slavuska237
    29. dec 2021    Čítané 104x

    Zem máme len jednu 🌎

    Chcela som to už  niekoľkokrát vzdať. No myslím si, že môj článok si tiež zaslúži byť videný. Preto vopred ďakujem, že ho niekto z nudy, aj keď vás možno nudí už teraz, nenahlási... 💬

    Nie nerobím si srandu! 🙈🤣 Od 19.12. prešlo 10 dní a takmer toľkokrát som sa snažila nahrať tento článok. Dokonca mi dal aj 🐎 prázdniny..

    A nie, nemyslím si, že mi zmenou farby vlasov odišiel aj technický typ môjho mozgu. 🧠

    Jednoducho sa niekto asi nudil...

    Preto budem stručná. 

    10 produktov = 10x super 

    ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

    Ďakujem, dovidenia!!!

    Ale čo ste?! 🤣🥰 To by som vám nespravila.

    O čosi viac si uvedomujem, že to takto nejde večne. Nepatrím ku eko - bio- raw maniakom, no v každej oblasti si viem nájsť niečo, čo ma baví, teší a v čom vidím zmysel.

    Tak je to aj s recykláciou a eko zmýšľaním. Sme 5-členná rodina. Každý má svoje potreby- teraz píšem najmä o drogérii. Ja potrebujem cca 4 prípravky len na vlasy. Plus dva na telo. Deti potrebujú cca 3 a manžel, aj keď by mu pochopiteľne stačil jeden, 🙈❤ ich tiež má cca 3. Ak nám dôjdu každému tieto prípravky, máame tu jeden kôš plastu. 

    Musím povedať, že tuhú drogériu sme kupovali už skôr. No ako každá novinka na trhu, stálo nás to kopec peňazí a nebolo to „to práve orechové". No uznajte, že šampón by mal aj peniť! 🧼

    Všetky produkty prešli kompletným, detailným  používaním. V prípadne prípravku alverde man 4 v 1 by som to nazvala priam záťažový test. Manžel ho testoval veľmi intenzívne a bol taký nadšený, že mi stále vypisoval aký je úžasný, citujem: „Napíš tam: Cítim sa ako znovuzrodený." On si napríklad nevšimol vec, ktorá mňa ako prvá trochu zneistlila a celú dobu som rozmýšľala, ako by sa to dalo vyriešiť.  

    🚫Je to vec, ktorú označujem ako nevýhodu a jediné mínus. 

    🏷Ak máte tuhých prostriedkov viac, neviete čo je čo. Na samotných prostriedkoch sa to nepíše a nejak extrémne nie sú rozlíšené. Predpokladám, že ho nemienite dávať stále späť do krabičky.

    📍Ocenila by som preto buď dierku na prevlečenie šnúrky so štítkom, kde si sami dopíšete, čo je to alebo čie je to. Alebo je potrebný organizér ako napr na korenie, kde si priehradku označite a prípravok odložíte. 

    👃Ak milujete vône, siahnite po tuhom masle s granatovým jablkom alebo tuhom sprcháči s rovnakou vôňou.  

    💇‍♀️Ak chcete potešiť svoje vlasy, peňaženku aj prírodu, ušetriť miesto, šampón alverde s pomarančom je prvý, čo naozaj penil! Mandľová maska na vlasy to už len dotiahla do konca. 

    👶Pri malých miminkách odporúčam siahnuť po jemnom prípravku babylove natur 2 v jednom na umývanie a hydratovať maslom rovnakej značky. Vôňa nie je dráždivá, nezabúdajte tiež na to, že je vhodný naozaj pre miminká. Tak do 2 rokov. Pre staršie dieťa už šampón mierne nepostačuje. 

    👨‍🦲Citlivú pokožku tváre jednoducho umyjete s pripravkom Balea s obsahom konope, ktorý nedráždi a nevysušuje ani problematickú pleť. 

