konik_testuje
15. nov 2021
2487 

Skúsenosti s tuhými produktami starostlivosti o telo a vlasy od dm drogerie markt!

Klasických šampónov, balzamov, mydiel či krémov nájdeme doma určite niekoľko. Pokiaľ však nezaberajú tak, ako si predstavujete, nie ste spokojná s ich kvalitou alebo len, jednoducho, túžite vyskúšať niečo iné, riešením môže byť ich tuhé prevedenie. Tuhé kozmetické produkty starostlivosti o telo a vlasy si zamilujete - ich jednoduchosť použitia, kompaktnosť, výdatnosť, prírodné zloženie a ohľaduplnosť k životnému prostrediu.  Ak neveríte, prihláste sa do testovania s dm a vyskúšajte ich zadarmo!  

Mydlo na umývanie vlasov, tuhý balzam na vlasy alebo tuhé telové maslo – všetky tieto produkty majú spoločného menovateľa, sú mimoriadne výdatné. Nie je teda ničím výnimočným, že mydlo na vlasy či tuhé telové maslo môžete používať aj celé mesiace. Neobsahujú žiadne konzervačné látky, silikóny, parabény ani iné syntetické zložky - a na tom nezískava len pokožka a vlasy, ale aj životné prostredie. Tieto produkty sa takisto balia väčšinou do papiera, čím sa prispieva k výraznej redukcii množstva obalového odpadu.

Čo budeme testovať 

Balea tuhé telové maslo9, 40 g – praktická náhrada telového mlieka s kakaovým maslom, ošetrujúcim bambuckým maslom a včelím voskom. Tuhé maslo vašu pleť dokonale hydratuje, zvláčni a udrží ju dlho hebkú. Vašu pokožku zanechá jemnú a postará sa o príjemný a hebký pocit. Zloženie má znížený obsah vody. Skvelým benefitom je iskrivá vôňa granátového jablka a ruží. 

Balea tuhé mydlo na tvár s konope10, 65 g – mydlo s konopným olejom ošetruje a čistí pokožku. Vďaka 100 % čistého lisovaného konopného oleja, ktorý je bohatý na nenasýtené mastné kyseliny, poskytuje pleti šetrné čistenie a jemnú starostlivosť. Provitamín B5 podporuje prirodzenú vlhkosť pokožky. Jemná receptúra je k pokožke pH neutrálna a má upokojujúci účinok. Je vhodné predovšetkým pre citlivú pokožku, neobsahuje parafíny ani silikónové oleje, je bez mikroplastov

babylove nature tuhé telové maslo8, 30 g – telové maslo s bambuckým a kakaovým maslom sa ľahko rozpúšťa a postará sa o pocit jemnej pokožky. Výťažok zo slezu a harmančeka ošetruje a chráni pokožku pred vysušením. Ideálne pre každodenné použitie. Zloženie s obsahom 92 % zložiek prírodného pôvodu, vrátane vody. 

babylove nature tuhé mydlo a šampón 2 v 18 , 60 g – jemné čistenie a starostlivosť o detskú pokožku a vlasy. Tuhé mydlo a šampón 2 v 1  s bambuckým maslom, olejom z nechtíka a harmančeka dôkladne a šetrne čistí a ošetruje jemnú detskú pokožku a vlásky. Zároveň chráni pred vysušením a zaistí pocit jemnej pokožky a extra dávku starostlivosti. Je vhodné na každodenné použitie. Zloženie s obsahom 92 % zložiek prírodného pôvodu, vrátane vody. 

alverde tuhý šampón na vlasy10, 60 g – tuhý šampón s vôňou mandarínky a bazalky prirodzene čistí a jemne ošetruje vlasy. Zloženie s bambuckým maslom a olivovým olejom chráni a intenzívne vyživuje vlasy bez zaťaženia. Jednoducho sa s ním manipuluje a má aj masážny efekt. 

alverde tuhý balzam na vlasy9, 60 g – regeneruje a ošetruje poškodené a krehké vlasy bez zaťaženia a uľahčuje ich rozčesávanie. Ošetrujúce zloženie s mandľovým olejom, olivovým olejom, extraktom z kukurice, kakaovým maslom dodáva vlasom hebkosť a lesk. Balzam na vlasy nie je balený v nepotrebnom plastovom obale a obsahuje len kvalitné ingrediencie. 

alverde tuhé sprchovacie mydlo7, 60 g  - skvelá náhrada bežného sprchovacieho gélu. Tuhé mydlo s vôňou granátového jablka si nájde miesto v každej kúpeľni. Pokožku dôkladne čistí, hydratuje, zjemňuje a ešte aj krásne vonia. Kokosový tenzid obsiahnutý v prípravku má peniace vlastnosti, v kombinácii s bambuckým maslom a kakaovým maslom pôsobí na pokožku obzvlášť šetrne a dokonale hydratačne. 

alverde rastlinné olejové mydlo7, 100 g –   pre všetkých milovníkov verbeny a prírodnej kozmetiky. Obsahuje drobné rastlinné čiastočky, ktoré odstraňujú odumreté bunky, a tým podporujú regeneráciu pokožky. Rastlinný glycerín navyše ošetruje a ochraňuje vaše ruky pred vysušovaním. S čerstvou vôňou prírodného limetkového, citrónového a pomarančového oleja. Pre potešenie zmyslov a šetrnú starostlivosť o pokožku. 

alverde tuhý krém na ruky9, 25 g – rozmaznávajte svoje ruky pomocou prírodných masiel a olejov. Tuhý krém na ruky s vôňou rakytníka rešetliakového sa dokonale postará o pokožku vašich rúk. Receptúra na báze prírodných zložiek, ako bambucké a kakaové maslo, mandľový olej či včelí vosk, obdaruje ruky jemnosťou a hebkosťou. Tuhá konzistencia sa pri kontakte s pokožkou jemne topí a ľahko sa vstrebáva do rúk. Pokožka tak získava jemnosť a hebkosť, a je tiež dlhodobo hydratovaná. Vysokokvalitné zložky ju chránia pred chladom a vysúšaním. 

alverde MEN nature tuhé sprchovacie mydlo7, 60 g – skvelá náhrada bežného sprchovacieho gélu! Tuhé sprchovacie mydlo pre mužov si nájde miesto v každej kúpeľni. Čistí a ošetruje pokožku každého typu, je vhodné na telo, vlasy, tvár a bradu. Kokosový tenzid obsiahnutý v prípravku má peniace vlastnosti, v kombinácii s bambuckým maslom a mandľovým olejom pôsobí na pokožku obzvlášť šetrne a dokonale hydratačne. Obsahuje len kvalitné ingrediencie. Tuhé mydlo s príťažlivou vôňou cédrového dreva poteší každého aktívneho a moderného muža. 

Koho hľadáme

Na testovanie tohto štedrého balíčka tuhých kozmetických výrobkov starostlivosti o pleť a vlasy od dm hľadáme mamičky a ich rodinky, ktoré rady skúšajú nové veci. Ženy, ktorým záleží na zložení výrobkov, ktoré používa ich rodina. Ak ti nie je ľahostajný dopad tvojho nákupného správania na prírodu, si komunikatívna, rada fotíš a s priebehom testovania sa ochotne podelíš s nami na Modrom koníku, hľadáme práve teba. 

Ako sa zapojiť

Ak si sa v predchádzajúcich slovách našla, napíš nám do komentára pod článok, aké tuhé kozmetické výrobky si už vyskúšala, čo ti na nich vyhovovalo, a čo prekážalo. Napíš nám, ktorí členovia tvojej rodiny by ich s tebou vyskúšali a pokojne pridaj aj vek svojich detičiek. 

Zapojiť sa môžeš do nedele 21.11.2021. V priebehu týždňa vyberieme 3 mamičky, ktoré dostanú kompletný balík produktov a 20 žien, ktoré potešíme menšou vzorkou z tohto testovacieho balíčka. Vybrané testerky oslovíme internou poštou.

Tešíme sa na vaše komentáre. 

konik_testuje

#test_dm33

Ahoj ja osobne som uz vyskúšala tuhy šampón, bolo to celkom zaujímavé ostala som prekvapená ako super peni,vlasy ostali jemné a lesklé. Bola som rada ze papierovú krabičku este zužitkoval moj syn v škole na výtvarnej.Jedinu nevýhodu vidím v skladovani ,ale aj to som poriesila nasla som retro krabičku na mydlo po babke 🤣Určite by ich vyskúšala cela moja rodinka dcéra 16,synovia 9a 2 roky a manžel ktorý jazdí 🚛 by sa tiež potešil

15. nov 2021

Ahojte.🙂 Z týchto kozmetických výrobkov, ktoré sa budú testovať, som nevyskúšala žiadny. Ale používame na umývanie rúk okrem tekutých aj tuhé mydlá - u nás klasika, takéto tuhé mydlá na ruky ma sprevádzajú po celý život už od narodenia. Máme jednu značku, ktorú používame, je to mydlo s morskou vôňou - vyhovuje mi na tomto konkrétnom produkte svieža vôňa, príjemný pocit na rukách po umytí a to, že nevysušuje. Rada sa nechám inšpirovať aj týmto testovaním.🙂

15. nov 2021

Nevyskusala som este ziadne ani nikto v mojom okoli cize som sa bala ale keby sa na mna usmeje stastie a mala by som moznost testovat vyrobky by som bola velmi rada

15. nov 2021

Ja som už úplne prešla na tuhý šampón a mydlo na telo. Keďže mám atopický ekzém na jednej ruke, hľadala som prírodné produkty, ktoré by mi zbytočne nedráždili pokožku. Namiesto bežného krému na telo zas používam bambucké alebo kakaové maslo, prípadne kokosový olej. Dcéra (16 mesiacov) má taktiež citlivú pokožku, tak kozmetiku volím prírodnú a čo najmenej. V DM veľmi rada nakupujem, ale s týmito tuhými produktami nemám ešte skúsenosť. Do testovania by som určite zapojila aj muža, aj keď on na nič netrpí a používa úplne bežnú kozmetiku, bol by podľa mňa fajn aj názor bežného chlapa, ktorý používa celý život sprchový gél a šampón 2v1. 😄

15. nov 2021

Wow tak toto by bola pecka už dlho rozmýšľam nad tuhým šampónom ale nikdy neviem s ponuky vybrať toto by bola veľká pomoc a urcite niečo nové pre moje dlhé vlasy taky malý veľký splnený darček no a určite by som sa podelila zo sestrou a mojou malou zlatovlaskou ma 3,5 roka a vlásky skoro po pas ❤️

15. nov 2021

@zuzincek a teda ešte som zabudla, eko stránka tohto konceptu mi veľmi lichotí 😊

15. nov 2021

Skusala som tuhe mydlo od dm drogerie neviem.konkretne nazov ale pacilo sa mi 🙂 rada vyskusam aj ine tuhe varianty kozmetiky

15. nov 2021

Ahojte, vyskusala som uz tuhy sampon a mydlo 2v1.
Testovali by sme cela rodina, ja (a babo v brusku)- manzel - syn (20mes.)🤗

15. nov 2021

Minulý rok som vyskúšala tuhý šampón a odvtedy nedám naň dopustiť. Je to veľmi praktické , minimalistické a v neposlednom rade aj šetrné voči prírode, keďže nevyhadzujem veľké plastové nádoby. Určite by som rada vyskúšala nové produkty a hlavne tuhé sprchovacie mydlo pre mňa a môjho muža.

15. nov 2021

Mam skusenost s tuhym samponom na vlasy. Super na nom bolo, ze prekvapivo bohato penil a vlasy po nom boli prijemne, take prirodzene (popravde, skusala som curly girl metodu, ale nemam nervy na susenie vlasov bez fenu)... co sa mi nepacilo... kym sa rozpeni, trochu sticuje, ale da sa to vydrzat. A ked som uprimna, aj cena v porovnani s tekutym samponom nevychadza velmi priaznivo. No, startovaci balicek by ma mozno znovu nakopol 🙂 Mame 8-rocnu dcerku s 3-nasobnou dzkou a objemom mojich vlasov, umyvanie hlavy od malicka nenavidi :P A samozrejme, manzela, ten neriesi, umyje sa s tym, co zrovna najde v kupelni... Inak klasika, na tuhe mydlo nedam dopustit, mam ho dodnes radsej, nez pumpickove.

15. nov 2021

Rada by som vyskúšala niečo nové. Keby sa pošťastilo pri výbere na testovanie 😉

15. nov 2021

Vyskusala som tuhe sampony od Ponio, 2sis, Musk, Navia. Vyrobky urcene na testovanie by spolu so mnou vyskusal moj manzel a dvojrocne krstniatko, ktore ma velmi citlivu pokozku a je casto vyhadzane.

15. nov 2021

Ešte som nevyskúšala žiadny z týchto vyrobkov, preto vy som sa rada zúčastnila...zapojila by som sa s manželom a dcéra ma rok a pol 😊

15. nov 2021

Vyskúšala som tuhé šampóny na vlasy. Vyhovovalo mi na nich, že nezaberajú veľa miesta, že nie je z nich veľa odpadu, len recyklovateľná krabička. Nevyhovovalo mi, že tuhého šampónu sme sa museli všetci dotýkať rukami, pri použití. Testovania sa zúčastním so svojou rodinkou, deťmi.

15. nov 2021

Z týchto výrobkov som nevyskúšala ešte žiadny . Rada by som ale otestovala tieto produkty, do súťaže by som sa zapojila s manželom s ktorým mame spolu 6mesacneho synčeka, takze produkt pre bábätko by sme využili taktiež 🍀👩🏼👱🏼‍♂️👶🏼

15. nov 2021

Doma používame okrem tekutého mydla aj tuhé, keď bol syn malý tak tiež len tuhé mydlo som preňho používala a zrejme sa aj naspäť vrátime k takému mydlo omnoho viac mi vyhovovala konzistencia, a ja osobne som skúsila tiež tuhý sprchový a naozaj je to úplne o niečom inom. Veľmi rada by som aj s deťmi vyskúšala tieto produkty. 🍀🍀🍀

15. nov 2021

Osobne sme tieto výrobky ešte neskúšali a preto je to pre nás výzva 👍 nakoľko ja osobne nemôžem. Používať telové gély, sprchace... Používam tuhé mydlo, by som. S týmito výrobkami nemala najmenší problém 😁Veľmi by sme sa potešili testovaniu.

