Sundance Kids roller na opaľovanie, OF 50+, 100 ml
sundance Kids roller na opaľovanie, OF 50+, 100 ml obsahuje UVA a UVB filtre a poskytuje spoľahlivú, veľmi vysokú ochranu pred spálením. Je vhodný pre obzvlášť citlivú neopálenú detskú pokožku so sklonom k alergiám. Vodoodolné zloženie pôsobí okamžite po nanesení, poskytuje vlhkosť až na 24 hodín a chráni ju tak pred vysušením. UVA + UVB širokopásmový filtračný systém s vitamínom E má dlhotrvajúci účinok proti vysušovaniu pokožky. Pri pravidelnom používaní pomáha chrániť kožné bunky pred negatívnymi účinkami slnečného žiarenia a zabraňuje predčasnému starnutiu buniek pokožky.
Kde kúpim sundance Kids roller na opaľovanie, OF 50+, 100 ml?
Hodnotenia a skúsenosti so sundance Kids rollerom na opaľovanie, OF 50+, 100 ml
Máš skúsenosť so sundance Kids rollerom na opaľovanie, OF 50+, 100 ml?
Napíš svoju skúsenosťNajnovšie hodnotenia
Natrie sa dieta same
Tento produkt je skvely pre deti, pokojne sa s tym ponatieraju same a ja uz len jemne rozotirem. Super prakticke balenie a aj velkost. Ak idem na kupko, k vode, staci a radsej dokupim potom druhe, ako trepat zo sebou velke kremy. Pomohol aj manzelovi, ktory ma alergiu na slnko a vdaka tomuto kremu sa vobec nevyhadzal
- super balenie
- prakticky roll on
- dobra velkost
- hydratuje
Prkaticke do skolky
Velmi dobre riesenie pre deti aj do skolky, nevytecie, neotvori sa tak lahko. Nase ucitelky chceli , aby si deti priniesli krem. A aj oni ho chvalili.
- Super
Praktický roller aj pre deti
Tak toto ma fakt milo prekvapilo!
Roller je geniálny nápad, neostávajú po ňom žiadne lepkavé ruky, žiadne naháňanie detí s krémom v ruke.
Stačí pár ťahov a je to. Deti si chcú dokonca krémovať samé, čo je pri troch deťoch celkom výhra 😂.
Krém je jemný, nelepí, krásne sa rozotiera a najmä OF 50+ = môžem byť pokojná, že sú poriadne chránení aj pri silnom slnku. Má praktické balenie, super do kabelky aj do batohu, ideálne na výlety, kúpaliská aj rýchle domazanie vonku.
Za mňa určite odporúčam!
Za mňa určite odporúčam!
- praktické nanášanie
- roler
Výborný pomocník nielen pre najmenších
Super
Kabelkový roller
Gulička na opaľovanie
Tak toto nás veľmi potešilo, keďže denne sme vonku. Máme ho všade zo sebou, na tvár, ruky aj znamienka.
Ľahko sa nanáša, guľôčka je super. Syn nemá pocit ulepenia.
Ľahko sa nanáša, guľôčka je super. Syn nemá pocit ulepenia.
- Veľkosť
- Roztierateľnosť
Veľká spokojnosť
Skvelé SPF, ktoré si detičky zvládnu aplikovať dokonca aj samé a je z toho ešte aj zábava ☺️. Je bez parfumácie, takže je vhodný aj pre citlivú detskú pokožku. Myslím, že to bude nový "must have" produkt na naše dovolenky a výlety, keďže je perfektný.
- Praktické malé balenie, je perfektné na cesty a na naslednú reaplikáciu SPF.
- Jednoduchá roll-on aplikácia.
- Bez parfumácie, farbív, či iných škodlivých látok.
- Vhodné pre citlivú detskú pokožku.
- Jemná konzistencia, krorá sa rýchlo vstrebe.
