modrykonik
25. sep 2019
3004 

Skupiny a fóra pod jednou strechou

Skupiny sú na Modrom koníku jednou vami najpoužívanejších častí, avšak vždy boli schované v Blogoch. Radi by sme, aby Skupiny a Fórum boli bližšie spolu - pod jednou záložkou. Nakoniec, fungujú veľmi podobne.

Funkcie vo Fóre aj v Skupinách ostávajú rovnaké. Nič sa neodstraňovalo, naopak, pribudla jedna užitočná funkcia: jeden spoločný zoznam príspevkov zo skupín, ktorých si členom. Na jednom mieste teda uvidíš čo nové pribudlo v "tvojich skupinách," kde sa diskutuje.

Ako pri každej úprave, ak nájdete nejaké chybičky, na ktoré sme zatiaľ nenarazili, dajte nám prosím vedieť tu. Tak sa pripomienky čo najskôr dostanú na správne miesta.

Pekný tretí jesenný deň praje,

Modrý koník team

Mne sa teda oveľa viac v prehliadači v PC páčilo, keď som mala blogy a na kraji skupiny. Pretože fóra ja používam minimálne. Teda verziu pred týmto. V skupine pre moderátorky sme boli informované, že sa bude diať zmena, len vizuálne to nevyzerá dobre. Ale tento postreh vám teda píšem aj do priloženého linku.

25. sep 2019

naco je tato zmena dobra? ludia si zvyknu na nieco a vy akonahle si zvyknu to hned zmenite.... naco je toto dobre???? Prosim vas vratte to naspat

25. sep 2019

Pred tym to bolo lepsie ... A nie som jedina komu sa toto vobec nepaci.

25. sep 2019

Prosim vas vratte to nazad.Toto je pohroma.Chcem vidiet novinky v skupinach a sama si rozhodnut co chcem aktualne vidiet a nie vidiet vsetko naraz bez ladu a skladu.Si nyslim ze dost ludi (vratane mna) prestane do skupin prispievat,lebo kym sa tym preklikam aj chut ma prejde..A dizajnovo to tiez nie je "pekne"..

25. sep 2019

vyhodnejsie bolo ak boli blogy a skupiny spolu, pretoze ich castejsie vyuzivam ako fora. Teraz mi skoro polovicu obrazovky zabera iba siva plocha s jednou skaredou reklamou.

25. sep 2019

Chcem starú verziu MK.

25. sep 2019

cela zmena je zbytocne komplikovana..spojenie blogov a skupin bolo ovela praktickejsie a jendoduchsie na orientaciu

25. sep 2019

Zmena len pre určitú skupinu ľudí, ja to mám cez telefón úplne inak

25. sep 2019

dajte to prosím naspäť ako to bolo, som na PC a to je niečo strašnéééé, prosíííím starú dobrú verziu, toto nie je dobré

25. sep 2019

Hlavne prečo mám medzi obľúbenými fórum ktoré má vôbec nezaujíma, to je akože nanútené? Žiadna možnosť výberu)?

25. sep 2019

vôbec sa mi to nepáči, neviem prečo by som mala prechádzať novinky vo všetkých skupinách keď si mám napr.momentálne záujem pozrieť iba jednu..celé zle

25. sep 2019

je to hrôza, strašne je to komplikované a neprehladné.....

25. sep 2019

Ma to cele jedno velke plus, na skoro cely den som odlozila kona a vobec nic mi nechybalo. Nepaci sa mi zmena, vyzera ze skupiny radsej ozeliem ako mam preliezat vsetky spravy v nich pridane. Tak vyuzijem prilezitost, napisem svoj nazor a kona zase vypinam.
Este jednu takuto zlu zmenu a kona vypnem uplne😅

25. sep 2019

Uz vyse roka nefungujú niektore veci cez appku.. napriklad mazanie inzerátov, mazanie hocičoho ..