    🤲Mydielka na ruky nesmú chýbať v žiadnej domácnosti, preto ho neváhajte kombinovať s tuhým krémom na ruky s výťažkom z rakytnika, ktorý padne akurát do dlane aj do kabelky.  

    👀A na záver prípravok alverde Men 4v 1 znovuzrodí vášho muža každý deň.

    Link na tieto produkuty: 

    #skusenosti_dm_tuha_kozmetika

    iwesska
    19. dec 2021    Čítané 136x

    Je to malé, tuhé a poteší nielen ženu. Čo je to? 😀

    Uhádli ste? 

    Nie nie, to čo vám napadlo pravdepodobne ako prvé to nie je. 😃  Reč je o malých voňavých škatuľkách ukrývajúcich tuhú telovú kozmetiku. Tuhé mydlá totiž zažívajú svoj comeback. Ak ste si v tomto momente predstavili nie veľmi vábne voňajúce mydlo v sieťke na vodovodnej batérii u svojej babky, 😃 pokojne sa od tejto predstavy odstrihnite. Súčasné tuhé mydlá ponúkajú oveľa viac ako len príjemnú vôňu a čisté ruky. 😃 

    Ich najväčšou výhodou je, že sa vyrábajú z prírodných ingrediencií a majú recyklovateľné obaly, takže sú ideálne pre vyznávačov zdravého životného štýlu, no zároveň potešia aj každé ekologicky cítiace ❤️.
    Priznám sa, že ako majiteľka veľmi citlivej a problematickej pokožky, sa chémii snažím vyhýbať čo najviac, a tak som tekuté „sprcháče" vymenila za tuhé mydlo už dávnejšie. Keďže ani moje vlasy neoplývajú hustotou, ale sú, naopak, veľmi jemné a náchylné na vypadávanie, aj oni si zaslúžia „láskanie a opateru" 😂 v podobe prírodného tuhého šampónu. Značka alverde preto nebola pre mna až takou neznámou. Prekvapilo ma však, že existuje aj také čosi ako telové maslo pre ženy aj deti, ktoré okrem výrobcu alverde nájdete aj pod značkou Balea. Poďme sa teda spolu pozrieť na to, či prešli mojím testom.

    Tuhé mydlo a šampón 2 v 1 babylove nature8

    Ako prvé sa u nás testovalo tuhé mydlo a šampón 2 v 1 babylove nature8. Pochopiteľne, o tom po otvorení balíka rozhodli deti. 😄 Mladá dáma sa ihneď zhostila úlohy testerky a každý deň intenzívne mydlila svoje telo aj vlásky. Mydlo je veľké tak akurát do malej detskej ručičky, takže deti, ktoré sa už vedia umývať samé, to s ním v pohode zvládnu. Dobre pení a pokožka je po ňom príjemná. Obe nás však odradila nie veľmi vábna vôňa. Pochopiteľne, keďže je mydlo určené pre deti, nie je parfumované. No aj takéto výrobky dokážu byť vôňou neutrálne. Toto však vôňou pripomína bábätko, ktoré si ublinklo mliečka. 😃 Takže súhlasím v tomto prípade so slovami mladej dámy, ktorá povedala „mohlo by voňať lepšie". 😄 Čo sa týka vláskov, najprv sa zdalo byť všetko v poriadku, ale po pár dňoch som si všimla, že sa dcére začali robiť na pokožke šupinky a dokonca ju to v týchto miestach aj bolelo. Šampón sme preto prestali používať a šupinky zase zmizli. Nevadí, mladá mamička ho ďalej testovala na svojom bábätku. 😄 

    V tomto prípade prešlo testom bez problémov. 😄

    Tuhé telové maslo babylove nature8

    Druhé v poradí sme testovali tuhé telové maslo babylove nature8.  Tu sa už do testovania zapojil aj starší syn, ktorý bol veľmi zvedavý ako sa to používa. 😃 Keďže sa opäť jedná o produkt ideálny do malej detskej ručičky, obaja si tak skúsili nanášanie sami. Rýchlo ich to však prešlo, keď im zostali ruky mastné. 😂 A tak som musela asistovať. Plusom tohto produktu je šetrné zloženie, dávam im však za pravdu, že nanášanie nie je úplne komfortné. Hoci sa rýchlo po zahriatí topí v rukách, ťažko sa mi nanášalo na pokožku a ruky mi po ňom zostali dlho mastné. Myslím, že v tomto prípade zostaneme verní skôr kokosovému oleju, ktorý sa vstrebáva rýchlejšie.

