kkaciatko
    5. apr 2021    Čítané 57x

    Testovanie s HiPP

    Predtým než začnem písať recenziu by som sa chcela veľmi pekne poďakovať za túto možnosť. ❤

    Veľmi nás potešilo, keď zazvonil kuriér a doniesol nám balíček. Boli v ňom HiPP vlhčené obrúsky. HiPP Natural Aqua a HiPP Natural s BIO prírodným mandľovým olejom. Najprv som si myslela, že to budú klasické obyčajné vlhčené servítky, ale bola som milo prekvapená. Prvé, čo ma hneď zaujalo bol materiál. Bol pevnejší, takže sa krásne dala poutierať riťka. Nemusela som vyťahovať toľko servítiek ako pri iných.

    HiPP Natural Aqua sú bez parfému, čo v našom prípade bolo TOP. Ja osobne nepoužívam navoňané vlčnené na malého. Vadí mi to. Takže s týmto som bola veľmi spokojná. Priznám sa, že až po pár dňoch som si všimla, že sa dajú trhať. 🤭 To ma prekvapilo. To by mohlo byť aj na iných vlhčených. Dokonca aj muž mi povedal, že s týmito vlhčenými sa mu lepšie utiera malého. Riťka drobca ostala bez ujmy. Žiadne vyrážky alebo nejaké pľuzgieriky, ako to zvykol mať pri iných.👌

    HiPP Natural s BIO prírodným mandľovým olejom sú pre mňa v podstate to isté čo aqua. Akurát mi voňali príjemnou voňou. Tieto servítky skôr použival starší syn, ktorý podotkol peknú vôňu.

    A keď to mám celé zhrnúť tak toto testovanie bolo super, so super výrobkami. Určite si ich vyhľadám aj v obchodoch. A pre staršieho s peknou vôňou. Osobne odporúčam HiPP vlhčené obrúsky👌❤

    #test_hipp_natural #recenzia #skusenosti_hipp_natural

    petruska9871
    4. apr 2021    Čítané 55x

    Testovačka s Hipp natural ❤️

    V mojom živote sa snažím riadiť pravidlom: "Čistota pol života." Ako matke dvoch detí je mi jasné, že pol života je veľa 🤣 a ani tá čistota nie je až taká podstatná, avšak #konik_testuje mi dal možnosť aby som si svoj život o dosť zjednodušila. Ja ale aj naša Emka sme dostali možnosť v #test_hipp_natural vyskúšať dva druhy úžasných vlhčených obrúskov od HiPP a to HiPP Natural Aqua a HiPP Natural s BIO prírodným mandľovým olejom. Obidva produkty potešili, avšak u nás na plnej čiare vyhral jeden z nich a to len pre skvelú vôňu. 🙂 HiPP Natural s BIO prírodným mandľovým olejom je proste TOP!!! Ohúril nás nielen vôňou, ale aj jemnosťou pokožky po použití. 

    Priznávam, niektorí členovia našej domácnosti vzali testovanie smrteľne vážne a pod slovom testovať mysleli na úplne všetko vrátane chuti 🤣. Emka bola vlhčenými obrúskami nadšená v každom smere 🙂. 

    Môžeme však zhodnotiť, že ani HiPP Natural Aqua sa nenechali zahanbiť. Pri prebaľovaní som nimi bola naozaj nadšená. Všetko zišlo ako malo, ritka nebola podráždená ani červená. Naopak na dotyk bola naozaj jemnučká a  bez väčšej  námahy naozaj čistučká. 

    My sme však tieto obrúsky s veľkou obľubou využívali najmä pri papaní. 

    Emka si obrúsky vyberala s radosťou sama. 🙂 Samozrejme ani v tomto prípade nezabudla otestovať aj chuť 🙂. 

    Jeden však nestačil musela ich použiť viac. Istota, veď to poznáte 🙂. 

    A nielen Emka, ako milovník čistoty, ale ani ja som nemohola odolať a vyskúšala som tieto obrúsky aj na utieranie rôznych upackaných povrchov. 

    Naozaj skvelé na nich je, že je možnosť využiť len polovicu z vytiahnutého obrúska a tak ich šetriť 🙂. 

    A samozrejme, treba sa vyjadriť aj k negatívam, avšak žiadne som nenašla 🤷‍♀️. Sú naozaj skvelé a jemné k detskej pokožke. Zloženie a rozložiteľnosť sú v dnešnej znečistenej dobe mimoriadne dôležité, a preto vyzdvihujem aj toto. Dúfam že naša #recenzia pomôže mamičkám ale aj budúcim mamičkám rozhodnúť sa správne a aspoň vyskúšať tieto skvelé obrúsky. 

    Ďakujeme @konik_testuje za možnosť testovať tieto obrúsky. ❤️ Neľutujeme a budeme sa tešiť na ďalšie možnosti testovania skvelých produktov. 🙂

    #skusenosti_hipp_natural

    lucia898989
    4. apr 2021    Čítané 67x

    Testovanie vlhčených utierok HiPP Natural

    Prišla mi správa z Koníka, že ma vybrali na testovanie vlhčených utierok. Vlhčené utierky používam vždy a všade. Doma, v aute, v práci... Ja ich proste milujem.

    Potešilo ma, že prišlo na testovanie jedno malé balenie vhodné do kabelky a dve klasické veľké balenia. Prvé testovanie sme začali prebaľovaním. Marečkov zadoček bol spokojný.

    Ďalšie testovanie pokračovalo pri jedení. Marečkova tvárička bola tiež spokojná. 