25. sep 2019

A kde sú diskusie??😱😱

25. sep 2019

@dekys a tiež vyhadzovanie z fóra, ani nestihnem dopísať už sa ukáže hlupáci koník, super haha

25. sep 2019

@ddaassuullaa ale tak už ti asi chýbal keď si tu😉👋

25. sep 2019

@dekys
@galioska app už dávno nie je podporovaná. Už viackrát to písali. Ja som ju už dávno odinštalovala a používam v telefóne prehliadač.

25. sep 2019

@tana_v to sa vraj už zmenilo podľa mojich posledných info 😅

25. sep 2019

@tana_v veď aj ja😁

25. sep 2019

Toto je des! Neprehľadné a zbytočne ma to oberá o čas prechádzať všetky novinky zo skupín, aj keď na ne nie som zvedavá. Asi sa na koníka vykašlem aj ja, mám už pokrk takýchto "zlepšení", ktoré nikto nechcel a nepotreboval, ale redakcia koníka si aj tak robí po vojom bez ohľadu na náš názor 😒😠🙄👎👎👎

25. sep 2019

Toto nie je dobre! Mna ziadne fora nezaujimaju.Preco nam podsuvate nieco,co nechceme a nezaujima nas.

25. sep 2019

Baby ,ale veď cez mobil appku je to ako predtým akurát fóra sú tam či?žiadne skupiny nemusim preklikávať celé.

25. sep 2019

@lenus1818 ja to nemam povodne,ani cez telefon..ale teda mam nastavene zobrazovanie,ako na pc

25. sep 2019

@jarmila2010 takto to mam v mobile čiže skoro žiadna zmena...asi na appke sa to nemenilo

25. sep 2019

@lenus1818 tak mňa už štve, že vynovenia robia len na rozhranie mobil/tablet. Na mobilnej stránke to nevyzerá zle, ale ja väčšinu času fungujem na MK cez PC a je to teraz otrasné.

25. sep 2019

@tana_v no tak malo by to byť všade rovnako veru😏

25. sep 2019

predtým to bolo ovela ovela lepsie. Vrátte to prosím vas spať

25. sep 2019

@galioska sprava v bazare 😉

25. sep 2019

Tiez som v zozname nasla forum, kde som sa ano neviem kedy a ako vraj prihlasila na odber... Zrusila som odber a aj tak ho mam stale v ponuke 🤷‍♀️🤦‍♀️

25. sep 2019

@ddaassuullaa nič nemaaaam nič ani v pošte ani v bazáre, blbne to asi

25. sep 2019

Kočky ako sa vrátim na plochu prosííím,celé zle,ďakujem

25. sep 2019

ako cely konik sa meni na jedno velke H...O sorry ale tolko zmien tu bolo a cim dalej tym horsie. ak to takto zostane este o tyzden idem prec.

25. sep 2019

Toto je strašné.Vráte to prosím späť.

25. sep 2019

Na aku rit tu stale vsetko menite??? Keby konik stale nemal vypadky,radsej rieste to. Si uvedomte cielovu a vekovu skupinu. Sem nechodia pubertiaci,co musia mat stale novy vizual.

25. sep 2019

drviva vacsina zien chodi do blogov a skupin, teraz sa treba preklikavat,vobec to nieje dobre a momentalne som este musela kliknut na slovo prekoc to co je za novinku?

25. sep 2019

A plocha už nie je??????????????Iba fora a skupiny,Ďakujem

25. sep 2019

Keby ste radšej toto tu poriešili že to vyskakuje nonstop a nie nove vzhlady a menenie vsetkeho, co bolo do teraz dobre .. cely modry konik ide dole vodou 👍🏻

25. sep 2019

@lenus1818 ale je tam zmena, blogy hore fóra nanútené dole spolu s oblubenymi

25. sep 2019

@saskia_98 toto mám vždy keď píšem vo fore

25. sep 2019

@galioska mne staci ze idem daco napisat do diskusie alebo dopisem a hned mi toto vyhodi .. Normalne uz som nervna z toho.

25. sep 2019

@saskia_98 už som to nahlásila a nic

25. sep 2019

niet fyzikalnej veliciny, ktora zastavi zenu, ak sa rozhodne stahovat v dome nabytok.
administratori na koniku funguju podobne.

