Gél po opaľovaní alverde NATURKOSMETIK, 200 ml

Gél po opaľovaní alverde NATURKOSMETIK, 200 ml bol vyvinutý špeciálne pre starostlivosť a regeneráciu pokožky po pobyte na slnku. Jeho upokojujúce zloženie s bio Aloe vera poskytuje pokožke namáhanej slnkom intenzívnu hydratáciu. Prípravok sa rýchlo vstrebáva a účinne pomáha zmierniť pocit horúčavy. Tento gél po opaľovaní zanecháva na pokožke príjemne chladivý pocit a prispieva k jej upokojeniu.

#test_dm63

Kde kúpim gél po opaľovaní alverde NATURKOSMETIK, 200 ml?

Hodnotenia a skúsenosti s gélom po opaľovaní alverde NATURKOSMETIK, 200 ml

Máš skúsenosť s gélom po opaľovaní alverde NATURKOSMETIK, 200 ml?

Žiadne pálenie, jemné chladenie

Bohužiaľ, stalo sa nám, že nás trošku pripálilo slniečko. Musím ale povedať, že s týmto gélom,som bola naozaj milo prekvapená. Žiadne pálenie, jemné chladenie (na plieckach) a okamžité upokojenie pokožky. Je roztierateľné (čakala som možno trošku inú konzistenciu) ale naozaj skvelé. Odporúčam hlavne pri deťoch, ako prvú pomoc. Navyše naozaj cítiť sviežosť a aloe vera
  • Praktické balenie
  • Okamžitý účinok
  • Chladivý pocit
  • Príjemná čistá vôňa

Výborný gél po opaľovaní, ktorý príjemne chladí

Výborný gél po opaľovaní, ktorý príjemne chladí a upokojuje pokožku po slnku.
Manžel sa spálil a tento produkt mu pomohol zmierniť podráždenie a priniesol pokožke úľavu. Odporúčam zo sebou všade na cesty pomáha aj po uštipnutí hmyzom. Vychladené a chladničky najlepšie .
  • Konzistencia
  • Vôňa
  • Vysoký obsah aloe vera
  • Ukľudňujúci účinok

Okamžite pri nanášaní pôsobí chladivo.

Zaujímavá, ale príjemná vôňa. Taká jemná, mám pocit, ako by som v pozadí cítila mentol. Obsahuje 100-percentné bio aloe vera, takéto produkty sú povinnou výbavou našej rodiny v lete. Doteraz som kupovala mlieko po opaľovaní, takýto gél som nikdy nevyskúšala. S produktom som však spokojná a mám pocit, že je lepší ako mlieka po opaľovaní, ktoré mám veľmi v obľube. Gélom som sa akosi vyhýbala, odteraz už nebudem.
Okamžite pri nanášaní pôsobí chladivo. Nelepí sa a nemala som ani pocit nejakej "ťažoby" na pokožke, je ľahký a jemný. Na obale je uvedené, že pre ešte väčší účinok je vhodné gél uchovávať v chladničke. Vyskúšala som! Perfektný, chladivý, osviežujúci a intenzívny pocit po nanesení - mala som pocit, že som pre svoju pokožku urobila maximum - ochrana, hydratácia, osvieženie. Ešte dlho po nanesení som cítila tú príjemnú vôňu.
  • nelepivý
  • chladivý pocit
  • príjemná vôňa
  • nie je mastný
  • je s aloe vera, ktorá je známa svojimi regeneračnými účinkami

Tento gél som využila počas dovolenky pri mori.

Tento gél som využila počas dovolenky pri mori. Je príjemne chladivý a opálenú pokožku upokojí. Výborná aplikácia aj konzistencia.
  • chladivý efekt
  • praktické dávkovanie
  • pekná vôňa
  • ľahko sa vstrebáva

Vďaka obsahu aloe upokojil

Keď sa na slniečku spálime, zvyčajne používam panthenol, ktorý podráždenú pokožku upokojí. Tento gél po opaľovaní ju vďaka obsahu aloe upokojil tiež a navyše ju príjemne schladil. Taktiež sa mi páči, že na rozdiel od panthenolu má sviežu vôňu a rýchlo sa vstrebáva. Určite ho budeme používať aj naďalej.
  • Veľké balenie
  • Chladivý efekt
  • Svieža vôňa
  • Pokožku po opálení upokojuje

Nieje nič lepšie ako aloe

Nieje nič lepšie ako aloe 😍 škoda že balík prišiel až po dovolenke ale ved leto ešte nekonči.
Skvelé je to zachladene z chladnicky na spalenu pokožku 👍🍀 tym ze mam vitiligo toto je pre mna zachrana takze pouzivam dlho inu znacku, preto ma toto velmi potesilo 🙏
Jedina nevyhoda je ze je to len 200ml, nas je doma vela 🤭😅
  • Pumpicka
  • Aloe na spalenu kozu je liek
  • Treba dat do chladnicky vtedy je to naj
  • Ocenila by som vacsie balenie, nas je doma vela

Moju pokožku krásne hydratoval a upokojil

Bola som úplne šťastná že na mojej dovolenke pri mori môžem vyskúšať tento Alverde - gel po opaľovaní. Moju pokožku krásne hydratoval a upokojil . Má jemnú konzistenciu a vôňu. Veľmi odporúčam ! :)
  • konzistencia
  • vôňa
  • vstrebatelnosť

Gél sa veľmi rýchlo vstrebáva

Keďže mám rada prírodné kozmetiká 💚 aj značku Alverde, bola som rada, že môžem vyskúšať aj tento produkt. Gél sa veľmi rýchlo vstrebáva, upokojuje pokožku, ktorá po nanesení zostane jemná a hydratovaná.
  • Bio výrobok
  • Ľahko sa nanáša
  • Rýchlo sa vstrebáva
  • Super efekt

Som velmi spokojná s hydrataciou aj nanasanim...

Som velmi spokojná s hydrataciou aj nanasanim... produkty jemne a velmi prijemne vonia
  • príjemná jemná vôňa
  • nezanecháva biely film
  • dobrá aplikácia

🌿 Gél má úžasnú, osviežujúcu textúru.

🌿 Gél má úžasnú, osviežujúcu textúru. Po nanesení na pokožku sa okamžite mení na príjemnú chladivú vlahu, ktorá pleť vôbec nezaťažuje. Vďaka vysokému podielu aloe vera dodá pokožke okamžitý príval hydratácie. 🌿

🌿 Pokožka je po ňom krásne napitá, šťavnatá a zjemnená. Na rozdiel od iných gélov tento po vstrebaní nenecháva na tvári ani tele žiadny lepkavý film. Pokožka zostáva na dotyk hladká a jemná. Prírodné zloženie. Ako je pri značke Alverde zvykom, zloženie je čisté, certifikované a plné prírodných zložiek bez zbytočnej chémie. Moja pleť ho znáša fantasticky. 🌿

🌿 Pohodlná aplikácia pumpičkou. Balenie s pumpičkou je nesmierne praktické. Dávkovanie je vďaka tomu hygienické, rýchle a presne viem spotrebovať toľko gélu, koľko potrebujem. Za pár eur získate produkt s prémiovým efektom, ktorý vydrží naozaj dlho.🌿
  • Zloženie
  • Vôňa