    Malé balenie som hodila do kočíka. Okrem 7-mesačného syna mam aj 7-ročnú dcéru, ktorá tiež potrebuje stále vlhčené utierky. Pri prechádzke jej totiž všetko ruky podáva. 😜

    Výhody HiPP Natural: 

    • Majú príjemnú vôňu.
    • Sú biologicky rozložiteľné. 
    • Nie sú priveľmi mokré a studené. 
    • Sú bez chémie. 
    • Moje očakávania sa naplnili. Vlhčené utierky sú perfektné a určite ich budem kupovať.

    Ďakujem za možnosť testovať tieto super utierky. 

    #test_hipp_natural #recenzia #skusenosti_hipp_natural

    paulinaprokopova
    4. apr 2021    Čítané 63x

    Testovanie s HiPP-kami úspešne za nami

    "Konečne!" Nadšene som zavolala, keď mi prišla správa z Koníka, že som vybratá, aj s mojimi drobcami, na testovanie. O to viac, že to bola značka, ktorú používame už tretí rok.

    HiPP obrúsky používame od začiatku, čo sme sa stali rodičmi. Vyberala som starostlivo, keďže prvé bábo a všetky tie prípravy a stres okolo patria k tomu.

    Zloženie bolo pre mňa dôležité. Nesklamali ma pri Tamarke, takže sme ostali verní značne aj pri narodení druhého synčeka Eliáška vo februári tohto roka.

    Dostali sa k nám obrúsky 99 % voda a balíček s mandľovým olejom.

    Prekvapilo ma, že vďaka novinke- perforovaniu obrúskov, sa každý z nich dá rozdeliť na polovicu. Čo nám neskutočne vyhovuje a veľakrát stačí na utretie malej riťky 😃

    Tie s mandľovým mliečkom majú veľmi príjemné voňajú, podobne ako všetky HiPP produkty, ktoré poznám a už sme ich v minulosti využili pri kúpaní, či krémovani.

    Keďže preferujem zloženie s čo najvyšším obsahom vody, obľúbili sme si tie. Obrúsky sú omnoho jemnejšie, akoby v nich bola bavlna a výborne sa s nimi pracuje. Sú poddajne a nemám pocit, že poškriabem intímne partie dieťatka, ako tomu je pri niektorých značkách. Sú vlhké tak "akurát", nie príliš, aby neboli studené pri prvom dotyku a bábätko sa nezľaklo.

    + Plusy

    Zloženie

    Bez parfumácie

    Jemnosť materiálu obrúskov

    Vhodná vlhkosť

    Cena

    - Mínusy

    Uzáver balenia 

    ---

    Balíček s obsahom mandľového mliečka nám prišiel v "kabelkovej" veľkosti, takže skončil nakoniec v kočíku a využili sme ho najmä vonku na utieranie ručičiek.

    Vlhčené obrúsky HiPP ma ani teraz, ani v minulosti nesklamali. Ostávajú u nás doma verným spoločníkom na každodenné použitie.

    Nájdete ich u nás na prebaľovaciom pulte, pri nočníku, v kuchyni, v detskej izbe, v kočíku, mojej kabelke a aj u nás v aute.

    Všade tam, kde ich musíme mať "po ruke".

    #skusenosti_hipp_natural

    tincek12
    4. apr 2021    Čítané 51x

    Prebaľovanie nie je len o plienkach

    „Každé dieťa je iné a preto potrebuje individuálnu pozornosť. Každý, kto je rodičom, vie, ako jedinečné je každé dieťa.“ - (W. H. Thomas)

    Veľakrát nám tu Modrý koník ponúka testovanie rôznych produktov. Mňa ako maminu už 5-mesačného chlapčeka zaujalo naposledy testovanie HiPP čistiacich vlhčených obrúskov Sensitive a Ultra Sensitive, a tak som sa rozhodla, že to vyskúšam a uvidím. Správa, že nás na testovanie vybrali ma veľmi potešila, pretože už dlhšie som nad kúpou týchto obrúskov rozmýšľala.

    Priznám sa, ja osobne nemám rada obrúsky, ktoré sú parfumované alebo obsahujú iné zložky. Kupujeme sem-tam aj tie, ale míňame ich celá rodina na upratovanie domu, auta a používame ich aj pri našej fenke, ktorú máme vnútri. 

    Ako každá mama, aj ja chcem pre svoje dieťa to najlepšie, preto mi dá asi každá za pravdu, že najlepšia je čistá voda. Však? Celkovo mám najradšej pri prebaľovaní čistú vodu a keď už musím siahnuť po vlhčených obrúskoch tak volím tie s vysokým obsahom vody. Už od mala mám atopický ekzém, a parfumované vlhčené obrúsky mi vysušujú pokožku a tá potom nepríjemne svrbí. A to je tiež dôvod, prečo dávam pozor aj na výber kozmetiky pre Dominika, kde vlastne patria aj vlhčené obrúsky. Skvelou správou je, že počas týchto 2 týždňov testovania je Dominikova a aj moja pokožka bez akejkoľvek alergickej reakcie. Čo je naozaj skvelé, pretože citlivej pokožke stačí aj malý podnet na to, aby sa vysušila, začervenala či podráždila. A to sa musím priznať, že sme ich testovali poctivo. Sú neodmysliteľnou súčasťou prebaľovania, keď nemáme pri sebe čistú vodu, skúšali sme ich aj pri utieraní rúk či tváre, pretože riešime doma rastúce prvé zuby a veľký posun v Dominikovej vnímavosti. Náš 5-mesačný Dominik prišiel na to, že máme doma psa a stačí mu podať ruku a celú mu ju vyoblizuje. Och, verte mi, dali sme riadne zabrať HiPP obrúskom! 🙂 