15. nov 2021

Z týchto výrobkov som nevyskúšala ešte žiadny . Rada by som ale otestovala tieto produkty,vyskúšala by som ich s manželom aj s dcérkou,ktorá má 8 rokov . Ja osobne nemám vôbec skúsenosti z takými tuhými mydlami na vlasy. Na koľko čakám bejby možno by mi vyčaroval zázrak na hlave ☺️

15. nov 2021

Ja so doposiaľ nepoužila žiadne z vami ponúkaných tuhých výrobkov, preto ma to oslovilo a rada by som sa zapojila do testovania. Keď som bola maličká, doma sme mali jedine tuhé mydlá s vôňou. A keďže mám aj vnúčatka možno by som aj na nich niečo otestovala. Ďakujem.

15. nov 2021

Este doplnim vyhody - hlavne pri cestovani, ze ich dam do prirucnej batoziny a nerozleju sa. Nevyhody - musim na zaver pouzit octovy oplach, aby som mala jemnejsie vlasy, no vdaka tuhym sa mi tak nemastia a preto mi ten oplach az tak neprekaza. 🤗

15. nov 2021

Konkrétne tieto výrobky som ešte neskúšala, ale dlhodobo používam tuhé mydlo na holenie a testovala som aj tuhý šampón, ale nebola som s ním veľmi spokojná. Rada by som so svojou rodinou vyskúšala tieto DM-kové. Našu rodinu tvorí manžel, dvaja synčekovia (9ročný a 4mesačný) a ja.

15. nov 2021

Mám skúsenosť len s tuhým šampónom. Výhody? Ľahké použitie, nevýhody? Cena. Tieto výrobky nepatria medzi najlacnejšie. Testoval by so mnou manžel, ktorý má citlivú pokožku, taktiež 11 ročný syn a 2.5 ročná ktorej stále hľadáme vhodnú kozmetiku, keďže tiež sa javí byť citlivá. Ja ako žena rada vyskúšam niečo nové 🤗

15. nov 2021

Používam tuhý šampón, iný už ani nechcem , je super, je to bez plastov, to ma veľmi teší

15. nov 2021

Zatial sme tuhe sampony neskusali ale by sme ich otestovali.spolu so mnou by ich testovali moj manžel a 2 syncekovia (4,5r a 2r) 😊

15. nov 2021

Skusala som tuhe sampony od roznych znaciek. Velmi som bola spokojna s balea vanilkovym tuhym samponom aj samponom na hnede vlasy od jednej prirodnej kozmetiky. Nasli sa vsak aj tie, pri ktorych som bola sklamana, pretoze mi vlasy ako keby nedostatocne vycistili ani poriadne nepenili a vlasy mi este viac udupali, zamastili aj po dokladnom dlhom vymyvani.

15. nov 2021

Ja osobne som zatiaľ nevyskúšala nič zo spomínaného, o to viac by som sa tešila na testovanie a prvé dojmy človeka, čo tieto produkty fakt prvýkrát drží v rukách. Testovala by celá rodina. Ja, manžel a dvaja chlapci vo veku 3 a 1 rok a keď je niečo vhodne pre zvieratá, môžem zapojiť aj jazvecika, bežne používa môj Dixi šampón 😀

15. nov 2021

Super možnosť testovat tieto produkty je,
snáď sa na nás šťastie usmeje.
Tuhé produkty sme ešte neskúšali,
preto by sme radi boli,
ak by ste nás vybrali.
Vyskúšali by sme celá rodina,
manžel, obe dcéry aj ja mamina.
Každý z nás si v balíčku
niečo nájde, budeme krásne,
zdravé i voňavé.
Manželovi tuhé mydlo skúšať dáme,
uvidíme ako sa s tým vysporiadame.
Zvyšné produkty budeme my ženy
testovat, najstaršia ja mamina,
prostredna dcéra šesť ročná
a najmladšia naša dvojmesačná.
Zaujímavé to produkty veru sú,
hádam nám požadovaný efekt prinesú.
Vyskúšame nepoznané, mame
radi veci nové a neobkukane.
Vyskúšame, potestujeme
i recenziu napíšeme.
Zapajame sa teda vesele,
nech sa na nás šťastie usmeje.
🍀♡

15. nov 2021

Ahoj, naša rodina stále používa mydlo namiesto sprchového gelu. Tak sme sa rozhodli, lebo šetríme tým prírodu. Ja som sa už aj šampón vymenila na tuhý. Bolo by treba na to zvyknúť, ale je to úžasné ☺️teším sa na radu aj v DM drogerie

15. nov 2021

Zatiaľ som nevyskúšala žiadny tuhý kozmetický výrobok, preto by som to rada zmenila a spolu s mojou maminou by sme výrobky vyskúšali. Určite by sa k nám pridala aj moja 3,4 ročná dcérka. 🧖🏻‍♀️

15. nov 2021

Nevyskusala som este tuhe sampony ani sprch.mydla.cakam kym dominam tekute produkty co mam doma a chcem skusit tuhe.skusala by som produkty spolu s manzelom,pretoze nie kazda kozmetika mu vyhovuje.

15. nov 2021

Nemala som moznost ešte vyskusat tuhu kozmetiku 🙂 preto by som rada vyskusala...Zapojila by som sa a rada vyskušala tieto produkty sama na sebe a aj na svojom 8r. synovi. Pekný den 🙂

15. nov 2021

Ja osobne, som este tuhe pripravky na telo a vlasy neskusala, no pocula som o nich vela dobreho a uz dlho sa na to chystam, no popri zhone s detmi, skolou a domacnostou neviem na to najst cas. Ani nie tak na skusanie ako na samotne kupenie tychto pripravkov (vzdy si na to spomeniem az ked muz donesie objednavku z dmka 🤣🙊). Testovanie by nas velmi potesilo, mam rada pekne vone a ked popri tom mozem viac chranit nasu Zem, tak je to len bonus 😉

15. nov 2021

Ja som ešte nevyskúšala žiadny tuhý produkt, tak rada by som skúsila a určite moje dve dievčatá 4 roky a 9 rokov by sa radi zapojili do skúšania.

15. nov 2021

Pre seba kupujem tuhý šampón a mydlo. Mala som značku ponio a momentálne od noni_tvori. Snažím sa aj s dcérami (3r a 6mesiacov) používať prírodnú kozmetiku. Používam aj deo pod pazuchy, vlasové sera od slovenských prírodných výrobcov.
Produkty by som rada vyskúšala, keďže dm je na každom rohu a tak by som nemusela platiť postu a čakať na výrobky. Teda ak sa mi budú vyhovovať 🙂

15. nov 2021

U nás v rodine sme zatiaľ vyskúšali len šampón na vlasy od inej značky ale keď sa mi minie chcem vyskúšať Alverde lebo to sú u mňa top výrobky a za super cenu. Zostala som veľmi milo prekvapená aký bol ten šampón úžasný, pekne penil, vôňa tiež bola príjemná a vlasy krásne hebké. Za mňa je to vynikajúci nápad lebo ak náhodou pôjdem niekam na cesty dokážem sa s ním poumývať celá a nemusím brať ďalšie výrobky.

15. nov 2021

Z tuhej kozmetiky som vyskúšala jeden tuhý šampón (nie z DM), no ten sa mi nepáčil, nemala som pocit umytých čistých vlasov a boli dosť spľasnuté, po tejto skúsenosti som sa teda vrátila ku klasike - šampónu. No doteraz ma to mrzí a vŕta hlavou, pretože som chcela znížiť odpadovú stopu (tak si aspoň kupujem kozmetiku aj domáce prostriedky vo vreckách, nie fľaškách). Takže rada by som dala opäť šancu tuhej kozmetike 🙂

15. nov 2021

Zatiaľ som okrem mydla na ruky nevyskúšala nič , ale práve ste ma presvedčili , že pri najbližšom nákupe v dm určite vyskúšam . Syn je alergik a ma dosť problem trafiť na dobru kozmetiku.

15. nov 2021

Skvelé že aj takto sa dáva do povedomia že existuje aj kozmetika ktorá nie je balená v plaste a má priateľské zložené k pokožke aj k prírode. Ja osobne ficim už 2 rok na tuhých samponoch a mydlach. Vyskúšala som uz asi 10 slovenských značiek (neviem či môžem spomenúť ich názvy...) nie všetky mi vyhovovali. Skúšala som už aj Balea aj Alverde tuhé šampóny aj telové krémy. Veľmi ma potešilo že v DM predajniach sa dá kúpiť aj slovenská prírodná kozmetika balená v papieri alebo skle. Ono totiž kedysi som fičala na Balea sprchačoch a šampónoch a skúšala stále tie úžasné vône a kupovala nové a nové plastové fľašky (och...aká som bola nevedomá), ale potom prišlo uvedomenie a preorientovala som sa inak... Začala som kupovať v bezobalovych obchoch, capovanych drogériách, vyrábala si tuhé šampóny a telové masla sama..A zrazu som nemala dôvod chodiť do DM... Po roku keď som tam išla, už ani neviem kvôli čomu, som ale bola milo prekvapená, ze aj v DM viem kúpiť tuhé produkty na starostlivosť o telo.. či už tie naše slovenské alebo Balea značku.. tak som opäť mala dôvod chodiť do DM.. ❤️ mám 3 detičky, najmenšie nemá ešte ani mesiac. Občas idú so mnou načapovať drogériu, lebo ich a manžela som ešte na "tuhu kozmetiku" veľmi nenahovorila..ale aspoň im idem príkladom a verím že časom sa pridajú.. ;) ale separovanie už majú v malíčku.
Teším sa že DM ide touto cestou.. treba robiť osvetu, že aj takáto kozmetika existuje a že je super!!! A že sa dá zmenšiť množstvo odpadu, ktoré je z plstových fliaš od kozmetiky. ❤️

15. nov 2021

Jediným tuhým kozmetickým výrobkom ktoré som použila bolo sírové mydlo na problematickú pokožku a mydlo na ruky. Človek z pohodlnosti siaha po tekutých výrobkoch . Uvažovala som však už nad mydlami kvôli ich menšiemu negatívnemu vplyvu na prírodu. Preto by som tieto produkty rada vyskúšala. Vlasy mám dlhé po zadok a starostlivosť potrebujú . Snažím sa skĺbiť ekológiu a starostlivosť o seba zbytočným nenakupovanim drogérie alebo kupovanim čapovanej drogérie

15. nov 2021

Dobrý deň,

rada by som sa zapojila do testovania týchto výrobkov. Priznám sa, že s tuhými šampónmi alebo s tuhým balzamom na vlasy nemám skúsenosť. Tuhé používam len Babylove mydlo pre dcérku.

Je mi sympatické, že sa DM drogéria snaží šetriť našu prírodu. Vidím, že viac a viac dbá na ekológiu čapovanou drogériou, výrobkami a rôznou kampaňou. Že sa posúva vpred a preto je to moja najobľúbenejšia drogéria už niekoľko rokov.

Veľmi by ma potešilo testovať tieto výrobky, testovania by sa zúčastnili aj moje deti a v neposlednom rade aj môj muž. S priebehom testovania, s fotkami a s mojimi dojmami by som sa následne podelila tu na stene, alebo v centre recenzií.

Želám pekný zvyšok dňa 🙂

15. nov 2021

Ešte nikdy som nevyskúšala tuhé kozmetické prípravky,testovaniu by sa určite potešila moja dcéra 15 rokov, ktorá stále skúša a hľadá, čo by jej vyhovovalo a syn 6 rokov by tiež skúsil pri kúpaní,ja ako kaderníčka tiež rada vyskúšam, ďakujem

15. nov 2021

Ahojte, ja žiadnu skúsenosť nemám, takže by to bolo naozaj "tenkrát poprvé" 🙂

15. nov 2021

Ahojte. Vyskúšala som len tuhý šampón od jednej pani, ktorá ich sama vyrába. Kúpila som si ho na odporúčanie, pretože mám vlasy po pás a po šiestich pôrodoch sú veľmi nekvalitné. Akože bol fajn, len mi vadilo to mrvenie. Vo vlasoch mi ostávali drobive kusky.
Veľmi rada by som vyskúšala toto testovanie, už dávno ma zaujímajú tuhé produkty. Testovala by som so svojou rodinkou.
Detičky najmladšie majú 9, 8 a o tri mesiace 3 rocky.

15. nov 2021

Aj keď sme doma pohodlní a celkom nám vyhovuje používať tekuté výrobky,začala som posledný rok zavádzať tuhé mydla. Pokukovala som aj po tuhom šampóne na umývanie,keďže sme doma 3 baby a kozmetiky u nás nie je nikdy dosť,snažím sa deti viest k tomu,že je lepšie nerobit veľa plastového odpadu. Mám dve dcéry 15 a 8 a odmalička som do kúpeľa používala tuhé mydlo pre deti. Rada by som vyskúšala aj viac a bol by to krásny predvianočný darček pre nás.

15. nov 2021

ahojte nasa rodina je vyvažená pol mužskeho pokolenia a pol zenskeho. Syn ma 16r a potrpi si na vlasy (mozno nezvycajné😊) a dcera 6r, ktora ma dlhé vlasky a rada si adav rozne kury, ved chce byt ako maminka😎radi by sme cela rodinka vyskusali tieto produkty, nakolko sme este nic podobne nevyskusali….

