Hračky
Hračky skrátka v detskom svete nesmú chýbať. Správne zvolenou hračkou deťom nielenže vyčarujete úsmev na tvári, ale pomôžete im rozvíjať kreatívne, logické, motorické či sociálne schopnosti. Hrajúce, svietiace, drevené, tematické či interaktívne, dnes je ponuka skutočne široká. Či už hľadáte hračky pre tých najmenších, alebo sa skôr obzeráte po hračkách pre veľkáčov, dobré rady od iných mamičiek sa vždy zídu.
Nové v kategórii Hračky (202)
Hodnotenia a skúsenosti s hračkami
Barbie ako plyšová hračka
Všetky bábiky ,,Barbie,, sú perfektné. Dcéra ich má veľa, všelijaké sady, domčeky, máme aj iné barbiny ale jednoznačne môžem povedať, že kvalitovo sú Barbie najlepšie.
Čo sa priamo týka Barbie cutie reveal tie sú veľmi milé, podarené, dcéra má dve a veľmi ju baví prezliekať a to má teda už 9 rokov :-)
Haba Mini hra pre deti v kovovej krabici Kto som
Haba Kto som?
Najzábavanejšia hra, akú máme momentálne doma, je Hádaj kto som, kde si Hanka cvičí kladenie otázok. Som zvieratko? Som na jedenie? Som z rozprávky?
Slabiky a prvé slová
Kartulka do každej rodiny s nerozprávajúcim dieťaťom!
Tieto kartičky nám extrémne pomohli!!
V čase, keď nehovorila vôbec nič, sme začínali iba jednopísmenkovo a slabikami.
Vyberala som obrázky, ktoré som mohla prehodiť do smiešnych situácii u nás doma, takže som utekala s kartičkou A a kričala AAAAAA, aby sa pridala. Na nášho psa sme robili NO,NO, NO a tak podobne sme pridávali, aktuálne sme už vo fáze, že rozpráva celé vety, ale s ďalšími sadami trénujeme porozumenie a správne skloňovanie.
V čase, keď nehovorila vôbec nič, sme začínali iba jednopísmenkovo a slabikami.
Haba Moje prvé hry Nakupovanie
Haba prvé nakupovanie
Pri tejto hre sa Hanka naučila názvy rôznych potravín, princíp nakupovania otázkami, koľko, čo stojí z nákupneho zoznamu a tiež farby. U nás doma máme veľmi radi spoločenské hry od Haby:)
Haba spoločenská hra Puff Pastries
Puff Pastries
Pani logopedička nám kázala trénovať ústne svaly a táto hra s koláčikmi hravým spôsobom podporuje. Cieľom je fúknuť loptičku do niektorej z dierok, čím musíte súčasne ovládať dĺžku a silu svojho dychu.
Táto hra baví aj mňa, ale Hanke už ide oveľa lepšie.
Táto hra baví aj mňa, ale Hanke už ide oveľa lepšie.
Djeco Zamykacie zvieratká
Djeco zamykanie
Keď mačke, líške a medveďovi pomôžete otvoriť zámku, zistíte, čo sa skrýva za vrátkami, za dverami auta a v kufri. Každé zvieratko má na dverách inú zámku: závoru, zámku na kľúčik a západku. S touto hračkou sme super trénovali trpezlivosť aj jemnú motoriku, keď bola Hanka menšia..
Znovupoužiteľné samolepky – zámok princezien
Znovupoužiteľné samolepky
Sú ľahko odlepiteľné a znovu nalepiteľné na iné pozadie. Sada obsahuje nálepky a 5 scenérií, ale my ich s Hančou oveľa radšej lepíme po oknách. Nezanechávaju fľaky:)
Fisher-Price Linkimals Hovoriaci los
Los
Dcérka dostala na Vianoce. U nás sú zvukové hračky celkovo obľúbené. Los svieti aj hrá. Nám sa páči.
Recenzia
Barbie môžem odporučiť, dcéra už vlastní dve a naozaj sa dokáže s nimi dlho hrať. Za mňa super
Krasna jedinecna barbie
Dcerke sa velmi.paci,najradsej by chcela mat vsetky kolekcie. Ocenujeme krasne kvalitne dlhe vlasy a zvieratkove oblecenie.
Pán Perníček Oskar a jeho Škorička
Pán perníček :)
Toto je jedna z najobľúbenejších hračiek, ktorú doma máme už 3 roky a stále patrí medzi často hrané, ktoré máme doma. Pre menšie deti super trénuje trpezlivosť a teraz keď je väčšia sa veľmi teší, že dokáže pohostiť návštevu.
Baví všetky vekové kategórie a vždy keď ju vytiahnem, keď je u nás návšteva, ju niekto ďalší kupuje domov.
Mattel Barbie Štýlový kabriolet
Dobrá kúpa
Auto je z pevného plastu, vojdú sa tam 2 Barbie. Barbie sa dajú aj pripútať pásom.
Dcéra sa s ním často hrá, má ho už 3 rok a stále vyzerá ako nové.
Dcéra sa s ním často hrá, má ho už 3 rok a stále vyzerá ako nové.
Plavecké kolieska Cherek's KraulQuappen
Spokojnosť
Rukávniky sú pre neplavcov. Dcéra je s nimi spokojná, držia dobre. Výhodou je, že ak by praskli, vnútro je vyplnené molitanom, takže dieťa je v bezpečí.
Pokračovanie týchto žlto-zelenych rukavnikov sú zlto-červené.
Pokračovanie týchto žlto-zelenych rukavnikov sú zlto-červené.
Mattel Barbie Štýlový kabriolet
Barbie auticko
Krásne ružové autíčko, v ktorom dcéra vozí všetky Barbie
NIelen do vane
U nás sú tieto hračky top záležitosč do bazéna. Deti sa vybláznia, tešia sa. Milujeme ich.
Bibika
Odkedy máme túto krásnu rybičku, moja dcérka ju volá Bibika, máme veľa zábavy. Krásne sa naučila povedať „pláva, pláva“ a že je blue😍.
SauBär zvieratko do kúpeľa, 1 ks
Pekná a bláznivá hračka pre deti
Mojej dcérke robí radosť pri kúpeli. Pekne sa s ňou zakaždým zahrá. Keď sa natiahne, rozkošne pláva k nej. 😊 Na fotke robí dcérka s hračkou “baran, baran buc”.
SauBär zvieratko do kúpeľa, 1 ks
Zábava vo vani pre malých aj väčších
Moje deti už sú síce väčšie, ale tento typ hračiek u nás nestráca popularitu. O zábavu je postarané, keď oboplávava celú vaňu.
Rybka 🐟
Rybka nás potešila, veľmi. Chlapci ju dávajú do každého kúpeľa a už sme ju mali aj v bazéne. Budeme mať veselé leto.