Kozmetika

Ak svojmu telu a svojej pleti doprajete zaslúženú starostlivosť, budete sa cítiť lepšie nielen po fyzickej, ale aj po psychickej stránke. Starajte sa o svoju pokožku a pleť, ale nezabudnite ani na vlasy, ktoré sa nie nadarmo pýšia označením koruna krásy. Čerešničkou na torte môže byť podčiarknutie prirodzenej krásy tou správnou dekoratívnou kozmetikou. Neviete, ako si vybrať ten správny produkt práve pre vás? Prečítajte si recenzie a odporúčania našich mamičiek, vďaka ktorým nesiahnete vedľa.

Hodnotenia a skúsenosti s kozmetikou

Máš skúsenosť s kozmetikou?

sundance opaľovací fixačný sprej na make-up, OF 50, 75 ml

Skvelý fixator

Úžasný produkt na leto a aj na iné ročne obdobie s krásnou vôňou a dokonalým finišom na pleti. Makeup s ním drží a ešte sa môžete tešiť na krásny rozjasnený finiš na pleti. Dúfam len ze bude dostupný každé leto.

Tekutý pleťový peeling Beauty Expert 2 % BHA Balea

nicinka0  19. nov 2025

Tekuty peeling Balea

Pouzivam asi tyzden a viditelne vysledky :) za mna super produkt sa super cenu :)

Balea pleťový koncentrát, 7 ks

Nočný zázrak

Hydratovaná, žiarivá a zjednotená pleť.Urcite odporúčam

kuporska  12. nov 2025 Overená recenzia

Krytie odrastou

Skvelý prípravok na krytie odrastov

sundance SENSITIV kombinovaný opaľovací krém + balzam na pery, OF 50+, 1 ks

sikra11  11. nov 2025

Očaril

Tento opaľovací prípravok ma veľmi prekvapil, pomer cena-kvalita je bezkonkurenčný, je vhodný aj na veľmi citlivú pleť, krásne sa vstrebe a nezanechava mastný film. Praktické aj do kabelky 🙂

Šampón MILVA Cesnak a Chinín

miuska778  10. nov 2025

Jemné, pevné a zdravé vlasy po použití

Šampón MILVA Cesnak a Chinín používam pravidelne asi 3 mesiace, 2–3-krát týždenne. Vlasy si umývam normálne, niekoľko minút nechávam šampón pôsobiť, aby účinné látky mohli zabrať.“
Určite odporúčam pre tých, ktorí hľadajú šampón podporujúci pevnosť vlasov a chcú vyskúšať prírodnejší variant s cesnakom a chinínom. Za mňa skvelý produkt, ktorý naozaj funguje.

Pleťové tonikum L'Oréal Paris Hyaluron Expert Toner 200 ml

ketrin2106  10. nov 2025 Overená recenzia

Vypĺňujuce a vyhladzujuce tonikum

Toto tonikum pouzivam uz rok a som spokojna. Co vidiet aj na fľaške ze vela ubuda, make up nepouzivam ale toto tonikum si davam vzdy večer na vycisteni plet, je jemna a rano po zobudeni nie je vôbec mastna , ostáva jemna na dotyk a zdrava na pohľad

Indulona Atopiredu

Indulona atopiredu

Indulonu odporucam z vlastnej skusenosti. Dcerka ked sa narodila mala velmi suchu pokozku az jej vznikali suche miesta. Atopicky exzem. Pri pravidelnom pouzivani jej to krasne sa sahodilo a zmizlo. A to vdaka Indulone atopiredu.

jennyska  10. nov 2025 Overená recenzia

Super kryje šediny a má jen 1 negativum

Jak říká má kadeřnice, mám ve vlasech dokonalý přírodní stříbrný melír. Nabarvit ho celý barvou je pro mě věc, kterou chci v životě oddalovat dokud to bude možné a pro mě únosné, takže jsem zkusila na místa, kde mi šediny "prosakují" mými přírodními hnědými vlasy použít tento sprej.

Vlasy mi nabarvil skvěle doslova za pár sekund. Stačilo pár krát nastříkat na místa, kde jsem potřebovala a rozdíl byl hned viditelný. Tohle chválím moc!

Co mě už méně překvapilo a spíše tedy zaskočilo bylo to, že jsem od něj měla potom vždy, kdy jsem si prohrábla vlasy, hnědé prsty. Nebylo to nic dramatického, ale hnědé prsty asi nikdo nechce...

Škoda teda, že barva na vlasech jakoby nezaschne tak, aby už dále nebarvila a doslova ji uvolnila potom už jen voda.

mravenek  8. nov 2025 Overená recenzia

Pomocník v núdzi

Keďže kaderníčku navštevujem približne raz za tri mesiace, odrasty a sem tam šedivý vlas sú samozrejmosťou...najmä šedivé vlasy som si trhala pinzetou a mala nervy 😅 tento sprej je veľký pomocník. Vyskúšala som hneď dve balenia, obe s odtieňom tmavo hnedej. Každé ráno som vďaka nemu mala lepšiu náladu 🙌 poskytuje uspokojivé krytie len pozor na manipuláciu. Ja som si postriekala čelo aj nos 🫣

mmagdula  5. nov 2025 Overená recenzia

Testovanie

Ako matka na materskej s 2 mesačným bábätkom nemám čas behať po kaderníctvach. Ale ako žena tiež chcem vyzerať vždy upravená. Takže som bola rada za možnosť otestovať to. Musím povedať že prvá aplikácia nedopadla najlepšie, keďže som veľmi nevedela ako na to. Ale keď to používate častejšie, je to super. Skvelá aplikácia na odrasty. Vždy keď som chcela niekde vybehnúť, stačí pár strekov a vyzeráte úžasné. Som veľmi spokojná. Tento sprej sa stal mojím spoločníkom na každý deň.
Fotky pred a po hovoria za všetko

Úžasný detský šampón.