    Tuhé sprchovacie mydlo alverde s vôňou granátového jablka7

    V prípade tohto produktu som už tušila, že nesklame. Ako som spomínala v úvode, tuhé mydlá od alverde používam pre ich čisto prírodné zloženie, toto konkrétne som však ešte neskúšala. Má veľmi príjemnú sviežu vôňu, po nanesení dobre pení a moja citlivá pokožka po jeho použití nehlásia žiadny problém, takže super. 👌 Asi jediný mínus je, že sa pomerne rýchlo míňa. Pri každodennom použití vám vydrží cca 3 týždne.

    Tuhý šampón na vlasy alverde mandarínka & bazalka10

    Tuhé šampóny som si zamilovala. Zistila som totiž, že vlasy nezaťažujú tak, ako klasické tekuté šampóny a odkedy ich používam, prestali mi vlasy padať. Tuhý šampón na vlasy alverde mandarínka & bazalka10 len potvrdil, že aj naďalej bude mať čestné miesto v našej kúpeľni. Dobre sa nanáša,  krásne sviežo vonia, výborne pení. A čo je najdôležitejšie, je vyrobený z čisto prírodných zložiek, a tak vlasy zbytočne nezaťažuje. 👌

    Tuhý mandľový balzam na vlasy alverde9

    Po šampóne prišiel na rad tuhý mandľový balzam na vlasy. Tak ako v prípade iných produktov alverde, opäť musím vyzdvihnúť výborné rastlinné zloženie a príjemnú vôňu. Podobne ako šampón, aj balzam sa nanáša jednoducho a dobre pení. Vlasy sa po ňom ľahko rozčesávajú, no tie moje jemnučké zostali po ňom nejaké viac rozšafné. 😂  Ak máte však husté a neskrotné vlasy, určite si prídete na svoje. 😉 

    Tuhé rastlinné olejové mydlo alverde s bio verbenou7

    Mydlo na ruky od alverde sme si vyskúšali všetci. Kombinácia 3 druhov citrusových olejov príjemne osviežila nielen naše ruky, ale aj nosy. 😃  Vôňa verbeny je skutočne lákavá. Až tak, že hoci je určené najmä na ruky, pokojne by som ho použila na celé telo. V zložení som totiž nenašla nič, čo by tomu prekážalo. Naše ruky po ňom zostali hebké. Ako najväčší plus vnímam cenu, ktorá je, na rozdiel od iných čisto prírodných tuhých mydiel, viac než lákavá. 

    Tuhý krém na ruky alverde s vôňou rakytníka rešetliakového9

    Zo pätice produktov alverde som ako posledný vzala do parády tuhý krém na ruky alverde s vôňou rakytníka rešetliakového9. Tééda, je to maličká, ale riadne klzká vecička. 😂 Rýchlo sa začal v dlani rozpúšťať. Dokonca až tak veľmi, že sa mi vyšmykol a chvíľu som ho naháňala po dlážke. 😂 To bude zrejme tým mandľovým olejom, čo obsahuje. V kombinácii s kakaovým maslom, bambuckým maslom a včelím voskom, je to skutočná výživová bomba pre vaše ruky. Všetky tieto zložky vytvárajú zároveň veľmi harmonickú jemnú vôňu. Ruky však po ňom zostali lepivé a dosť dlho mastné, takže som musela sedieť a nehýbať sa dlhšie ako som chcela, aby som niečo nezamastila. 😂