15. nov 2021

Tuhé mydlo pozná asi každý. To spomínať nebudem....
❤️❤️❤️❤️❤️
Ale čo bol pre mňa šok? TUHÝ KRÉM NA RUKY!
Akože fakt? Kúpila som si ho viac-menej z recesie.
A je úúúžasný!
❤️❤️❤️❤️❤️
Čo mi teda vyhovuje:
- ruky sú naozaj hydratované a jemné
- vonia prekrásne
- deti mi ho nevytlačia na gáuč
- neprodukujem plastový odpad
- je maličký s veľkým účinkom
- je prírodný...
Prosto dokonalosť!
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
Takže ja, môj syn (5 rokov) a dcérka (2 roky) radi vyskúšame všetko...
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
Musí byť super zbaliť si všetky tieto tuhé zázraky do malej kapsičky, hodiť do kufra a nebáť sa, že sa vylejú...

15. nov 2021

Vyskusala tuhy sprchovy gel a uplne fantasticka bola jeho vydrz a vona a s pripadnym testovanim sa podelim s partnerom a synacikom🍀

15. nov 2021

Ahojte dievcata, rada vyskusam nieco nove,ak sa na mna usmeje stastie. Nemala som moznost vyskusat tuhy sampon,ci balzam. Teda okrem klasiky - mydielka na rucky. Bala som sa, z detstva sa mi vyjavila jedna spomienka na prazdniny u babicky. Minul sa sampom a ja som sa pekne namydlila klasikou, vlasy skudlene a lupin som mala ako mamu....hroza a strach...vsak uvidime. Tak moje tri deturence budu skusat o 106,uz teraz sa na to tesia ako na Vianoce, no uvidime😉

15. nov 2021

nevyskusala som ziadne z tychto vyrobkov, boli by sme radi , keby sa na nas usmialo stastie

15. nov 2021

Skúsila som od kamarátky tuhý pod pazuchy.Nie na telo ale vzala som si na prst a vôňou aj textúrou som vedela,že by mi vyhovoval.Táto súťaž by bola pre mňa veľmi vhodná práve preto,žeby som mohla reálne otestovať hneď niekoľko výrobkov.Tak si držím palce 🙂

15. nov 2021

Ja som neskúšala nič ale rada by som spolu z detmi 4 a 9 ročne kočky a manželom

15. nov 2021

Ahoj tiež som ešte neskúšala a veľmi rada vyskúšam tuhé šampóny 😇🤗 aj s našimi deturencami 😉

15. nov 2021

Skusala som tuhe mydlo pre atopikov lre nasho drobca, a sama pouzivam na ruky radsej klasicke tuhe mydla. Zaujal ma tuhy krem na ruky, kedze mam vecne suche ruky a zadery. Kozmetiku Alverde pouzivam bezne, ale z tychto produktov som este nic neskusila...

15. nov 2021

Osobne pouzivam tuhe mydlo Alverde a tuhy sampuch roznych znaciek z jednoducheho dovodu - mam extremne citlivu plet a kvoli zdrav.problemom mi zostalo na hlave uz len par chlpov namiesto vlasov😢 A preto si ich strazim ako 👀 v hlave a pouzivam vyhradne kozmetiku bez zbytocnej chemie. Alverde je nasa rodinna znacka❤️ Deti rovnako pouzivaju na umyvanie tela aj vlasov Alverde produkty,takze u nas by nove produkty Alverde rozhodne padli na urodnu podu😊

15. nov 2021

Milujem tuhe sampony od chvile co som ich vyskusala, vlasy sa po nich menej mastia a su krasne. Rada vyskusam nove produkty od Alvedere, lebo od nich mam aj ine vyrobky, kedze preferujem co najpriridnejsie zlozenie a tuto znacku mam velmi rada, avsak tuhe sampony mi v uch produktovej rade chybali

15. nov 2021

🚿🧼 Ja začnem s tým že by som sa podelila so synom pubertiakom a každá neter by dostala pre potešenie, milujú kozmetiku, starostlivosť o seba.Ja som maniak asi sú po mne😉skúsila som šampón tuhý a bola som spokojná. Rada napíšem recenziu na produkty.

15. nov 2021

Doma používam tuhe mydlo na telo, tuhe mydla na ruky a dokonca som na mydlo presvedčila aj muža a to je už hotový zázrak, lebo on nie je na také veci. A pritom si to okamžite obľúbil. Za svoj ďalší míľnik považujem kúpiť si tuhy šampón na vlasy. Deti používajú weledu, ale viem si s klasickým mydlom predstaviť viac zábavy 🙃.

15. nov 2021

V tomto veku som nevyskusala . Tuhe mydlo na umyvanie ruk a tela som pouzivala, len ked som bola mala. Keby sa usmialo stastie, rozdelila by som sa.

15. nov 2021

Vyskusala som tuhy sampon, kondicioner, tuhe mydla na tvar, peelingove tuhe mydlo na telo. Tuhe produkty mi vyhovuju najma kvoli spratnosti a jednoduchemu prenasaniu ak niekam cestujeme, vyhodu tiez vidim, ze niesu v plastovych obaloch. Urcite by ich rad so mnou otestoval moj manzel a nas 11 mesacny syncek.

15. nov 2021

Zatiaľ som žiadne tuhé šamóny neskúsila, možno ke teraz ten správny čas. Mám jemne a často mastniace sa vlasy , vyskúšala som veľa prípravkov, žiadne mi nepomohli. Ak by som mala možnosť vyskúšať tieto prípravky určite by sa pridal manzel a 6 ročný syn a ak sú prípravky vhodne aj pre bábätka tak by sme och skúsili s našimi 4 mesačnými dvojičkami😍.

15. nov 2021

Ešte som neskusila tieto výrobky no ak by sa na mňa usmialo šťastie tak by som sa rada zapojila do testovania, určite by som zapojila aj muža a deti 😊

15. nov 2021

Ahojte, vyskúšala som Balea tuhé telové maslo s granatovym jablkom. Paci sa mi jeho vôňa, používam hlavne na namáhané suché miesta, kolená, lakte. Maslo dlho vydrzi(niekoľko mesiacov), preložila som si ho do kovovej dozičky a nosím v kabelke a záchranu na suché ruky teraz v zime. Použila som aj tuhý šampón, je super, dobre peni a umyje vlasy 🙂

15. nov 2021

No teeeda toto je super testovanie 😊nepoznám skoro nič z týchto produktov,no rada spoznám a vyskúšam a samozrejme pridá sa aj celé osadenstvo u nás doma....Ja mamina 40 r, manžel 38 r, dcérky 15;11 a 3 roky 😁 oceňujem zloženie šetrné k životnému prostrediu,bez škodlivých látok,...rada fotím a milujem výzvy ♥️♥️♥️

15. nov 2021

Tieto výrobky nepoznám a radi by sme ich otestovali 🙂

15. nov 2021

Okrem klasického mydla na umývanie som ešte tuhé prípravky neskúšala. Mám za to, že mydlo mi vysúšalo pokožku. Ale veľmi ma láka tuhý šampón, určite niekedy vyskúšam, aj ak nevyhrám 😄 výrobky by somnou testoval manžel a 3ročný synator. Držíme si palce.

15. nov 2021

Tak veru tieto výrobky som ešte netestovala a ani o nich nepocula určite by som rada vyskúšala zaujalo ma par produktov

15. nov 2021

Dobrý deň, výrobky som ešte netestovala, ale každý výrobok z DM mi sedel super. Keďže mám dieťa využila by som výrobky pre deti, manžel by tiež vyskúšal vaše výrobky, už ich pár má. 🤗 A samozrejme nemôžem zabudnúť na seba...milujem mať vláčnu,vyživenú pokožku, čisté a voňavé vlasy jemne na dotyk. Potešilo by ma otestovať vaše výrobky. 🥰🥰🥰🥰💗💘

15. nov 2021

Ja som vyskúšala tuhé čistiace mydlá a šampón. Čistiace mydlo na tvár mi vydržalo rok, šampón teraz používam . Vyhovuje mi, že dosť dlho vydržia

15. nov 2021

U nas doma sa davnejsie skusal tuhy sampon, trosku mi na nom vadil zvysok, ktory sa uz tahsie dopouzivaval. Pouzivame klasicke mydla slovenskej znacky s kozim mlieckom. Aktualne skusam tuhy prirodny antiperspirant. Zboznujem prirodnu kozmetiku a vzhladom na rocnu dcerku sa snazim tej chemickej pouzivat co najmenej.

15. nov 2021

Dobrý deň. Skúsila som už tuhý šampón na vlasy od viacerých značiek, aj ten od DM. Bola som so všetkými spokojná. Vyhovovalo mi to napr. na dovolenke, keď som sa nemusela báť, že mi niečo vytečie v taške čo kufri. Snažím sa žiť ekologicky, preto by ma testovanie ďalších výrobkov potešilo.

15. nov 2021

Ahojte. 🙂 Taaaakže, kde začať. 😅 Ja som postupne skoro úplne prešla na prírodnú kozmetiku, keďže som prišla na to, že pôsobí na moje telo naozaj najlepšie. Osobne už používam IBA tuhé prírodné deodoranty (zhodou okolností od DM - tie sa mi pomer cena / výkon osvedčili zatiaľ najviac) a tuhé mydlá na tvár a telo (iné značky ako DM - tie som ešte neskúšala, ale určite by ma zaujímala ich kvalita). Tuhý šampón som ešte nevyskúšala, ale aktuálne dávam mojim vlasom dlhodobejší detox (nefarbím, nežehlím atď.), keďže som mala naozaj veľmi veľké problémy s kvalitou a vypadávaním. Aktuálne používam šampóny s 99% vegánskym zložením a prírodné oleje, ale určite by ma zaujímalo, čo by s nimi urobili tuhé šampóny. 🙂 Čiže z toho vyplýva, že rada otestujem túto konkrétnu sadu, keďže sa o tieto výrobky aj reálne zaujímam a samozrejme sa pri spokojnosti s výrobkami rada stanem pravidelnou zákazníčkou. ;)

15. nov 2021

Vyskúšala som len tuhé mydlo, ale rada by som vyskúšala aj iné výrobky. Niektoré si ani neviem predstaviť, ako by fungovali. Skúšali by sme celá rodina.

15. nov 2021

Ja som uz vyskusala tuhy sampon a bola som s nim spokojna.

15. nov 2021

My osobne sme ešte nevyskusali tuhé šampóny. Síce sme sa už dlhšiu dobu po nich obzerali. Ja (37) a aj dcéra (17) mame dlhé vlasy. Mojim problémom je teraz momentálne už pol roka neustále padanie vlasov, ktoré je zapríčinené prekonaným covidom. Vyskúšala som už rôzne šampóny(lacnejšie a aj drahšie), rôzne značky ale výsledok žiadny. Polovica vlasov je fuč, kvalita sa tiež veľmi zmenila. Možno nájdem kozmetiku, ktorá zaberie. Neskúšali by sme len my dve, ale určite aj môj manžel (42) a môj syn(15).

15. nov 2021

Dobrý večer, rada by som sa zapojila do testovania, keďže už dlhé roky používam prírodnú kozmetiku a uprednostňujem tuhé šampóny, mydlá na pleť a telo a používam aj tuhy deodorant od Soaphorie. Preto by ma testovanie naozaj potešilo 🙂 testovala by som s mojim synčekom (11 mes),keďže od narodenia používame značku babylove. A samozrejme s mojim manželom 🙂🙂🙂🥰

15. nov 2021

Zatiaľ som nevyskúšala žiadny z produktov, ale viem že kamarátky používajú tuhé šampóny a sú spokojné. Skúšala by som s dcérkou, ktorá má 9 mesiacov.

15. nov 2021

Vyskúšala som tuhý kokosový šampon od Alverde a odvtedy použivam iba tuhé šampóny. Vydrži naozaj dlho. Spočiatku bolo ťažke zvyknuť si na nevýraznú vôňu a slabú penu, no s vlasmi robí hotové zázraky. Hoci som vyskúšala mnoho tuhých šampónov, roznych značiek, vždy sa vratim ku kokosovému alverde ❤ Sme trojgeneračná domácnosť - moji rodičia a ja so synom. Drobec má 3 roky a miluje kupanie 🧜‍♂️

15. nov 2021

😍 Jééj toto su perfektne šampóniky, priznám sa, že dva z nich som už vyskúšala 😘 a veľmi rada by som otestovala aj ďaľšie, nech viem, ktorý z nich mi sadne najlepšie a teda ktorý budem kupovať. 😁 Prírodnú kozmetiku používam, odkedy mám deti a podľa možnosti čapovanú, kvôli ekologickému rozmeru, takže aj balenie týchto šampónov poteší 🙂 Inak doma používame tuhé šampóny všetci vrátane muža a detí, oni určite tiež radi vyskúšajú 🥰🍀

15. nov 2021

Zatiaľ som nevyskúšala taký typ šampónu,ani iného produktu.Toto by bol skvelý spôsob na otestovanie 🍀

15. nov 2021

Ahojte 😊 z tuhých prípravkov som zatial vyskúšala len tuhý šampón. Umývanie s ním sa mi zdalo náročnejšie keďže nepenil, ale vlasy boli po uschnutí krajšie a jemnejšie. Keďže detičky ešte nemám, tak by som vyskúšala aspoň tie testovacie vzorky a možno.by som sa podelila aj s chlapom 😉

15. nov 2021

Bežne používame tuhé mydla doma ale okrem toho som zatiaľ neskúsila nič, rozmýšľala som vsak veľakrát už nad tuhým vlasovym šampónom a testovali by sme spolu s mojim synčekom, partnerom a mojou maminou 😊

15. nov 2021

Postupne peechadzame na tuhe mydla doma, cize na ruky, ako sprchovaci a na clasy pouzivam sampon aj kondicioner tuhy, len stale neviem najst ten pravy s ktorym by som bola spokojna. Vyhovuje mi na nich ze su spratne, nezavadzaju, pri cestovani neobmedzuju kedze nie su tekute. Testovat budem ja, manzel a nasa dcerka 4,5rocna

15. nov 2021

Používame tuhé mydlá, sú úplne tradičné a krásne voňajú, tiež sú za mňa výborné na ekzémy, no a rada by som vyskúšala aj tuhý šampón, zvlášť keď je eko 🙂. Vek malých testovateľov : 8 rokov a 2 roky 🙂

15. nov 2021

Rada by som skúsila tieto produkty nemam s nimi skusenost testovala by som ja a moj 5r.syn 🙂

15. nov 2021

Tuhe kozmeticke vyrobky som zatial neskušala ale rada by som si ich skusila..

