SUNDANCE mlieko na opaľovanie s podporou hnednutia, OF 30, 200 ml
SUNDANCE mlieko na opaľovanie s podporou hnednutia, OF 30, 200 ml obsahuje UVA/UVB filtre a poskytuje spoľahlivú a vysokú ochranu pred spálením. Vodoodolné zloženie s vitamínom E sa rýchlo vstrebáva a ponúka intenzívnu 24-hodinovú hydratáciu pokožky a okamžitú ochranu pred slnkom. Pri pravidelnom používaní pomáha chrániť kožné bunky pred negatívnymi účinkami slnečného žiarenia a zabraňuje predčasnému starnutiu buniek pokožky.
Kde kúpim SUNDANCE mlieko na opaľovanie s podporou hnednutia, OF 30, 200 ml?
Hodnotenia a skúsenosti so SUNDANCE mliekom na opaľovanie s podporou hnednutia, OF 30, 200 ml
Máš skúsenosť so SUNDANCE mliekom na opaľovanie s podporou hnednutia, OF 30, 200 ml?
Napíš svoju skúsenosťNajnovšie hodnotenia
čaká na kontrolu
Super volba pri pomoere kvalita / cena
Toto mlieko používame už dlaho celá rodina. Dobre sa rozotiera, chráni a príjemne vonia.
- rozstierateľnosť
- cena
- ochrana
- vôňa
Za mňa naozaj super
Opaľovacie mlieko, je síce hustejšie,za mňa ťažšie roztierateľné, ale vydrží aj vo vode. To je u mňa aj pri deťoch veľké plus. Opálenie do hneda síce u nás problém nie je, keďže máme tmavší pigment ale bledule to určite ocenia :)
- Praktické balenie
- Vysoký faktor
- Podpora hnedej farby
- Vodeodolnosť
- Trošku ťažšie roztierateľný
Páči sa mi, že pokožku chráni pred slnkom
SUNDANCE mlieko na opaľovanie OF 30
Mlieko som mala so sebou na Dolnej Strehovej aj v Rajeckých Tepliciach – Spa Aphrodite a beriem si ho už všade. 😊 Páči sa mi, že pokožku chráni pred slnkom a zároveň podporuje jej hnednutie. Má príjemnú vôňu, super konzistenciu a ochranu hodnotím na jednotku. 🤎
- OF 30
- podpora hnednutia
- príjemná vôňa
- ľahká konzistencia
- dobrá ochrana
- budem kupovať pravidelne
Toto mlieko na opaľovanie vonia veľmi príjemne.
Toto mlieko na opaľovanie vonia veľmi príjemne. Po nanesení na pokožku sa nelepí, veľmi dobre sa rozotiera a rýchlo sa vstrebe. Dokonca som ani nemala pocit mastného filmu na tele. Na obale je uvedené, že je vodeodolné, ja som si ho po pobyte vo vode radšej znova naniesla. V našej rodine síce používame len faktor 50, ale určite využijeme aj túto 30-tku.
- pekný dizajn
- nádherná, čistá vôňa
- nelepivé a rýchlo vstrebateľné
Tento opaľovací krém kupujem pravidelne.
Mlieko má príjemnú letnú vôňu
Chráni pred UVA a UVB žiarením
1 človek považuje za užitočné
Nezanecháva biely film
Chytíte peknú letnú farbu priamo pri dome
☀️ Práca a relax v záhrade vedia byť s týmto hydratačným opaľovacím mliekom oveľa príjemnejšie, pretože vám odpadnú starosti s neustálym odbiehaním do tieňa.☀️
☀️Celodenný vietor a silné slnko na otvorenej záhrade pokožku neskutočne vysušujú. Toto mlieko ju udržuje vláčnu, takže večer nemáte pocit stiahnutej a napnutej kože. Po dobrej práci si môžete v pokoji sadnúť na terasu alebo do hojdacej siete. Vďaka podpore hnednutia chytíte peknú letnú farbu priamo pri dome, akoby ste boli niekde pri mori. 👌
- Zloženie
- Textúra
- Vodeodolnosť
- Karotén
- Parfumácia
Má dobrú konzistenciu, rýchlo sa vstrebáva a príjemne vonia.
Pokožka po nanesení ostala vláčna a hydratovaná
Mlieko na opaľovanie s podporou hnednutia má šikovné balenie do plážovej tašky a príjemnú nevtieravú vôňu. Ľahko sa rozotiera a rýchlo sa vstrebáva. Pokožka po nanesení ostala vláčna a hydratovaná, ako po telovom mlieku. Či podporuje hnednutie pokožky neviem posúdiť, keďže moja koža je bledá a opaľuje sa veľmi ťažko.
- Šikovné balenie
- Pekná letná vôňa