SauBär pena do kúpeľa, 500 ml

11 skúseností

SauBär pena do kúpeľa, 500 ml vytvára bohatú, jemnú a mäkkú penu a jej fantastická ovocná vôňa prenesie deti do sveta plného dobrodružstiev.

Jemné zloženie s rastlinnými umývacími látkami a hydratačným ošetrujúcim lipidom čistí citlivú detskú pokožku obzvlášť jemne a je prispôsobené jej potrebám. Obsahuje 98 % ingrediencií prírodného pôvodu.

#test_dm55

Kde kúpim SauBär penu do kúpeľa, 500 ml?

Hodnotenia a skúsenosti so SauBär penou do kúpeľa, 500 ml

Máš skúsenosť so SauBär penou do kúpeľa, 500 ml?

TOP pena do kúpeľa

Za nás jedna z naj pien do kúpeľa, ktoré sme doma mali. Hustá trvácna pena a krásna vôňa. Dávam 5/5 a budeme ju určite kupovať aj naďalej.
  • cena
  • vôňa
  • trvácna pena
  • vhodná pre citlivú pokožku

Pena je jednoducho radosť pre všetky deti

Oceňujem prírodné zloženie, vhodné a šetrné k detskej pokožke. Pena pení poriadne a zostane vo vani až do konca kúpeľa. Vonia ako čerstvé ovocie. 😊
Deti milujú penu a jednoznačne zabavila. Synovi sa páči aj veľké balenie, ktoré napovedá, že pena sa hneď neminie a čaká ho aj na další kúpeľ. ☺️
  • Vhodné zloženie
  • Veľké balenie
  • Poriadna penivosť

Bublinky

Pena je u nás momentálne topka, pretože Bing sa kúpal a mal bublinky, tak ich chcela aj Eli🤭. Pena má krásnu jemnú vôňu a vytvára naozaj bohatú penu. Dcérke sa veľmi páčil aj obal. Má 2 roky a skúmanie peny ju veľmi baví😍
  • Prijemná vôňa
  • Pekný obal
  • Fajn cena
  • Vytvára bohatú penu z malého množstva

Vaňa plná peny 🛁🌸

Dávam 5 hviezdičiek, pretože toto je to, čo naši chlapci milujú - plnú vaňu peny 😊. Odporúčam všetkými desiatimi, určite si ju pridám na nákupný zoznam v dm 🌸.
  • Nádherná vôňa
  • Stačí trošku a vaňa je plná peny
  • Všetci sú u nas spokojní a nič iné nechcú
  • Veľké balenie

Penová párty vo vani

Pena je u nás niečo, čo vo vani nemôže chýbať. Naše tri potápačky milujú bublinky a voňavý kúpeľ. A toto všetko pena SauBär spĺňa. Má skvelú vôňu a stačí málo a pena zaplní celú vaňu.
  • malá dávka vytvorí veľkú penu
  • konzistencia
  • svieža vôňa
  • pomer veľkosť a cena

Pena

Veľké balenie za dobrú cenu. Stačí malé množstvo a pena je perfektná, drží tvar a je hustá. Príjemne vonia a neštípe očká. Nevysušuje pokožku.
  • Hustá pena
  • Príjemná vôňa
  • Veľké balenie za super cenu
  • Nevysušuje pokožku
  • Stačí malé množstvo a peny je dosť aj na veľkú vaňu

Top detská pena do kúpeľa

Táto pena je skvelá voľba - má jemné zloženie, krásne vonia a výborne pení. Obsahuje 98 % zložiek prírodného pôvodu, čo oceňujem pri detskej kozmetike. Deti ju milujú, kúpanie s ňou je zábava! Navyše ide o veľké balenie za výhodnú cenu.
  • Jemné zloženie vhodné pre deti (98 % prírodného pôvodu)
  • Krásna ovocná vôňa
  • Bohatá a dlhotrvajúca pena
  • Veľké balenie – skvelý pomer cena/množstvo
  • Deti ju zbožňujú

Veľa bubliniek 😊

Táto pena do kúpeľa je úžasná, pretože naozaj stačí málo a dieťa sa v tej pene aj stratí 😃. Krásne vonia a je jemná aj na citlivú pokožku. Pena má pekné balenie, ktoré zaujme každé dieťa.
  • Veľa bubliniek
  • Krásna vôňa
  • Šikovné balenie

Príjemná pena pre maximálnu radosť

Moja rodinka bola vždy penovo pozitívna a preto sme ju hneď museli vyskúšať 😅.
Pena má veľmi príjemnú vôňu, produkuje optimálne množstvo bubliniek a deti si ju vychutnávali s patričnou dávkou smiechu a radosti. Oceňujeme aj milú obalovú grafiku, keďže v dnešnom svete vieme, že obal zaujme ako prvý. Určite sme ju nemali prvý a posledný krát.
  • Množstvo bubliniek
  • Neštípe v očiach
  • Žiadna alergická reakcia
  • Príjemná aróma
  • Vhodná konzistencia

Radosť z kúpania

Ahojte, chcela by som sa podeliť o pozitívnu skúsenosť so SauBär penou do kúpeľa. 🛁
Mojej dcérke sa veľmi páčila. Pena bola fakt hustá, objemná a krásne držala tvar, takže sa s ňou mohla dlho hrať. 😊
Plusom je aj príjemná vôňa, nie príliš silná, ale veľmi pekná a upokojujúca. Pokožka ostala po kúpeli jemná, nevysušená, čo oceňujem hlavne pri detskej citlivej koži.

Určite odporúčam, kúpime znova. Skvelý produkt za rozumnú cenu. 🎉
  • Hustá pena čo držala tvar
  • Necháva detskú pokožku jemnú

Čarovné balenie aj obsah

Penu do kúpeľa pravidelne kupujem, pretože deti milujú čarovné balenie, ale ja oceňujem jemné zloženie peny.
Často sa s penou prikrývajú celí, dokonca aj oči a ani raz sa nám nestalo, že by štípala, alebo že by mali začervenanú pokožku.
Je jemná a šetrná na kontakt s detskou pokožkou.
  • Krásne balenie
  • Jemné zloženie
  • Nedá sa kúpiť náhradná náplň