HiPP Ultra SENSITIVE Prvý kúpeľ
Sú „poprvýkrát“, na ktoré sa tešíte. A potom sú také, ktorým by ste sa najradšej vyhli. Najmä ak viete, že sa v rodine vyskytuje atopía alebo alergia.

HiPP Ultra SENSITIVE Prvý kúpeľ bol vyvinutý pre veľmi citlivú pokožku bábätiek so sklonom k atopickému ekzému a alergiám – najmä ak existuje rodinná predispozícia. Jeho cieľom je minimalizovať riziko podráždenia už od prvých kúpeľov.
Video: Ako sa starať o citlivú pokožku novorodenca? HiPP Ultra Sensitive
Jemné zloženie s panthenolom pokožku šetrne čistí a pomáha ju upokojiť. Cenné výťažky z BIO mandlí pomáhajú chrániť pokožku pred vysušovaním a podporujú jej prirodzenú ochrannú bariéru. pH neutrálne zloženie je prispôsobené potrebám jemnej detskej pokožky.

Prvý kúpeľ je:
- vhodný pre pokožku so sklonom k atopickému ekzému (atopia v rodine)
- hypoalergénny, testovaný a odporúčaný DAAB
- bez parfumácie, éterických olejov a farbív
- s panthenolom a BIO mandľovými zložkami
- pH neutrálne k pokožke
- oftalmologicky testovaný – neštípe v očiach
Vďaka svojej mimoriadnej šetrnosti je ideálnou voľbou pre prvé kúpanie aj pravidelnú starostlivosť o veľmi citlivú pokožku.
HiPP Ultra SENSITIVE – pre prvý kúpeľ bez nepríjemných „poprvýkrát“.
Kde kúpim HiPP Ultra SENSITIVE Prvý kúpeľ?
Hodnotenia a skúsenosti s HiPP Ultra SENSITIVE Prvým kúpeľom
Po umytí je pokožka čistá
- jednoduché použití
- dobře se dávkuje
- nezatěžuje pokožku
- rychle ubývá
Holky po koupání neměly napnutou ani vysušenou pokožku
- nevysušuje pokožku
- bez parfemace
- stačí malé množství
- téměř nepění
Urobil luxusný kúpeľ
- Jemné
- Vhodné pre citlivú pokožku
- Od narodenia
Výborný na náchylnú pokožku k podráždeniu a ekzémom
Pekne pení, dobre umýva, akurát treba dieťatko po kúpeli ešte opláchnuť čistou vodou, ale to robím aj tak pri každom prípravku.
Páči sa mi aj, že nezapácha, aj keď je bez parfumu. Inak aj ja si s ním občas umyjem ruky, lebo mám na nich ekzémové ložisko a nedráždi vôbec!
- Nedráždi citlivú pokožku
- Nemá nepríjemný pach, aj keď je neparfumovaný
- Pekne pení
- Treba po kúpaní opláchnuť ešte čistou vodou, ale to robíme aj tak
Vytvára bohatú penu, pokožku nevysušuje
Je šetrný a vhodný aj na citlivú pokožku
Prijemne peni, je bez parfumov a nedrazdi pokozku
Zvláčni pokožku a zbytočne nevysúša
Krásna pena a vôňa. Môžem odporučiť
Pokožka po ňom nebola podráždená ani vysušená
Po používaní h som ale nevidela výrazný rozdiel oproti tomu, keď sme používali len jemnú umývaciu penu. Preto je podľa mňa tento produkt vhodný hlavne pre rodičov, ktorí chcú mať kompletnú kozmetickú radu alebo majú dieťa s veľmi citlivou pokožkou. V našom prípade by som si nabudúce vystačila len s umývacou penou a krémom.
- Pena
- Stačí málo použiť
- Cena
- Prínos pre pokožku
- Treba zmyť po kúpeli - aspoň my sme mali taký pocit
Je šetrný, jednoducho sa používa a pokožku nevysušuje
- Šetrné zloženie
- Bez parfumácie
- Stačí malé množstvo
- Nevysušuje pokožku
- Po každom kúpaní som ešte osprchovala bábätko ale to skôr pre svoj pocit
Krasne hydratovana pokozka
Lahka pena. Nemam co vytknut
Výrobok ma veľmi prekvapil penivosťou
- Penivosť
- Šetrnosť k pokožke
- Hydratácia
Prípravok je jemnučký, super sa s ním kúpe bábätko
- Po kúpeli sme museli bábätko opláchnuť čistou vodou
Nevysušuje pokožku a je skvelý aj pre citlivé deti
- 4 plusy od mamy:
- ⭐ Bez parfumácie,vhodný aj pre veľmi citlivú pokožku
- ⭐ Nevysušuje a pomáha udržať pokožku hydratovanú
- ⭐ Jemné zloženie vhodné na pravidelné používanie
- ⭐ Výborný pomer kvality a šetrnej starostlivosti o detskú pokožku
Predchádzame tak zbytočnému vysušovaniu a dráždeniu pokožky
SENSITIVE HiPP prvý kúpeľ. 😊 Predchádzame tak zbytočnému vysušovaniu a dráždeniu pokožky.
