Denkmit čistiaci tekutý prášok, 750 ml

11 skúseností

Denkmit čistiaci tekutý prášok, 750 ml so sviežou citrusovou vôňou účinne odstraňuje aj tú najodolnejšiu nečistotu bez škrabancov. Je ideálny na čistenie kuchýň a kúpeľní – na umývadlá, vane, WC, kachličky, sporáky, pracovné dosky, hrnce, panvice. Vďaka prírodným čistiacim časticiam čistí povrchy dôkladne a šetrne a navyše sa dá ľahko opláchnuť.

#test_dm60

Kde kúpim Denkmit čistiaci tekutý prášok, 750 ml?

Hodnotenia a skúsenosti s Denkmit čistiacim tekutým práškom, 750 ml

Máš skúsenosť s Denkmit čistiacim tekutým práškom, 750 ml?

Univerzálny čistič, ktorý zvládne špinu bez škrabancov a námahy

Tento tekutý prášok si u nás poradil so zaschnutou špinou aj vodným kameňom a to bez drhnutia. Povrchy ostali nepoškriabané. Za tú cenu ide o veľmi dobrý univerzálny čistič do domácnosti.
  • využívame v kuchyni aj v kúpeľni

Super pomocnik

Tento čistiaci prášok ma fakt dostal. Hladala som niečo lacnejšie a pritom dobre funkčné. Vyčistila som s ním úplne všetko – od drezu v kuchyni až po vaňu, a všetko sa krásne leskne.
Hlavne nič nepoškriabe a špina ide dole skoro sama.
  • príjemná vôňa
  • cena
  • veľkosť balenia
  • funkčnosť

Tekutý prášok s ozajstnou silou

Citrónová vôňa, zaručená čistota. Za mňa presne to čo vám naštartuje (nie len ) jarné upratovanie. Čistič, teplá voda, dobrá utierka a poriadok vzniká s ľahkosťou. Podľa mňa prostriedok čo nechýba v žiadnej domacnosti
  • Silný
  • Citrónová vôňa
  • Cena

Účinný na drez, spotrebiče i mastnotu

Podobný cifu aj keď sa mi zdá trochu slabší na sile ale určite účinný na drez, spotrebiče i mastnotu
  • Príjemná vôňa
  • Nepoškodzuje povrch

Je veľmi jemný a účinný

Je to taka stara klasika v domácnostiach....používam aj inú značku no z radosťou som vyskúšala aj konkurenta.Čo sa týka drezu, obkladov a podobných povrchov nesklamal.vyčistil bez problémov, nič sa nepoškrabalo, je veľmi jemný a účinný. .Ten druhý používam aj na čistenie starej pracovnej dosky na linke a v tomto pripade čistič zlyhal.Ale tak to by bol len bonus navyše. Môžem teda odporučiť
  • jemná konzistencia
  • nevtieravá vôňa
  • dobre sa zmýva z povrchov
  • dobre čistí rôzne povrchy

Overená klasika, ktorá nesklame

Veľmi príjemný a overený čistič. Odstráni aj dlhšie zaschnuťú špinu, bez veľkého drhnutia.

Má príjemnú, jemnú a nedráždivú vôňu. Používam ho hlavne na drez. Vydrží dlho a povrch napriek malým čiastočkám ktoré obsahuje, nepoškriabe.
  • - cena
  • - veľkosť balenia
  • - jemná vôňa
  • - unoverzálny

Do kuchyne aj do kúpeľňe - nesklame

Ďalšia klasika, ktorá nesklame ani v kúpeľni ani v kuchyni. Používam na drez aj na vaňu či kachličky. Rýchlo odstráni nečistoty, netreba extra drhnúť. Zanechá povrchy čisté a má príjemnú vôňu. Využívam aj na biele tenisky :) Aj v tomto prípade veľké, cenovo výhodné balenie.
  • účinný
  • cena
  • netreba extra drhnúť
  • neškriabe povrchy
  • univerzálny pomocník v domácnosti
1 človek považuje za užitočné

Pár kvapiek a poradí si s čímkoľvek

Prekvapil ma úplne. Netreba ho použiť vôbec veľa, či už na hubku, alebo priamo na miesto, ktoré idete čistiť. Poradí si s mastnotou úplne bez problémov, aj zaschnutými zvyškami...Naozaj stačí pár kvapiek a budete prekvapení.
  • Stačí málo a umyve všetko čo potrebujete
  • Dosť veľké balenie, ktoré dlho vydrží
  • Nezapácha

Prostriedok, ktorý si poradí aj so zaschnutou špinou a mastnotou

Poradí si aj so zaschnutou špinou a mastnotou, pritom netreba silno drhnúť – stačí naniesť, jemne pretrieť a povrch je pekne čistý. Používam ho najmä v kuchyni a kúpeľni, kde sa osvedčil na drez, sporák aj vaňu. Konzistencia je tak akurát – nie je príliš riedka ani hustá, dobre sa s ním pracuje a drží tam, kde ho nanesiem. Veľké plus je, že nepoškriabe povrchy a nezanecháva šmuhy. Vôňa je jemná a nevtieravá, čo oceňujem pri častejšom upratovaní.

Za mňa je to univerzálny pomocník do domácnosti, ktorý splní, čo sľubuje a určite po ňom siahnem znova.
  • poradí si aj so zaschnutou špinou
  • výborná konzistencia
  • nepoškriabe povrchy
  • vôňa je jemná

Za mňa overená klasika, ktorá nesklame 👍

🧼 Denkmit tekutý čistiaci prášok používam už roky a stále sa k nemu vraciam. Je to presne ten typ produktu, na ktorý sa viem spoľahnúť.

Najčastejšie ho používam v kuchyni na hrnce, ale hlavne aj. na mastné nádoby, drez aj pracovnú dosku a vždy si poradí aj s odolnejšou špinou bez zbytočného drhnutia.

Má príjemnú, jemnú vôňu a oceňujem aj to, že nezanecháva škrabance a povrchy ostanú pekne čisté a lesklé.

Za mňa overená klasika, ktorá nesklame 👍
  • poradí si aj s odolnou špinou
  • netreba silno drhnúť
  • vhodný na viac povrchov (hrnce, drez, kuchyňa)
  • nezanecháva škrabance
  • príjemná, jemná vôňa
  • dobrý pomer cena/výkon

Super odstraňuje nečistotu bez škrabancov

Denkmit účinne odstraňuje nečistotu bez škrabancov, čistí povrchy dôkladne a šetrne.:slight_smile:
  • účinný
  • žiadne