V prvom rade veľmi ďakujem , že som mala možnosť otestovať tento úžasný detský šampón. Moje dcérky majú veľmi dlhé vlasy a s týmito šampónom som nemusela použiť žiadnu masku alebo balzam. Odporúčam vsetkymi 10*.

maggie20  27. okt 2025 Overená recenzia

Umývanie vláskov bez slzičiek

Naša Terezka si už skúša umývať vlasy sama a pri týchto prvých pokusoch má niekedy viac peny na tvári ako na vlasoch. Výhoda tohto HIPP šampónu je, že v očiach neštípe a Terka pri umývaní nemrnčí.
Ja oceňujem, že je šetrný k jej detským vláskom.
Prvé razy sme museli ešte následne použiť sprej na rozčesávanie, ale po pravidelnom používaní HIPP šampónu sme sprej už úplne vyradili.
So šampónikom sme spokojné a budeme ho pravidelne používať aj naďalej.

erii7  27. okt 2025 Overená recenzia

Hipp šampón s kondicionérom

So šampónikom sme veľmi spokojné, je to 2v1 produkt aj s kondicionérom, vlásky zanecháva jemné, ľahko sa dajú rozčesať, príjemne vonia a má aj milý detský dizajn. Naša Timejka miluje vodu a tento šampón si hneď obľúbila ❤️. Zaraďujeme ho do našich Must have Hipp produktov 👌.

lusynda14  27. okt 2025 Overená recenzia

Šampón

Šampón s kondicionérom používajú moje obe dcéry. Má krásnu vôňu a oceňujem, že vôbec neštípe v očiach. Vlasy sa dajú jednoducho po umývaní očesať.

elieja  27. okt 2025 Overená recenzia

Výborný šampón

Dievčatá boli nadšené. Vôňa je jemná, pena je hustá a po umytí sa im vlásky ľahko rozčesávali.

petra7797  25. okt 2025 Overená recenzia

Hipp babysanft

Vynikajúci šampón a kondicionér v jednom. Predtým som musela vlásky dcérke umývať šampónom, potom zvlášť naniesť kondicionér a ešte sprej na rozčesávanie. A keďže má vlasy až po zadok, dalo to zabrať. Veľa šampónov sme skúšali, ale veľa nebolo dobrých, keďže má aj kučeravé vlasy ❤️. Ale pri tomto šampóne mi padla sánka. Vlasy ostali krásne, ľahko sa dali rozčesať, vôbec neštípali oči. To je výhra u druhej dcéry, pretože tá hlavičku nechce nakloniť. Má výbornú vôňu, ktorá vydrží aj viac dní. Nemusím jej vlasy stále umývať a ani sa jej nemastia, takže za mňa výborný produkt. Ostávame pri ňom, nakupujem ďalšie.

nakoni  25. okt 2025 Overená recenzia

Vlásky ako z rozprávky

Šampón má jemnú, príjemnú vôňu. Ľahko sa rozotiera, dobre pení a jednoducho sa zmýva. Oceňujem, že je 2v1 – šampón aj kondicionér v jednom, takže netreba zbytočne veľa oplachovať a vlásky sú po umytí hebké, jemné a ľahko sa rozčesávajú. Nestípe oči, čo je veľké plus.
Dcérka má citlivú pokožku a šampón jej úplne vyhovoval. Balenie sa otvára ľahko, len by som uvítala pumpičku pre jednoduchšie dávkovanie.
Vyskúšala som ho aj ja a na moje veľké prekvapenie mi vyhovoval.
Celkovo sme so šampónom veľmi spokojné – kúpanie s ním je rýchle, šetrné a výsledok výborný.

hevita  25. okt 2025 Overená recenzia

Hipp Babysanft Sensitive šampón a kondicionér

Doteraz sme samostatný šampón nepoužívali. Ale počas škôlky sme začali zápasiť s novou synovou neresťou, utierať si ruky od jedla do vlasov. Takže ostatné maminky vedia, čo papali detičky z trička, ja z vlasov 🫣. Našťastie si s tým šampón hravo poradí, napení a zmyje nečistotu. Navyše krásne vonia a vlasy sú jemnučké. Zostaneme mu určite verní i v budúcnosti. Odporúčam 🙂

leuska1997  24. okt 2025 Overená recenzia

Šampónik

Tento šampón sme testovali 2 týždne. Syn má dlhšie vlásky a musím povedať, že je perfektný. Vlásky má po ňom veľmi jemné, ľahko sa mu rozčešú. Krásne vonia, tak jemne. Veľké plus je, že aj keď mu vošiel do oči, vôbec ho neštípali. Určite budeme naďalej používať, môžeme len odporučiť.