Balea Expert Beauty tekutý pleťový píling, 125 ml

11 skúseností

Balea Expert Beauty tekutý pleťový píling, 125 ml obsahuje 2 % BHA a je určený na rozjasnenie pleti a prevenciu nečistôt a čiernych bodiek na problematických zónach ako napr. T-zóna. Tento hydratačný chemický píling predchádza vzniku nečistôt, podporuje obnovu pleti a zjemňuje póry.

Beta-hydroxy kyselinaexfoliačný účinok, vďaka čomu jemne odstraňuje odumreté kožné bunky a zabezpečuje zjemnenú a žiarivú pleť. Špeciálne zloženie zároveň poskytuje upokojujúcu hydratáciu a pripravuje pokožku na vstrebávanie ďalších účinných látok. Produkt je úplne bez parfumácie.

Kde kúpim Balea Expert Beauty tekutý pleťový píling, 125 ml?

#test_dm54

Hodnotenia a skúsenosti s Balea Expert Beauty tekutým pleťovým pílingom, 125 ml

Máš skúsenosť s Balea Expert Beauty tekutým pleťovým pílingom, 125 ml?
tratatundra  12. máj 2025 Overená recenzia

Porovnateľný s drahšou konkurenciou

Za mňa jeden z naj tekutých/chemických peelingov, ktorý hravo strčí do vrecka aj mnoho drahších konkurentov. Zo začiatku som bola voči nemu skeptická, ale milo prekvapil. Pleť zjemní, zjednotí tón, nedráždi a je úplne bez vône. V kombinácii s inými prípravkami zn. balea zanechal pleť naozaj takmer dokonalú. Navyše, nijak neštípal ani na popraskanej, podráždenej a suchej pokožke. Ostanem mu verná.
  • Cena
  • Perfektný účinok
  • Nedráždi
  • Bez vône
kvadrinkaaa  12. máj 2025 Overená recenzia

Zaujímavý produkt

Prvý krát som používala produkt ako tento chemický pleťový píling. Sadol mi na pleť, nebola citlivá na výrobok. Píling odstránil odumreté časti kože, cítila som pleť hladšiu a hydratovanú. Mám pocit, že tento výrobok má na svedomí aj krajší vzhľad môjho makeupu. Odporúčam.
  • Neparfumovaný
  • Odstraňuje odumreté bunky kože
  • Žiarivá pleť
andabubua  11. máj 2025 Overená recenzia

Balea Expert Beauty tekutý pleťový píling

Doteraz som sa s takýmto prípravkom nestretla. Keďže je moja pleť veľmi citlivá, pred prvým použitím som mala trochu obavy. No veľmi milo prekvapil. Vôbec neštípal. Pri pravidelnom používaní je viditeľná redukcia čiernych bodiek, póry sú menšie, pleť hladšia a bez šupiek. Vrelo odporúčam.
  • Krajšia, na pohľad zdravšia pleť
  • Bez čiernych bodiek
svetliii  11. máj 2025 Overená recenzia

Balea Beauty Expert Liquid Peeling 2% BHA – lacné, no účinné prekvapenie

Keď som po prvýkrát držala v ruke tento peeling z DM-ky, priznám sa – bola som skeptická. Balea je značka, ktorá ma občas milo prekvapí, no zároveň viem, že nie každý ich produkt je zázrak. Ale cena? Smiešna. Zloženie? Sľubne jednoduché. Tak som si povedala: „Dám ti šancu.“

A dobre som spravila.

Tento 2 % BHA liquid peeling s kyselinou salicylovou je fakt šikovný pomocník, ak máš pleť so sklonom k upchávaniu pórov, čiernym bodkám alebo menším nedokonalostiam. Má ľahučkú, takmer vodovú textúru, rýchlo sa vstrebáva a vôbec nelepí. Bez parfumácie, bez zbytočných výstrelkov. Minimalistický produkt, ktorý robí to, čo má – jemne exfoliuje, čistí póry a zjednocuje pleť.

Výsledok po pár týždňoch? Póry menej viditeľné, pleť jemnejšia na dotyk, menej výbuchov v T-zóne. Žiadne sčervenanie, žiadne štípanie – len tichý, ale efektívny progres.

Čo je možno najviac prekvapivé: za pár eur dostaneš niečo, čo vie konkurovať drahším BHA produktom. Jasné, tie drahšie majú svoje kvality, ale Balea fakt drží krok – aspoň čo sa základného účinku týka.

Kedy ho používať? Večer, po vyčistení pleti, pred sérom alebo krémom. A cez deň SPF – vždy, keď používaš kyseliny!
  • - výborný pomer cena/kvalita
  • - viditeľné výsledky bez podráždenia
  • - skvelý pre začínajúcich skincare nadšencov
  • - nečakaj zázraky cez noc, chce to trpezlivosť
  • - balenie mohlo byť s pipetou alebo dávkovačom
1 človek považuje za užitočné

