Gél po opaľovaní alverde NATURKOSMETIK, 200 ml
Gél po opaľovaní alverde NATURKOSMETIK, 200 ml bol vyvinutý špeciálne pre starostlivosť a regeneráciu pokožky po pobyte na slnku. Jeho upokojujúce zloženie s bio Aloe vera poskytuje pokožke namáhanej slnkom intenzívnu hydratáciu. Prípravok sa rýchlo vstrebáva a účinne pomáha zmierniť pocit horúčavy. Tento gél po opaľovaní zanecháva na pokožke príjemne chladivý pocit a prispieva k jej upokojeniu.
Kde kúpim gél po opaľovaní alverde NATURKOSMETIK, 200 ml?
Hodnotenia a skúsenosti s gélom po opaľovaní alverde NATURKOSMETIK, 200 ml
Máš skúsenosť s gélom po opaľovaní alverde NATURKOSMETIK, 200 ml?
Napíš svoju skúsenosťNajnovšie hodnotenia
Žiadne pálenie, jemné chladenie
Bohužiaľ, stalo sa nám, že nás trošku pripálilo slniečko. Musím ale povedať, že s týmto gélom,som bola naozaj milo prekvapená. Žiadne pálenie, jemné chladenie (na plieckach) a okamžité upokojenie pokožky. Je roztierateľné (čakala som možno trošku inú konzistenciu) ale naozaj skvelé. Odporúčam hlavne pri deťoch, ako prvú pomoc. Navyše naozaj cítiť sviežosť a aloe vera
- Praktické balenie
- Okamžitý účinok
- Chladivý pocit
- Príjemná čistá vôňa
Výborný gél po opaľovaní, ktorý príjemne chladí
Výborný gél po opaľovaní, ktorý príjemne chladí a upokojuje pokožku po slnku.
Manžel sa spálil a tento produkt mu pomohol zmierniť podráždenie a priniesol pokožke úľavu. Odporúčam zo sebou všade na cesty pomáha aj po uštipnutí hmyzom. Vychladené a chladničky najlepšie .
- Konzistencia
- Vôňa
- Vysoký obsah aloe vera
- Ukľudňujúci účinok
Okamžite pri nanášaní pôsobí chladivo.
Zaujímavá, ale príjemná vôňa. Taká jemná, mám pocit, ako by som v pozadí cítila mentol. Obsahuje 100-percentné bio aloe vera, takéto produkty sú povinnou výbavou našej rodiny v lete. Doteraz som kupovala mlieko po opaľovaní, takýto gél som nikdy nevyskúšala. S produktom som však spokojná a mám pocit, že je lepší ako mlieka po opaľovaní, ktoré mám veľmi v obľube. Gélom som sa akosi vyhýbala, odteraz už nebudem.
Okamžite pri nanášaní pôsobí chladivo. Nelepí sa a nemala som ani pocit nejakej "ťažoby" na pokožke, je ľahký a jemný. Na obale je uvedené, že pre ešte väčší účinok je vhodné gél uchovávať v chladničke. Vyskúšala som! Perfektný, chladivý, osviežujúci a intenzívny pocit po nanesení - mala som pocit, že som pre svoju pokožku urobila maximum - ochrana, hydratácia, osvieženie. Ešte dlho po nanesení som cítila tú príjemnú vôňu.
- nelepivý
- chladivý pocit
- príjemná vôňa
- nie je mastný
- je s aloe vera, ktorá je známa svojimi regeneračnými účinkami
Tento gél som využila počas dovolenky pri mori.
Vďaka obsahu aloe upokojil
Keď sa na slniečku spálime, zvyčajne používam panthenol, ktorý podráždenú pokožku upokojí. Tento gél po opaľovaní ju vďaka obsahu aloe upokojil tiež a navyše ju príjemne schladil. Taktiež sa mi páči, že na rozdiel od panthenolu má sviežu vôňu a rýchlo sa vstrebáva. Určite ho budeme používať aj naďalej.
- Veľké balenie
- Chladivý efekt
- Svieža vôňa
- Pokožku po opálení upokojuje
Nieje nič lepšie ako aloe
Nieje nič lepšie ako aloe 😍 škoda že balík prišiel až po dovolenke ale ved leto ešte nekonči.
Skvelé je to zachladene z chladnicky na spalenu pokožku 👍🍀 tym ze mam vitiligo toto je pre mna zachrana takze pouzivam dlho inu znacku, preto ma toto velmi potesilo 🙏
Jedina nevyhoda je ze je to len 200ml, nas je doma vela 🤭😅
Jedina nevyhoda je ze je to len 200ml, nas je doma vela 🤭😅
- Pumpicka
- Aloe na spalenu kozu je liek
- Treba dat do chladnicky vtedy je to naj
- Ocenila by som vacsie balenie, nas je doma vela
Moju pokožku krásne hydratoval a upokojil
Gél sa veľmi rýchlo vstrebáva
Som velmi spokojná s hydrataciou aj nanasanim...
🌿 Gél má úžasnú, osviežujúcu textúru.
🌿 Gél má úžasnú, osviežujúcu textúru. Po nanesení na pokožku sa okamžite mení na príjemnú chladivú vlahu, ktorá pleť vôbec nezaťažuje. Vďaka vysokému podielu aloe vera dodá pokožke okamžitý príval hydratácie. 🌿
🌿 Pokožka je po ňom krásne napitá, šťavnatá a zjemnená. Na rozdiel od iných gélov tento po vstrebaní nenecháva na tvári ani tele žiadny lepkavý film. Pokožka zostáva na dotyk hladká a jemná. Prírodné zloženie. Ako je pri značke Alverde zvykom, zloženie je čisté, certifikované a plné prírodných zložiek bez zbytočnej chémie. Moja pleť ho znáša fantasticky. 🌿
🌿 Pohodlná aplikácia pumpičkou. Balenie s pumpičkou je nesmierne praktické. Dávkovanie je vďaka tomu hygienické, rýchle a presne viem spotrebovať toľko gélu, koľko potrebujem. Za pár eur získate produkt s prémiovým efektom, ktorý vydrží naozaj dlho.🌿
- Zloženie
- Vôňa