Sundance Kids mlieko na opaľovanie pre deti, OF 50+, 50 ml
sundance Kids mlieko na opaľovanie pre deti, OF 50+, 50 ml má veľmi vysoký ochranný faktor 50+ s UVA a UVB filtrami, ktoré chránia citlivú detskú pokožku pred slnečným žiarením. Neobsahuje vonné látky, emulgátory ani tuk, vďaka čomu je vhodné na veľmi citlivú pokožku, ktorá je náchylná na alergie.
Kde kúpim sundance Kids mlieko na opaľovanie pre deti, OF 50+, 50 ml?
Hodnotenia a skúsenosti so sundance Kids mliekom na opaľovanie pre deti, OF 50+, 50 ml
Máš skúsenosť so sundance Kids mliekom na opaľovanie pre deti, OF 50+, 50 ml?
Maly, prakticky, ucinny
Dobre sa rozotiera, naozaj ucinne chrani aj na prudkom slnku, je super do malej tasky, ci detom na vylet.
Do kabelky k deťom
Úplne ideálny, dovolím si tvrdiť, že vreckový, spoločník.
Nielen my mamy ho môžeme mať kdekoľvek so sebou, ale aj deťom na školský výlet ho môžete pribaliť. Má jemné zloženie, nie príliš husté, dobre roztierateľné. Pri týchto vlastnostiach sa teda väčšie dieťa zvládne natrieť aj samé ;)
- Praktické balenie
- Jemná vôňa
- Ľahké zloženie
- Vysoká ochrana
👶☀️ Bezpečné slnko pre najmenších
Ochrana detskej pokožky je pre mňa priorita, a preto som chcela nájsť niečo spoľahlivé, jemné a zároveň praktické. Toto mlieko od Sundance s OF 50+ ma príjemne prekvapilo.
Má jemnú konzistenciu, ľahko sa rozotiera a nezanecháva pokožku mastnú ani lepkavú. Navyše má praktické malé balenie, ktoré sa zmestí aj do tej najmenšej tašky.
- Vysoká ochrana (OF 50+), vhodná aj pre citlivú detskú pokožku.
- Ľahko sa rozotiera, nemá výrazný biely film.
- Kompaktné balenie na výlety či dovolenky.
- Odolné voči vode.
- Praktická, spoľahlivá a šetrná ochrana pre deti, ktorú si vieš vziať kamkoľvek. Určite odporúčam všetkým rodičom, ktorí chcú mať istotu, že ich drobci budú v bezpečí aj na tom najostrejšom slniečku. 🌞🧴
- Menšie balenie sa rýchlo minie, najmä ak natieraš celé telo.
1 človek považuje za užitočné
Malé balenie, ale úplne stačí
Toto mliečko je u nás taká istota. Má malé balenie, ale úplne stačí, keď ideme len na prechádzku, výlet alebo na chvíľku k vode.
Konzistencia je príjemná, rýchlo sa vstrebáva a hlavne nezanecháva biele fľaky, čo ja pri deťoch fakt oceňujem. A OF 50+? To je pre detskú pokožku základ, bez debaty.
Zmestí sa aj do tej najmenšej kabelky alebo batôžka, takže ho mám stále poruke.
Ideálne, keď viem, že budeme vonku dlhšie, ale nechcem so sebou vláčiť veľký krém.
Za mňa: praktické, spoľahlivé, ideálne na rýchle domazanie. 💛
Zmestí sa aj do tej najmenšej kabelky alebo batôžka, takže ho mám stále poruke.
Za mňa: praktické, spoľahlivé, ideálne na rýchle domazanie. 💛
- malé balenie do vrecka
- pekne sa vstrebáva
- skvelé na dotretie
Vôňa leta
Mini balenie na cesty
Dokonalé
Nielen pre deti
Opaľovacie mlieko nielen pre deti
Dnes v tejto horúčave sa mi nechcelo nič robiť. Tak som sa išla trošku opaľovať a skúšať krém od Sun dance. Síce je určený pre detskú pokožku, ale veľmi dobrú službu urobí aj dospelým. Textúra je jemná, dobre sa rozotiera. Pokožku som nemala po ňom mastnú a bola hydratovaná. Vysoký UV faktor 50+ je len bonusom.
- Vysoký UV faktor 50+
- Vhodný pre citlivú pokožku
- Ľahko sa rozotiera
- Kompaktné balenie
Detské mlieko na opaľovanie v praktickom balení
Balenie je praktické – klasická tubička s jemnou emulziou, ktorá sa dobre roztiera a ľahko absorbuje. Textúra je krémová, ale prekvapivo nemastná a nelepivá. Poskytuje 24‑hodinovú hydratáciu, pokožka zostáva jemná a príjemne pružná, dieťa si ho dokáže natrieť bez mojej pomoci.
- zmestí sa aj do najmenšej kabelky, školskej tašky, či do maličkého batohu
- SPF 50+ a UVA/UVB filtrácia – okamžitá ochrana hneď po aplikácii, bez potreby čakania
- vodeodolnosť
- neparfumované, bez farbív
Výborný opaľovák
Aj keď je v názve Kids vyskúšali sme ho aj my dospelí. Príjemná vôňa, výborná textúra, ľahko sa rozotieral. Veľkosť 50ml sa skvelo hodí do malej taštičky aj. Vhodný aj pre citlivú detskú pokožku.
- UVA a UVB ochrana
- Vhodný aj pre citlivú pokožku
- Príjemná vôňa
- Praktické balenie