    NATURAL Čistiace vlhčené obrúsky ULTRA Sensitive  s 99 % vody

    Od narodenia nášho syna Dominika máme doma preňho vlhčené obrúsky s 99 % vody. Vyskúšali sme už mnoho značiek. Niektoré boli moc mokré, niektoré boli suchšie, aj keď na obale bolo písané, že obsahujú veľké % vody. Za tých 5 mesiacov sme si už našli také naše "naj" . Ale musím úprimne povedať, že tieto sa nám tiež veľmi zapáčili. Zaujalo ma, že napriek veľkému množstvu vody, ktorú obsahujú, sú jemné a akurát mokré. Určite mi niektoré z Vás dajú za pravdu, že mnohé vlhčené obrúsky sú studené. Veď si to predstavte.. Malilinký, ledva trojkilový novorodenec, vyhriaty z perinky. No a vyzleč ho, a umy mu rituľu so studenými obrúskami. Už si to predstavujete? Tak potom rozhodne v podvedomí počujete ako plače. Som rada, že sme tieto skúsili, prišli na to, že vyhovujú citlivej Dominikovej a mojej pokožke, a určite si ich ešte kúpime 🙂 

    NATURAL Čistiace vlhčené obrúsky Sensitive  

    Ako už viete, parfumované vlhčené obrúsky nie sú nič pre mňa. Ale pozor! Tieto čistiace vlhčené obrúsky ma veľmi milo prekvapili! 🥰 Sú napustené pleťovým mliekom, a preto sú jemné, akurát vlhké, takže tiež nie sú studené a majú jemnú vôňu mandlí vďaka Bio mandľovému oleju. Sú vhodné aj na citlivú pokožku, ktorú má mnoho detí, medzi ktorými je aj náš Dominik.  Aj tieto sú bez plastov a sú biologicky rozložiteľné, z čoho mám taktiež radosť. Taktiež sa dajú skvelo rozdeliť a z jedného obrúsku máte dva menšie. Túto vlastnosť som si veľmi obľúbila ! 

    Takže veľké plus za to, že : 

    • sú biologicky rozložiteľné 
    • majú jemnú vôňu bez parfumácie
    • sú napustené jemným pleťovým mliekom
    • nie sú mastné 
    • sú vyvinuté s cieľom minimalizovať alergické reakcie
    • neobsahujú plasty ani mikroplasty
    • sú bez chémie
    • a hlavne moja obľúbená vlastnosť - vďaka perforácií sú ľahko oddeliteľné

    Ďakujeme za možnosť testovať HiPP Natural čistiace vlhčené obrúsky a veríme, že nejakej maminke naša recenzia pomôže pri výbere obrúskov.

    #skusenosti_hipp_natural

    maminasimona
    4. apr 2021    Čítané 48x

    HiPP NATURAL test

    • Testovanie práve HiPP vlhčených obrúskov nás príjemne potešilo. Ako každá mamička sa poteším pomocníkom, ktorí nám dokážu život s bábätkom zjednodušiť. V očakávanom balíčku nám prišli vlhčené obrúsky NATURAL aqua a NATURAL s BIO mandľovým olejom. 

    Náš Tomáško sa balíčku potešil tiež, nakoľko šušťavé balíčky vlhčených obrúskov patria k jeho obľúbeným hračkám. 

    A keďže už od Tomáškoveho narodenia striedame pár naších vytipovaných značiek vieme presne, čo od vlhčených obrúskov očakávať. V prvom rade si potrpíme na zloženie- žiadna chémia a vône. Nič nám v nich netreba. Ideálnom je voda. Tie s 99% obsahom vody sú pre nás ako vyšité. Ďalšia, za nás dôležitá vec, je vlhkosť obrúskov, ktorú majú tie HiPPácke ideálnu (nie sú príliš mokré ani suché). Ľahko sa vyberajú a úžasnou novinkou je rozdelenie jedného obrúsku na polovicu. U nás hneď padli za obeť práve tie s mandľovým olejom. Využili sme ich na pusinku pri príkrmoch. Nádherné voňajú a aj napriek zvýšenej citlivosti pokožky nášho bábätka sa neprejavili žiadne príznaky podráždenia pokožky ako u niektorých iných vlhčených obrúskov ktoré sme už vyskúšali. Obrúsky Aqua s 99 % vody sme využili na riťku a rovnko ako pri mandľových za nás veľká spokojnosť hlavne bez alergickej reakcie co je za nás úplne super. HiPP obrúsky našim záťažovým testom prešli a môžeme ich len a len odporúčať každej mamičke, ktorá ešte váha. 

    +využiteľnosť 

    +perforácia 

    +zloženie 

    +vlhkosť 

    +cena 

    @koniktestuje ďakujeme krásne za možnosť zapojiť sa do testovania. A Vám našim verným čitateľom Vám prajeme krásne Veľkonočné sviatky hlavne v zdraví. #test_hipp_natural #recenzia #skusenosti_hipp_natural

    baska_zet
    4. apr 2021    Čítané 98x

    Hip HiPP hurá , poďme testovať 🙂

    Ahoj mama. Na začiatok sa ti trošku predstavím, nech vieš, koho vlastne čítaš 🙂 V skratke: Volám sa Barbora a mám dve malé detičky, jedno živšie ako druhé 🙂 Počas celého testovania mi k 8-mesačnému Matejkovi asistovala aj staršia, takmer 3-ročná Eliška, tak si vieš predstaviť tú srandu, najmä pri prebaľovaní. No ale poďme k veci. 

