Sundance SENSITIV kombinovaný opaľovací krém + balzam na pery, OF 50+, 1 ks
sundance SENSITIV kombinovaný opaľovací krém + balzam na pery, OF 50+, 1 ks s ochranným faktorom 50+ je ideálny pre citlivú pokožku. Poskytuje spoľahlivú a veľmi vysokú UVA/UVB ochranu, pričom obsahuje vitamín E, ktorý prispieva k zdravej pleti. Vegánske zloženie neobsahuje mikroplasty ani škodlivé UV filtre, takže je šetrnou voľbou nielen pre vás, ale aj pre naše oceány. S hydratáciou trvajúcou až 24 hodín a bez pocitu mastnoty je ideálny pre každého, kto hľadá spoľahlivú ochranu pred slnkom.
Kde kúpim sundance SENSITIV kombinovaný opaľovací krém + balzam na pery, OF 50+, 1 ks?
Hodnotenia a skúsenosti so sundance SENSITIV kombinovaným opaľovacím krémom + balzamom na pery, OF 50+, 1 ks
Máš skúsenosť so sundance SENSITIV kombinovaným opaľovacím krémom + balzamom na pery, OF 50+, 1 ks?
Napíš svoju skúsenosťNajnovšie hodnotenia
Očaril
Tento opaľovací prípravok ma veľmi prekvapil, pomer cena-kvalita je bezkonkurenčný, je vhodný aj na veľmi citlivú pleť, krásne sa vstrebe a nezanechava mastný film. Praktické aj do kabelky 🙂
Dalsi skvely pomocnik do kabelky
Super na tvar, na pery, dobre chrani, pratkicky sa nanasa. Za mna super vychytavka.
Balzam na pery s vysokou ochranou?
🏖️ Všetko v jednom
Tento praktický dvojprodukt od Sundance ma hneď zaujal — krém na tvár aj balzam na pery v jednom? Pre mňa, ktorá stále zabúda na pery, úplný jackpot.
Krém má jemnú, príjemnú textúru a nezanecháva biely film, čo je pri vysokom faktore veľké plus. Balzam na pery je krémový a hydratačný, a čo je hlavné — má vysokú ochranu, ktorú v lete určite oceníš.
- Praktické balenie „dva v jednom“, ideálne do kabelky.
- Vysoká ochrana (OF 50+) pre citlivú pokožku aj pery.
- Nezanecháva biely film, nelepí sa.
- Vhodný aj pre citlivejšie typy pleti.
- Veľmi šikovný produkt na cesty, výlety alebo len tak do kabelky na bežný deň v meste. Oceňujem hlavne praktickosť a vysokú ochranu — na dovolenke určite must-have! Som spokojná a určite odporúčam vyskúšať. 🌞💋
- Balenie je menšie, takže sa rýchlo minie.
Prekvapenie leta
Sundance Sensitiv krém + balzam – moje tajné letné eso
Toto kombo som väčšinou používala len ja. Vždy, keď som niekam vyrazila, mala som ho vo vrecku alebo v ruksaku. Takže ak ma niekto hľadal, stačilo sledovať stopy po balzame na perách alebo jemnom kréme na rukách :)
Je jemný a ideálny pre citlivú pokožku, čo je pre mňa veľké plus. Balzam na pery hodnotím tiež veľmi pozitívne hydratuje, chráni a navyše s OF 50+, takže som mala istotu, že ma určite ochráni.
A čo je najlepšie? Je to také malé, praktické a vždy pripravené na akciu. Ideálne pre mamu na úteku!
- balzam a krém v jednom
- malé balenie
- praktické
- veľmi funkčné
Mňamka nielen pre pery
Malá dokonalosť
2v1
Skvelá pomôcka na letné dni 😍
U mňa patrí k letu kávička a zmrzlina s kamoškami. Dnes som sa tiež vybrala do mesta, vonku je horúco, úplne stačia šaty, šľapky a malá taštička na mobil, kľúče, platobnú kartu. A samozrejme pred ostrým slnkom sa treba chrániť, takže mi prišla vhod táto skvelá kombinovaná ochrana od Sun dance. Krém a pomáda v jednom s vysokým faktorom až 50, vhodné aj pre citlivú pokožku. V taške nezaberie veľa miesta a bude mojím spoločníkom každý deň 😊.
- Vysoký faktor SPF50
- Dva v jednom