Trend !t up korektor, 4,5 ml

trend !t up korektor, 4,5 ml poskytuje výdrž až na 18 hodín. Vodoodolná formula spoľahlivo zakrýva kruhy pod očami, začervenania aj nedokonalosti a pleť zároveň hydratuje. Vysokokrycí korektor dodáva vzhľadu matný a prirodzený finiš, ktorý vydrží mimoriadne dlho.

#test_dm61

Kde kúpim trend !t up korektor, 4,5 ml?

Hodnotenia a skúsenosti s trend !t up korektorom, 4,5 ml

Máš skúsenosť s trend !t up korektorom, 4,5 ml?

Super korektor

Korektor je tmavší, ako som si zvykla kupovať, ale zistila som, že som doteraz robila chybu.
Je super, odtien mi sedí a som spokojná.

Tento korektor je taký, ktorý neurazí.

Tento korektor je taký, ktorý neurazí, ale ani úplne nenadchne. Za mňa osobne mi veľmi nesadol, aj keď krytie má fajn, odtieň bol na mňa príliš tmavý. Po pretrení púdrom to už vyzeralo celkom OK, ale stále to nebolo úplne ono.
  • dobré krytie
  • dobre sa zapracováva
  • prirodzený finiš po zapudrovaní
  • veľmi tmavý odtieň
1 človek považuje za užitočné

Krytie, zjednotenie

Korektor je príjemnej konzistencie, myslím že môžem povedať že ma stredne až vyššie krytie, na očné okolie s vráskami doporučujem menej. Čo sa týka aplikátora ten je super a rada robím presne s takýmto druhom. Páči sa mi aj jeho jednoduchosť rozotierania avšak môj odtieň 030 je dosť tmavý a tak som ho využívala aj do oblasti kontúr.
  • Ľahkosť na pleti
  • Nezaťažuje a nevysušuje
  • Skvelý aplikátor
  • Veľké balenie
  • Super cena v DM predajni
  • Krémovosť korektoru
  • Mierne zalieza do vrások
  • Dosť tmavý odtieň 030

Korektor s výborným krytím!

To balenie je super praktické, nanáša sa výborne! Krásne kryje všetky nedokonalosti, nezanecháva čmuhy, nevstrebáva sa do vrások.Konzistencia je trošku hustejšia,ale stále dobre rozotierateľná. Mne však bohužial nesadol odtieň,lebo mám veľmi svetlú pokožku, ale cez leto/po lete bude určite ideál :)
  • praktické balenie
  • dobrý aplikátor
  • -super krytie
  • -nerobí fľaky
  • -nezvýrazňuje nedokonalosti ako iné korektory

Top kotektor

Korektor mam v odtieni 030, kedze som bleda potrebujem najsvetlejsi odtien, no nasla som jeho vyuzitie v konturovani. Textura je jemna, dobre sa rozotiera a aj vydrz je skvela. Pocas bezneho denneho licenia vydrzi cely den.
  • Konzistencia
  • Lahke nanasanie
  • Vydrz

Fajn kamarát na zakrytie nedokonalosti (nielen) očného okolia :)

Tento korektor je naozaj super produkt, síce farebne by som zniesla aj bledší odtieň, ale keď sa dobre zapracuje celkom sa hodí aj svetlejším typom. Na pohľad pôsobí hutne, ale zdanie klame, je super ľahký a zároveň skvelo krycí. Používala som ho prakticky na všetky miesta na tvári, kde to bolo potrebné a zároveň som ho nemusela dopĺňať mejkapom, takže za mňa fajn. Pod očami pôsobí rozjasňujúco a vďaka svojmu zloženiu sa nezachytáva do vrások. Čo sa týka výdrže tak 18 hodín som ho neskúšala, ale vydržal čo sa dalo, aj pot, takže nejaká vodeodolná zložka tam určite bude. V tomto prípade platí, za málo peňazí, veľa muziky :-)
  • Dokonale krytie
  • Ľahká konzistencia
  • Zastúpi pokojne aj mejkap
  • Pôsobí rozjasňujúco
  • Vodeodolnosť
  • Relatívne dobrá výdrž
  • Praktické balenie
  • Zniesla by som aj bledší odtieň