    Do rúk sa mi dostala novinka od značky HiPP, vlhčené obrúsky Natural Aqua a Natural s bio mandľovým extraktom. Ak mám byť úprimná, trochu som sa obávala, či budem schopná napísať recenziu. Ani tak nejde o to, že by som nevedela, ale skôr o to, že predsa vlhčené obrúsky pozná každý. Sú vlhčené. A sú to obrúsky, chápeš, mama, ako to myslím. Ale poďme teda na to, lebo slová sa mi kupodivu hľadajú ľahko, táto recenzia sa v podstate píše sama za chodu.

    Dizajn

    Každá dobrá firma vie, že celkový vzhľad predáva tiež. Vonkajší obal obrúskov je nádherný. Je jemný, obsahuje všetky potrebné informácie a pre detičky, nebudeme si klamať, je jeho šušťavý zvuk veľmi atraktívny.

    (Ne)zloženie

    Podrobnejšie vysvetlenie o zložkách, ktoré sú uvedené na obale nájdeš na mojom profile medzi príspevkami. Teraz ti ale napíšem viac o zložkách, ktoré sa v týchto obrúskoch nenachádzajú.

    Čo sa týka (ne)zloženia obrúskov, veľmi oceňujem, že neobsahujú zbytočné éterické oleje, sú bez zložiek živočíšneho pôvodu,  alkoholu, farbív,silikónov,mikroplastov, parabénov, neobsahujú mydlá, tým pádom sú šetrnejšie k pokožke a nevysušujú ju, taktiež sa nemusíš báť pretrieť nimi očká, nedráždia a nezanechávajú mastný povlak na pokožke. Sú nebielené chlórom, a významné plus v tomto (ne)zložení je, že neobsahujú taktiež žiaden phenoxyethanol, čo je podľa mňa mierne nebezpečná látka pre dojčiace mamičky a hlavne detičky, nakoľko môže spôsobiť alergické reakcie, má negatívne účinky na ❗mozog a ❗ nervový systém. Pri jeho rozklade vzniká fenol, ktorý môže ❗deaktivovať mechanizmus imunitného systému . Ak uvidíš v nejakom zložení túto látku, ruky preč. Navyše sú rozložiteľné v prírode, čo je za mňa obrovské plus. Nie že by som šrégom vyhadzovala obrúsky mimo kôš, ale jeden nikdy nevie, čo si deti zaumienia ,a kde všade môžu obrúsky skončiť, keď sa rodičia nepozerajú.

    99% vody, bio mandľový extrakt, perforácia

    Ale teraz k tomu peknému, Natural Aqua, ako už z popisu vyplýva, obsahujú 99% vody. Ph k pokožke majú neutrálne. Druhá varianta obsahuje naviac ešte bio mandľový extrakt a majú jemnučkú vôňu. Oboje sú vhodné od novorodeniatka. 

    HiPP Aqua ma veľmi milo prekvapili, sú jemné aj napriek tomu, že obsahujú celkom veľké množstvo vody. Pri iných značkách mi prídu obrúsky označované ako ,,aqua", prípadne "99 % vody" veľmi tvrdé a nepoddajné, kľudne by som niektoré prirovnala ku klasickému papieru namočenému vo vode. Neraz som obrúsok aj žmýkala od toho množstva vody, zatiaľ čo pri HiPPkách môžem smelo pokračovať v práci. Čo oceňujem sa zdá ako banalita, ale za mňa dosť šikovné riešenie. Každá jedna vlhčenka je v strede perforovaná, teda sa dá krásne potiahnutím rozdeliť na 2 kusy. Ja som toto využívala stále, veľké obrúsky pri utieraní hlavne veľkej kôpky ostávali na väčšine povrchu nevyužité, takto som si odtrhla polovičku a využila skoro jej celý povrch. Ušetrený čas prekladaním a každým prebaľovaním ušetrené aj vlhčené obrúsky, balenie mi vydržalo minimálne o 2 dni dlhšie. 

    Moje dieťa nevykázalo počas 2 týždňov žiadnu reakciu, nám tieto obrúsky sadli ako "riťka na šerbeľ" , takže za mňa ako vrchného testovača sú to len samé plusy. Čo by som mohla označiť za malinký mínus je, že Aqua obrúsky môžu niekomu mierne "zapáchať". Je to avšak práve tými prírodnými vláknami celulózy, z ktorej je obrúsok vyrobený, tá má svoj špecifický zápach, práve tým nebielením a práve tým zložením (viď hore spomínaný príspevok na mojom profile). 

    Takže, keď si dáme rekapitulejšn, bez zbytočnej chémie, šetrné k prírode, obal má krásny vzhľad a všetky potrebné informácie a jeden balíček obsahuje 60 vlhčeniek, ktoré sa dajú rozdeliť na dve. Takže vlastne 120 kusov v balíčku. 

    #test_hipp_natural , #recenzia , #konik_testuje

    #skusenosti_hipp_natural

    zuzkazp
    3. apr 2021    Čítané 98x

    HIPP-kovanie s "vlhčenými" 😉

                                           Ahojte, milé maminky

                     Na začiatok ak dovolíte, troška sa Vám predstavím 🙂

    • Volám sa Zuzana a som "prvo-matkou" malého Paľka, ktorý budúci týždeň dovŕši 8 mesiacov.

