Anica: Keďže Barba Ivan bude mať budúci týždeň veľké jubileum (80 rokov), musíme mu zorganizovať poriadnu oslavu. Bude to u vás doma, ale budem ti s tým pomáhať. Veď vieš ako milujem rodinné posedenia! Ty všetko prichystáš, zabezpečíš občerstvenie, program a tak...A ja pozvem ľudí, spravím zasadací poriadok a donesiem pár koláčov.... Davor má harmoniku, môžeme spievať do rána! Neboj nič, hostí zabavíme. Ty nás budeš ako domáca len obsluhovať a starať sa, aby bol každý sýty a mal naliate. A nezabudni poriadne upratať, lebo pred rodinou musí byť všetko tip-top. Joj, len škoda, že je tá korona a limit máme 50 ľudí...Na osemdesiatku sa patrí, aby prišla aspoň polovica dediny!
    Ja: Veľmi nerada Vám kazím tento plán, ale nebude ho možné zrealizovať. Slováci sa nesmú nachádzať na mieste, kde je viac ako šesť ľudí.
    Anica: Čože?? Veď tu predsa nie sme na Slovensku.
    Ja: Viem, ale to platí aj pre nás zahraničných....😅
    Anica: A nesnažíš sa ty z toho len vyvliecť?
    Ja: Božechráň! Ani neviete, ako hyniem túžbou upratovať a umývať riady po 50tich ľuďoch. Ale žiaľ, náš premiér má všetkých začipovaných a keď čip zaregistruje viac ako 5 ľudí v mojej blízkosti, vyšle signál a dostanem poštou 1500 euro pokutu.
    Anica: No to sú mi veci! Škoda..už som mala aj vymyslené, čo budeš variť.
    😅😂😅