HiPP Ultra SENSITIVE Prvý kúpeľ

Sú „poprvýkrát“, na ktoré sa tešíte. A potom sú také, ktorým by ste sa najradšej vyhli. Najmä ak viete, že sa v rodine vyskytuje atopía alebo alergia.

HiPP Ultra SENSITIVE Prvý kúpeľ

HiPP Ultra SENSITIVE Prvý kúpeľ bol vyvinutý pre veľmi citlivú pokožku bábätiek so sklonom k atopickému ekzému a alergiám – najmä ak existuje rodinná predispozícia. Jeho cieľom je minimalizovať riziko podráždenia už od prvých kúpeľov.

Video: Ako sa starať o citlivú pokožku novorodenca? HiPP Ultra Sensitive

Jemné zloženie s panthenolom pokožku šetrne čistí a pomáha ju upokojiť. Cenné výťažky z BIO mandlí pomáhajú chrániť pokožku pred vysušovaním a podporujú jej prirodzenú ochrannú bariéru. pH neutrálne zloženie je prispôsobené potrebám jemnej detskej pokožky.

Prvý kúpeľ je:

• vhodný pre pokožku so sklonom k atopickému ekzému (atopia v rodine)
  • hypoalergénny, testovaný a odporúčaný DAAB
  • bez parfumácie, éterických olejov a farbív
  • s panthenolom a BIO mandľovými zložkami
  • pH neutrálne k pokožke
  • oftalmologicky testovaný – neštípe v očiach

Vďaka svojej mimoriadnej šetrnosti je ideálnou voľbou pre prvé kúpanie aj pravidelnú starostlivosť o veľmi citlivú pokožku.

HiPP Ultra SENSITIVE – pre prvý kúpeľ bez nepríjemných „poprvýkrát“.

#test_hipp_ultra_sensitive

Kde kúpim HiPP Ultra SENSITIVE Prvý kúpeľ?

Hodnotenia a skúsenosti s HiPP Ultra SENSITIVE Prvým kúpeľom

Máš skúsenosť s HiPP Ultra SENSITIVE Prvým kúpeľom?

Po umytí je pokožka čistá

Používám ho hlavně tehdy, když chci něco opravdu jednoduchého a šetrného. Líbí se mi, že se dobře dávkuje a při koupání není potřeba nic složitě řešit. Po umytí je pokožka čistá a není zbytečně zatížená dalšími vůněmi nebo efekty. Jen bych ocenila o trochu větší balení, protože u nás mizí docela rychle.
  • jednoduché použití
  • dobře se dávkuje
  • nezatěžuje pokožku
  • rychle ubývá

Holky po koupání neměly napnutou ani vysušenou pokožku

Mám ráda jednoduché produkty bez zbytečné parfemace a tenhle mi sedl. Holky po koupání neměly napnutou ani vysušenou pokožku, což se nám u některých jiných přípravků stávalo. Oceňuju, že není potřeba ho používat moc. Jen pokud někdo čeká hodně pěny, bude možná překvapený, ale mně to vůbec nechybí.
  • nevysušuje pokožku
  • bez parfemace
  • stačí malé množství
  • téměř nepění

Urobil luxusný kúpeľ

Tento gelik nastavil latku vysoko a odrazu s detskej vaničky urobil luxusný kúpeľ ten pocit hebkosti na pokožke a jemnej vône čistoty je za mňa výborný. Malá testerka bola spokojná, jej jemná pokožka tiež. Po takom kúpeli veru prespala celú noc. Na rýchle jemne osvieženie či večerný kúpeľ nás stály favorit
  • Jemné
  • Vhodné pre citlivú pokožku
  • Od narodenia

Výborný na náchylnú pokožku k podráždeniu a ekzémom

Výborný na náchylnú pokožku k podráždeniu a ekzémom. Odporučila mi ho dokonca sestrička v pôrodnici a som spokojná.

Pekne pení, dobre umýva, akurát treba dieťatko po kúpeli ešte opláchnuť čistou vodou, ale to robím aj tak pri každom prípravku.