    Tuhé telové maslo Balea Rosy Pomegranate9

    Telové maslá sú pre mňa  novinkou vo svete prírodnej kozmetiky, bola som teda zvedavá, čím prekvapí tuhé telové maslo Balea Rosy Pomegranate9. Príjemná vôňa granátového jablka ma naozaj nadchla. No pravdupovediac, to bolo asi všetko. Síce sa maslo rýchlo po zahriatí rozpúšťa v rukách, pri nanášaní na pokožku však trpeli všetky moje chlpy na rukách. 😂 Rozotieralo sa ťažšie ako som zvyknutá pri kokosovom oleji, ale tak taký je údel asi každého telového masla. 😃 

    Tuhé konopné čistiace pleťové mydlo Balea Hanf10

    Ako môžete vidieť, moja pokožka nie je ukážková, má veľa nedokonalostí a neznesie akúkoľvek kozmetiku. To sa často prejaví svrbením a začervenaním. Pred použitím tohto produktu som preto mala trochu obavy. Boli však úplne zbytočné. Tuhé konopné čistiace pleťové mydlo Balea Hanf10 s neutrálnym pH, bez obsahu parafínov a silikónových olejov ma milo prekvapilo. Pokožka po ňom zostala jemná a elastická, takže by ho mal určite vyskúšať každý, kto má podobný problém. 

    Tuhé sprchovacie mydlo alverde Rough Nature 4 v 17

    No, a aby nebolo môjmu mužovi smutno, dostal nakoniec možnosť testovania aj on. 😃 Asi ako každý chlap, ani on nie je veľmi naklonený týmto kozmetickým inováciám, takže hodnú chvíľu otáľal, ale nakoniec zvedavosť presalen vyhrala a dal mu šancu. 😃 Určite však hlavne preto, že si s tým môže umyť všetko naraz od hlavy po päty. 😜 Pochvaľoval si výraznú mužskú vôňu, dostatočnú penivosť a fajn pocit po umytí. Nakoniec skonštatoval, že hoci bol voči tuhým produktom skôr skeptický, je to celkom fajn výrobok a rád si ho kúpi aj nabudúce. 😃  

    ČO BY VÁS MOHLO ZASKOČIŤ? 

    Keďže sme sa testovania zúčastnili celá rodina, zistili sme, že potrebujeme v kúpeľni viac miesta pre uskladnenie jednotlivých produktov, aby bolo ich používanie hygienické. Týka sa to hlavne sprchových mydiel a šampónov, ktorým nejaký ten čas trvá, kým vyschnú. My sme však boli pripravení a naše nerezové mydelničky dostatočne veľké na to, aby sa do nich testované produkty pomestili. Keďže sme si obľúbili ďalšie nové produkty, chystáme sa našu mydelničkovú flotilu rozšíriť. Naše zdravie za to predsa stojí. 😉 

    #test_dm33 #recenzia #skusenosti_dm_tuha_kozmetika

    kate_cs
    17. dec 2021    Čítané 556x

    Testovala som niečo, čo som doteraz nedržala v rukách!

    Videla som, že sa budú testovať tuhé produkty od dm.

    Ja vám neviem...

    V dm som, asi ako väčšina matiek, dosť často a aj som zaregistrovala, že teraz tieto tuhé produkty celkom „idú" a ľudia ich používajú. Sú eko, niekedy aj zero waste, v obale bez plastu a s dobrým prírodným zložením.

    Ale ja som presne ten typ, že keď som s niečím spokojná, nemám potrebu skúšať nové veci, chute, produkty.

    Aký používam šampón? Už roky klasiku, slovenskú značku žihľavového šampónu, slovenskú klasiku aj na ruky a ani som sa v obchode neobzrela po niečom inom.

    Ale do testovania som sa skúsila zapojiť, a keď ma vybrali, sama som bola veľmi zvedavá.

    Vyšla som zo svojej komfortnej zóny a hneď mi napadlo: „Ako sa taký tuhý šampón vôbec používa? A čo kondicionér? Veď mám vlasy dlhšie ako po pás. Tuhé mydlo na tvár? To sa môže? Nebude tvár suchá a napätá ako guma? A kam s nimi po použití, keď sú ešte mokré?"

