Čínske rezance sú u nás obľúbené jedlo, máme svoj vlastný recept, ktorý našej 4-člennej rodine chutí. Zmes zeleniny, kuracieho mäska (tofu alebo bez, teda len zelenina); špeciálnej zálievky s tamari omáčkou a kešu orechami. Tak som ho pri testovaní dm bio upgradla s týmito špaldovými rezancami. Bála som sa, že špaldu budú moji stravníci cítiť, ale teda manžel, ktorý má najradšej segedin, či guláš, otočil tanier s čínskymi rezancami dvakrát. O tom, že je to zdravšia špaldová verzia som im nehovorila, ani nebudem. Som rada, že chutia a budem ich s radosťou používať. Ďalší dôvod je, že dobrý (nelepivý, nie príliš hrubé ani tenké, ľahko rozvariteľné) typ týchto čínskych rezancov je ťažko zohnať. Takže už nebude ani problém, kde ich zohnať. Déemka, ďalší nevyhnutný výrobok od vás u nás doma. A tip pre moje kamarátky. Ďakujem.
(3 fotky)
- Zdravšia špaldová verzia rezancov z vybraných bio surovín - zloženie
- Rýchlo uvarené, nelepia sa, hrúbka akurát
- Nerozoznateľná chuť od vaječných cestovín
- Dostupná cena