15. nov 2021

Doma pouzivame tuhe akurat mydlo. Tuhy sampon som skusila len raz, mne vobec nesadol, ale dcery su s nim spokojne. Mna zaujali tuhe telove masla a krem na ruky aj kozmetika pre babatka. Vyskusali by sme urcite s celou rodinou, mam 4 deti vo veku 2-12 rokov, takze u nas je testovacov az az.

15. nov 2021

Ahojte 😉 s tuhým šamponom už mám skúsenosť aj keď od iného výrobcu (twocosmetics) - spokojnosť s ním bola veliká no niečo mi tam chýbalo a preto som opäť prešla na klasické tekuté šampony. Preto by som rada znova dala šancu týmto tuhým samponom nakoľko moje vlasy dostávajú ZABRAŤ(aktuálne poporodne obdobie, nadpajane vlasy…) Určite by som ich vyskúšala spolu s dcérami (7rokov, 5mesiacov) 😉😊

15. nov 2021

Čauko kakauko 🙂, doma postupne dávame "voraz" takmer všetkým plastoidným tekutovcom ktoré idú: od prostriedku na riady (čo ako bio-eko-raw sa tváril ten tekutý), cez pracie prostriedky, cez mydlá na telo, či ruky, až po tuhý šampónik. Neskutočne sa mi páči, že v ponuke testovať je tuhý krém na ruky, či tuhé telové maslo. Tooo by som si veľmo rada vyskúšala. A ešte k tomu aj alverde vecičky 😀 NO NEKUP TO 😀 U nás doma túto "tuhosť" vlastne začal manžel, keď vyhlásil že tak sa mu zdá, že tuhé mydlo na umývadle sa mu bude zdať oveľa lepšie, či po ekologickej, ale aj po ekonomickej stránke 😀 A tak si tu spolu tuhneme 😀 Spolu, aj s našimi dvoma deťúšikmi - 9 ročným mládencom a 22 mesačnou princeznou 🙂

15. nov 2021

Tuhé kozmetické prípravky som ešte nemala možnosť vyskúšať. Popravde som ich nikdy nevyhľadávala, som zvyknutá na "klasiku" v tekutej a gélovej podobe. Rada by som však svoj uhol pohľadu zmenila a skúsila niečo nové 😊 v testovaní by mi ochotne pomohol manžel a 8 mesačné dieťatko 😊

15. nov 2021

Žiadny🙈☺️ a preto by som veľmi rada bola súčasťou testovania 😍

15. nov 2021

Z tycho produktov som este nemala.stastie vyskusat ani jeden ale samozrejme tuhe mydlo inej znacky pouzivame... velmi by ma testovanie tychto produktov potesilo ... vyskusali by sme ich spolu s mojim 5 rocnym syncekom 🙂

15. nov 2021

Zapájam sa, už dlhšiu dobu bojujem s atopickým ekzémom. Vždy na pár rokov zmizne a potom sa objaví naspäť. Tentokrát sa mi vytvoril vo vlasoch, na tomto mieste prvý krát. 🙄 Vždy mi pomohla prírodná kozmetika a úprava stravy, avšak neviem objaviť šampón ktorý by mi pomohol. Teraz používam detský šampón značky Weleda nechtíkový. Kus pomáha ale stále sa trápim ak si neumyjem hlavu každý deň. Tuhý šampón som ešte neskúšala, aj keď mi to mnoho známych odporúčalo. Rada by som vyskúšala šampón ktorý je prírodný a mohol by mi pomôcť. Ak by pomohol určite ho budem odporúčať ďalej v komunite ľudí čo majú rovnaký problém ako ja. 😇 Možno by vedel pomôcť aj môjmu mužovi, ktorému začali padať vlasy aj keď neviem či ho ešte niečo zachráni 😅

15. nov 2021

Nevyskúšala som žiadny produkt pretože vždy skončím u nejakého produktu ktorý poznám, rada otestujem

15. nov 2021

Ja som vyskusala tuhy sampon na vlasy a tiez deodorant ale nie z tejto znacky. Tuhe mydlo na ruky/na tvar/na sprchovanie pouzivam stale pretoze mi pridu setrnejsie jednak k zivotnemu prostrediu a jednak k penazenke. Rada by som vyskusala celu radu tuhych vyrobkov aj s mojou 13 mesacnou dcerkou

15. nov 2021

Ahojte. Zatiaľ som nevyskúšala nič z tuhých kozmetických prostriedkov ale rada by som to zmenila.
Testovali by sme s celou mojou rodinou.

15. nov 2021

Ahojte, nevyskúšala som zatiaľ žiadny z týchto produktov avšak rada by som to zmenila a budem veľmi rada ak sa na mňa usmeje šťastie 🥳🍀 určite by sme testovali spolu s dvoj ročnou dcérkou a manželínom 👨‍👩‍👧❤💣

15. nov 2021

Ja som už kompletne prešla na tuhé šampóny, vyskúšala som viacero značiek a zakotvila som práve pri Alverde. Ostatné produkty som ešte neskúšala ale rada by som. Dokonca som ani nevedela, že už je aj pánska verzia. Dúfam, že sa na mňa usmeje šťastie pri testovaní 🙂

15. nov 2021

Tak neviem, ci som taka stara alebo co, ked tu vacsina pise, ze tuhu kozmetiku este v zivote ... My skor narodeni sme vyrastli na tuhych mydlach, sprchove gely pred 89 prilis nefrcali (mozno nejaky prepasovany z ndr). A babka prala s jadrovym mydlom.
Ja som sa k tuhej kozmetike dostala opat po rokoch aj vdaka inspirativnym zienkam z MK - mam odskusane mydlo s ciernym uhlim na tvar, alverde verbena mydlo na ruky a telo, marseillske olivove mydlo, tuhy sampon od 2sys, tuhy sampon ponio, z kokosoveho, zlcoveho a jadroveho mydla si vyrabam sliz na pranie... Akurat vyroba vlastneho mydla (nie z mydlovej hmoty, ale taky ten echt chemicky pokus) je pre mna uz prilis velka alchymia.

15. nov 2021

z tychto konkretnych vyrobkov nemam vyskusany ziadny, ale urcite by som chcela vyskusat vyrobky pre deti (mam dve male a cakam onedlho tretie), ktore vyskusam aj ked nebudem vybrata...ja by som tiez rada vyuzila ostatne pre seba plus pre partnera

15. nov 2021

Z tuhých produktov som vyškúšala už šampón avšak inej značky. Nemala som problém ani s penivosťou ani s uskladnením naopak som bola veľmi spokojná. Samozrejmosťou sú tuhe mydla či už pre naše bábätko alebo len klasické mydlo. Taktiež používam tuhé mydlá na čistenie pleti. Do testovania by som zapojila aj partnera a vyskúšala by som rada aj výrobky pre deti.

15. nov 2021

Ja osobne som ešte neskúšala žiadne tuhé výrobky, ale značky Babylove a Balea miluje celá moja rodina… počula a čítala som však veľa dobrých recenzií o tuhých výrobkoch a ich pozitívach … ale stále som váhala, pretože veľa značiek som nepoznala…preto budem rada, keď práve z tejto rady budem môcť vyskúšať nové veci🌺🍀🌺😊

15. nov 2021

Urcite ja ako prva by som testovala aj manzel by sa musel pridat...a deticky nemaju na vyber jeden ma 21 mesiacov a druhy 3 mesiace

15. nov 2021

Z uvedených kozmetických výrobkov som ešte nestihla vyskúšať ani jeden. Keďže však už asi šesť rokov používame kozmetiku Alverde, určite by nás troch (manžela, mňa aj 5-ročnú dcérku)potešilo, keby ste nás vybrali práve na testovanie tuhých výrobkov tejto značky.

15. nov 2021

Ahojte 😉 tak ja som zatial vyskúšala len tuhé mydlo, ktore velmi rada používám.. Oceňujem na ňom, že je malé a skladné a hlavne ho moje deti neulejú celé do vane, co je ich špecialita 🙈 rada by som vyskúšala aj šampón, keďže mam problém najst šampón ktorý by mi vyhovoval a toto by mohla byť fajn alternatíva pre mňa. Zaujal ma aj tuhý krém na ruky, ešte som o tom nepočula a verím, že tento krém by moje deti neponatierali kade tade, ale bol by plne využití a otestovaný ako sa patrí 😉 inak by sa určite zapojila aj naša rodinka a to náš tatík a dvaja šibali (6 a 2roky).. 😉

15. nov 2021

Tak ..priznám sa že naposledy som mala tuhé mydlo v rukách v nemocnici na pôrodnici 😄ale vyskúšala by som. Priznám sa, veru ma zaujali produkty ... a tuhý krém? Prvý krát čítam...ja som ženy ozaj zaspala dáko cez tú materskú dobu... drogéria ako I všetky iné obchody preletím, nech si krpec ani nestihne všimnúť,že tam je to či ono... a aha... zaujímavé veci mi unikajú.... bola by som vďačná za testovačku 😇

15. nov 2021

Tuhé šampóny používam dlhodobo (vyše 7 rokov), mám ich preto odkúšané od mnohých výrobcov s rôznymi zloženiami a viem čo mi na nich vyhovuje a čo naopak prekáža. Používa ich aj manžel a plánujem šetrnú kozmetiku aj pre najmenšieho člena (4mesiace). Určite sa teším na nové výrobky od DM, najmä tuhé šampóny, konopné mydlo na tvár a tuhé bambucké maslo ❤️

15. nov 2021

My sme zatiaľ vyskúšali len tuhý šampón. Mne veľmi vyhovoval a rada sa k nemu vraciam. Samozrejme chceli by sme vyskusat aj ostatné alternatívy a testovala by som to s celou rodinou. Manželom a mojimi dcerkami (2 a 5 ročne)

15. nov 2021

ja cely zivot pouzivam len klasicke tuhe mydla na ruky, a detske mydlo na tvar, nakolko tekute mydla mi velmi vysusuju pokozku, takze tie striedam len vynimocne, ale tuhe mydla mi absolutne vyhovuju 🙂

15. nov 2021

Rada by som vyskusala tuhe produkty ale ponuka je vynikajuca az ocarujuca …. Ze tuhe telove mlieko 🤔🤩 bomba 💣 testovacka by bola spolu s manzelom aj detickami 8 a 4 rocnym a 4mesacnym 😍 inac 4rocny “objavil” tuhe mydlo ktore mame len v “zadnej kuchyni” a bol uneseny co to je za paradne mydielko a preco aj hore take nemame 🤔 asi prisiel ozaj cas na zmenu 😉😊😌

15. nov 2021

Ahojte,takze tuhe mydlo mame doma hadam uz od detstva a priznam sa ja ani ine uz nepouzivam. Urcite by som chcela vyskusat sampon prip.sprch.mydlo al.telove mydlo. Testovali by urcite so mnou muz a drobec 3rocny.ten si rucky umyva stale a najradsej by bol aj vo vani namoceny cely den 🙂

15. nov 2021

Vdaka tomuto clanku som sa dozvedela, ze existuju aj ine tuhe kozmeticke vyrobky okrem mydla ako tuhy sampon,balzam, krem na ruky atd.. doteraz som o nich ani nepocula a preto by som ich rada vyskusala. Celkom ma zaujima aj ich nanasanie na vlasy,telo..moze to byt zaujimava skusenost. V nasej domacnosti je 5 clenov vratane mna,ktori by mohli spolocne so mnou otestovat tuhe vyrobky teda ja, moja mama,moj otec, manzel a dcerka 1,5 rocna.Ta velmi rada kupe a umyva svoju babiku.Doteraz sa stretla len s tekutym samponom, ktorym umyva babiku a robi jej to radost. Myslim si, ze tuhe kozmeticke vyrobky by boli pre nu niecim novym co by mohla preskumat a tak odmalicka pestovat pozitivne navyky a postoj k roznym druhom kozmetickych vyrobkov.

15. nov 2021

Pouzivam tuhy sampon, mydla na tvar a dcera na telo a vlasy. Radi by sme vsetci vyskusali aj s manzelom, dcera bude mat rok;)

15. nov 2021

Pouzila som uz tuhy sampon.
Pekne penil.
Vlasy boli prijemne na dotyk.
Manzel ma citlivu pokozku, tak rad pouziva tuhe mydla na telo, tvar, vlasy.
Byt eco-zmyslajuci je dolezite, tak aj to hra rolu pri kupe tychto vyrobkov.
Nevyhoda je skor o zvyku kvoli tazsej manipulacii zo zaciatku.
Plus vymyslanie ulozneho priestoru pre mydielka v tuhom stave.
Sme 4 - muz, ja, dvojicky (chalani) 8 rocny.

15. nov 2021

Nevyskusala som este žiadne a ani nik od nás... Veľmi by ma potešilo vyskúšať niečo také, nakoľko rada skúšam a testujem rôznu kozmetiku a drogériu. Keby sa na mna usmeje šťastie co sa usmialo zatiaľ len raz v živote 😕 a mala by som moznost testovat výrobky tak by som bola velmi rada. Skvelý darček na Vianoce 🙂

15. nov 2021

O tuhých mydlách na vlasy som už počula, ale zatiaľ ešte nevyskúšala. Zároveň som zistila, že existujú aj ďalšie tuhé výrobky ako napr. balzám na vlasy. Výrobky by som testovala s mojimi dcérkami, staršia má 5 rokov a dlhé vlasy, mladšia má 3 mesiace, ale narodila sa riadne vlasatá, takže tiež používame šampón na vlasy. Samozrejme radi sa zapojíme celá rodina (manžel, ja a dve dcérky) a vyskúšame niečo nové. 😊

15. nov 2021

Ja som síce ešte okrem klasického mydla , ktoré používame nevyskúšala žiadny z týchto výrobkov. Rada však skúšam nové veci a tak by som s radosťou prijala vyskúšať tieto produkty spolu s mojimi deťmi a manželom 😊

16. nov 2021

Úprimne povedané, zatiaľ som nevyskusala ešte žiadny tuhý výrobok. Nakoľko mám rada nové veci a rada skúšam, tak by som do toho šla. Spolu so mnou budú testovať moje dcéry 20 ročná ssrwh6a 8 ročná sofi
Manžel neviem ci sa pridá
Ďakujem

16. nov 2021

Skúsila som veľa tuhých výrobkov. Iné takmer už ani nepouzivam. Hlavne šampóny skúšala som ponio, musk, Nature box (tento mi vôbec nevyhovoval), two, soaphoria. Zatial najlepšie skúsenosti mám s two a soaphoria na mastné vlasy. Ku klasickým šampónom sa už určite nevrátim.