25. sep 2019

Nepaci sa mi to vobec:-/ Ale fajn, ved aj tak som travila na koni privela casu, takto bude odvykacka jednoduchsia🙂 👎

25. sep 2019
Autor komentár zmazal

nerozumiem tomu, prečo mi MK nasilu podsúva fóra. Nechodím do nich, nezaujímajú ma. Prečo spojenie so skupinami? Aké je spoločné pojítko medzi skupinami a fórami? Prečo sú blogy posunuté nelogicky naľavo a nevyužíva sa pravá strana? Prečo sa z blogov nedá prekliknúť do skupín? A to som len začala... na kerú Jarmilu sa vymýšľajú vylepšenia, ktoré sú pre užívateľov stránky stále komplikovanejšie? Myslím, že ich vymýšľajú tí, ktorí na MK nechodia... alebo sa musí dať niekomu len "zarobiť"? Ospravedlňujem sa všetkým Jarmilám...

25. sep 2019

@10zabka presne toto napadlo aj mna ale ze mk v jednom kuse pada, toto neriesia. Ale zato nove dristy ktore nikto nechce, nam pchaju ...

25. sep 2019

@10zabka prijimam ospravedlnenie😅

25. sep 2019
25. sep 2019

Asi prva zmena, ku ktorej mam potrebu sa vyjadrit.
1. V blogoch mozem citat v zuzenom pase na lavej strane, prava strana nevyuzita. V podstate ledva vidim na pismenka, tak aspon rozsirte pas na celu plochu.
2. Nepochopitelne mi zmizol zoznam skupin z lavej strany. Tie musim hladat na inej karte, kde mi zase nepochopitelne mi stranka ponukne najskor predvolene fora, na skupinu sa zase musim prekliknut.
3. Uplne zbytocne vidim zoznam prispevkov v skupinach, ja si chcem sama volit, v ktorej skupine si chcem prispevky pozriet. V podstate, kym sa preklikam ku konkretnej skupine, ktora ma zaujima, tak stratim pol zivota.
4. Takze zaver. Veci, ktore mi komplikuju zivot automaticky vylucujem zo svojho zivota. Konik u mna pojde asi do prec. Poprepisujem si recepty a zbohom.

26. sep 2019

Aj kebyže, tu všetky napíšeme ako sa nám to nepáči, aké to je pre nás nepraktické, aj tak to nezmenia, lebo veď si určite zvykneme 😠

26. sep 2019

skupiny su najpouzivanejsia cast a napriek tomu skomplikujete ich pouzivanie :D kde sa k nim treba preklikavat kade tade, strasne neprehladne takto :D ale myslim ze darmo tu nadavame, hocikedy bola nejaka zmena co sa uzivatelkam nepacila, tak aj tak sa nikdy naspat nic nemenilo 🙂 ak zeny pouzivaju najcastejsie blogy a skupiny, tak teraz sa musia medzi tymi dvomi preklikavat a nemaju to pokope, super krok :D nastastie na PC chodim malokedy, a dufam ze na mobilnej stranke to ostane normalne 🙂

26. sep 2019

@andulqa na tablete je to oddelene ako na PC

26. sep 2019

@natalka13 ja chodim cez mobil 🙂

26. sep 2019

@natalka13 a ano aj na mobile je tato nova sekcia, kde to je spojene, ale zaroven sa viem normalne prekliknut tak ako doteraz iba k zoznamu mojich skupin a nemusim si zobrazovat aj fora.

26. sep 2019

celeeeee zleeeeeeeee
achhhh tie vase top zmeny...su na niccccccc

26. sep 2019

@10zabka fóra sú verejné a môže ich čítať každý cez Google, hoc jaký magor, magorka či už dávno zaregistrovaný či nový si vytvorí nick na prkotiny, srandu, asi je to pre koník väčším prinosom ako riešiť skutočne veci, vlastne tu sa už nič skutočne nemôže riešiť lebo hneď prídu trolky a tvária sa ako dokonale ženy😁👍

26. sep 2019

@galioska presne, keby radšej blokovali IP adresy tých uchylákov tu!