    Takže s Paľkom v hlavnej úlohe som 16.3. obdržala balíček, na ktorý som sa tešila, nakoľko už dochádzalo predchádzajúce balenie vlhčených, čiže výborné načasovanie. A také malé prvé + . 

    Ako prvorodička som v drogérii pri kupovaní hygienickych potrieb troška tápala, každá mama chce predsa pre svoje bábo to najlepšie a výber je naozaj viac než pestrý. Čím viac som sa pýtala na názory...tým viac toho "najlepšieho" mi bolo poradené, ale to určite poznáte. Po HIPP vlhčených obrúskoch som, priznám sa, nepokukovala.

    Samozrejme, čo prvé zaujme také malé krpadielko, ako nekonečné šušťanie praktického mini balenia HIPP Babysanft Natural vlhčené obrúsky s Bio-mandľovým extraktom.

    A čo zaujalo mňa? Príjemná vôňa, naozaj ľahučká, nevtieravá, nie veľmi "premandľovaná".

    Nakoľko Paľko je od narodenia atopik, (problémy, žiaľ, zdedil po mne), vôní si veľmi neužijeme, s parfumovanou kozmetikou neexperimentujem, čiže toto bolo také oživenie aj pre mňa. Hoci v balení bolo len 10 obrúskov, priznám sa, nespotrebovali sme kvôli spomínanému problému. A to bol vlastne dôvod, prečo som sa zapojila a mala záujem testovať HIPP Babysanft Čistiace vlhčené obrúsky Aqua. 

    Zloženie z 99 % vody určite veľmi poteší Vás, milé dámy, ktoré máte podobný problém s detskou pokožkou ako ja so synčekom. Tu nebolo čo riskovať, si myslím, pokožka na riťke nereagovala podráždením, ani fľakmi, žihľavkou či vyrážkami. Avšak na utretie pusy a tváre som si netrúfla, to je pravda. 

    Obrúsky slúžili a ešte zopár z tejto várky poslúži aj pri príkrmových "záležitostiach každodenných", kedy sa príkrm dostane aj na miesta, kde by jeden neveril. Ako sa hovorí radšej raz vidieť, ako 10x napísať 😉

    • Na začiatku testovania som vytkla len jedno a to, že trolinka viac vody by to ešte možno chcelo. Tých 99,5 %? Ale je to len o zvyku a taký môj prvý dojem. 
    • Čo potešilo určite?  Perforácia obrúskov.

    Osobne som sa ešte s dierkovaným delením nestretla, vždy len vyťahujem vyťahujem niekedy aj 5-6ks naraz ale určite to poznáte :D

    No čo dodať na záver? HiPP-ky ako sme si ich familiárne nazvali s Paľkom, naším testovaním určite prešli. 

    Niekedy naozaj menej je viac, a obrúsky určite účel splnia 😉

    Majte sa krásne maminy, užívajte detičky.

    PS: Ďakujem za testovanie @konik_testuje  a aj za kolonku " Ulož ako rozpísaný" :D 

    #skusenosti_hipp_natural

    simie10
    2. apr 2021    Čítané 303x

    ⭐️HiPPky - vlhčené, ktoré zachraňujú situácie⭐️

    Keď sme dostali na testovanie HiPP vlhčené obrúsky, veľmi som sa potešila. Povedzme si na rovinu - také "vlhčenky" veľakrát vedia zachrániť situácie, do ktorých sa s našimi deťmi neraz dostaneme. Áno, najlepšia je čistá voda. Áno, najlepšie je používať čo najmenej chémie. A áno, "vlhčenky" z hľadiska produkcie odpadu nie sú žiadne terno, ALE niekedy sú situácie, kedy sú nevyhnutnosťou. U nás platí zákon, že keď náš Artur 4 dni nekaká (ja už v strese, že prečo toľko nekakal) a ideme k pediatrovi, ktorý povie "vyzlečte ho", v zásade viem, že bude pokadený až po lopatky. A v takejto situácii nepoviete sestričke, či môžete otrčiť zadoček bábätka do ich umývadla, však? Presne takéto situácie u nás vlhčené obrúsky zachraňujú. 

    HiPP obrúsky sme dostali v dvoch prevedeniach. AQUA, ktoré majú 99 % vody, a druhé také, ktoré obsahujú BIO MANDĽOVÝ extrakt. 

    My sme si obľúbili tie AQUA s 99 % vody. V balíčku ich bolo 2x 60 ks - ak nerozumiete, čo znamená 2x 60 ks, hneď vysvetlím. Tieto vlhčené obrúsky majú skvelý patent, a síce, dajú sa vďaka perforovaniu pretrhnúť na polovicu. 

    Obrúsky sú bez alkoholu, éterických olejov, plastov, mydla, farbív, parabénov, silikónov a bez zložiek živočíšneho pôvodu.

    Na druhej strane sú veľmi citlivé k detskej pokožke - čo sme aj otestovali, keďže naše dieťa má naozaj citlivú riťu. Dajú sa používať bez strachu z alergickej rekacie aj na tvár či ručičky a sú biologicky rozložiteľné.

    Mandľový variant, ktorý sme dostali, mal skvelé praktické balenie a šupli sme ho pre prípady núdze do kočíka. Ako môžete vidieť, náš malý asistent, testovač, sa náramne vyhral aj s obalom. Ako som už písala nedávno - najlepšia hračka nie je hračka :D.