16. nov 2021

Ja to tvrdim uz davno, ze na sprchovanie staci obycajne detske mydlo... Potesilo by ma vyskusat aj iny tuhy variant. A konecne by som mozno presvedcila aj rodinu, co uprednostnuje rozne sampony od vymyslu sveta. Dalsie tuhe produkty velmi rada vyskusam, zatial s nimi nemam skusenost. A je nas naozaj vela, takze ekologicka hygiena sa u nas oplati ako pre nas, tak pre planetu 😉. Cize okrem mna a manzela budu testermi aj deti, v pocte 7. Od 19r.do 4 rokov.

16. nov 2021

Ja som zatiaľ nevyskúšala žiadne tuhé výrobky. Máme doma všetci husté vlasy, tak by som to mohla s touto výhrou skúsiť. Mám doma ďalšie dve baby s dlhými hustými vlasmi a chlapov tiež s takými hustými vlasmi. Bolo by to zaujímavé vyskúšať. Možno by nás to nakoplo kupovať už len tuhé výrobky a ušetrili by sme kopec peňazí za tekuté šampóny.

16. nov 2021

Už som vyskúšala tuhý šampón a mydlo. Vyhľadávam skôr tuhú kozmetiku, nakoľko dlhšie vydrží a je šetrnejšia k prírode. Veľmi mi vyhovujú tuhé produkty. Spolu somnou by určite testoval priateľ a 2 a pol ročný syn Tobias

16. nov 2021

Osobne som ešte tuhé šampóny a ostatné veci neskúšala, ale už dlhšie uvažujem o tomto variante. Z klasických výrobkov je množstvo plastových obalov, ktoré recyklujeme. Rada by som zapojila aj manžela a dcérku ( 7 rokov).

16. nov 2021

Zatiaľ sme nevyskúšali žiadne tuhé kozmetické výrobky,ale radi by sme vyskúšali:ja mama 46r.,manžel 49r.,syn Patrik 10r.,syn Martin 6r. 🙂♥...Paťko má suchú pokožku hlavne na hlave na jednom mieste-šupiny,Maťko pod očami opakujúce sa červené fľaky,niekedy suché,a ja problém s pravou rukou-popraskanú čo stále niečo umývam.takže výhru by sme využili🍀

16. nov 2021

Ahoj... 🙂 mam vyskusany tuhy sampon a za mna super...po porode som mala katastrofalne vlasy...ani cesnakovy,ani zihlavovy,ani ziadny mi nepomohol dat tak do kopy ako tuhy z DM...co som neverila lebo som uz majland vyhodila,za sampony,ktore nemali u mna ziadny efekt...teraz mam vlasy menej mastive,leskle a na pohlad zdravsie 🍀🍀🍀

16. nov 2021

Krasny dnik prajem. Uz velmi dlho sa chystam na vyskusanie tuheho samponu, ale este som sa neodhodlala na tento krok. Doma pouzivame prirodne tuhe mydla na ruky i telo a zacali sme, ked sa nam narodila dcerka. Velmi radi by sme sme aj s manzelom a 1,5 rocnou dcerkou vyskusali vase krasne prirodne produkty. Dakujem.

16. nov 2021

Ahojte! Veru neskúšala som ešte,no rada by som vyskúšala aj s mojou rodinou. S manželom a detmi 12r., 8r.,7r. a čoskoro 2rocnou. ♥️

16. nov 2021

Ahoj kvôli našej ČOV stále viac sa snažíme prechádzať na tuhé umývatka. Predsa len, môj muž ale mnohým neverí a veci ako tuhý šampón mu prídu ako nonsens. Tuhé sme mali iba mydlo. Do testovania by sa pre to s radosťou zapojila celá rodina 🙂

16. nov 2021

Ahoj, dm tuhé produkty som ešte neskúšala. S inými značkami skúsenosti mám. Dlhé roky v domácnosti používam tuhé mydlo, no so šampónom skúsenosti má len dcéra za ktorú nebudem písať. Sme rodina ktorá dbá na životné prostredie a fandím každej firme zaoberajúcej sa dopadom svojimi produktami na ŽP. Produkty rada vyskúša celá rodina rôznej vekovej kateg. Dcéry 22,21 rokov. Syn 16 a najmladšia bude mať 3 roky. Samozrejme rodičia 🙂. Nie je mi jedno aké produkty používajú moji najbližší a preto som rada o súťaží ktorú ste vyhlásili a teda viem kompletné informácie o produktoch. Ešte ich len vyskúšať , nájsť ten najvhodnejší a o problém ako mamina mám postarané. 😘 Pekný deň

16. nov 2021

Ja som vyskúšala už viacero tuhých šampónov 🙂 momentálne využívam od Two BLACK MAGIC, z tejto rady som zatiaľ vyskúšala CUCU a BLACK MAGIC mi vyhovuje viac. Už viac ako 2 roky sa snažím žiť ekologickejšie a tuhé šampóny boli prvé po ktorých som siahla 🙂 očarili ma a zatiaľ som so žiadnym nemala problém.
Bola by som veľmi rada keby som dostala príležitosť vyskúšať tieto značky, lebo tie som ešte v rukách nemala a zaujalo ma aj to mydielko 2v1 pre moje dvojmesačné bejby. Muža som zatiaľ na tuhé šampóny nepresvedčila, tak mu čapujem, ale ktovie, možno motyka vystrelí 😅

16. nov 2021

Zatiaľ som nevyskúšala vase produkty, ale potesili by ma kedze si tuhé mydlo a sampon zatial vyrabam sama doma vlastnorucne a tie používa celá rodina, hlavne malá dcerka 11mesacna na jej citlivu pokozku, vyrabam kadejake s ovsenymi vlockami na ruky, s kozim mliekom alebo bambuckym maslom. výhra by nás potesila a usetreny cas pri vyrobe by som mohla venovat mojim detickam

16. nov 2021

Dobrý deň ,tak ja som vyskúšala ALVERDE tuhé sprchovacie mydlo ,pretože nemôžem používať sprchovacie gély a môžem len odporučiť ženám čo ich trápi mykóza. Teším sa na testovanie ,lebo na Vaše výrobky nedám dopustiť.

16. nov 2021

Skusali sme uz sampony, telove mlieka. V podstate mi vyhovovali, akurat pri sampone trva dlhsie to ,,rozpenenie,,. Ale rada by som vyskusala aj ine druhy 😊

16. nov 2021

Dlhodobo pouzivam tuhy sampon a mydlo ale o kremoch som pocula len nedavno, ale este som neskusala 🙂 Alverde vyrobky pouzivam

16. nov 2021

KONECNE! Eko bez zbytocnych plastov, bez zbytocnej vahy, male kompaktne, sikovne, bez toho aby som rozliala. Tuhe produkty uz ciastocne pouzivame, nepoznam vsak vsetky od DM. Skusala by cela rodina, tatko Stefan, mama Andy, deticky Karolinka 5 a Danko 3. Samozrejme vratane psa - Mia. Zaujalo ma najma konopne mydlo na tvar a mandarinkovy sampon. Smakocinky....

16. nov 2021

Neskusala som este ziadne taketo produkty okrem obycajneho mydla. Testovanie by nas ale celu rodinku velmi potesilo. Testoval by so mnou manzel a aj nas skoro 2 rocny syncek. Mame radi prirodnu kozmetiku setrnu k pokozke tela a aj k prirode. Velmi rada testujem, skusam nove produkty, fotim a pisem recenzie. Urcite by sme sa radi podelili so skusenostami s ostatnymi mamickami tu na Modrom koniku. 💙💙💙

16. nov 2021

Moja rodinka má veľmi citlivú pokožku a preto vždy ako sa objavia nejaké novinky v DM musíme ich vyskúšať . s tuhymi šampiónmi máme super skúsenosti nakoľko obidve dcéry👧👧👯 8 a 7r. majú majú vlasy po pás ... spotreba šampónu v našej domácnosti je obrovská a preto máme možnosť poskusat čo nám najviac sedí. Ich dlhé vlasy vyzaduju 💇‍♀️starostlivosť a radi by sme vyskúšali aj tuhý balzam. Tuhé mydla používame ruky a myslím , ze aj pri atopickom ekzéme, ktorý má dcéra od narodenia výrobky Alverde obstáli veľmi dobre. Balíček by využila celá moja rodina ❤️ my všetci sa veľmi radi rozmaznávame vašou kozmetikou.

16. nov 2021

Úprimne , klamala by som keby napíšem že s týmito výrobkami mám skúsenosť.
Samozrejme, bola by som rada súčasťou práve tohto testovania.
🍀👌

16. nov 2021

Vyskúšali sme zatiaľ len tuhý šampón značky ponio, ktorý nám obom s manželom veľmi vyhovuje. Manžela po naozaj niekoľkých rokoch prešla svrbivosť pokožky a vlasy sú bez lupín. Ďalšie tuhé produkty nemáme odskúšané ale k tomuto šampónu sa vždy radi vraciame, preto by sme veľmi radi vyskúšali tuhé produkty.
Za pozitíva by som vyzdvihla najmä dlhotrvacnosť a treba ho naozaj veľmi málo.
Synček má 2 roky a veľmi radi by sme sa zapojili do testovania produktov z DM. 🙂

16. nov 2021

dobrý deň, som matka 2 detí a po ich narodení sa snažím byť viac eco . sledujem a vyberám produkty, ktoré sú pre moje deti ( aj pre nás dospelých) zdravšie, ekologickejšie, prírodné. Vyskúšala som už viac tuhých kozmetických produktov - napr tuhý sprchovací krém, tuhý dezodorant, tuhé maslá na telo atď.
Rada by som tiež vyskúšala tieto produkty od DM.
Som rada, že sa DM zameriava tiež na ekológiu a snaží sa do svojho portfólia zapracovať čoraz väčší sortiment ekologických a prírodných produktov. takto je to správne.

16. nov 2021

Zatiaľ som tuhé výrobky skúšala ja a deti. Ja som mala tuhý šampón a mydlo na tvár a teda mne to vyhovuje viac ako klasické tekuté formy. Jediný problém je v skladovaní, keďže tieto výrobky sú balené väčšinou v papierových obaloch, čo je na recykláciu super,ale ked sú mokré tak je to nepraktické ☺️ deti majú tuhé telové mydlo ☺️ mňa z tejto Balea ponuky dosť oslovil tuhý krém na ruky a výrobky na vlasy ❤️ moji synovia majú 2 a 3 roky 👨‍👩‍👦‍👦

16. nov 2021

Doteraz som vyskusala iba raz tuhe mydlo pred par rokmi, ak dobre pamatam bolo to od znavky Fa, mala aom pocit ze mi strasne susi pokozku, tak som sa k tomu nevratila. A vsal teraz pouzivame pre par mesacnu dcerku len tuhe mydlo od znacky Balea, a uz nie raz som rozmyslala, ze si ho pd nej poziciam. Na tuhy sampon som este si netrufla, lebo mam dlhe hustejsie vlasy a obavam sa ci mi ich dostatocne dobre umyje/vypeni. Ale mozno by ma vasa testovacia vzorka presvedcila 🙂

16. nov 2021

Ahojte, vyskúšala som tuhý šampón, páčil sa mi, žiadne mínus nieje.
Testovali by sme cela 3j členná rodina 🤗

16. nov 2021

Ešte som tieto výrobky neskúšala a rozmýšľala som že si niečo kúpim, lebo som videla aj reklamy na tieto produkty. Ak by mi vyhovovali, určite by som ich aj začala niektoré používať. 😉

16. nov 2021

Zdravím 🙂. V minulosti som skúšala tuhý šampón a bol celkom fajn, žiadne mínus a dlho vydržal. Na týchto výrobkoch sa mi páči prírodné zloženie a žiadne plastové obaly 👍. Testovali by sme všetci, sme 3členná rodina. Muž má problém so svrbiacou pokožkou hlavy, možno práve tuhý šampón by vyriešil jeho problém.

16. nov 2021

Ahojte. Skúsila som tuhý šampón a mydiel pred deti. Bola som spokojná akurát skladovanie šampóna v sprche je menej praktické ale to nevadí. Skúsila by som produkty aj s deťmi Líviou 2 roky a Anetou 4 mes. A pridal by sa hádam aj manžel 😀

16. nov 2021

Ja som ešte neskúšala tieto výrobky, ale rada by som to zmenila. Je super, že nie sú v plastových obaloch.

16. nov 2021

Kedze sa dost zaujimam o to ako setrit prirodu, tuhych samponov som uz vyskusala niekolko, aj od alverde kokosovy a bola som velmi spokojna. Som rada, ze je moznost sa zapojit do takehoto testovania a zvysi sa povedomie O bezobalovej kozmetike 😊

16. nov 2021

Ahojte.Ja som fanúšik týchto tuhých produktov,lebo šetria nielen našu prírodu od plastových obalov,ale tiez vodu plus v neposlednom rade našu pokožku.Okrem manžela tuhú kozmetiku používame všetci.Rada by som sa zapojila,lebo je tam par kúskov ktoré som ešte nemala.