    Prišiel balík a veru deň-dva som ho obchádzala.

    Vybalila som ho a bola som prekvapená, aké sú tie krabičky malé, voňavé a pekné.

    A tak som si jeden večer všetko v kúpeľni rozložila a išla som na to.

    Najskôr Balea tuhé mydlo na tvár s konope10. Neutrálna vôňa, len som namočila trochu tvár a trochu mydlo a príjemne sa používalo. Tvár som po umytí, ako vždy, ošetrila šípkovým olejom a žiadne zmeny, alebo problém. Bola som prekvapená a spokojná. 

    Potom a10lverde tuhý šampón na vlasy10. Veľmi pekne vonia a naozaj stačilo mať namočené ruky a začal peniť. Stačilo ho naozaj trošku a umyla som ním aj moje dlhé vlasy. Ani ma neštípalo v očiach. Opäť veľké prekvapenie. Hneď za ním prišiel na rad alverde tuhý balzam na vlasy9. Stačilo ho mať naozaj krátko v mokrých rukách a super sa nanášal na vlasy. A tie sa super rozčesávali, hoci som nepoužila nič iné. Boli jemné a na dotyk príjemné. 

    Hneď za ním som použila aj alverde tuhé sprchovacie mydlo7. Vôňa granátového jablka, opäť stačilo použiť chvíľku a splnilo svoju úlohu. 

    Po sprche som použila Balea tuhé telové maslo9. Má sa chvíľku pred použitím ohriať v rukách, alebo použiť na pokožku hneď po sprche, aby sa ľahko nanášalo. Urobila som, a aj tak to pre mňa nebolo ono. Telové mlieko, klasická verzia je asi lepšia. Ale voňalo krásne a pokožka bola hebká. 

    Skúsila som aj alverde tuhý krém na ruky9. Je malý, zmestí sa vám aj do kabelky a môžete ho mať stále pri sebe. Ľahko sa roztopil a ruky zostali jemné, stačilo ho mať v rukách chvíľku.

    Ďalšie dva produkty babylove nature tuhé telové maslo8 a babylove nature tuhé mydlo a šampón 2 v 18 pomáhali testovať aj moji chlapci. Ľahké nanášanie, jemná vôňa, mydlo dobre penilo a stačilo ho naozaj málo a neštípalo v očiach. Určite niečo, čo budem používať aj naďalej.

    Môj muž sa ujal otestovať alverde rastlinné olejové mydlo7 a alverde MEN nature tuhé sprchovacie mydlo7. Spýtala som sa ho, čo na to hovorí a odpoveď bola: „Šak v pohode."

    Čo je veľmi dobré hodnotenie, dosť často mi kozmetiku ofrfle. Obe veľmi pekne voňajú, ľahko sa používajú a pochvaľoval si aj použitie na vlasy a hlavne hustú bradu.

    Tak ako teda?

    Po použití som mydlá jednoducho nechala na vani, a keď uschli, dala späť do krabičiek a vrátila na poličku. Jednoduché a hlavne, tie malé krabičky zaberajú minimum miesta. Používam ich naozaj pravidelne a rýchlo som si na každý z nich zvykla. Jedine telové maslo by som si asi opäť nekúpila, ale ostatné produkty ma naozaj presvedčili. A to nepíšem len preto, že som niečo dostala.

    Zostala som prekvapená a dokonca sa pohrávam s myšlienkou pozrieť, aké tuhé produkty ešte v dm majú. Deodorant? Krém na tvár? Suchý šampón? Existuje také dačo?

    #test_dm33 #recenzia #skusenosti_dm_tuha_kozmetika

    konik_testuje
    15. nov 2021    Čítané 2459x

    Skúsenosti s tuhými produktami starostlivosti o telo a vlasy od dm drogerie markt!