    PLUSY:

    + ľahká (prakticky žiadna) parfumácia

    + široká využiteľnosť

    + praktické balenie

    + perforovanie na obrúsku

    + zloženie

    + cena

    MÍNUSY

    - menej navlhčené 

    - otvárací patent

    (mandľové môžu niekomu trochu "smrdieť)

    Ak ste sa dostali až na záver tejto menšej recenzie, tak by som vám ešte rada zaželala krásne veľkonočné sviatky:

    Láska zeleného štvrtku, viera Veľkého piatku, nádej Bielej soboty a víťazstvo Veľkonočnej nedele nech Vás naplní pokojom a dôverou. Majte krásne, už skoro jarné dni 🙂.

    Sima

    #test_hipp_natural  #recenzia #skusenosti_hipp_natural

    Keď sa papá máme vždy po ruke vlhčené obrúsky.
    Aj u vás sú špagety 🍝 také obľúbené?
    SOS kopa vreckoviek po ruke musí byť 🤣🙆

    #test_hipp_natural

    #test_hipp_natural
    Pokračujeme ďalším balíkom 🙂 obrúsky sa Emke vyťahujú veľmi ľahko 🙂 voňajú menej ako tie prvé ale vôbec to nevadí, utiera sa s nimi ľahko aj všetko ostáva jemnučké 🙂 chcem pochváliť to že sa jeden obrúsok dá pretrhúť bez problémov na dva, keď je potrebné utrieť len ústa napríklad 🙂

    (3 fotky)
    paulinaprokopova
    Správa bola zmenená    28. mar 2021    

    Konečne to vyzerá, že prišla jar a vraciame sa k obľúbenému piesku ♥️
    Prvá pomoc po pieskovisku na ručičky 👍👏

    #test_hipp_natural

    tincek12
    Správa bola zmenená    26. mar 2021    

    #test_hipp_natural

    Joj tieto obrúsky❤Jeden balík s 99%vody sme už využili do posledného obrúsku. A tak som dnes skúsila otvoriť tieto s BIO mandľovým olejom. Priznám sa , ja osobne nemám rada obrúsky, ktoré sú parfumované alebo obsahujú iné zložky. Kupujeme aj tie, ale míňame ich celá rodina na upratovanie domu, auta a používam ich aj pri fenke ,ktorú máme vnútri. Celkovo mám najradšej čistú vodu a keď už musím siahnúť po vlhčenych obrúskoch tak volím s vysokým obsahom vody.
    Ale tieto ma veľmi milo prekvapili 🥰 sú napustené pleťovým mliekom a preto sú jemné, akurát vlhké, takže nie sú studené, ako obrúsky niektorých iných značiek a majú jemnú vôňu mandlí vďaka Bio mandľovému oleju. Zatiaľ to vyzerá, že sú vhodné aj na citlivú pokožku,ktorú má mnoho detí ,medzi ktorými je aj náš Dominik. Aj tieto sú bez plastov a sú biologicky rozložiteľné, z čoho mám taktiež radosť. Taktiež sa dajú skvelo rozdeliť a z jedného obrúsku máte dva menšie. Túto vlastnosť som si na Hipp obrúskov veľmi obľúbila 🙏😊
    Skúšali ste ich už?
    Krásny piatok želáme 🌷⚘

    #test_hipp_natural #bezreakcie #vlhceneobrusky

    Ubehli už takmer 2 týždne, odkedy sme začali testovať obrúsky, pomaly sa blížime ku koncu. Matej je na kozmetiku trošku citlivejší, nemá vyslovene exémy alebo pupáky, ale pokiaľ mu daný produkt nesadne, tak sa mu pokožka začervená a robia sa mu suché miesta. To platí aj v plienkovej oblasti, keď sme mali nevyhovujúci krémik, obrúsky, plienky, tak nastalo začervenanie a miestami suchá pokožka. Pri týchto obrúskoch sa nám za ten čas, odkedy testujeme neobjavila žiadna reakcia, čo je super, keďže vlhčené nám sedia asi len od dvoch značiek. Ženy, matky, čoskoro príde záverečná recenzia. Zatiaľ majte krásny deň a šťastné, vysmiate deti 🙂

    #test_hipp_natural si užívame 😍😁 vlhčené sú za nás super bez akejkoľvek reakcie 🙌👌

    baska_zet
    Správa bola zmenená    22. mar 2021    

    #test_hipp_natural #zlozenie

    Takže, pozrieme sa trošku bližšie na zloženie uvádzané na obaloch vlhčených obrúskov HiPP natural aqua a Natural s bio mandľovým extraktom. Oboje majú niektoré zložky rovnaké, tak si najskôr dáme pár základných info o nich.

    Základná zložka v oboch prípadoch je Aqua-voda.
    Druhú spoločnú zložku majú Citric acid - kyselina citrónová. V kozmetickom priemysle sa používa na úpravu pH produktu aj pokožky. Pokožku čistí, spevňuje a bojuje proti pigmentovým škvrnám. Je antibakteriálna a antimykotická .
    Ďalej tu máme Sodium citrate - citrát sodný . Používa sa z dôvodu znižovania pH emulzií a maskuje pôvodné arómy. Pôsobí ako antioxidant a taktiež ako mierny konzervant. V bežne používaných koncentráciách nepôsobí nepriaznivo na organizmus, takže sa smie používať aj v detskej kozmetike.
    Sodium benzoate - Benzoát sódny je sódna soľ kyseliny benzoovej. Vyskytuje sa prirodzene v ovocí (jablká, marhule, brusnice), hubách, škorici, čaji atd. Jeho hlavnou funkciou v kozmetike aj potravinárstve je konzervovanie hotových výrobkov. Zabraňuje množeniu baktérií, ale nezabíja ich, chráni pred hubami, plesňami a kvasinkami. Nepatrí medzi alergény.