16. nov 2021

Vyskúšala som klasické tuhé mydlo ale moc mi nevyhovuje som verná tekutým. Ale potom som vyskúšala tuhý šampón od garnier a som veľmi prekvapená úžasné vonia a pení. Chcela by som vyskúšať aj iné výrobky 😊

16. nov 2021

skusala som tuhy sampon a masaznu kocku, vyhovuje mi lahka prenosnost produktov, vyskusali by sme vsetky produkty cela rodina (ja, manzel, syn 2roky)

16. nov 2021

Tuhy sampon som este neskusala zatial ale tuhe mydlo bolo sucastou kazdodennej hygieny uz od detstva.produkty by som rada vyskusala s rodinou-priatel a dcerka 1rok.😄

16. nov 2021

Tuhe mydla pouzivame vsetci - 2 dospeli a 3 deti na umyvanie ruk (dezinfekcne) aj na sprchovanie (detske). Gely mi nevyhovuju, lebo aby zapenili, treba pouzivat hubky a v tych sa drzia bakterie. Tuhy sampon skusala stredna dcera (15) na sustredeniach, vyhovuju jej tam viac ako klasicke sampony. Zaujla ma tuhy krem na ruky, kedze so suchou pokozkou mame doma problemy.

16. nov 2021

Tieto výrobky sme vôbec ešte nekúpili ani neskúšali.
Používame len tuhé mydla na dvár na ruky a detské mydla.
Chceli by sme ich vyskúšať tešíme sa 🙂

16. nov 2021

😍 Oceňujem na dm že drží krok s dobou a posúva sa vpred. Balíček je to teda riadny a radi by sme ho vyskúšali.
My doma používame vo veľkej miere tuhé produkty. Ako atopik som sa dostala postupom času k prírodnej kozmetike, začalo to mydlami (hlavne s obsahom konopného oleja) a po výraznom zlepšení stavu kože som vyskúšala aj deodorant, kondicionér, masážne kocky, šampón...
Manžel je odporca sprchových gélov a používa taktiež len tuhé mydlá a keďže každú chvíľu čakáme prírastok, plánujeme používať tento typ kozmetiky aj na malé.
Mne na tomto type kozmetiky vyhovuje takmer všetko : príjemná aplikácia, ekologické balenie, prírodné zloženie a úžasné prírodné vône ktoré ešte dlho cítiť z kože a vlasov 😍, taktiež majú super pomer ceny a množstva aj keď to vyzerá že kupujete "nič" ale vydržia neskutočne dlho. Žiadna halda peny len vôňa ❤️. Odskúšané máme značky Ponio, Soaphoria, Sante, Kvitok, Yemna, Twocosmetics,...
Za dlhé roky sme vyskúšali veľa značiek, teším sa preto možnosti kúpiť si tuhú kozmetiku aj v bežnej drogérii. Jediné čo mne osobne pri týchto produktoch chýba je, že u väčšiny nie je dostupná aj dáka neutrálna jemná vôňa, a je problém zohnať mydelničky/ cestovné obaly v adekvátnej veľkosti a s priestorom na odtok vody po použití (pri mydlách, šampónoch,...) aby sa nerozmáčali zbytočne. V bežné plastové obaly na tuhé mydlo sú zvyčajne zbytočne veľké. Inak je to dokonalý typ kozmetiky a taký malý súkromný wellness pri každom umývaní ❤️

16. nov 2021

Už som raz mala tuhý šampón a najhlavnejši dôvod,prečo som ho kúpila bol ten, že môžem eliminovať ďalší kus plastu vo svojom živote. Bol z inej značky a moc nepenil. Skúsila by som rada túto ponuku z DM. So mnou by testoval manžel a syn. 🙂

16. nov 2021

Ešte som nemala tu cest vyskúšať tuhé šampóny... Ú nás sa využívajú tuhé mydla na ruky... Používame ich od detstva, teraz mam 8 mesačnú dcérku a tiež používam len tuhé mydlo na kupanie. Potešila by som sa keby sa môžem zúčastniť testovania 🍀🍀🍀🍀

16. nov 2021

Ešte som nevyskúšala žiaden tuhý šampón . Rada by som vyskúšala ak by som mala to šťastie 🍀
Zapojili by sme sa do testovania a manželom , synčekom a s mojimi rodičmi 👍😂

16. nov 2021

Tuhé telové maslo máme odskúšané🙂. Za mňa kokosové, pre malého nature, má veľmi suchú pokožku a to jediné mu vyhovuje.
Na vlasy používam tuhý šampón s avokádovým olejom, za mňa spokojnosť. Dcéra má radšej s argánovým olejom.
A samozrejme tuhé mydlá používame pravidelne.
Rada by som vyskúšala s dcérou aj ostatné produkty, pánské by testoval veľkáč s maželom😉.

16. nov 2021

Ahojte, tuhy sampon a mydlo pouzivame bezne v nasej domacnosti. Vyhody su ze je to velmi ekologicke, dobre prenosne, uzastne penia a su velmi prijemne na pokozku. Nevyhody som nenasla.Doteraz som si kupovala tuhe sampony a mydla na trhoch od zien ktore ich vyrabaju a som velmi nadsena ze najdem podobne produkty uz aj v dm drogerii. Z hore uvedenej znacke som nevyskusala ziadny produkt. Budeme podcteny ak nas vyberieye a budeme moct otestovat nove produkty.

16. nov 2021

Ahojte 🙂 doma používame hlavne tuhé mydlo, či už na umývanie ruk alebo celého tela. Vždy som chcela vyskúšať tuhý šampón ale úprimne, nenašla som odvahu kvôli svojim jemným a suchym vlasom. Preto by bola super príležitosť môcť ho otestovať aj s tuhým balzamom na vlasy 🙂 pripojil by sa aj moj muž

16. nov 2021

U nás doma sme zatiaľ žiadne tuhé kozmetické výrobky nemali, no istý čas už po nich pokukujem, nakoľko hľadám vhodnú alternatívu k aktuálne používaným pristriedkom bez umelých prísad, parabenov, silikónov... Také, čo sú šetrnejšie aj k prírode, bez plastových obalov a toto je skvelá príležitosť 🥳 vyskúšala by som ich ja, moje dve dcérky, Ella 6r. a Mia 3r., manžel. Možnosť otestovať ich v našej rodine by nás veľmi potešila. 🍀🤗

16. nov 2021

Ešte som nevyužila žiadnu tuhú kozmetiku ale som veľký fanúšik kozmetiky Balea a Babylove, využívame ju s manželom aj s našim malým synom a sme skutočne veľmi spokojní. V poslednej dobe má trápi množstvo plastov ktoré produkujeme a preto by som uvítala možnosť vyskúšať túto kozmetickú radu. Verím, že ma nesklame a stane sa súčasťou našej dennej rutiny 🙂

16. nov 2021

Ja som o tom čítala ale ešte som to nikdy nepoužila.Baleu značku poznám používam krémy,sprchovacie a penu na holenie.
Radí by sme to vyskúšali s manželom a tromi detičkami

16. nov 2021

Ešte som nevyskúšala žiadne tuhé výrobky, a popravde som si ich nikdy ani nevšimla v obchode. Ale po prečítaní článku má hneď niekoľko výrobkov zaujalo. Veľmi rada by som ich vyskúšala. Testovali by sme ich spolu s manželom a dvojročnou dcérkou Emmkou.

16. nov 2021

Vyskúšala som tuhý šampón a vyhovoval mi veľmi,vlasy po ňom boli hebké a nemastili sa mi toľko ako po bežnom šampóne,jediná nevýhoda bolo balenie v papierovej krabičke takže som si prikúpila obal na tuhé mydlo a bolo po probléme ☺️☺️Rada vyskúšam aj iné výrobky a budeme testovať celá rodinka ☺️☺️

16. nov 2021

Zdravím... Ja osobne som nevyskusala zatiaľ žiaden výrobok.. Už som dlhšie pozerala po tuhých produktoch ale zatiaľ som sa neodvážila kúpiť. Na Vianoce, ale moje dievčatá dostali tuhé mydlo a majú radosť keď sa s ním môžu umývať 🤗(vek 4 a skoro 2). Do testovania sa zapojí aj manžel a syn. ☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️

16. nov 2021

Tuhé kozmetické produkty používame len mydlo, ostatné som ešte neskúšala. Chcela by som vyskúšať šampón.produkty by sme testovali 4 členovia. Ja, manžel, dcéra 9, syn 2.

16. nov 2021

Dobrý deň , my používané tuhé mydielko stále, pre seba som použila zatiaľ iba tuhý šampón a tiež ma to milo prekvapilo že ako doobre pení, aj vlasy som z neho mala jemné a lesklé . Vyskúšali by sme produkty s mojim krpcom ktorý má 18m. Pridal by sa určite aj muž , tiež má rád tuhé mydlá. Potešili by sme sa😊

16. nov 2021

Dobrý deň,
predpokladám, že každý aspoň raz v živote použil tuhé mydlo na ruky.
Takže okrem mydla na ruky nemám skúsenosť s používaním výrobkov v tuhej forme. Nakoľko som v tomto nepopísaný list, bola by som rada, ak by som dostala takúto príležitosť. Predpokladám, že manžel s našimi dvomi deťmi by sa zapojili tiež, takže by to bolo také rodinné testovanie 😊
Verím, že by sme si užili aj kopec zábavy 😄

16. nov 2021

Dobrý deň. Rada by som vyskúšala dane produkty. Doteraz som používala len tuhé mydlo a tuhý šampón.

17. nov 2021

Ahoj, skúšala som tuhý šampón a bola som veľmi milo prekvapená výsledkom. Vlasy boli svieže, na dotyk jemné a zároveň vôňali nádherné. Určite plánujem vyskúšať aj ďalšie z týchto tuhých produktov. 🙂

17. nov 2021

Ja som žiaden tuhý produkt ešte neskúšala, teda okrem mydla na ruky. Ale už veľmi dlho ma láka vyskúšať tuhý šampón, pretože klasické šampóny mojim vlasom zrejme nevyhovujú, rýchlo sa po ich použití mastia. O tuhých šampónoch som čítala len samé pozitívne recenzie a rada by som sa presvedčila aj ,,na vlastnej koži". Určite by som sa o výrobky podelila so sestrou, ktorá tiež rada skúša kozmetické novinky. 🙂

17. nov 2021

Tuhý šampúch je skvelý- keďže mám dlhé vlasy až po zadok,osvedčil sa mi,bola som prekvapená,ako penil.Rada by som vyskúšala aj iné výrobky.Rada by som vyskúšala aj so sestrami Miriam Hlaváčová a Martina Zuskinová- samozrejme aj s mojimi 16 a 18 ročnými puberťák mi synmi Adrikom a Dankom

17. nov 2021

Dobrý deň, s tuhou kozmetikou nemám vôbec žiadnu skúsenost ani nikto v mojom okoli, preto práve teraz o tom počujem prvý krát. ;) a veľmi rada by som ju vyskúšala.

17. nov 2021

okrem tuhého mydla som neodskúšala žiadny produkt. keby som bola vybraná, vyskúšala by som s dcérkou a vnučkou ktorýkoľvek produkt.

17. nov 2021

Skusala.som tuhy sampon. Zial mi dany konkretny produkt nerobil najlepsie, nakolko som z neho dostala lupiny. Rada by som skusila nieco ine, co by mojej citlivej pokozke neuskodilo. Plus o chvilku nam pride do rodiny dalsi clen ktoreho ocakavame o mesiac a celkovo pokozka je dost presusena. Skusal by so mnou 5 rocny syn 🙂

17. nov 2021

Ahojte.ja som zatial vyskúšala len tuhý šampón na vlasy a bola som velmi spokojná.vlasy boli zdravé,lesklé, hebké, voňavé a mydielko mi velmi dlho vydržalo

17. nov 2021

Ahoj zatial som nevyskusala. Ale chcela by som aspon vzorky vyskusat. Syn ma 10r. Este som nikdy nic nevyhrala vvtychto sutaziach ❤❤❤❤

17. nov 2021

V minulosti som vyskúšala tuhý šampón na vlasy od inej značky a musím povedať, že s jeho účinkami som spokojná nebola. Veľmi rada, by som preto vyskúšala šampón, ale aj iné produkty od DM. Do skúšania produktov pre mužov by sa zapojil aj môj manžel a do skúšania detských produktov aj náš 6r syn.

17. nov 2021

Ja osobne som vyskúšala tuhý šampón, čo bolo podľa mna super, že neboli žiadne plastové obaly a bežne používame aj tuhé mydlo na ruky lebo drobcovi takmer 3 roky sa veľmi paci, snaží sa to naučiť aj 9 mesačnú sestru, potesila by nás možnosť testovať aj iné produkty a prispieť k menšiemu znečisteniu plastmi 😍

17. nov 2021

Ja už dlhšie používam alverde tuhý šampón na vlasy, pretože je vhodný na vlnité vlasy. O vlasy sa starám spôsobom Curly girl. Ostatné produkty nepoznám. Testovať budem so svojou 7 ročnou dcérou, ktorá rada skúša nové veci.