Našla som svojho favorita 👍

Musím povedať ,že vybrať správny korektor dá tiež niekedy naozaj zabrať 🥴 ..bud nesedí farba,konzistencia,krytie,výdž....ale tu? Tu mi sadlo snád úplně všetko 🤩.Uprimne musím povedať,že ostávam verná.
Tento korektor má lahkú krémovú konzistenciu,neutrálnu farbu ktorá mi po rozpracovaní krásne sadla a pritom dokázala "zakryť"čo som potrebovala.
V pomere s cenou produktov z radov Trend !t up je to naozaj dobrá kúpa lebo produkt spĺňa všetky atribúty ktoré sú pri vybere korektora pre mňa podstatné.
  • -krémova lahká konzistencia
  • -dobré krytie a finálny efekt
  • -šikovný aplikátor
  • -nežmolkuje,nevytvára nepekné ryhy
  • -oplatí sa vyskúšať- 👏

Rozjasní očné okolie a vytvorí prirodzený vzhľad

Tento korektor som vyskúšala hlavne pod oči a veľmi ma prekvapilo, ako pekne dokáže rozjasniť pohľad už po malej vrstve. Má ľahkú krémovú konzistenciu, dobre sa zapracováva do pleti a nepôsobí príliš sucho ani ťažko. Na pleti vyzerá prirodzene, nezvýrazňuje výrazne vrásky a počas dňa sa mi nezlieval do liniek tak ako niektoré iné korektory. Oceňujem aj praktické malé balenie, ktoré sa zmestí do každej kabelky. Po niekoľkých použitiach môžem povedať, že je to veľmi dobrý korektor na bežné denné líčenie, hlavne ak človek chce svieži a oddýchnutý vzhľad.
  • pekne kryje kruhy pod očami
  • rozjasňuje pohľad
  • ľahká a príjemná textúra
  • prirodzený finiš
  • nezanecháva ťažký efekt
  • dobre sa rozotiera
  • vhodný na každodenné používanie
  • praktické balenie do kabelky

Vydržal pomerne celý deň, nevšimla som si žiadne flaky, či moc zvýraznené vrásky

Veľmi sa mi páčila skúsenosť s týmto korektorom. Používam predovšetkým pod oči na zjendotenie pleti a po nedospatej noci...
Aj keď sa zdá byť tmavší, mne prirodzene sadol a vydržal pomerne celý deň, nevšimla som si žiadne flaky, či moc zvýraznené vrásky- Skôr úplne prirodzene zapadol k make up-u
  • dobré nanášanie cez stetec
  • farba mi sadla
  • nevytvoril fľaky
  • vydržal celý deň

Jemný korektor

Korektor je bohužiaľ na mňa momentálne príliš tmavý, takže ho neviem poriadne otestovať. Jeho konzistencia bola ale fajn, taká akurát smotanová a nevyzeral, že by mi zbytočne vysušil pleť. Keď sa trošku opálim, určite ho vyskúšam. Na kontúrovanie by sa ale dal použiť super.
Na obrázku som odfotila korektor aj na slnku aj v tieni, aby ste videli, aká tmavá je 02. Ja mám určite 01 a aj to býva pre mňa veľakrát tmavé.
(5 fotiek)
  • skvelá textúra

Dokonalý korektor so skvelou a jemnou konzistenciou!

S korektormi mám už svoje skusenosti, buď robia flaky, alebo zvíraznia vrásky, alebo proste nesadne odtieň, ale tento je totálna topka!

Zakryje nedokonalosti ale naozaj prirodzene, krásne sa to rozotrie a prepojí s pokožkou, nerobí žiadne fľaky, veľmi jednoducho sa nanáša tým, že je tekutý, pretože si to rozotriete podľa potreby. Dala som si ráno a cez deň som aj zabudla, že mám na tvári klasické PMS vyrážky. Skvelá vec!
  • Dokonale sa nanáša vďaka tekutej konzistencií
  • Nerobí žiadne fľaky, je veľmi prirodzený
  • Praktický štetec
  • Farba je podľa mňa dosť univerzálna