    Tak to boli spoločné zložky v zložení, teraz si trošku povieme o zložkách v konkrétnych obrúskoch. Čo sa týka HiPP natural aqua, tak nám tu ostal Caprylyl/ Capryl glucoside.
    Kaprylyl/kapryl glukozid je jemná, neiónová povrchovo aktívna látka ,(laicky je to micelarka, viaže na seba špinu a mastnotu), získaná z obnoviteľných surovín , väčšinou mastných alkoholov a glukózy rastlinného pôvodu. Nevysušuje pokožku a je vhodný pre detskú kozmetiku. Má výborné čistiace schopnosti a patrí medzi jeden z najjemnejších čistiacich prostriedkov, je určený pre krehkú a citlivú pleť, navyše je plne biologicky odbúrateľný z vodných zdrojov. Je to certifikovaná látka pre použitie v prírodnej kozmetike.

    Teraz mám ostávajú zvyšné zložky v HiPP natural s bio mandľovým extraktom.
    Glycerín - má 2 základné úlohy. Zvlhčuje pokožku a viaže voľnú vodu v prípravku , čo znižuje pravdepodobnosť množenia mikroorganizmov v produkte.
    Prunus amygdalus dulcis seed extract - tu máme spomínaný mandľový extrakt z mandle , obsahuje veľa vitamínov ( A,E,F), minerálov, vlákninu, kyselinu olejovú a linolovú. Má silné upokojujúce a regeneračné účinky. Celkovo mandľový olej je výborný v každom ohľade, to by bolo písania do rána 🙂
    Dipropylene glycol - viaže na seba vodu, podobne ako glycerín. Tým pokožku hydratuje a zvlhčuje. Napomáha vstrebávaniu ďalších látok hlbšie do pokožky. Má mierne dezinfekčný účinok. Je to jediná zložka, ktorá nemá prírodný pôvod, ale nie je pre ľudský organizmus škodlivá , v tele sa neukladá.
    Cocamidopropyl betaine - buď sa získava z kokosového oleja, čo teda v tomto prípade dúfam že áno, alebo sa syntetizuje v labáku.
    Má výbornú čistiacu a peniacu vlastnosť, takže sa v obľube používa v mnohých výrobkoch. Je mimoriadne účinný pri použití v prípravkoch na suchú, citlivú a problematickú pokožku. Je schválený ECOCERTom a môže sa používať pri výrobe prírodnej kozmetiky.
    A posledná zložka, parfum. Nepíše sa konkrétne aký, aká koncentrácia, podľa popisu sú napustené mandľovým telovým mliečkom, tak rátam ( dúfam) že uvádzajú parfum kvôli tomu, ak je mlieko s prídavkom mandľovej esencie.

    Čo sa týka samotnej vreckovky, uvádzajú že je rozložiteľná z jemných prírodných vlákien. Za mňa dobré zloženie, ktoré obsahuje skoro každý kozmetický prípravok. 🙂

    Aj vaše detičky majú teraz obdobie "ja sama" u nás to nedávno začalo a dúfam, že skoro skončí.
    Takže aj riťku utiera sama 🙆🤣✊

    #test_hipp_natural

    #test_hipp_natural
    Pokračovanie nášho testovania prebieha zatial bez problémov. Nakoľko ma drobec dosť citlivú riťku na vlhčené obrúsky ostala som milo prekvapená. Nie je vôbec vyhádzaný. Dávame servítkam zabrať keď že sa používajú na skoro všetko. Uvidime ako to pojde ďalej 👌👌

    #test_hipp_natural Testujeme vlhčené utierky pri prebaľovaní a zatiaľ som spokojná 🤩

    #test_hipp_natural #odplienkovanie #storka

    Okrem malého Matejka máme doma ešte staršiu sestričku. V jej 2 rokoch sme začali odplienkovať, avšak dala nám jasne najavo, že nemá absolútny záujem sa plienky zbaviť. Tak sme skúsili opäť v 2 a pol roku, a tu sa už lady pohli. V priebehu týždňa pekne cikala do nočníka, a že to stálo kopec nervov. No stále mala problém s veľkou potrebou. Keďže plienku mala ešte na spánok, vždy sa pokakala po zobudení alebo pred spánkom, počas dňa si plienku vypýtala. Nezabrala motivácia typu ovácie počas prvomájového pochodu, nezaberali maškrty , nič. Kúpili sme knižku o hovienku, už ju viem snáď naspamäť, ale spolu so sľubom, že ak začne kakať pekne do nočníka, kúpime bábiku sa podarilo. Síce to tam šupne vo forme bobku ,, alá koza" a zvyšok išiel do plienky, ale už aspoň na ten nočník sadne s tým, že vytlačí aj hovienko. Toto trvalo asi ďalší týždeň, a dnes, zlomový deň, plienka prázdna, nočník plný. No, už aj tú bábiku musíme kúpiť 🙂
    Keďže je ešte štvrtinový plienkač, stále používam vlhčené aj pre ňu. Hlavne teda po nočnom spánku a keď sa vrátime z vonka. Pri nej som využila naplno HiPP s bio mandľovým extraktom, sú jemnučké, obsahujú jemnučký parfum a vždy mi stačí na utretie len polovička obrúska. Povedala by som, že má aj pokožku po pár dňoch v intímnych partiách jemnejšiu - vivat mandle 🙂
    Takže vlhčenkám zatiaľ holdujú obidve moje deti.
    Ako úspešne zmaturovaný chemik sa vždy zaujímam o zloženie najmä detskej kozmetiky a iných produktov pre detičky, tak som sa rozhodla, milé mamičky, že si večer posvietime na konkrétne zložky uvedené na obale obrúskov. Ja už som to prešla a výsledok je k mojej spokojnosti. Koniec koncov, tie pôvodné názvy pôsobia tak chemicky, čo je nie vždy pravda, tak vám o nich bližšie niečo napíšem. Majte krásny deň ❤️