    Klasických šampónov, balzamov, mydiel či krémov nájdeme doma určite niekoľko. Pokiaľ však nezaberajú tak, ako si predstavujete, nie ste spokojná s ich kvalitou alebo len, jednoducho, túžite vyskúšať niečo iné, riešením môže byť ich tuhé prevedenie. Tuhé kozmetické produkty starostlivosti o telo a vlasy si zamilujete - ich jednoduchosť použitia, kompaktnosť, výdatnosť, prírodné zloženie a ohľaduplnosť k životnému prostrediu.  Ak neveríte, prihláste sa do testovania s dm a vyskúšajte ich zadarmo!  

    Mydlo na umývanie vlasov, tuhý balzam na vlasy alebo tuhé telové maslo – všetky tieto produkty majú spoločného menovateľa, sú mimoriadne výdatné. Nie je teda ničím výnimočným, že mydlo na vlasy či tuhé telové maslo môžete používať aj celé mesiace. Neobsahujú žiadne konzervačné látky, silikóny, parabény ani iné syntetické zložky - a na tom nezískava len pokožka a vlasy, ale aj životné prostredie. Tieto produkty sa takisto balia väčšinou do papiera, čím sa prispieva k výraznej redukcii množstva obalového odpadu.

    Čo budeme testovať 

    Balea tuhé telové maslo9, 40 g – praktická náhrada telového mlieka s kakaovým maslom, ošetrujúcim bambuckým maslom a včelím voskom. Tuhé maslo vašu pleť dokonale hydratuje, zvláčni a udrží ju dlho hebkú. Vašu pokožku zanechá jemnú a postará sa o príjemný a hebký pocit. Zloženie má znížený obsah vody. Skvelým benefitom je iskrivá vôňa granátového jablka a ruží. 

    Balea tuhé mydlo na tvár s konope10, 65 g – mydlo s konopným olejom ošetruje a čistí pokožku. Vďaka 100 % čistého lisovaného konopného oleja, ktorý je bohatý na nenasýtené mastné kyseliny, poskytuje pleti šetrné čistenie a jemnú starostlivosť. Provitamín B5 podporuje prirodzenú vlhkosť pokožky. Jemná receptúra je k pokožke pH neutrálna a má upokojujúci účinok. Je vhodné predovšetkým pre citlivú pokožku, neobsahuje parafíny ani silikónové oleje, je bez mikroplastov

    babylove nature tuhé telové maslo8, 30 g – telové maslo s bambuckým a kakaovým maslom sa ľahko rozpúšťa a postará sa o pocit jemnej pokožky. Výťažok zo slezu a harmančeka ošetruje a chráni pokožku pred vysušením. Ideálne pre každodenné použitie. Zloženie s obsahom 92 % zložiek prírodného pôvodu, vrátane vody. 

    babylove nature tuhé mydlo a šampón 2 v 18 , 60 g – jemné čistenie a starostlivosť o detskú pokožku a vlasy. Tuhé mydlo a šampón 2 v 1  s bambuckým maslom, olejom z nechtíka a harmančeka dôkladne a šetrne čistí a ošetruje jemnú detskú pokožku a vlásky. Zároveň chráni pred vysušením a zaistí pocit jemnej pokožky a extra dávku starostlivosti. Je vhodné na každodenné použitie. Zloženie s obsahom 92 % zložiek prírodného pôvodu, vrátane vody. 

    alverde tuhý šampón na vlasy10, 60 g – tuhý šampón s vôňou mandarínky a bazalky prirodzene čistí a jemne ošetruje vlasy. Zloženie s bambuckým maslom a olivovým olejom chráni a intenzívne vyživuje vlasy bez zaťaženia. Jednoducho sa s ním manipuluje a má aj masážny efekt. 

    alverde tuhý balzam na vlasy9, 60 g – regeneruje a ošetruje poškodené a krehké vlasy bez zaťaženia a uľahčuje ich rozčesávanie. Ošetrujúce zloženie s mandľovým olejom, olivovým olejom, extraktom z kukurice, kakaovým maslom dodáva vlasom hebkosť a lesk. Balzam na vlasy nie je balený v nepotrebnom plastovom obale a obsahuje len kvalitné ingrediencie. 

