Jemná horká čokoláda dmBio
dmBio jemná horká čokoláda, 100 g vám poskytne výnimočný čokoládový pôžitok vďaka tým najlepším kakaovým bôbom z Dominikánskej republiky. Bez umelých aróm alebo prídavných látok. Lahodná horká čokoláda je zárukou jedinečného chuťového zážitku. Špeciálna vnútorná fólia je kompostovateľná, ponúka vynikajúcu ochranu výrobkov a zachováva arómu. Môžete ňou ponúknuť priateľov, či si len tak počas dňa trochu zamaškrtiť. Kakao sa považuje za stimulant, ktorý vám dodá energiu.
Kde kúpim dmBio jemnú horkú čokoládu, 100 g?
Hodnotenia a skúsenosti s jemnou horkou čokoládou dmBio
Máš skúsenosť s jemnou horkou čokoládou dmBio?
Napíš svoju skúsenosťNajnovšie hodnotenia
Lahodná "nemastná" chuť čokolády
Čokoláda má v kuchyni všestranné využitie. Pokojne z nej môžete urobiť aj horúcu čokoládu na tieto zimné večery. Nie je "mastná" ako iné konkurenčné čokolády.
Naozaj je v nej cítiť kakao. Ja osobne mám rada horkú čokoládu, čiže mi táto chuťovo veľmi sedí.
- "Nemastná" chuť
- Ľahko sa topí a nie je na polevu potrebné pridať kakao navyše
- BIO
Lahodná horká čokoláda
Veľmi chutná čokoláda vyrobená len z troch ingrediencií: kakaa, kakaového masla a trstinového cukru. Okrem toho sa obal skladá z obnoviteľných surovín.
Túto úžasnú čokoládu si vychutnávam len tak, alebo ju používam ako polevu na bábovku. Má tmavú farbu a dobrú rozpustnosť, celkovo je dosť tvrdá.
Ak by sa niekomu zdala chuť kyslá, alebo nevýrazná dám tip, ako sa dá jej chuť ešte vylepšiť. Ja si ju roztopím a zmiešam s ceylonskou škoricou, kurkumovým práškom alebo s vanilkou a takto použijem napríklad na polevu. Zatiaľ som mala vždy úspech.
Ešte jeden tip pre lenivých ako ja :) tým, že je čokoláda krásne rozdelená na malinké kúsky, stačí ju polámať a poukladať na horúcu bábovku a sama sa roztopí. Potom to iba pierkom poroztieram a výsledok je veľmi pekný a rýchly a nemám toľko špinavého riadu :)
- Kvalita
- Dobrá rozpustnosť
- Zmizne na posedenie
- Kakaová vôňa
- Eko balenie
Výborná horká čokoláda
Čokolada
Veru horká
Kto by nepoznal banánové piškóty. Vyskúšali aj moje baby. Takže šupšup pospájať piškóty a banán a ponoriť do šmakocinky v podobe horkej bio čokolády z dm. Žiaľ, ocko bol šikovnejší a čoko koštoval skôr a obal vyhodil. No garantujem, že ide o spomínanú čokoládu v bio kvalite. Čokoládu sme rozpustili v kokosovom bio oleji, takže k banániku sa pridala jemná chuť kokosu. Na môj vkus je síce horkejšia, ale tak bez zbytočného cukru. Deťom chutila.To je hlavné.
- Bez zbytočného cukru naviac
- Dobre rozpustná
- Na mňa už trochu fakt horkejšia. Ale sto ľudí, sto chutí
Nie je horká ako horká
Neočarila
Ako milovník horkej čokolády som bola na čokoládu zvedavá. Bežne si kupujem čokoládu s vyšším obsahom kakaa +/-80%.
Táto čokoláda za mňa nie, uprednostním iné značky. Chuť je nakyslá, zle sa rozpúšťa v ústach. Farba skôr matná. Vôňa je príjemná.
Čokoládu som nakoniec použila do oriešlovej nátierky, kde už nie je vzhľadom na iné suroviny cítiť nakyslú chuť.
- Bio produkt
- Eco balenie - kompostovateľný obal
- Príjemná vôňa
- Dá sa použiť do pečenia
- Nakyslá chuť
- Textúra
Pečenia sa nedočkala
Výborná horká vysoko %-ná 🍫, ktorú sme s dcérkou zvládli zjesť bez problému pri telke za jeden večer a teda vobec to nelutujem 🙈. Škoda, že nemá aj väčšie balenie, určite by som vedela využiť aj pri pečení. U nás si miesto našla jednoznačne a bude u nás doma v zásobe ❤️.
- Krásna kakaová vôňa
- Jemná chuť
- Veľkosť balenia - kľudne väčšie balenie
Prekvapivo chutná a krémová
Čokoláda je naša závislosť a táto je prekvapivo jemná, krémová a lahodná.
Fantasticky dochucuje, je výborná na horúcu čokoládu, polevu, alebo len tak na chrumkanie pri vianočnom filme. U nás má čestné miesto.
- Krémová lahodná chuť
- Perfektné využitie na všetky spôsoby
- Plastový vnutorný obal je zbytočný, stačí vonkajší obal
- Malé balenie, moha by sa robiť aj väčšia varianta
Velmi dobra!
Pouzila som horku cokoladu rozpustenu a zmiešanú s arasidove maslo a oriesky. S tom som spravila cokoladove energy balls a boly výborne. :)