Páči sa mi aj, že nezapácha, aj keď je bez parfumu. Inak aj ja si s ním občas umyjem ruky, lebo mám na nich ekzémové ložisko a nedráždi vôbec!
  • Nedráždi citlivú pokožku
  • Nemá nepríjemný pach, aj keď je neparfumovaný
  • Pekne pení
  • Treba po kúpaní opláchnuť ešte čistou vodou, ale to robíme aj tak

Vytvára bohatú penu, pokožku nevysušuje

Prípravok do kúpeľa nás veľmi príjemne prekvapil. Vytvára bohatú penu, pokožku nevysušuje a po kúpaní zostáva hebká a hydratovaná. Oceňujem, že neobsahuje parfumáciu. Kúpanie bolo príjemné a bez akéhokoľvek podráždenia.
  • Bohatá pena
  • Stačí malé množstvo

Je šetrný a vhodný aj na citlivú pokožku

Kúpeľ bol príjemný a pokožka zostala po ňom hebká hoci produkt trebalo ešte zmyť. Je šetrný a vhodný aj na citlivú pokožku.
  • Jemná pokožka
  • Treba zmyť po kúpaní

Prijemne peni, je bez parfumov a nedrazdi pokozku

S produktom HiPP Ultra Sensitive prvy kupel sme boli velmi spokojni. Prijemne peni, je bez parfumov a nedrazdi pokozku aj tych najmensich babatiek. Urcite kupime aj do buducna.
  • Prijemne peni
  • Bez parfumov
  • Dlho vydrzi

Zvláčni pokožku a zbytočne nevysúša

Do vaničky jedine s týmto novým kúpeľom. Pre malinkú detskú pokožku je to wellnes.
Taktiež je bez parfumácie a nedráždi pokožku. Pre exematikov je to veľmi vhodný produkt.
Zvláčni pokožku a zbytočne nevysúša.

Krásna pena a vôňa. Môžem odporučiť

Krásna pena a vôňa. Môžem odporučiť. Jedine mínus je že lepí pokožku a je potrebné bábätko ešte od toho umyť.
  • Bohatá pena
  • Cena
  • Lepí pokožku po kúpeli

Pokožka po ňom nebola podráždená ani vysušená

Na tento produkt som bola zo všetkých najviac zvedavá. Počas testovania som si však uvedomila, že pre našu rodinu nie je nevyhnutný. Samotný kúpeľ bol príjemný, pokožka po ňom nebola podráždená ani vysušená, takže svoju funkciu splnil. A plus, dcérka mala penu :-D
Po používaní h som ale nevidela výrazný rozdiel oproti tomu, keď sme používali len jemnú umývaciu penu. Preto je podľa mňa tento produkt vhodný hlavne pre rodičov, ktorí chcú mať kompletnú kozmetickú radu alebo majú dieťa s veľmi citlivou pokožkou. V našom prípade by som si nabudúce vystačila len s umývacou penou a krémom.
  • Pena
  • Stačí málo použiť
  • Cena
  • Prínos pre pokožku
  • Treba zmyť po kúpeli - aspoň my sme mali taký pocit

Je šetrný, jednoducho sa používa a pokožku nevysušuje

Hneď pri prvom použití ma prekvapilo, že na celé kúpanie stačilo malé množstvo prípravku. Pokožka po kúpeli nepôsobila vysušene ani napnuto a oceňujem aj to, že je bez parfumácie. Po dvoch týždňoch zostala pokožka bábätka jemná, hydratovaná a bez podráždenia. HiPP Ultra Sensitive Prvý kúpeľ by som odporučila rodičom novorodencov a bábätiek s citlivou pokožkou. Určite by som si ho kúpila znova, pretože je šetrný, jednoducho sa používa a pokožku nevysušuje.
  • Šetrné zloženie
  • Nevysušuje pokožku
  • Po každom kúpaní som ešte osprchovala bábätko ale to skôr pre svoj pocit

Krasne hydratovana pokozka

Krasne hydratovana pokozka. Hebka.
  • Neutralna vona
  • Hydratovana pokožka

Lahka pena. Nemam co vytknut

Lahka pena. Nemam co vytknut. Ziadna reakcia na pokozke. Lahko sa zmyje.
  • Vyborna
  • Lahko sa umyva z tela

Výrobok ma veľmi prekvapil penivosťou

Výrobok ma veľmi prekvapil penivosťou. Dcérka sa peny zo začiatku dokonca bála, neskôr sa jej začala páčiť. :) Stačí naozaj málo, aby sa vytvorila taká akurát. Pokožka bola hydratovanejšia než iba po čistej vode alebo s niektorými inými výrobkami, ktoré sme skúšali.
  • Penivosť
  • Šetrnosť k pokožke
  • Hydratácia

Prípravok je jemnučký, super sa s ním kúpe bábätko

Za mňa úžasná vec. Stačí naozaj veľmi veľmi máličko a vytvorí sa krásna pena, prípravok je jemnučký, super sa s ním kúpe bábätko. Jediné mínus, že aj napriek minimálnemu množstvu som musela bábätko po kúpeli opláchnuť lebo som mala pocit, že sa lepí a bolo celé od peny 😊
  • Po kúpeli sme museli bábätko opláchnuť čistou vodou