17. nov 2021

Z produktov som zatiaľ nevyskúšala nič, a preto by som sa rada zúčastnila testovania. Produkty by sme vyskúšali celá rodinka🙂 manžel a dcérka.
Tuhé kozmetické produkty okrem mydla sme zatiaľ nemali...🍀

17. nov 2021

Z tuhých produktov DM som zatiaľ ešte nemala možnosť vyskúšať žiaden, ale s tuhými produktami iných značiek už mám isté skúsenosti, pričom som ešte nenašla produkt, ktorý by mi úplne vyhovoval. Ak mi vyhovovalo zloženie tak napr vôňa bola pre mňa nie najpríjemnejšia, alebo naopak keď vôňa a konzistencia a použitie bolo skvelé tak samotný produkt nespĺňal to čo sľuboval. Ale stále to nevzdávam a skúšam rôzne produkty rôznych značiek aby som našla ten pravý produkt pre mňa. V DM značke som našla niekoľko top produktov, preto by som rada vyskúšala aj tieto pre mňa novinky medzi DM produktami 🙂

17. nov 2021

Ahoj, ja a moja rodinka sa snažíme žiť ekologicky. Tuhé šampóny sú u nás úplne normálne používané šampóny, pretože nám najviac vyhovujú. Ja osobne mám odskúšaných už zopár značiek od Johnsona cez Naturebox až po Balea. Alverde som ešte neskúšala, ale určite by som rada zaradila aj túto značku na vyskúšanie, pretože mám veľmi rada produkty z DMky. Jediný, kto u nás doma nepoužíva tuhý šampón je môj manžel, ktorému by som tiež rada dopriala, aby si ho vyskúšal. S radosťou skúšam nové veci, navyše keď ešte šetria našu prírodu. 🤗

17. nov 2021

Ahojte, ja som vyskúšala už tuhý šampón na vlasy od Alverde aj od Naturebox, ale najviac mi vyhovoval ten od Alverde, som s ním veľmi spokojná a doteraz ho používam😊 manžel ešte neskúšal ani jeden môj tuhý šampón lebo mu voňal žensky, takže určite by sa potešil ak by mohol vyskúšať ten tuhý šampón pre mužov od Alverde 😊

17. nov 2021

Momentálne využívam tuhý šampón a kondicionér, mám dosť suché vlasky a na prekvapenie sú po zmyti veľmi jemučké. Veľmi ma ale zaujal krém na ruky, to by som veľmi rada vyskúšala. Určite by sa potešil aj manžel tomu dámskemu a aj naše detičky 2r6 mesiacov a 6 mesačná ❤️ moji spolutestovacu

17. nov 2021

Máme obľúbené tuhé mydlo na ruky a tvár. Rady vyskúšame aj iné produkty, testovať budú spolu so mnou dcéra 7 rokov a syn 20 rokov.

17. nov 2021

Velmi by ma vyhra potesila, pretoze uz roky nekupujem plastove sprchace ale ruhe mydla,neznasam vsade tolko plastu cize pouzivam roky, sice z dm som neskusala tieto konkretne produkty no mam kupeny aj tuhy sampon inej znacky a dlho to vydrzi aj mydlo na telo dlhsie vydrzi lebo sprchac viem minut za tyzden co je poriadne neekologicke a financne narocne. Mam male 5m babatko a potesilo by ma to mydielko . Tie tuhe veci dobre penia,nemaju agresivne parfumy,dlhsiu vydrz a setria nasu planetu co je to najdolezitejsie. Prosim nech uz konecne daco vyhraaaam

17. nov 2021

Testovanie od dm je z môjho pohľadu perfektne. Človek si môže vyskúšať veľa vašich produktov, ktoré by si možno nenakúpil všetky sám od seba aj keď sú vo veľmi dobrej cene a myslím, že aj kvalite. Zaujímalo ma toto testovanie lebo som šampóny a balzamy ešte v tuhom prevedení neskúšala ale určite by to mohla byť dobrá skúsenosť. A nahodičkou je, že produkty sú určené prevažne na vlasy, lebo ja už dlho hľadám niečo čo by mojim vlasom pomohlo pri raste a vypadávaní🙏😊
Zaujalo ma aj mydlo s konope ktoré je určite pre citlivú pokožku tváre ktorú určite mám.
Takže veľmi rada by som si vyskúšala testovanie od dm😍

17. nov 2021

Zatial pouzivam len klasicke tuhe mydla na umyvanie ruk, ale uz dlhsie uvazujem vyskusat tuhy sampon na vlasy a toto by bola uzasna prilezitost ako si taketo produkty vyskusat a zistit, co mi najviac vyhovuje 🙂 Snazim sa zit co najekologickejsie, pouzivame napriklad vylucne latkove plienky a toto by bol dalsi krok k udrzatelnosti 🙂 Preto by som bola rada sucastou testovania 🙂 Doma mam maleho 5 mesacneho chlapika, ale do testovania mozem zapojit aj moje tri sestry a som zvedava, ako budu produkty vyhovovat im 🙂

17. nov 2021

V popise som sa ozaj našla, už nejaký čas sa pokúšam zameniť svoje obľúbene kozmetické výrobky za ekologickejšie a zároveň účinné varianty. To, že majú prirodné zloženie je ešte väčšie plus. S tuhymi produktami nemam zatial skusenost, predo by som rada zapojila našu rodinu do testovania a podelila sa o skusenosť 😊

17. nov 2021

My sme 5 člena domácnosť ,deti 4,3 a 1 rok…a úprimne má unavuje to mnozstvo plastových fliaš čo vyhadzujeme po kozmetike.Navyse vlasy ako chemlon a to som už vyskúšala fakt že všetky možné sampony,…pokial nepoužijem aspoň kilo balzamu na vlasy,tak sa ani nerozcesem a to nemám ani farebne vlasy…a o mojich ekzemoch ani nehovorím..::už strácam nádej že sa ich niekedyzbavim…/muža stále svrbí pokožka na hlave….
A keďže je aj po rozsiahlych úrazoch tela..tak sa mu teraz čistí aj pokožka na celom tele a teda tiež tomu kozmetika moc nepomaha…deti zatiaľ v pohode ale radi skúsime niečo iné,nové,nevyskúšané.Veru ťzatial sme podobne druhy kozmetiky neskúšali?Ale radi vyskúsame a zistíme či je nejaký rozdiel.

17. nov 2021

Používam už pár rokov alverde tuhé mydlo, na vlasy používam tuhý prírodný šampón inej značky. Veľmi mi vyhovuje prírodná kozmetika, manžel ju tiež používa. Chvíľu trvalo, kým si telo na ňu zvyklo, teraz by som už nemenila. Deti zatiaľ používajú kozmetiku veeeeelmi zriedkavo. Tým stačí zatiaľ čistá voda 🙂

17. nov 2021

Vsetci by sme radi vyskušali. Ja,manžel aj moje 2 dcérky. Staršia ma zachvíľu 3. narodeniny. Tak by sa potešila

18. nov 2021

Osobne som ešte neskúšala túto kozmetiku, ale bolo mi od viacerých známych odporúčaná, hlavne šampón a kondicioner keďže mám problémy z vlasmi od mala, že sa mi rýchlo masti a a plus po druhom pôrode ešte sú vo fáze vypadavania. Muž by sa zase určite potešil mydlu, vraví, že tuhé mydlo mu pripomína detstvo, keďže kvôli deťom používame viacmenej tekuté v dávkovači tak toto by bolo špeciálne pre neho 🙂

18. nov 2021

Ešte sme doma neskúšali žiadnu takúto kozmetiku a preto by som to rada zmenila. Určite by sme sa zapojili aj s mamželom a synčekom. Mne ani mužovi nieje príroda ľahostajná tak prečo aj v kúpeľni neskúsiť zredukovať množstvo plastového odpadu plus keď ešte pôjde o produkty s top zložením.

18. nov 2021

ja mám skúsenosť s tuhým šampónom na vlasy, keďže ich mám jemné a rýchlo mastné, siahla som po tejto natural verzii šampónu. prekvapilo ma, že,,to,, dokáže peniť aj to vlasy umyje.Už som skúšala na mojich slečnách - puberta a potreba skúšať nové veci ako mama🙂
Tiež mám rada tuhé mydlá a keď sú aj fajnovo voňavé a BIO ako tie z DM, neni o čom.Tuhé mydlo mi pripomína detstvo.
Taakže, sme 3 baby, často zatvorené v kúpeľni, ktoré radi skúšajú nové veci- sme pripravené na testovanie🙂
Pekný deň prajem všetkým

18. nov 2021

Neskúšali sme … ale radi by sme skúsili s mojim manželom a detičkami 1 a 6 r

18. nov 2021

Ahojte....ja som ešte neskúšala nič z tuhých produktov,ale veľa som už o Tom prečítala,počula...a akosi keď mi dôjdu tekuté,tak zabúdam na tie tuhé a znova kúpim klasiku.rada by som vyskúšala,testovala, voňala,penila...

18. nov 2021

@malapatka aj pre deti by mi bolo dobré vyskúšať,staršia má takú problematickú pokožku...stredná sa rada mydli...a bábätko naše ...to ovoniavam ja...je skutočne na vyber

18. nov 2021

Ahoj, skúšala som tuhý šampón. Skúsila som ho na doporučenie na podráždenú pokožku hlavy, s čím krásne pomohol. Momentálne mám od iného výrobcu, prvý krát umyté, zatiaľ spokojnosť. Určite by sa mi páčilo vyskúšať viac výrobkov.

18. nov 2021

Zatial sme nevyskusali tuhe kozmeticke produkty, ale velmi radi by sme otestovali ake su a neskor aj kupili, testovala by som so svojou dcerou kedze sa zscina zaujimat o kozmetiku

18. nov 2021

Zatiaľ som ani ja ani moja rodinka evyskúšali žiadne tuhé kozmetické produkty, preto by to bola pre nás výzva to vyskúšať a podať recenziu. Zatiaľ musím povedať, že mám známu, ktorá ich používa a chváli si ich, preto im rada dám šancu. Balicek by ma veľmi potešil, mala by som ho s kým testovať, mám manzela , dcerku a druhé dieťatko na ceste plus neďaleko býva moja sestra, s ktorou sa rada podelím

18. nov 2021

Vyskúšala som tuhý sampon na vlasy, tiež tuhe "telove mlieko". Pri tom mi prekážalo, ze to chcelo ozaj trpezlivosť sa "ponatierat". So šampónu som nadsena. Kedze sa snazime vyberat si zlozenim tie najlepsie produkty, ako potravin, tak aj drogerie, toto by som naozaj rada vyskúšala, otestovala. Určite by sa pripojil aj manžel a nasi 3 synovia 6 rocny a 3.rocne dvojicky.

18. nov 2021

Jedine co som vyskusala bolo klasicke tuhe mydlo. Bola by som rada, keby mozem testovat 🙂 Syncek ma 2 roky, rad sa pripoji ku vsetkym aktivitam, ktore robim. Taktiez by musel aj manzel :D Velmi by ste ma potesili testovanim 🙂

18. nov 2021

My používame jedine tuhé mydlá, ale tuhý šampón ani mlieko sme zatiaľ neskúšali, ale určite vyskúšame

18. nov 2021

Dobry den, ja som zatial vyskusala len tuhy sampon a celkom sa mi to pacilo. Musela som prekonat urcity odpor v sebe a nenechat sa odradit, ze takyto sampon netecie! Rada by som okrem novych samponov vyskusala aj telove maslo - je to tiez nieco, co si zatial viem tazko predstavit. Ale hladam drogeriu, ktora je nekomplikovana a tiez neobsahuje nezelanu chemiu. Deti nemam.

18. nov 2021

Dobrý deň. Zatiaľ som sa neodhodlala kúpiť si podobný výrobok, no nejakú dobu už nad tým váham. Veľmi rada by som vyskúšala niečo nové a rada sa podelila o skúsenosti. Testovali by sme cela rodina 🙂 ďakujem ❤️

18. nov 2021

Rada vyskúsam tuhé mydla,hlavne pre deti,lebo často má suché rúčky a aj plecia-atop.Ešte som ich nevyskúšala.Syn má 5rokov,a my rodičia okolo 40tky.

18. nov 2021

Dobrý deň ja som zatiaľ vyskúšala tuhý šampón, ako aj tuhé mydlo na tvár. Produkty som si obľúbila, obzvlášť tuhý šampón, s ktorým som veľmi spokojná. Oceňujem ich prírodné zloženie, ako aj ohľaduplnosť k životnému prostrediu. Vyhovujú mi malé balenia, ktoré sú vhodné aj cesty. Jediný problém mám s ich uskladnením hlavne pri cestovaní. Najbližšie plánujem vyskúšať tuhé telové maslo. Produkty by som vyskúšala s mojím manželom a 7 mesačnou dcérkou 🙂

18. nov 2021

Dobrý deň ešte som nemala žiadne tuhé produkty rada by som ich však aj zo svojov rodinkov vyskúšala syn momentálne v puberte takže skúšame rôzne produkty ja s manželom pracujeme vo výrobe takže sa sprchujeme a umývame vlasy každý deň čo sa dosť podpísalo pod kvalitou mojich vlasov

18. nov 2021

Ahojte. S tuhymi kozmetickymi pripravkami mame roky skúsenosti. Oceňujem vysokú funkčnosť deodorantov, šampónoc na vlasy, kondicionéro; ich ekologické papierové balenie, resp.možnosť znovu pouzitia balenia pri náhradnej naplni (deo); absencia umelých alergizujúcich zložiek; prírodná aróma; väčšiu udržateľnosť týchto produktov a v neposlednom rade lepšia skladovateľnosť a veľká výhoda pri cestovaní pretože neobsahuju tekutinu. Doma sme atopici, a preto sú tuhé deo a šampóny našou prvou voľbou už roky. Z DM sme už vyskúšali aj verbena mydlo a bolo parádne.

18. nov 2021

Tuhé mydlo na ruky používame doma už veľmi dlho, okrem toho ja používam aj tuhý šampón, asi už 2 roky. Naposledy som si práve v dm všimla tuhý šampón ich značky a tak som neváhala a vyskúšala. Som veľmi spokojná, s kvalitou, s výdržou ako aj s cenou produktu. Veľmi rada by som vyskúšala aj ostatné ponúkané produkty, verím, že by boli rovnako dobré. Spolu so mnou by si pre nich vhodné produkty vyskúšali aj manžel a dcérka, ktorá má 1 mesiac 🙂

18. nov 2021

Ahoj , skúšala som tuhý šampón a bola som spokojná. Veľmi rada by som vyskúšala aj ostatné produkty. Spolu so mnou by vyskúšali aj moje deti. Vek 8,5,3 r.

18. nov 2021

Zatial som ziadny tuhy vyrobok (okrem bezneho mydla) nepouzivala. A uz dlho sa chystam na sampon, no este som sa nedokopala 🙂 Toto je fajn prilezitost a aj moja pubertalna dcera by sa isto pridala

18. nov 2021

Rada by som výrobky vyskúšala aj preto, lebo sú ekologickejšie, bez plastových obalov. Ak by vyhovovali mne, bol by to aj dobrý tip na vianočný darček.

