Sundance opaľovací fixačný sprej na make-up, OF 50, 75 ml
sundance opaľovací fixačný sprej na make-up, OF 50, 75 ml poskytuje vysokú ochranu pred UVA a UVB žiarením. Priehľadné zloženie nezanecháva biele stopy a rýchlo sa vstrebáva. Okrem ochrany zaisťuje aj dlhotrvajúcu hydratáciu pokožky až na 8 hodín, čím ju udržiava jemnú a pružnú. Ideálny na tvár, dekolt a ramená, vytvára matný efekt a zanecháva pokožku hebkú. Sprej je vodoodolný, takže vás spoľahlivo chráni aj počas letných aktivít. Dermatologicky testované zloženie je vhodné aj pre citlivú pokožku.
Kde kúpim sundance opaľovací fixačný sprej na make-up, OF 50, 75 ml?
Hodnotenia a skúsenosti so sundance opaľovacím fixačným sprejom na make-up, OF 50, 75 ml
Máš skúsenosť so sundance opaľovacím fixačným sprejom na make-up, OF 50, 75 ml?
Napíš svoju skúsenosťNajnovšie hodnotenia
Skvelý fixator
Úžasný produkt na leto a aj na iné ročne obdobie s krásnou vôňou a dokonalým finišom na pleti. Makeup s ním drží a ešte sa môžete tešiť na krásny rozjasnený finiš na pleti. Dúfam len ze bude dostupný každé leto.
- Rozjasnený finiš na pleti
- Krásna vôňa
- Príjemná strečka ktorá neurobí fľaky na makeupe
- Malé balenie 🙂
Fixačný sprej
Svieža pleť
Pomocník každej ženy
Zafixuje a osvieži, odporúčam. Skúšala som aj iné značky, ale tvár ostala fľakatá a makeup nefixovali. Momentálne ho používam na dovolenke ako posledný krok starostlivosti o pleť. Denne si ho aplikujem aj niekoľkokrát. Vhodný je pre všetky ženy, ktoré chcú aj v horúčavách vyzerať skvele.
Určite ho využijem počas leta aj do práce.
Určite ho využijem počas leta aj do práce.
- Trvácnosť
- Pekne zmatní pokožku
- Oceňujem ochranu UVA / UVB
Zafixovaná sviežosť
Malý trik, keď chcem byť chránená aj nalíčená
Tento sprej som využívala hlavne vtedy, keď som sa už nalíčila. Či už to bol celý make-up, alebo len rýchle prepudrovanie, jednoducho som prestriekala a išla.
Používala som ho aj na tvár a dekolt, keď som mala šaty alebo tričko s výstrihom.
Rýchle, jednoduché a fakt praktické.
Veľké plus za OF 50 a to, že som nemusela nič rozotierať. Za mňa fajn pomocník, keď chcem byť upravená, ale nechcem zabúdať na ochranu.
Rýchle, jednoduché a fakt praktické.
- Praktické balenie
- Spôsob aplikácie