotenia a skúsenosti s alverde NATURKOSMETIK púdrom na obočie duo

Máš skúsenosť s alverde NATURKOSMETIK púdrom na obočie duo?

čaká na kontrolu

Palec hore za 2 odtiene

Páči sa mi táto malá paletka, dávam veľký palec hore za 2 odtiene, jeden teplejší bledší a druhý tmavší skôr neutralnejši. Ja takéto produkty využívam aj na linky na oči. Pri paletke je malý štetček ktorým sa vám podarí vykresliť krásne obočie .pudeovy produkt treba poriadne doklepával zo štetca mierne opadáva . V kombinacii s Halilom je to skvelý produkt za malo peňazí.
  • 2 odtiene v paletke
  • Malý štetec so skvelým využitím
  • Využiteľna aj na linky na oči nie len obočie
  • Mierne práši

Krásne vypní nedostatky v obočí.

Jeho krytie je naozaj velmi dobré.Má silnú výzarnú farbu a pomocou skoseného štetca sa dobre nanáša.Krásne vypní nedostatky v obočí.
Pre mňa je farba dosť tmavá takže pri kúpe sa obzriem skôr po bledšom hnedom.
Čo mňa ale najviac mrzí že má velmi slabú a jemnu texturu a okamžite sa mi začal vysýpať.Misky by mohli byť aspoň trochu hlbšie-vela produktu sa mi pri každom použití zbytočne vysypali mimo a to si dávam velky pozor.
(5 fotiek)
  • šikovné balenie
  • dobré krytie
  • pohodlné použitie
  • vela produktu sa zbytočne vytrúsi 😔

Super pevny presny stetcek, dokonale farby.

Ja duo puder na obocie pouzivam na pudrove ocne linky a tu top. Super pevny presny stetcek, dokonale farby.
  • Pevny, nestrapkavy stetcek
  • Krasne hnede farby

Pre prirodzený vzhľad

Púder na obočie alverde NATURKOSMETIK Duo sa jednoducho používa a má prirodzený efekt.

Odtieň mi veľmi dobre sadol a pomocou produktu sa dajú ľahko vyplniť redšie miesta v obočí a zvýrazniť jeho tvar. Výsledok pôsobí prirodzene a obočie vyzerá upravene. Produkt mi síce prišiel poškodený a rozbitý, napriek tomu som ho dokázala bez problémov otestovať.

Menšou nevýhodou je podľa mňa výdrž, pretože pri vyšších teplotách alebo počas horúcich dní sa môže z obočia postupne vytrácať a rozmazávať. Napriek tomu ide o príjemný produkt na bežné denné líčenie.
  • prirodzený vzhľad obočiaˇ
  • efektívne vyplní medzery
  • zvýrazní tvar obočia
  • odtieň dobre sadne
  • jednoduchá aplikácia
  • slabšia výdrž počas teplých dní
  • môže sa postupne rozmazávať alebo vytrácať z obočia.

Dobre nanáša

Mne púder vyhovoval, keďže sa dobre nanáša, farba mi sadla len sa mi zdala menšia výdrž.
  • dobre sa nanáša
  • zvýrazní obočie
  • praktické balenie
  • slabšia výdrž

Fantastický produkt.

Fantastický produkt, najlepší, aký som kedy mala!
Tento púder na obočie (odtieň 03 Dark) je jednoducho dokonalý. V minulosti som vyskúšala aj omnoho drahšie značky, ale tento produkt ich všetky prekonal. Nanášanie je bezproblémové, odtieň vyzerá super a výdrž je skvelá počas celého dňa. Za mňa jednoznačne najlepší produkt na obočie.
  • ​Top kvalita: Prekonáva aj omnoho drahšie "high-end" značky.
  • ​Bezchybné vlastnosti: Ponúka skvelý odtieň (03 Dark), bezproblémové nanášanie a celodennú výdrž.
  • ​Skvelý pomer ceny a výkonu: Luxusný výsledok za zlomok ceny.
  • ​Žiadne (len pozor na správny výber odtieňa)

Fajn

Veľmi milo ma prekvapil. Pracuje sa s ním super, na obočí drží ale žiaľ, potrebovala by som iný odtieň.
  • Výdrž
  • Dobre sa nanáša

Pomáha jednoducho vytvoriť prirodzene upravené a zvýraznené obočie.

Púder na obočie sa ľahko nanáša a dobre sa s ním pracuje.
Odtiene pôsobia prirodzene a dajú sa medzi sebou kombinovať.
Textúra je jemná a rovnomerne priľne k obočiu.
Produkt je vhodný na každodennú úpravu a zvýraznenie obočia.
  • Umožňuje dosiahnuť prirodzený vzhľad obočia.
  • Praktické duo odtieňov ponúka variabilitu pri líčení.

Slabsia vydrz

Odtien mi sadol. Aj napriek tomu,ze mam tetovane obocie,pri vyraznejsom liceni ho potrebujem doupravit. Aplikator je fajn,je precizny. Farbi podla mna dostatocne, ale vydrz je slabsia. Aj po fixacii sa mi uz po par hodinach zdalo,ze miestami sa zotrel. Ale myslim,ze pomer cena/kvalita je fajn.
  • Univerzalny odtien
  • Prakticky aplikator
  • Dobra pigmentacia
  • Slabdia vydrz

Slabo farbí

Púder vyzerá tmavo, ale na pokožke je oveľa bledsi.. na ruku som ho naniesla v 4 vrstvách - strašne bleda farba, slabo farbí.. prišiel trošku rozbitý
  • Pekne balenie
  • Slabo kryje