Balea hautrein zjednocujúce pleťové krémové fluidum, 50 ml

11 skúseností

Balea hautrein zjednocujúce pleťové krémové fluidum, 50 ml je špeciálna starostlivosť o pupienky a čierne bodky. Vďaka zloženiu so zinkom a alantoínom chráni pokožku a zaisťuje jej vyvážený vzhľad.

Zelená textúra vizuálne prekrýva začervenanie a dodáva pleti rovnomerný vzhľad. Produkt je bez parfumácie a s ochranným faktorom OF 15, takže ponúka aj ochranu pred UV žiarením. Je ideálny na každodenné použitie, aby vaša pokožka získala dobre upravený a jasný vzhľad.

Kde kúpim Balea hautrein zjednocujúce pleťové krémové fluidum, 50 ml?

#test_dm54

Hodnotenia a skúsenosti s Balea hautrein zjednocujúcim pleťovým krémovým fluidom, 50 ml

Máš skúsenosť s Balea hautrein zjednocujúcim pleťovým krémovým fluidom, 50 ml?
tratatundra  12. máj 2025 Overená recenzia

Stojí za vyskúšanie

Tento ľahký pleťový krém je vhodný na zmiešanú a problematickú pleť. Obsahuje oxid zinočnatý, ktorý je známy svojím antibakteriálnym účinkom. Pomáha upokojovať podráždenie, redukovať začervenanosť a predchádzať vzniku nedokonalostí. Má ľahkú konzistenciu, rýchlo sa vstrebáva a nezanecháva mastný film. Ak hľadáte niečo funkčné a šetrné, tak tento produkt stojí za vyskúšanie.
  • Ľahká textúra
  • Regulácia mazu
  • Bez parfumácie
  • SPF
kvadrinkaaa  12. máj 2025 Overená recenzia

Zinok na pleť

Pri tomto produkte ma potešilo zloženie so zinkom. Bola som zvedavá ako mi sadne na pleť, no bola som milo prekvapená. Nemala som žiadne štípanie alebo začervenanú pleť ako sa mi niekedy stáva. Veľké plus je pre mňa aj to, že nelepí, čo pri iných produktoch nemám rada. Krém sa vstrebal, bol príjemný na pleti.
  • Príjemné zloženie
  • Nelepí
  • Hydratuje
andabubua  11. máj 2025 Overená recenzia

Balea hautrein zjednocujúce pleťové krémové fluidum

Malý zázrak so zinkom. Zelená farba redukuje začervenanie a čierne bodky. Je vhodný na každodenné použitie. Zamilovala si ho aj dcéra.
  • Pleť bez čiernych bodiek a pupákov
svetliii  11. máj 2025 Overená recenzia

Balea hautrein Ausgleichendes Creme Fluid – moja malá zinková terapuetka

Toto fluidum je presne ten typ produktu, ktorý si možno nevšimneš hneď, ale keď ho začneš používať, zistíš, že presne také niečo tvojej pleti chýbalo.

Je ľahké, nelepí, nezanáša póry, vstrebáva sa rýchlo a pleť zanechá jemne zmatnenú – bez pocitu pnutia alebo vysušenia. Vytvára balans, keď má pleť tendenciu robiť si po svojom – či už ide o začervenanie, podráždenie alebo zvýšený maz.

Zinok pomáha regulovať nečistoty a maz, alantoin zas upokojuje a jemne podporuje regeneráciu. Žiadna parfumácia, žiadne sľuby o zázrakoch – len čistá, príjemná starostlivosť, ktorá robí svoju prácu ticho, ale spoľahlivo.
  • - zmierňuje začervenanie a upokojuje podráždenú pleť
  • - pomáha zmatniť a zjednotiť pleť bez vysušenia
  • - vhodné aj pre citlivú a reaktívnu pleť (bez parfumácie)
  • - ľahká textúra (ideálna pod make-up aj do teplejšieho počasia)
  • - neupcháva póry, pôsobí sviežo a čisto
  • - Za mňa veľmi príjemné prekvapenie, ktoré si zaslúži miesto v rutine, keď chceš mať pleť v rovnováhe – bez zbytočností, ale s výsledkom.
  • - pre extrémne suchú pleť môže byť menej výživný, ale ako ľahký denný krok je výborný
1 človek považuje za užitočné