26. sep 2019

@veronikastrickova to by potom aj veľa žien z koňa vymazali😁 vieš koľko z nich tu má ďalšie Nicky na odreagovanie sa?😂

26. sep 2019

@galioska tuším sa blíži čas seknúť s MK. Moderátorstvo vo viacerých súkromkách som po prvých "veľkých zmenách k lepšiemu" vzdala. Mrzí ma to a hoci som písala technickej podpore, čo je neprehľadné a čím nám skomplikovali prístup, vždy mi vysvetlili, prečo zmena nastala, ale nepochopili, že tá zmena je pre užívateľov MK zbytočná. Mám to tu rada a fakt som smutná z toho, že námietky členov nemajú žiadny význam.

26. sep 2019

@galioska je rozdiel uchylactvo a úbohé odreagovanie niektorých žien.
@10zabka presne to je najhoršie, to ich napíšte nám váš názor a automaticky "zatvoria dvere" a môžme sa sťažovať a sťažovať a aj tak majú z vysoka na saláme

26. sep 2019

@veronikastrickova máš pravdu, jedno horšie ako druhe

26. sep 2019

@10zabka ty si neutral práve, škoda by tá bola...z niečoho tuná musia žiť, tak vymýšľajú ...
No a že sa to nerieši ani sa nečudejem, stačí mi sledovať reakcie moderátorov, spehov...

26. sep 2019

@galioska neutrál? 😀 Oj spýtajte, spýtajte sa materí... v tomto prípade MK 😉

26. sep 2019

@10zabka no a nie? Vždy reagujes ako sa patrí, nepotrebuješ k tomu falošné výkriky do tmy👍
Nič sa nejdem pýtať , mám vieš to kde

26. sep 2019

@galioska ach tak, ja som ťa nepochopila 😀... jj, som distingvovaná dáma na úrovni! 😉

26. sep 2019

@10zabka to si 😉

26. sep 2019
26. sep 2019

@lenus1818 ja to mam tiez normalne

26. sep 2019

Forum ma nezaujima. zbytocne je uzky pas v blogoch a zbytocne sa blogy a skupiny oddelili.
Chcela by som vediet, ci tieto novinky sa robili na zaklade nejakych vasich pozorovani, ci je to iba kvoli tomu, aby sa zacali znovu pouzivat fora, ktore su verejne citatelne na webe.

26. sep 2019

no samozrejme, vsetky si tu mozme povylievat srdce, ako to tu zas "vylepsili" a ako to "super" funguje, a co sa zmenilo? no nic, Zaujimave za na modrej streche sa ziadne modernizacie neudiali a funguje, clenovia su spokojny a nikto nekritizuje co tam je zle, ze je to nemoderne alebo ze z technickych pricin nefunguje,. Ale asi ten kto to tu riadi ma za ulohu tu vsetky mamicky poriadne znechutit. ako fakt nechapem tie zmeny, keby boli k lepsiemu, a ze by to cloveku nico zjednodusilo, ale nie, vsetko treba naopak, a zas si len mozeme pobuchat pohlave ako to tu na slovensku funguje, kde 99,9%ludi je proti niecomu , ale prave tí si musia zvyknut. No nic, cochvila tento kon aj tak zdochne, a potom sa pani admini zbytocne zobudia, uz sa nebude dat ozivit. Tak nech si ho maju a pisu si tam sami. Ja idem. Zbohom.

27. sep 2019

@misiel všetky to určite nebudú . Ja s týmito zmenami problém nemám .

27. sep 2019

@jenny257 ja som tym usporiadim uplne znechutena,ako este ani s jednou zmenou tu..hadam..vcera ma to vobec nebavilo ...celkovo aj na blogoch sa mi zdalo,ze je to nejake"mrtve"

27. sep 2019

To už viac ste nemohli dodrbať celého koňa? Či aby sa zmestilo čo najviac reklám....ide to tu dolu vodou,len tak ďalej,nech sem chodíme čo najmenej...Choré toto už 🙊

4. okt 2019

Začni písať komentár...

Odošli