Deti penu milujú, no pri väčšine produktov mala dcérka po kúpaní na pokožke červené fľaky. Tento produkt však dobre pení a zároveň pokožku chráni a hydratuje.
Som veľmi spokojná a určite pri ňom zostávame. ❤️
- Zloženie
- Výborne pení
- Nevysušuje
- Chráni detskú pokožku
Stačí naozaj malé množstvo prípravku
- stačí malé množstvo, balenie dlho vydrží
- nevysušuje pokožku
- bez parfumácie
- vhodný aj pre citlivú pokožku
- pokožka je po kúpeli jemná a hydratovaná
- nevytvára bohatú penu, čo však pri tomto type prípravku nepovažujem za nevýhodu
- vyššia cena oproti bežným kúpeľovým prípravkom
Nevysušuje pokožku
Obal je pekný, dobre sa otvára aj dávkuje.
Na tomto produkte ma neprekvapilo nič, ale som spokojná a kúpila by som túto penu znova.
- Bez parfumácie
- Dobre pení
- Nevysušuje
Po kúpeli je pokožka krásne hebká
Čo oceňujem asi najviac, je to, že je naozaj šetrný – žiadne podráždenie, žiadne začervenanie, len príjemný pocit čistoty. Vôňa je veľmi jemná (takmer neutrálna), čo mne osobne vyhovuje. Kúpeľ síce veľmi nepení, ale pôsobí to prirodzenejšie a šetrnejšie k pokožke.
Je to pre mňa produkt, po ktorom siahnem vždy, keď chcem dopriať dieťom pokojný, jemný kúpeľ bez zbytočnej chémie.
- Nevysušuje pokožku
- Vhodný pre citlivú pokožku
- Jemné zloženie
- Príjemný pocit po kúpeli
- Slabšie penenie
Upokojená, chránená a hydratovaná pokožka
Táto emulzia do kúpeľa zvláčňuje pokožku
Jemný kúpeľ bez zbytočného vysušovania
Odporučila by som ho pre mamičky bábätiek s citlivou pokožkou alebo pre tie, ktoré chcú čo najšetrnejšiu starostlivosť pri kúpaní. Po kúpaní bola pokožka príjemnejšia na dotyk a nepôsobila napnuto ako pri niektorých iných prípravkoch.
Kúpila by si ho znova? Áno. Ak by zostala kvalita rovnaká, rada by som ho používala aj naďalej.
- Stačí malé množstvo
- Hydratácia
Chráni citlivú pokožku pred vysušovanim
Krásne hydratuje, neštípe v očiach a dobre pení.
Pena pre spokojné kúpanie bábätka
Veľkým plusom je pre mňa to, že pena je bez parfumácie. Keďže sa snažím používať čo najjemnejšie produkty pre citlivú detskú pokožku, práve toto pri kozmetike vyhľadávam.
Počas používania som na pokožke babätka nespozorovala žiadne zmeny. Zostala jemná, hydratovaná a bez podráždenia. Pri prvom použití ma pena ničim neprekvapila, fungovala ako som očakávala.
V porovnaní s inými penami do kúpeľa som výrazný rozdiel nevidela.
Odporučila by som ju najmä mamičkám, ktoré hľadajú neparfumovanú penu s prírodným zložením. Či by som si ju ja kúpila znovu by záviselo od ceny, keďže účinkami je podľa mňa porovnateľná s inými penami do kúpeľa. Oceňujem však jej výdatnosť, keďže stačí naozaj malé množstvo, balenie vydrží dlhšie.
- výdatnosť - balenie vydrží dlhšie
- prírodné zloženie
- bez parfumácie
- pekná pena
- podobný efekt je možné dosiahnuť aj s inou penou do kúpeľa
Určite odporúčam mamičkám čo majú detičky atopicky ekzém
- Množstvo vystačí na dlhšie
- Hypoalergenne