Trend !t up BB podkladová báza, 30 ml
trend !t up BB podkladová báza, 30 ml je osviežujúci krém na pleť s matnou textúrou, ktorý pomáha redukovať nežiaduci lesk a opticky zakryť nedokonalosti pokožky. Vďaka ľahkým minerálnym pigmentom pôsobí pleť jemnejšie a bez efektu masky. Zloženie navyše obsahuje UV filter, ktorý pleť účinne chráni pred slnečným žiarením.
Kde kúpim trend !t up BB podkladovú bázu, 30 ml?
Hodnotenia a skúsenosti s trend !t up BB podkladovou bázou, 30 ml
Máš skúsenosť s trend !t up BB podkladovou bázou, 30 ml?
Napíš svoju skúsenosťNajnovšie hodnotenia
Na prvý pohľad tmavý, po vyskúšaný skvelý
Tento BB krém je za mňa dokonalý.
Toto je produkt, ktorý ma neskutočne prekvapil a hneď som si ho zamilovala. Dokonca som ho používala každý deň, keď sa líčim. Nie je ťažký, dobre sa rozotiera, stačí naozaj len malé množstvo a aj tak má perfektné krytie, mne teda maximálne vyhovoval. Už som ho hľadala aj v DM :) zatiaľ som ho nenašla, ale môžem ho odporučiť všetkými desiatimi, za mňa top.
- ľahká textúra
- dobré krytie
- jednoduché rozotieranie
- prirodzený efekt na pleti
- stačí malé množstvo produktu
Bez problémov pomocník aj pre citlivú pleť
Skvelý pomocník. Kryje viac ako som čakala, čo pre niekoho môže byť práveže dobré. Ja som s lesknutím nemala problém, ale v teplejších dňoch sa každý potíme takže ono neskôr sa človek leskne aj po takomto produkte. Určite odporúčam doplniť do kabelky púder a cez deň pleť doupraviť, ak treba. Bála som sa skôr či nebudem mať vyrážky, lebo mám citlivú pleť, ale bez problémov.
Hlavne netreba použiť veľa, inak je ťažší na pokožke, odporúčam malé množstvo.
Hlavne netreba použiť veľa, inak je ťažší na pokožke, odporúčam malé množstvo.
- Aj malé množstvo stačí
- Dobre sa rozotiera, nerobí také čmuchy
- Farba mi sadla
- Vyzerá prirodzene
Pre mňa nie
Podkladova baza BB
Kryje dobre, ale lesk netlmí
Produkt deklaruje, že tlmí nežiaduci maz, ale s tým úplne nesúhlasím, moja pleť nie je veľmi mastná, ale mala som pocit, že sa po ňom stále lesknem. Odtieň mi tiež veľmi nesadol, potrebovala by som bledší. Oceňujem ale, že dobre kryje, ľahko sa s ním pracuje a nezanecháva na pleti ťažký pocit. Stačí ho použiť naozaj málo, aby splnil čo mal. Tiež je plusom SPF.
- SPF
- Dobré krytie
- Nezanecháva ťažký pocit
- Ľahké rozotieranie
- Stačí použiť naozaj málo produktu
- Nemyslím si, že je vhodný na mastnú pleť
- Dosť som sa leskla
- Potrebovala by som svetlejší odtieň.
Malý pomocník pre svieži a oddýchnutý vzhľad
Tento korektor som vyskúšala hlavne na kruhy pod očami a milo ma prekvapil svojou ľahkou, ale zároveň dobre krycou textúrou. Na pleti pôsobí prirodzene, nezalieza výrazne do vrások a jednoducho sa rozotiera prstami aj štetcom. Počas dňa držal pekne na mieste a pleť vyzerala sviežo bez zbytočne ťažkého efektu.
- dobré krytie kruhov pod očami
- ľahká a príjemná textúra
- prirodzený finiš
- jednoduché zapracovanie do pleti
- praktické balenie
- vhodný na bežné denné používanie
BB s SPF faktorom vhodná na mastnejšiu pleť
BB som nevedela plne vyskúšať kvôli farbe, zatiaľ nie som opálená a som dosť bledá, takže si počkám na leto a vyskúšam. BB ale vyzerá, že má dosť hustú konzistenciu, a to moja pleť zas tak neobľubuje. Uvidíme, či sa nebudem šúpať.
Moja farba je 01 a toto je 02, tak pre porovnanie som odfotila na mojej ruke, ako to vyzerá aj na slnku a v tieni, keby si niekto chcel vybrať odtieň.
Moja pleť je dosť suchá, tak sa obávam, že BB pre mňa nebude úplne vhodný, ale viem si predstaviť, že kto má mastnejšiu pleť, bude fungovať perfektne. Ale oceňujem SPF faktor!
- SPF topka
- na mastnú pleť vhodná
- hustá konzistencia
- krytie je silné
- nie je asi úplne na suchú pleť
- pôsobí ťažšie na pokožke
Príjemný, kryl všetky nedokonalosti. Takmer ako make up.
Mega dobré krytie 👌
Musím povedať,že táto testovačka ma mega potešila🎉.Produkty mi sadli úplně perfektne🥰
Jeden z produktov bol Trend !t up BB pb.👏👏👏🎺
A ja musím zhodnotit,že ten ma prekvapil asi najviac..prvý moment sa mi zdal dosť tmavý 😒 no po nanesení a ďalších krokoch mojej rutiny splnil nepredvídatelné 😯
Má velmi príjemnú konzistenciu,ktorá sa mi štetcom nanášala naozaj dobre 👍.Využila som aj v celku malé množstvo,lebo má naozaj dobré krytie👍 Velmi sa mi páčil malý zobáčik" na dávkovanie-BB krám tak neostáva pod vrchom ale v tube."Ani kvapka na zmar "
A keďže ja celoživotne bojujem s pehami a mám z nich celkom velký "mindrák" je to pre mna hlavný ukazatel správneho krytia .A tu už hovorí foto samo za seba....
Jeden z produktov bol Trend !t up BB pb.👏👏👏🎺
- perfektné krytie
- krémová konzistenicia
- príjemná jemná vôňa
- nezaťažuje tvár
- super dávkovač- nezostáva špinavý celý vrchnák
Veľmi dobré krytie
Nie je to úplne klasický jemný BB cream,ale presne ako píšu-báza. Je veľmi hutný,ale dá sa pekne rozotrieť. Tento odtieň (20) je ideál na leto,na už opálenejšiu pokožku. Ja som bledší typ,takže mne bol ešte teraz tmavý :)
- Veľmi dobré krytie
- Prijémne rozotieranie
- Mne nesadol odtieň-ale to neberiem ako úplne negatívum
- Uvídime,aká bude pleť pod ním v lete,tým že hutnejší, pôsobí na pleť tak ťažšie