18. nov 2021

Z týchto konkrétnych som nevyskúšala žiaden výrobok. Ale používam teraz tuhé detské mydlo. Kedysi sme mali lem takéto tuhé napr mydla a boli sme spokojní 🙂

19. nov 2021

Ach áno, do tohto testovania sa hlásim všetkými 🖐️🖐️ teda všetci sa hlásime 👩‍❤️‍👨👶 jedno detské tuhé mydlo máme v kúpeľni stále ..no už dlhšie uvažujem nad takýmito tuhymi produktmi, najmä na vlasy...niekedy dávno som skúšala jeden známy cesnakovy tuhý šampón, no nebola som s nim veľmi spokojná, tak ma to potom na istú dobu odradilo...ale ako hovorím, znova ma to láka vyskúšať 🤩 snáď už to nebude krok vedľa 🤷😁 manžel má pokožku so sklonom k atopii, takže sa snažíme nájsť prírodné produkty, ktoré mu ju nedrazdia...A dcéra (4,5r) by sa potešila tiež, nakoľko sa veľmi rada umýva sama 😃 a teda aspoň by spotreba mydlá nebola taká strašná ako klasickeho sprchaca, ktorý si je schopná vytlačiť aj 3x 😆 tak si drzim prsty 😁🍀

19. nov 2021

Jej toto testovanie je ako pre mňa stvorené :D Veru tuhých produktov som už vyskúšala viacero rôzne tuhé šampóny, tuhé sprchovacie mydlá, telové aj pleťové mydlá, či taký tuhý kondicionér na vlasy. V niektorých prípadoch som si už našla svojich favoritov v iných ešte stále hľadám. V každom prípade v tuhých kozmetických výrobkoch vidím viacero výhod ako nevýhod. ;) Tými hlavnými je menšia tvorba odpadu a tiež praktickosť pri cestovaní. Jediná vec čo mi zatiaľ vyslovene prekážala bola pri tuhom sprchovacom mydle, kedy je to naozaj občas v tej sprche veselé a to mydlo sa vám každú vyšmykuje z ruky (teda aspoň mne 😅 )

19. nov 2021

Mám vyskúšaný tuhý šampón na vlasy a som s nim veľmi spokojná, taktiež ho používa dcéra 8r, ktorá má husté a dlhé vlasy. Páči sa mi aj klasické tuhé mydlo na ruky (je také kontaktné 🙂 ) deti ho majú radšej ako tekuté. Ak by sme uspeli, otestujeme výrobky celá rodina. Ja, manžel 43, deti 9r a 8r.

19. nov 2021

Zatiaľ som neskúšala žiadny z tuhých produktov, no rada by som to napravila. Doma sa snažíme, v rámci možností, žiť ekologicky a myšlienka, že s týmito produktami by sme ešte viacej mohli prispieť k odľahčeniu našej planéty sa mi páči. Radi skúšame niečo nové a moje vlasy aj pokožka dostáva po pôrode zabrať, takže budem rada, ak nájdem produkt, ktorý mi aj pomôže, čo sa doteraz nestalo. Máme doma 6 mesačnú dcérku, ktorá má už teraz dosť vláskov, takže určite využijeme aj detskú kozmetiku. A, samozrejme, nakoniec môj manžel, ktorý má závideniahodnú hrivu a v detstve mal ekzém, takže nie každá kozmetika mu sadne. Čo viacej k tomu môžem dodať. U nás by využitie určite mali a radi sa podelíme s našou skúsenosťou aj s ostatnými.

19. nov 2021

Ja som este ziadny tuhy vyrobok netestovala, ani moj chlap, ani nas syn, sa citim jak zaostala 😁takze by som to rada napravila 😍🍀

19. nov 2021

Skusila som sampon s kondicionerom, a pre baby pouzivame tuhe mydlo…rad sa s nim hra. musela som najst krabicky ba odkladanie, lepsie ako kopit plasty. Tuto “tuhu” radu dm nepoznam, radi vyskusame, mozno presvedci aj muza, ze je to rovnako dobre ako tekute

19. nov 2021

Ahojte! S ekológiou do našej domácnosti prišiel manžel ❤ nemôžem povedať, že by mi bola naša zem pred tým ľahostajná, no veci som až tak do hĺbky neriešila. Manžel k tomu pristupoval veľmi zodpovedne a kým som sa stihla nazdaŤ, bola som namotaná. A to doslova! Dnešná doba vyžaduje aby boli veci, ktoré chceme ľuďom ponúknuť pre človeka ,,must - have,, čiže niečo lákavé, pútavé musím to mať. A to sú pre nás práve také produkty. Začínali sme s jedným smiešnym tuhým šampónom -stal skoro 10eur a vôbec nepenil. Kričala som na manžela, že to nemyslí vážne... ale trh sa rozširuje. Produktov je stále viac - je si z čoho vyberať. A ja môžem z nadšením povedať , že ma to vie neuveriteľne potešiť . Sme 5 členná rodina. ,, výroba,, (produkcia) odpadu, žiaľ najmä plastov vie byť srdcervuca . No s pokojným svedomím môžem povedať, že máme čoraz menej odpadu... drevené kefky na zuby, látkové odlicovacie tampóny, kalíšok- až to je must have! Sú samozrejmosťou... a objavovať drogeriu, šetrné pre našu planétu aj nas samých je už to niečo viac. Takže do testovania zapojíme ocinka ktorý vždy vie prísť s niečím top eko🤣 ja som tá čo rada skúša a naše tri deti 7,5 a 3 sú dosť zvedavé aby sme ich vedeli nalanarit ❤ zatiaľ sme na tuhom šampóne (tento.uz peni a nestojí 10e) a tuhom sprcháči. Rada testném všetko pekné voňavé eko bio super čo mi navyše dá pocit , že som pomohla našej zemi ❤❤

19. nov 2021

Zatiaľ som testovala len jeden podobný produkt a to od soaphorie tuhý šampón na mastne vlasy, ktorý mi vyhovoval z hľadiska účinku bol super, zo začiatku som si dlhšie zvykala na konzistenciu a aplikáciu, ale určite to stalo za ten účinok a taktiež bez plastový obal co je v dnešnej dobe plus! A testovala by som len ja a priateľ lebo naša malá princezná ma ešte len tri mesiace 😊

19. nov 2021

My sme iba na prírodnej kozmetike, s mužom aj 1,5r.dcerkou. takže tuhé šampóny, aj tekuté prírodné šampóny,tuhé mydlá mydlá-tekute nepoužívame vôbec . Po pravde ale, ešte som nenašla tuhý šampón ktory by mi vyhovoval. A zaujalo ma z vašej ponuky najmä olejové mydlo, aj tuhý balzam na vlasy. Isto by sme teda vyskúšali celá rodina. Partner má dlhé vlasy, aj bradu, takže by to isto použil na obe partie. Naša dcérka sa rada umýva sama s mydielkom, a teda ja aj na vlasy aj na telo aj na tvár by som rada otestovala.

19. nov 2021

“Tuhe” produkty som objavila pred rokom - presnejsie tuhy sampon, vyskusala som viacero znaciek - viac menej nemam favorita. Zaujali ma na prve vyskusanie - zatial pravidelne pouzivam iba tuhy sampon. Co ma prekvapilo, ze krasne peni - to mi vyhovuje. vladVelmi som ho ocenils v lete ked sme chodili kempovat. Idealny su aj na cestovanie lietadlom. S oststnymi tuhymi produktami skusenost nemam, no vyskusala by som ich rada - spolu s 13rocnou dcerou, ktoru zacala kozmetika “bavit”…. Tsk skusame. Pridal by sa aj partner a vsetci nasi chalani od 7 do 12 🙂

19. nov 2021

Mám skúsenosť s tuhým šampónom, s ktorým som bola spokojná. Rovnako používame aj tuhé mydlá, nie len na ruky, ale aj v sprche. Táto tuhá kozmetika sa mi veľmi osvedčila pri cestovaní, kde mám istotu, že mi nič nevytečie. Testovali by sme s mužom a 4. Mesačnou dcérkou.

19. nov 2021

Moja rodinka pomaly prechadzame na bezplastove u kozmetiku a tieto tuhe mydla nam v tim velmi pomozu. Velmi som zvedava na tuhy sampon pre kije nepoddajne vlasy. Potesila by som manzela a moje 2 dievcatka, ktore maju velmi suchu pokozku.

20. nov 2021

Zatial mam skusenost s tuhym samponom, ktory som si zamilovala a velmi rada by som vyskusala aj ostatne produkty nie len pre dospelych, ale aj tie detske, ktoré by testovali Mia s Teom.

20. nov 2021

Dobrý deň, ja som osobne nevyskušala ešte nič z toho ale mam male babätko a veľmi by ma potešili produkty pre babätko🥰🥰🥰 budem Vám za to veľmi vďačna🤞

20. nov 2021

Zatiaľ som skúšala a pravidelne používame doma len tuhé mydlá. Vyhovuje mi ich malý objem a dlhá výdrž, takže rada by som v našej domácnosti zaviedla a vyskúšala aj ďalšie tuhé produkty.

20. nov 2021

Mam zaujem

20. nov 2021

Zatiaľ dome väčšinou používala prevažne len tekuté a občas tuhé len mydlo 🙂 ale keďže rada skúšam nové veci a som otvorená pre nové veci veľmi rada by som vyskúšala aj tuhé produkty. Skúšal by somnou priateľ a dcérka. 😊

21. nov 2021

Dobrý deň, z tuhých výrobkov som vyskúšal šampón a mydlo a za mňa som bol s oboma spokojný. Vyhovovalo to mojím vlasom i pokožke ako aj spôsob nanášania. V rodine to síce nesadlo manželke, hlavne ten šampón, ktorý jej veľmi vysušoval vlasy, ale s ostatnými produktami by mohla byť spokojná aj ona. Z ponúkaných produktov by sme teda určite využili všetko, odo mňa, cez manželku až po naše deťuchy (2 a 7 rokov) , pretože ekologické a prírodné produktu sú nám blízke a viac-menej ich vo všetkých prípadoch uprednostňujeme.

21. nov 2021

Ahojte
Vyskúšali by sme prípravky s mojim synom, ktorý zbožňuje mydla. Sami si aj vyrábame s času na čas, čiže porovnať by sme mali s čím.😀

21. nov 2021

Ahojte, musím sa priznať ze my sme nič neskusali 🥰 ale teraz keď už budeme bývat sami 🥰 by som nám chcela najst najlepšiu kozmetiku pre celú rodinku a už dávnejšie som v dmke pozerala výrobky 🥰 chcela by som vyskúšať aj pre moju dcérku ktorá bude mať rok 🥰 by to bol pre nás krásny darček a tiež prve veci do kúpeľne 🥰🥰🤞🤞🤞🤞

21. nov 2021

Ahojte ..práve som tento týždeň ich v Dm zbadala a určite, keď domíname produkty v bežných obaloch dcére ich kúpim na vlásky..zaujali ma na prvý pohľad..možná jej 1 pribalím aj na Mikuláša do čižmičky 🙂 už som chcela objednať podobné produkty od inej značky, ale som rada, že môžem si ich pohodlne vybrať priamo v predajni ..

21. nov 2021

Pekný večer, ešte som tieto produkty neskúšala. Nemala som odvahu. Možno sa usmeje štastie a budem môcť pár vyskúšať aj ja.

21. nov 2021

Ahojte tieto produkty som nemala šťastie zatiaľ vyskúšať. Počula som o nich ale zatiaľ sa po mňa nedostali. Určite by som testovala aj s mojimi detičkami Natálkou 4 roky a Matúškom 5 mesiacov 🍀🥰

21. nov 2021

Konkrétne s týmito produktami nemám skúsenosti ale používame doma tuhé mydlo babylove na ruky a manžel používa na telo tuhé mydlo už dlho, mňa tuhé mydlo na telo neoslovilo, je s ním ťažšia manipulácia ako s tekutým, stále ho naháňam po sprche lebo mi padá :D a mňa už dlhšie láka vyskúšať tuhý šampón a krém na ruky🤗🍀

21. nov 2021

Mám rada tento typ kozmetiky. Vyskúšala som už tuhé mydla na telo, ale aj tuhé sampony (rôznych značiek), ďalej tuhé telové maslo a tuhy peeling,… Viacerov produktov a viacero značiek - alverde, balea, lush, aj slovensku prírodnú kozmetiku Ponio,… Ak by som mala niečo vytknúť, tak je to to, že sú nepraktické na cestovanie, ale aj to sa dá vyriešiť rôznymi plechovkami - napr. predáva ich značka Lush. Ja hovorím týmto produktom jednoznačne ÁNO. Skúšala by som ja, muž a drobci - Nataša (skoro 2 roky) a Oliver (skoro 6). 🙂

21. nov 2021

😊 Musím sa priznať, ostala som veľmi milo prekvapená, akú širokú paletu rôznych tuhých kozmetických produktov Dm ponúka. Pri starostlivosti o telo a vlasy by sa mi páčila jednoduchosť použitia, kompaktnosť, výdatnosť, prírodné zloženie a ohľaduplnosť k životnému prostrediu. Mám dospievajúcu dcéru (15) a rada by som jej ponúkla vhodnú alternatívu ku klasickým kozmetickým produktom, samozrejme určite by sa zo zvedavosti pridal aj manžel a dcérky 10r. a 8r. Zatiaľ máme skúsenosti s tuhými mydlami na ruky a telo so šetrným prírodným zložením, výhodou je, že menej vysušujú pokožku ako tekuté mydlá, obsahujú menej nežiadúcej chémie. Nevýhodou je ich skladovanie, narobia viac “nečistoty” okolo seba, ale dá sa to riešiť vhodnými stojanmi prípadne krabičkami.

22. nov 2021
29. nov 2021

Začni písať komentár...

Odošli