Nevysušuje pokožku a je skvelý aj pre citlivé deti

Má veľmi jemné zloženie bez parfumácie, nevysušuje pokožku a je skvelý aj pre citlivé deti. Po kúpeli je pokožka hebká, upokojená a nie je potrebné ju hneď zachraňovať ďalšími krémami
  • 4 plusy od mamy:
  • ⭐ Bez parfumácie,vhodný aj pre veľmi citlivú pokožku
  • ⭐ Nevysušuje a pomáha udržať pokožku hydratovanú
  • ⭐ Jemné zloženie vhodné na pravidelné používanie
  • ⭐ Výborný pomer kvality a šetrnej starostlivosti o detskú pokožku

Predchádzame tak zbytočnému vysušovaniu a dráždeniu pokožky

Do každého kúpeľa deťom pridávam už iba
SENSITIVE HiPP prvý kúpeľ. 😊 Predchádzame tak zbytočnému vysušovaniu a dráždeniu pokožky.
Deti penu milujú, no pri väčšine produktov mala dcérka po kúpaní na pokožke červené fľaky. Tento produkt však dobre pení a zároveň pokožku chráni a hydratuje.
Som veľmi spokojná a určite pri ňom zostávame. ❤️
  • Zloženie
  • Výborne pení
  • Nevysušuje
  • Chráni detskú pokožku

Stačí naozaj malé množstvo prípravku

Prvý kúpeľ od HiPP sme používali pri večernom kúpaní a veľmi rýchlo sa stal súčasťou našej rutiny. Páči sa mi, že stačí naozaj malé množstvo prípravku, takže balenie vydrží dlho. Voda je po pridaní emulzie príjemná a po kúpeli zostáva pokožka jemná, hydratovaná a bez pocitu vysušenia. Je to produkt, ku ktorému sa bez problémov vrátim, najmä počas období, keď je pokožka náchylnejšia na vysušovanie.
  • stačí malé množstvo, balenie dlho vydrží
  • nevysušuje pokožku
  • bez parfumácie
  • vhodný aj pre citlivú pokožku
  • pokožka je po kúpeli jemná a hydratovaná
  • nevytvára bohatú penu, čo však pri tomto type prípravku nepovažujem za nevýhodu
  • vyššia cena oproti bežným kúpeľovým prípravkom

Nevysušuje pokožku

V prvom rade oceňujem, že pena je bez pridaných farbív a parfumov, čo by mal byť základ v kozmetike pre bábätká. Mojej 3-mesačnej dcérke táto pena vyhovuje, nevysušuje pokožku, ale naopak zvláčňuje. Dcérku umývam denne, ale takto s penou len párkrát do týždňa, takže určite vydrží dlho. Stačí naozaj málo (cca 1 kávová lyžička) na bohatú penu v malej vaničke.
Obal je pekný, dobre sa otvára aj dávkuje.
Na tomto produkte ma neprekvapilo nič, ale som spokojná a kúpila by som túto penu znova.
  • Dobre pení
  • Nevysušuje

Po kúpeli je pokožka krásne hebká

Musím povedať, že tento kúpeľ si u nás doma veľmi rýchlo našiel svoje miesto. Používam ho hlavne večer, keď už chceme spomaliť a pripraviť deti na spánok. Má veľmi jemné zloženie, ktoré pokožku nevysušuje, čo je pre mňa úplný základ. Po kúpeli je pokožka krásne hebká a nemám pocit, že by som ju musela hneď ešte niečím hydratovať.

Čo oceňujem asi najviac, je to, že je naozaj šetrný – žiadne podráždenie, žiadne začervenanie, len príjemný pocit čistoty. Vôňa je veľmi jemná (takmer neutrálna), čo mne osobne vyhovuje. Kúpeľ síce veľmi nepení, ale pôsobí to prirodzenejšie a šetrnejšie k pokožke.

Je to pre mňa produkt, po ktorom siahnem vždy, keď chcem dopriať dieťom pokojný, jemný kúpeľ bez zbytočnej chémie.
  • Vhodný pre citlivú pokožku
  • Jemné zloženie
  • Príjemný pocit po kúpeli
  • Slabšie penenie

Upokojená, chránená a hydratovaná pokožka

Do teplej vody sme pridali male mnozsvo pripravku - HiPP Prvy kupel. Výsledkom používania je upokojená, chránená a hydratovaná pokožka. Moj drobec ma citlivu detsku pokozku, no k ziadnemu podrazdeniu nedoslo.
  • Neutralne pH
  • Hypoalergénny, testovaný a odporúčaný DAAB
  • Jeho jemné zloženie s panthenolom

