Telový fluid s trblietkami Balea, 75 ml
Telový fluid s trblietkami Balea, 75 ml dodáva pokožke neodolateľný lesk a zahaľuje ju do exotickej vône. Zloženie s kokosovým extraktom sa stará o pokožku a zanecháva na nej jemný pocit. Tento prípravok je vhodný na tvár aj telo, pričom zvýrazňuje prirodzenú krásu a dodáva žiarivý vzhľad. Ľahká textúra sa jednoducho nanáša a rýchlo sa vstrebáva, bez zanechania mastného filmu. Pre žiarivú a dobre upravenú pokožku počas celého dňa.
Kde kúpim telový fluid s trblietkami Balea, 75 ml?
Hodnotenia a skúsenosti s telovým fluidom s trblietkami Balea, 75 ml
Máš skúsenosť s telovým fluidom s trblietkami Balea, 75 ml?
Napíš svoju skúsenosťNajnovšie hodnotenia
Tento telový fluid s trblietkami musíš mať
Telový fluid s trblietkami Balea, 75 ml
Tento telový fluid s trblietkami musíš mať . Na opálenej pokožke vyzerá nádherne, krásne zvýrazní opálenie a dodá jej zdravý, žiarivý vzhľad. Trblietky sú jemné a nepôsobia výrazne.
Veľkým plusom je aj príjemná letná vôňa. Za mňa je to skvelý produkt, ktorý nesmie chýbať v letnej kozmetickej výbave každej opálenej ženy. Určite odporúčam , utekala som si kúpiť do zásoby ďalšie balenie 🤎🌞
- Vôňa
- Nelepí
- Zvýrazní opálenie
- Jemné trblietky
Je skutočne ľahký, ľahko roztierateľný
Ak sa chceš cítiť trblietavo, ako upír na priamom slnku, toto ti jednoznačne nesmie chýbať. Je skutočne ľahký, ľahko roztierateľný navyše s jemnou vôňou. To koľko si si ho na seba dala, zbadáš skutočne až keď vyjdeš na priame slnko. A to je presne čas, kedy sa zatrblieceš 🤭
- Zvýrazňuje opálenie
- Ľahké zloženie
- Môžeš ho použiť aj na tvár
- Naozaj viditeľné jemné trblietky
- Zdá sa mi byť trošku mastnejší
Produkt prekrásne vonia po tropickom ovocí
Produkt prekrásne vonia po tropickom ovocí, čo mi navodilo úplný dovolenkový relax. Je minimálne lesklý, nič prehnané, čo by evokovalo prehnané líčenie. Na pokožke ho ale je vidieť, pri pohybe a dýchaní sú jemné trblietky viditeľné. Pôsobí to jemne a romanticky. Na tvári pôsobí jemnučko, je bronzovej farby, takže vyzdvihne aj opálenie. Skúšala som ho počas dňa, skôr by som ho použila na večer, ale to je len vec názoru, ja osobne však nemám rada výrazné líčenie, tak preto by som si ho vybrala na večerné líčenie. Určite ho odporúčam, pretože ani v týchto horúčavách nepôsobí ťažko alebo "lepivo", práve naopak - osviežuje vôňou a na pokožke ho ani necítiť.
- krásne vonia
- je ľahký a nelepivý
- na pokožke nepôsobí "ťažko"
- jemne sa trbliece
- nádobka je plastová, takže ak aj spadne, nerozbije sa
- na obale je uvedené, že ide o recyklovaný materiál, čo sa mi veľmi páči, a tiež je tam uvedené "Vegan"
- ľahko sa nanáša
Všetko, čo ide okolo olejčekov môžem :)
Velmi dobre sa rozotiera a pokozka je jemne hydratovana
Fluid ma krasnu jemnu mangovo-ananasovu vonu, je bronzovej farby s velkym mnozstvom zlatych jemnych trblietok. Velmi dobre sa rozotiera a pokozka je jemne hydratovana. Na zvyraznenie opalenia velmi dobra vecicka. Odporucam 👍
- Krasna vona
- Vyborna rozotieratelnost
- Krasny vysledny efekt
- Prijala by som vacsie balenie
Leto a trblietky k sebe jednoznacne idu.
Konzistencia je jemná, ľahko sa vstrebe a pokožka je jemná a rozžiarená
Balea - tekutý fluid s trblietkami a vôňou manga. Mango milujem ! Jeho využitie je ako na telo tak aj na tvár. Môžete si dať dve pumpičky , alebo aj 4 . Podľa vlastného posúdenia. Konzistencia je jemná, ľahko sa vstrebe a pokožka je jemná a rozžiarená. Ja som unesená z tohto produktu. :)
- konzistencia
- vôňa
- celkový vzhľad pokožky po použití
Efekt na pokožke je síce fajn
✨Je to taký ten priemerný produkt, ktorý neurazí, ale v kozmetickej taštičke vám nejaké veľké tóny nezahrá. Efekt na pokožke je síce fajn, ale chýba mu akýkoľvek „waw“ efekt.✨
🌅Ak hľadáte niečo lacné na občasné rozjasnenie nôh či dekoltu, poslúži. Ja si ho však znovu nekúpim – chýba mi tam väčšia hydratácia, lepšia vôňa a skrátka niečo, kvôli čomu by som sa k nemu rada vracala.🌅
- Balenie
- Ľahkosť
- Vôňa
2 ľudia považujú za užitočné
Páči sa mi aj jeho svieža vôňa.
Telový fluid s trblietkami je určený na tvár a telo. Balenie je ale na aplikáciu na telo príliš malé, nevydržal by dlho. Používala som ho preto iba na tvár, krk a dekolt. Po nanesení ostal na pokožke trblietavý povlak zlatej farby. Na mojej bledej koži to ale nepôsobilo pekne a preto som po používala aspoň večer ako súčasť večerného make-upu. Viem si ho ale predstaviť na hnedej opálenej tvári, musí ju krásne rozžiariť. Páči sa mi aj jeho svieža vôňa. Prekvapilo ma tiež, ako dlho na pokožke vydržal, nebolo treba ho nanášať počas večera viackrát.
- Dlho vydrží na pokožke
- Pekná vôňa