Balea Telový krém s bambuckým maslom a argánovým olejom, 500 ml
Balea telový krém s bambuckým maslom a arganovým olejom (500 ml) hydratuje suchú pokožku a dodáva jej hebkosť. Vďaka obsahu prírodného bambuckého masla, kokosového a arganového oleja a vitamínu E ju chráni pred vysušením. Zároveň zaistí 48-hodinovú hydratáciu, zlepšenie elasticity a žiarivo krásny vzhľad.
Kde kúpim Balea Telový krém s bambuckým maslom a argánovým olejom, 500 ml?
Hodnotenia a skúsenosti s Balea Telovým krémom s bambuckým maslom a argánovým olejom, 500 ml
Máš skúsenosť s Balea Telovým krémom s bambuckým maslom a argánovým olejom, 500 ml?
Telový krém
Telový krém s bambuckým maslom je vytvorený pre kompletnú hydratáciu tela. Môžete ho používať po sprchovaní aj u detí. Pokožku nedráždi, vôňa mne osobne nejak veľmi nesedí. Nevyhovuje mi ani to, že si krém naberáte rukou a tak si môžete zaniesť rôzne baktérie do balenia.
- Obrovské 500ml balenie za skvelú cenu
- Vhodný pre celú rodinu aj detskú pokožku
- Ľahko vstrebateľný, zanecháva však jemne mastnejšiu pokožku
- Obsahuje bambucké maslo a arganový olej
- Nevyhovujúca vôňa
- Dávkovanie
Krásna vôňa a príjemná konzistencia
Neohúri, neurazí
Telový krém Balea s bambuckým maslom a arganovým olejom je napriek olejovým zložkám nemastný a celkom ľahký. Pokožka po ňom ostáva vláčna, avšak trvá celkom dlho kým sa úplne vstrebe. (Neodporúčam sa ihneď obliekať.) Prekvapila výrazná vôňa. Celkovo je vlastne fajn.
- Zvláčňuje
- Zloženie
- Nie je v tube, takže sa dá bez problémov spotrebovať do poslednej kvapky 😍
- Stačí ho málo
- Silná vôňa
- Zanecháva film na pokožke, ktorý sa pomaly vstrebáva
Telový krém pre celú rodinu
Tento telový krém v 500 ml balení vystačil pre celú našu rodinu. Je stredne hustej konzistencie, takže aj deti ľahko zvládli natieranie. Pokožka po ňom ostala jemná a príjemne voňavá. Moja suchá pokožka ale do ďaľšieho dňa hydratovaná nevydržala. Dcéra má pokožku normálnu a mala ju peknú, hebkú ešte aj na druhý deň. Ako univerzálny telový krém pre našu päťčlennú domácnosť ho budem kupovať aj naďalej.
- Veľké balenie
- Sadol rôznym typom pokožky u nás doma
- Pokožka ostala hydratovaná
Telový krém
Telový krém s bambuckým maslom a argánovým olejom
Tento krém nie je pre mňa žiadna novinka, bežne ho kupujem. Páči sa mi vôňa, veľké, výhodné balenie. Ja mám suchú pokožku a mne vyhovuje, hydratuje.
- príjemná vôňa
- veľké balenie
- výhodná cena
- hydratuje
- bez nanočastíc, bez parabénov, bez parafínov/minerálnych olejov, vegan
- s bambuckým maslom, vitamínom E, arganovým a kokosovým olejom
- treba dlhšie rozotierať
Nemastné maslo
Toto telové maslo nie je mastné, napriek tomu že obsahuje niekoľko olejov. Má chladivý efekt, stredne hustú konzistenciu.
Hydratuje a na druhý deň pri ďalšom sprchovaní som stále cítila jemný film na pokožke.
Za mňa je vôňa dosť výrazná, sladká. Stačí ho málo, pretože sa dobre rozotiera a nevpije sa hneď, ale chvíľku to trvá.
- Super cena
- Hydratuje
- Dobre sa rozotiera
- Výrazná vôňa pre mňa
- Nemala som pocit jemnej pokožky
Telový krém s bambuckým maslom
Po otvorení som bola veľmi milo prekvapená ako krásne vonia a hlavne, aký je hustý. Nemám rada telové krémy, ktoré sú riedke ako voda. Telový krém balea môžem len odporučiť. Veľmi ľahko sa rozotiera a vstrebe do pokožky, ktorá zostane dlho hydratovaná. Používala som ho každý deň po osprchovaní a dodal pokožke sviežu vôňu a hydratáciu. Mávam veľmi suchú pokožku, takže tento krém mi sadol ako uliaty.
- Ľahko sa rozotiera
- Pokožka je hydratovaná
Mega telový krém
Balea telový krém obsahuje 2 zložky, ktoré najviac milujem v telových výrobkoch a to bambucké maslo a arganový olej. Perfektne hydratuje suchú pokožku a dodáva jej hebkosť. Vďaka obsahu prírodného bambuckého masla, kokosového a arganového oleja a vitamínu E ju chráni pred vysušením. Zároveň zaistí 48-hodinovú hydratáciu, zlepšenie elasticity a žiarivo krásny vzhľad. Odporúčam všetkými desiatimi!
- Veľké výhodné balenie
- Super zloženie účinných látok
- Dlhodobá hydratácia
Voňavý zázrak Balea telový krém s bambuckým maslom a arganovým olejom
Nazvala som ho voňavý zázrak. Milujem jeho jemnú, nevtieravú vôňu bambuckého masla a arganového oleja. Testovali sme ho celá rodinka, najmä ja a starší synček, ktorý má suchú, šupinatú pokožku. Po týždennej kúre sa mu dostatočne hydratovala pokožka. Máme výborný krém za rozumnú cenu, ktorý prevonia celé telíčko a oblečie ho do neviditeľnej zamatovo jemnej košieľky❤
- 48 hodinová hydratácia
- Ošetrujúci hydratačný krém vhodný na suchú pokožku
- Dodáva pokožke zamatovo jemný pocit
- Krásne prevonia celé telo
- Vhodný pre celú rodinku
- Ľahko sa rozotiera a vstrebáva
- Obsahuje bambucké maslo a arganový olej
- Zlepšuje pružnosť pokožky