    tincek12
    Správa bola zmenená    21. mar 2021    

    #test_hipp_natural

    Naše testovanie vlhčených obrúskov Hipp je v plnom prúde. Už to bude týždeň čo ich využívame na Dominkovu rituľu, viem mu s nimi umyť aj ruky či tvár, keďže nám onedlho vykuknú nejaké tie zuby na svet a sliny sú všade. Fakt všade.
    A predovšetkým máme v dome fenku. A keďže Dominik už prišiel na to ,že keď jej natiahne ruku ona mu ju vyoblizuje, musíme mať jeden balík po ruke aj v obývačke 🤣🤦‍♀️ Zatiaľ je jeho pokožka bez hocijakej reakcie , z čoho mám neskutočnú radosť 🙏 a radosť z nich objavuje aj tatino. A prečo? Tatino býva rád nápomocný, čo je skvelé , ale. Ale pri vyberaní obrúskov, ktoré sme používali pred testovaním ,väčšinou vytiahne miesto jedného, viac. Doslova guču obrúskov 🤦‍♀️ Ale novinka od Hipp nás milo prekvapila, oni sa dajú trhať 🥰🤷‍♀️ Takže keď potrebujem menej než jeden - viem mať vlastne polovicu z neho 🙏 Či to majú aj ostatné obrúsky tejto značky vôbec neviem , ale tieto s 99% vody si obľubujeme celá rodina čoraz viac 🥰 uvidíme ,čo nás ešte s nimi čaká.
    Krásnu nedeľu prajem spolu s Dominikom ❤

    #test_hipp_natural
    Ďakujeme za možnosť testovať tieto skvelé vlhčené obrúsky. Naša Emka začala najmenším balíčkom. Vreckovky majú krásnu vôňu, po utretí tváričky ostala pokožka jemnučká. Emka okrem vône otestovala aj chuť 🤣slovne sa nevyjadrila ale podľa výzoru jej asi chutili 🙂 pokračujeme ďalej 🙂

    (3 fotky)

    #test_hipp_natural
    Ahojte tak konečne pridávam aj ja fotečku. Prišiell nám balíček na testovanie Hipp vlhčenych obrúskov. A teda tešime sa moc keď že vlhčené sa u nás využívaju veľmi často🍀❤

    #test_hipp_natural #storka #mojsynjeumelec

    Bežne si v našej domácnosti s manželom pomáhame, čo sa týka vlastne všetkého. Kŕmim malého, samozrejme nehoda sa stane kedykoľvek a kdekoľvek. A hlavne keď si už myslíš, že je všetko cajk, tak nie nie, moja milá. Ono to príde. Aj Matej čakal na svoju príležitosť. Samozrejme ako správny loptoš to netrvalo dlho a prišlo to. Kýchanec. Ale nie obyčajný, ale taký, čo ti zabezpečí minimálne 15 minút povrchových úprav. Kričím na manžela teda,,,Prines mi vlhčenku, malý kýchol s plnou pusou a všade je príkrm". A on priniesol, otvoril a vytiahol asi 4 utierky. Hovorím mu, čo si šiši? Stačí jedna, zvyšok potom utriem keď sa naje. A daj ju napoly. Iniciatívne berie nožnice, keď tu to zazrel. Trhacia vreckovka. Podal mi polovicu a súhlasne pri tom prikyvuje a šomre si niečo v zmysle, že toto je fakt šikovné.
    Dieťa utreté, príkrm spapaný, môžeme sa ísť hrať. Teda, až keď dám kuchyňu zo stavu batik do stavu normál 🙂 pekný deň maminky 🙂

    (2 fotky)

    Rúžové s BIO mandľovým olejom alebo modré s 99% obsahom vody, ktoré máte radšej? Najnovšie nájdete vlhčené obrúsky NATURAL, ktoré sú biologický rozložitelné, bez plastov a mikroplastov, už ste ich vyskúšali? K nám sa dostali vďaka #test_hipp_natural a keďže už od Tomáškoveho narodenia striedame pár naších obľúbených značiek vieme presne čo od vlhčených obrúskov očakávame. V prvom rade si potrpíme na kvalitu žiadna chémia, vône nič nám v nich netreba ideálne je voda tie s 99% obsahom vody sú pre nás ako vyšité, ďalšia za nás dôležitá vec je vlhkosť utierok ktorú majú tie Hippacke ideálnu, ľahko sa vyberajú a úžasnou novinkou je rozdelenie jednej obrúsky na polovicu u nás hneď padli za obeť práve tie s mandľovým olejom využili sme ich na pusinku pri príkrmoch, nádherné voňajú a aj napriek zvýšenej citlivosti pokožky nášho bábätká sa neprejavili žiadne príznaky podráždenia pokožky ako u niektorých iných vlhčených obrúskov ktoré sme už vyskúšali.