Balea fluid +zinok

Tento ľahký pleťový krém je vhodný na zmiešanú a problematickú pleť. Obsahuje oxid zinočnatý, ktorý je známy svojím antibakteriálnym účinkom. Pomáha upokojovať podráždenie, redukovať začervenanosť a predchádzať vzniku nedokonalostí. Má ľahkú konzistenciu, rýchlo sa vstrebáva a nezanecháva mastný film. Hydratuje, ale za mňa je nevhodný pre veľmi suchú pleť. Ak hľadáte niečo funkčné a šetrné, tak tento produkt stojí za vyskúšanie.
  • ľahká textúra
  • regulácia mazu
  • cenovo dostupné
  • možné podráždenie (obsahuje kyselinu salyciovú a u citlivej pleti môže spôsobiť začervenanie)
barbie77  9. máj 2025 Overená recenzia

Super krémik

Krémový fluid je super ako denný krém. Dostatočne hydratuje, má super zloženie a je bez parfumácie. Nie je ho potrebné veľké množstvo a zanecháva veľmi pekný glow efekt. Stiahnutie začervenania sa nedostaví okamžite, ale po pár minútkach tam je. Samozrejme nie také, ako keď si nanesiete make up.
Opäť som našla obľúbenca medzi Balea produktami.
  • Konzistencia
  • Zloženie
  • Výsledok po použití
paralela  7. máj 2025 Overená recenzia

Skvelý pre mladú problematickú pleť

Krém som posunula dcére, ktorej sa začínajú objavovať prvé pubertálne nedokonalosti, vyrážky a čierne body. Veľmi jej sadol. Pleť má krajšiu, menej podráždenú, zredukoval aj prvé vyrážky.
  • vhodný na mladú problematickú pleť
  • je ako taký jemný makeup
  • aj vizuálne tónuje pleť
  • pomáha redukovať začervenanie
  • uv ochrana

Skvelý pre čierne bodky

Krém mi viditeľne pomohol s čiernymi bodkami. V kombinácii s peelingom, sérami a týmto krémom je moja pleť krásna a mám stiahnuté póry.
  • reálne redukuje čierne bodky
  • sťahuje póry
dolka899  7. máj 2025 Overená recenzia

Výborný denný krém od Balea

Krém má zelenú farbu so zrniečkami, no pekne sa roztiera a rýchlo sa vstrebáva. Nezanecháva mastný film, čo oceňujem najmä pri zmiešanej alebo mastnej pleti. Obsahuje SPF 15, čo je príjemné plus na denné použitie.
  • Ľahká textúra, rýchlo sa vstrebáva
  • Nezanecháva mastný film, nedráždi citlivú pokožku
  • Jemne tónuje pleť (vďaka zelenej farbe môže zjemniť začervenanie)
  • Obsahuje SPF 15 – ochrana pred slnkom
  • Vhodný pre zmiešanú a problematickú pleť
  • SPF 15 je len základná ochrana – v lete nebude stačiť
  • Niekomu môže vadiť farba alebo štruktúra so zrniečkami
asshanti  5. máj 2025 Overená recenzia

Skvelá a zjednotená pleť

Balea hautrein zjednocujúce pleťové krémové fluidum je špeciálna starostlivosť o pupienky a čierne bodky. Vďaka zloženiu so zinkom a alantoínom chráni pokožku a zaisťuje jej vyvážený vzhľad. Zjednotí začervenanú pleť a keďže ja trpím rosaceou, veľmi som ho ocenila.
  • Zjednotí začervenanú pleť
  • Príjemné zloženie
sima6  3. máj 2025 Overená recenzia

Krémové fluidum bez parfumácie

Krémové fluidum ma potešilo svojím zložením – je bez parfumácie, čo mi maximálne vyhovuje, najmä pri citlivej pokožke. Konzistencia je ľahká a príjemne sa rozotiera. Po nanesení pleť nepôsobí zaťažene a je hydratovaná.

Čo sa týka sľubovaného zjednotenia tónu pleti, výsledok je však skôr slabší. Nemám problémovú pleť, no začervenanie okolo nosa alebo na čele fluidum zjednotilo len minimálne. Možno bude účinok viditeľnejší po dlhšom čase používania, ale po prvých dňoch alebo týždňoch nie je efekt taký výrazný, ako som očakávala.