Gulička, ktorú vie použiť aj najmenšie dieťa
Prvýkrát sme ho využili na dvojdňovom hokejbalovom turnaji, keď syn hral zápas za zápasom na priamom slnku. Syn má citlivú pokožku a teraz vôbec nebol červený, nešúpal sa, pekne prirodzene stmavol. Vyskúšalo celé mužstvo, mamičky aj deti boli nadšené
- 50+
- malý syn ho vie použiť bez mojej pomoci
- jemná vôňa
- neskutočne praktické balenie
Mlieko na opaľovanie
Toto mlieko na opaľovanie s ochranným faktorom 50+ je pre deti úplná bomba. Dostatočná ochrana na malé detské telíčko a to nanášanie je úžasné. Moje deti sú šteklivé, tak to bol na niektorých miestach problém naniesť, ale vtedy som si dala krém na ruky a problém bol vyriešený. Dobre sa nanáša a rozotiera. Malý, praktický a ideálna veľkosť na jedno leto.
- Praktický
- Príjemná vôňa
- Dobre sa nanáša
- Dobre sa rozotiera
- Vodeodolný
- Pre citlivú pokožku
Skvelý opaľovák pre deti
Guličkový roller sa stal našim veľkým kamošom od prvej chvíle. Náš drobec neznáša opaľovacie krémy a stále kričí, že sa nechce "nakrémiť", ale roller používal aj sám a s radosťou. Kým si ním natrel tváričku, ja som ho v kľude mohla nakrémovať celého. Má príjemnú vôňu, ľahko sa rozotiera a rýchlo sa vstrebe. Tým, že je vodeodolný, je vhodný aj na kúpaliská alebo kdekoľvek k vode.
- - vôňa
- - konzistencia
- - vstrebateľnosť
- - vodeodolnosť
- - zloženie
- - jednoduchá manipulácia pre deti
Sundance roll-on SPF 50+
Roller na opaľovanie - detský
Detský roller na opaľovanie sa veľmi jednoducho nanáša. Guľôčka napomáha zbytočnému plytvaniu a pri deťoch sa po položení na deku nerozlieva. Je vodoodolný a má vysoký ochranný faktor. Je bez vône, resp. len úplne jemne parfumovaný.Na chate pri jazere sa stal medzi našimi deťmi najpouživanejším ,,opaľovadlom".
- Aplikácia
- Konzistencia
- Účinok
Roller na opaľovanie pre deti
SUN DANCE KIDS 50+
Tento úžasný roller pre deti má SPF 50 +, používa sa na telo aj tvár. Toto Spf je bez alkoholu a bez farbív, bez konzervantov a bez hliníkových solí. Je šetrný k pokožke a je predovšetkým pre deti. Navyše má dlhotrvajúci účinok proti vysušovaniu pokožky. Môžem ho len odporučiť.
- - vysoká ochrana
- - rýchla a jednoduchá aplikácia
Opaľovací roller
Na slnku bez obáv
Sundance Kids roller pre nás nie je žiadna novinka. Už roky ho kupujem deťom do škôlky. Super na ňom je, že ho nevylejú a natieranie je zábava, je to malé balenie, ktoré si odnesú v batôžteku aj na výlet. To, čo sa neminie v škôlke, dorazíme na dovolenke. A aj toto testovanie vyšlo tak, že s nami testoval horúce talianske slnko. A výsledok? Naše biele kože ostali bez spálenia 👌🏖️🏝️. A to sme ho nešetrili - morská voda, chlór v bazénoch...
- jednoduché nanášanie
- vysoký ochranný faktor
- vodeodolnosť
- nevyleje sa
- na pláži sa na guľôčku nalepil piesok a píling som zrovna nepotrebovala 😁
1 človek považuje za užitočné
Skúsenosti s rollerom
Účinný opaľovací krém
Roller na opaľovanie testovali moje deti, ktoré strávia vo vode a na slnku takmer celé letné prázdniny. Dcéra má bledší typ pokožky a svetlé vlasy, preto potrebujem spoľahlivý opaľovací krém, ktorý je odolný voči vode a potu. Tento môžem s kľudným svedomím odporúčať, žiadne spálenie od slnka nebolo. Nebola ani žiadna alergická reakcia.
Vďaka rolleru je nanášanie veľmi jednoduché. Balenie je praktické a nezaberá veľa miesta. Pribalila som ho preto aj synovi na výlet. Kto mohol ale tušiť, že mu otvorený roller padne na prachovú zem?:grinning:
- vhodný pre deti
- dlho účinkuje
- nespôsobuje alergickú reakciu
- praktické balenie
- treba dať pozor, aby otvorený roller nepadol na zem