Táto emulzia do kúpeľa zvláčňuje pokožku

Tato emulzia do kupela zvlacnuje pokozku, a je vhodna pri potnickach a zacervenaniach.
Neparfumova co mne vyhovuje.
Ale take emulzie ja nepouzivam, takze toto ma az tak neohurilo.
  • Vanicka nezostane mastna
  • Nema vonu co mi vyhovuje

Jemný kúpeľ bez zbytočného vysušovania

Chcela som vyskúšať prípravok do kúpeľa, ktorý bude šetrný k citlivej bábätkovskej pokožke a vhodný na pravidelné používanie. Prekvapilo ma, že už malé množstvo stačilo do kúpeľa a pokožka po ňom nepôsobila vysušene. Pokožka zostala jemná, bez začervenania a po kúpaní nebolo potrebné riešiť pocit suchej pokožky.
Odporučila by som ho pre mamičky bábätiek s citlivou pokožkou alebo pre tie, ktoré chcú čo najšetrnejšiu starostlivosť pri kúpaní. Po kúpaní bola pokožka príjemnejšia na dotyk a nepôsobila napnuto ako pri niektorých iných prípravkoch.
Kúpila by si ho znova? Áno. Ak by zostala kvalita rovnaká, rada by som ho používala aj naďalej.
  • Hydratácia

Chráni citlivú pokožku pred vysušovanim

Po kúpeli bola jeho pokožka jemná, hydratovaná a bez podráždenia a začervenania
  • Vhodný na každodenné používanie
  • Nevysušuje pokožku

Krásne hydratuje, neštípe v očiach a dobre pení.

Krásne hydratuje, neštípe v očiach a dobre pení.
  • Nedráždi

Pena pre spokojné kúpanie bábätka

S penou do kúpeľa som bola spokojná. Stačí jej naozaj malé množstvo a vytvorí peknú bohatú penu, takže balenie vydrží pomerne dlho, čo určite oceňujem.
Veľkým plusom je pre mňa to, že pena je bez parfumácie. Keďže sa snažím používať čo najjemnejšie produkty pre citlivú detskú pokožku, práve toto pri kozmetike vyhľadávam.
Počas používania som na pokožke babätka nespozorovala žiadne zmeny. Zostala jemná, hydratovaná a bez podráždenia. Pri prvom použití ma pena ničim neprekvapila, fungovala ako som očakávala.
V porovnaní s inými penami do kúpeľa som výrazný rozdiel nevidela.
Odporučila by som ju najmä mamičkám, ktoré hľadajú neparfumovanú penu s prírodným zložením. Či by som si ju ja kúpila znovu by záviselo od ceny, keďže účinkami je podľa mňa porovnateľná s inými penami do kúpeľa. Oceňujem však jej výdatnosť, keďže stačí naozaj malé množstvo, balenie vydrží dlhšie.
  • výdatnosť - balenie vydrží dlhšie
  • prírodné zloženie
  • bez parfumácie
  • pekná pena
  • podobný efekt je možné dosiahnuť aj s inou penou do kúpeľa

Určite odporúčam mamičkám čo majú detičky atopicky ekzém

Emulzia do kúpeľa sa nam moc páči , nemá parfumaciu, pokožka po kúpeli je veľmi príjemná a hydratovaná, mal ju možnosť vyskúšať aj syn silný atopik , aj dcérke som skúsila hlavne tá keďže bola na začiatku keď sa jej robili už červené miesta , neleje sa z fľaše moc čo oceňujem pri synovi keďže už skúša všetko sám , dcérka ako inak znova sa tešila obalu farby to sa nam momentálne páči všade 😊 a ja som tiež spokojná že sme mali možnosť vyskúšať , určite odporúčam mamičkám čo majú detičky atopicky ekzém 🙂
  • Množstvo vystačí na dlhšie
  • Hypoalergenne

Zložením je super

Tento výrobok ma trochu sklamal pretože veľmi pení čo mne osobne vadí pri tak malých bábätkach . Ale inak zložením je super
  • Panthenol
  • Bio mandľový extrakt
  • Bez vône
  • Veľmi pení

Nedrazdi telicko a nestipe v ockach

Som rada ze tieto produkty mame moznost testovat v lete. Ked nasa pokozka ma zo slniecka dost. Aj ked deti natieram poctivo, predsa len sa slnku nevyhnu. Hydratuje, bez parfumacie, nedrazdi telicko a nestipe v ockach.
  • Hydratuje
  • Nestipe v ockach
  • Nedrazdi

Vyhovuje aj synovi atopikovi.

Emulzia do kúpeľa sa mi veľmi páči, nemá parfumaciu, pokožka po kúpeli je veľmi príjemná a hydratovaná, nemám čo vytknúť 😊 vyhovuje aj synovi atopikovi.