    alverde tuhé sprchovacie mydlo7, 60 g  - skvelá náhrada bežného sprchovacieho gélu. Tuhé mydlo s vôňou granátového jablka si nájde miesto v každej kúpeľni. Pokožku dôkladne čistí, hydratuje, zjemňuje a ešte aj krásne vonia. Kokosový tenzid obsiahnutý v prípravku má peniace vlastnosti, v kombinácii s bambuckým maslom a kakaovým maslom pôsobí na pokožku obzvlášť šetrne a dokonale hydratačne. 

    alverde rastlinné olejové mydlo7, 100 g –   pre všetkých milovníkov verbeny a prírodnej kozmetiky. Obsahuje drobné rastlinné čiastočky, ktoré odstraňujú odumreté bunky, a tým podporujú regeneráciu pokožky. Rastlinný glycerín navyše ošetruje a ochraňuje vaše ruky pred vysušovaním. S čerstvou vôňou prírodného limetkového, citrónového a pomarančového oleja. Pre potešenie zmyslov a šetrnú starostlivosť o pokožku. 

    alverde tuhý krém na ruky9, 25 g – rozmaznávajte svoje ruky pomocou prírodných masiel a olejov. Tuhý krém na ruky s vôňou rakytníka rešetliakového sa dokonale postará o pokožku vašich rúk. Receptúra na báze prírodných zložiek, ako bambucké a kakaové maslo, mandľový olej či včelí vosk, obdaruje ruky jemnosťou a hebkosťou. Tuhá konzistencia sa pri kontakte s pokožkou jemne topí a ľahko sa vstrebáva do rúk. Pokožka tak získava jemnosť a hebkosť, a je tiež dlhodobo hydratovaná. Vysokokvalitné zložky ju chránia pred chladom a vysúšaním. 

    alverde MEN nature tuhé sprchovacie mydlo7, 60 g – skvelá náhrada bežného sprchovacieho gélu! Tuhé sprchovacie mydlo pre mužov si nájde miesto v každej kúpeľni. Čistí a ošetruje pokožku každého typu, je vhodné na telo, vlasy, tvár a bradu. Kokosový tenzid obsiahnutý v prípravku má peniace vlastnosti, v kombinácii s bambuckým maslom a mandľovým olejom pôsobí na pokožku obzvlášť šetrne a dokonale hydratačne. Obsahuje len kvalitné ingrediencie. Tuhé mydlo s príťažlivou vôňou cédrového dreva poteší každého aktívneho a moderného muža. 

    Koho hľadáme

    Na testovanie tohto štedrého balíčka tuhých kozmetických výrobkov starostlivosti o pleť a vlasy od dm hľadáme mamičky a ich rodinky, ktoré rady skúšajú nové veci. Ženy, ktorým záleží na zložení výrobkov, ktoré používa ich rodina. Ak ti nie je ľahostajný dopad tvojho nákupného správania na prírodu, si komunikatívna, rada fotíš a s priebehom testovania sa ochotne podelíš s nami na Modrom koníku, hľadáme práve teba. 

    Ako sa zapojiť

    Ak si sa v predchádzajúcich slovách našla, napíš nám do komentára pod článok, aké tuhé kozmetické výrobky si už vyskúšala, čo ti na nich vyhovovalo, a čo prekážalo. Napíš nám, ktorí členovia tvojej rodiny by ich s tebou vyskúšali a pokojne pridaj aj vek svojich detičiek. 

    Zapojiť sa môžeš do nedele 21.11.2021. V priebehu týždňa vyberieme 3 mamičky, ktoré dostanú kompletný balík produktov a 20 žien, ktoré potešíme menšou vzorkou z tohto testovacieho balíčka. Vybrané testerky oslovíme internou poštou.

    Tešíme sa na vaše komentáre. 

    konik_testuje