Sundance SENSITIV kombinovaný opaľovací krém + balzam na pery, OF 50+, 1 ks

sundance SENSITIV kombinovaný opaľovací krém + balzam na pery, OF 50+, 1 ks s ochranným faktorom 50+ je ideálny pre citlivú pokožku. Poskytuje spoľahlivú a veľmi vysokú UVA/UVB ochranu, pričom obsahuje vitamín E, ktorý prispieva k zdravej pleti. Vegánske zloženie neobsahuje mikroplasty ani škodlivé UV filtre, takže je šetrnou voľbou nielen pre vás, ale aj pre naše oceány. S hydratáciou trvajúcou až 24 hodín a bez pocitu mastnoty je ideálny pre každého, kto hľadá spoľahlivú ochranu pred slnkom.

Kde kúpim sundance SENSITIV kombinovaný opaľovací krém + balzam na pery, OF 50+, 1 ks?

#test_dm56

Hodnotenia a skúsenosti so sundance SENSITIV kombinovaným opaľovacím krémom + balzamom na pery, OF 50+, 1 ks

Máš skúsenosť so sundance SENSITIV kombinovaným opaľovacím krémom + balzamom na pery, OF 50+, 1 ks?
sikra11  11. nov 2025

Očaril

Tento opaľovací prípravok ma veľmi prekvapil, pomer cena-kvalita je bezkonkurenčný, je vhodný aj na veľmi citlivú pleť, krásne sa vstrebe a nezanechava mastný film. Praktické aj do kabelky 🙂

Dalsi skvely pomocnik do kabelky

Super na tvar, na pery, dobre chrani, pratkicky sa nanasa. Za mna super vychytavka.
lucia286  7. júl 2025 Overená recenzia

Balzam na pery s vysokou ochranou?

Balzamy žiaľ nie sú u mňa využiteľné, ale tomuto na dovolenke pri mori rozhodne dám šancu :).
  • Praktické nanášanie
  • Vysoký faktor ochrany
svetliii  6. júl 2025 Overená recenzia

🏖️ Všetko v jednom

Tento praktický dvojprodukt od Sundance ma hneď zaujal — krém na tvár aj balzam na pery v jednom? Pre mňa, ktorá stále zabúda na pery, úplný jackpot.

Krém má jemnú, príjemnú textúru a nezanecháva biely film, čo je pri vysokom faktore veľké plus. Balzam na pery je krémový a hydratačný, a čo je hlavné — má vysokú ochranu, ktorú v lete určite oceníš.
  • Praktické balenie „dva v jednom“, ideálne do kabelky.
  • Vysoká ochrana (OF 50+) pre citlivú pokožku aj pery.
  • Nezanecháva biely film, nelepí sa.
  • Vhodný aj pre citlivejšie typy pleti.
  • Veľmi šikovný produkt na cesty, výlety alebo len tak do kabelky na bežný deň v meste. Oceňujem hlavne praktickosť a vysokú ochranu — na dovolenke určite must-have! Som spokojná a určite odporúčam vyskúšať. 🌞💋
  • Balenie je menšie, takže sa rýchlo minie.

Prekvapenie leta

Veľmi zaujímavý produkt, hlavne čo sa veľkosti a využitia týka. Skvelý balzam na pery, ktorý dostatočne hydratuje pery a zároveň ich chráni pred vysúšaním. Krém s OF 50+ je len bonusom, ktorý má svoje využitie.
  • Hydratuje
  • Chráni pred vysúšaním
  • Ideálna veľkosť na cesty
  • Kvalita produktu
kesis  3. júl 2025 Overená recenzia

Sundance Sensitiv krém + balzam – moje tajné letné eso

Toto kombo som väčšinou používala len ja. Vždy, keď som niekam vyrazila, mala som ho vo vrecku alebo v ruksaku. Takže ak ma niekto hľadal, stačilo sledovať stopy po balzame na perách alebo jemnom kréme na rukách :)
Je jemný a ideálny pre citlivú pokožku, čo je pre mňa veľké plus. Balzam na pery hodnotím tiež veľmi pozitívne hydratuje, chráni a navyše s OF 50+, takže som mala istotu, že ma určite ochráni.
A čo je najlepšie? Je to také malé, praktické a vždy pripravené na akciu. Ideálne pre mamu na úteku!
  • balzam a krém v jednom
  • malé balenie
  • praktické
  • veľmi funkčné
mravenek  2. júl 2025 Overená recenzia

Mňamka nielen pre pery

Tak toto je môj obľúbenec :). Pery mám vždy suché od slnka, vyštípané od mora a toto mi sadlo. Príjemná konzistencia a zároveň skvelá ochrana.
  • ochrana pier aj tváre
  • ľahké nanášanie
  • nie je mastný
  • nedráždi
  • vhodný do kabelky aj na cesty
sofia2013  30. jún 2025 Overená recenzia

Malá dokonalosť

Používala hlavne dcéra. Využila hlavne pri kúpaní na ochranu pier aj na ochranu pokožky. Stačí odstrániť guličku, otvoriť, naniesť na pokožku, alebo s guličkou naniesť na pery Je to úžasný pomocník v lete do kabelky.
  • Všestranné využitie
  • Kabelkové balenie
janulabj  29. jún 2025 Overená recenzia

2v1

Tento produkt je môj obľúbený, kompaktné balenie vojde aj do mini kabelky, super pomoc na každý deň . Príjemný na perách, nemá výraznú vôňu, čo mi vyhovuje.
  • Super kabelková veľkosť
  • Bez výraznej parfumacie
  • Rýchla pomoc po ruke
berny74  25. jún 2025 Overená recenzia

Skvelá pomôcka na letné dni 😍

U mňa patrí k letu kávička a zmrzlina s kamoškami. Dnes som sa tiež vybrala do mesta, vonku je horúco, úplne stačia šaty, šľapky a malá taštička na mobil, kľúče, platobnú kartu. A samozrejme pred ostrým slnkom sa treba chrániť, takže mi prišla vhod táto skvelá kombinovaná ochrana od Sun dance. Krém a pomáda v jednom s vysokým faktorom až 50, vhodné aj pre citlivú pokožku. V taške nezaberie veľa miesta a bude mojím spoločníkom každý deň 😊.
  • Vysoký faktor SPF50
  • Dva v jednom
  • Aj na citlivú pokožku
  • Kompaktné balenie

Skvelý pomocník na leto:)

Skvelý pomocník na tieto horúce letné dni. Vrelo odporúčam ako súčasť kabelky či batohu. Vhodný či na hory alebo k moru. Ja používam hlavne na pery ale aj na tvár a uši. Isto využijem aj na hory v zime.
  • Ochraný faktor 50 plus
  • UVA plus UVB
  • Vhodný na leto aj zimu
xxxxxnnnnn  19. jún 2025 Overená recenzia

Praktické balenie - krém plus balzam na pery

Krém plus balzam na pery - zmestí sa do kabelky, do malého ruksačiky, do vačku. Výborná vecička. Využila som tesne pred bežeckými pretekmi, aj tento víkend počas bicyklovačky a rybačky. Výborne rozotierateľný, použiteľný aj na uši.
  • UVA + UVB
  • krém + balzam na pery