Tekutý píling

Tento tekutý píling má exfoliačný účinok. Je to moje druhé balenie. Obsahuje 8% AHA kyselín (kyselinu glykolovú a mliečnu), ktoré pomáhajú zlepšovať textúru pleti, rozjasniť ju. Textúra po nanesení je ľahká, vodnatá a nezanecháva lepivý pocit. Je bez parfumácie a vhodný aj pre citlivú pleť, no zo začiatku používania môžete cítiť jemné štípanie, čo je pri kyselinách normálne. Nezabúdať k nemu používať SPF. Exfoliovaná pleť je citlivejšia na slnko.
  • efektívne čistenie pórov
  • cenovo dostupné
  • možnosť použiť aj na telo
  • možné podráždenie

Pleťový píling Balea

Keby ste sa ma pred testovaním pýtali, že čo to je, tak netuším..Teraz odpoviem, že je to super pomocník na každý deň. Perfektne sa nanáša, pôsobí ako pleťový olej, odstraňuje odumreté bunky, zmierňuje problémy pleti, ako sú akné, čierne bodky a čistí póry. Teda je oň u nás bitka, aj manžel ho začal používať. Účinky som videla a cítila už po prvom použití. Je bez parfumácie, hydratuje, podporuje obnovu buniek. Odporúčam ho ako nenáročný, každodenný píling pre nás, ktoré nemáme veľa času na sedenie v salónoch.
Maximálna spokojnosť.
  • Pôsobí ako olej
  • Obal
asshanti  7. máj 2025 Overená recenzia

Top výrobok

Balea Expert Beauty tekutý pleťový píling obsahuje 2 % BHA a je určený na rozjasnenie pleti a prevenciu nečistôt a čiernych bodiek na problematických zónach, ako napr. T-zóna. Tento hydratačný chemický píling predchádza vzniku nečistôt, podporuje obnovu pleti a zjemňuje póry.
Ja som si chemicky píling dávala robiť v kozmetickom salóne, keď som mala problematickú pokožku v mladosti a zachránil mi pleť, zbavil akné a upravil celkový vzhľad pleti. Preto som sa veľmi potešila tomuto výrobku a s radosťou ho testujem. Budem si ho kupovať pravidelne, lebo je top v domácej profi starostlivosti o pleť, určite si ho kúpte!
  • Okamžitý účinok
  • Skvelá pleť už po prvom použití

Jemný ale účinný

S chemickým peelingom som nemala skúsenosť a tak som ho používala s rešpektom. Moja pleť nijako nezareagovala, iba tým, že bola hladšia a zbavila som sa šupiniek, v ktorých sa mi usádzal makeup. Pokojne som ho používala denne. Páči sa mi kombinácia exfoliácie a hydratácie.
  • jemný
  • účinný
  • vhodný na denné použitie
  • účinne odstránil suchú pokožku
lusyinka  7. máj 2025 Overená recenzia

Moja prvá skúsenosť s chemickým peelingom

Prečítala som si spôsob použitia a šla presne podľa neho. Pleť je už na pocit poriadne vyčistená, možno viac citlivá. Každopádne po nanesení séra a pleťového krému som mala pocit, že sa lepšie vstrebali a pleť zostala jemnejšia a hydratovaná.
  • Pocit čistoty pleti
  • Pleť lepšie pripravená na nanesenie hydratačných produktov
  • Pleť je po použití viac citlivá
  • Produkt pri aplikácii vždy potečie po uzávere a fľaške
verra7  6. máj 2025 Overená recenzia

Peeling

Peeling som aplikovala presne podľa pokynov, ktoré boli uvedené na obale. Za mňa je super, pleť mám jemnú a rozjasnenú. Pre mňa veľkou výhodou je, že peeling sa rýchlo vsiakne do pokožky. Super je, že je bez parfumácie, čiže nebolo žiadne kýchanie, ako sa mi stávalo pri iných značkách.
  • Rýchle vstrebanie do pokožky
  • Jemný
  • Bez parfumácie
  • Cena

Chemický peeling

Tento peeling používam už niekoľko rokov. Mne tento produkt zmenil pleť. Je to priehľadná tekutina, ktorá má hustejšiu konzistenciu. Nie je to ako voda.
Obsahuje bha kyselinu, ktorá má exfoliačné účinky, zbaví pleť odumretých buniek a podporí obnovu pleti. Dávam si ho večer a ráno sa zobudím s krásne lesklou pleťou. Vaša pleť môže reagovať na tento produkt začervenaním. Pokiaľ je to iba mierne začervenanie, tak je to v poriadku a je to prirodzená reakcia na exfoliáciu. Ja mám pleť zmiešanú. Aj na mastnú je podľa mňa vhodný. Pre suchú pleť ale vhodný byť nemusí.
Treba ho nechať pôsobiť a potom aplikovať toner, serum a hydratačný krém.
  • Obnova pleti
  • Zbaví odumretých buniek
  • Pleť je žiarivejšia
  • Pleť pôsobí zdravšie
  • Ostatné produkty sa budú lepšie vstrebávať
  • Skúšala som aj iné produkty s bha, no tento je bezkonkurenčne najlepší
  • Efekt vidno hneď po prvom použití
  • Treba po ňom vždy hydratovať pleť a ráno chrániť SPFkom, keďže pleť je zbavená povrchovej vrstvy kože
  • Treba si naštudovať používanie
  • Niekomu môže podráždiť pleť a vysúšať (treba skúšať a aplikovať opatrne a hlavne postupne - zistiť aká bude reakcia kože)