Adopcia - aká bola vaša cesta k dieťatku?
dievcata viem ze je tu k tejto teme co to popisane len ked listujem diskusiamu sklzne to do inych foriem starania sa o deti. Velmi zvazujeme s manzelikom adopcoiu. Rada by som adopciu co najmesieho babatke. Chcela by som od vas ziskat info ako to bezi realne, viem o fomralnom postupe z webu ale o pocitoch tetach a ujoch zo socialky a o tom ako to vlastne skutocne vyzera ked si ide po babo neviem nic. Podeli sa niektora z vas so svojim pribehom.
Vopred dakujem adminovi ze tuto temu nezamkne
ahojte, prosim nemate nejaku aktualnu skusenost ake su cakacie doby v BA? na biele babatko do 1 roka. Dakujem za info
Ahojte. Prosím vás, ak niekto máme také znalosti. V piatok 22.1. sme si priniesli malého z pôrodnice. Viem,že na materskú dovolenku môžem hneď nastúpiť. Chcela som ale vedieť, či sa dá,že by som nastúpila až od 1.februára. Nestratim takto narok na materské? Nie je tam nejaká doba?
@jasomzabka mozes odstupit. Kym nie je posledny sud myslim az
@very_sad ďakujem 💙. Sme NR kraj. Čakali sme 4 roky a mesiac, už nám hrozila ďalšia aktualizácia. Mali sme tie najťažšie požiadavky, zdravý biely novorodenec. Pán Boh ma opäť vypočul, už po druhý krát sme si domov priniesli novorodenca priamo z pôrodnice. Pred 5.rokmi našu Emku a teraz presne na jej piate narodeniny si domov priniesla bračeka Šimonka.
Žienky ako to teraz je keď je covid? Dostávate deticky? Lebo vraj to v momentálnej situácii nieje možné . Aj keď sa mi to veľmi nezdá. Je tu niekto z po kraja? Ako dlho čakáte?
@laura1994 mrzi ma ake hluposti ti rozpravaju..
Obmedzeny rezim ale vsetko funguje. Ale obavam sa, ze je to zase len o konkretnych ludoch..
Ako ste vy na tom, pripomenies?
@rebekarebekova
@nikadomi
Tak nám povedali ešte v decembri, že momentálne do konca januára sa nedá ísť pozrieť na detičky ani do detských domovov, čiže je to v podstate pozastavené.
Prepáč, neviem čo máš konkrétne na myslí, ale ak to ako dlho čakáme tak v auguste to budú 4 roky ;)
@nikadomi co je IA?
@nikadomi to uz druhe, ze? Napises blizsie? 💪💪💪🤗🙏
@rebekarebekova interakcia 🤗

svagrina mi povedala, ze jej naj kamoska odstupila od adpcie po 6 tyzdnoch, neverila som myslela som ze to sa nemoze, vraj boli starsi mali zdravotne problemy, citili, ze chlapca vobec nezvladaju, padali dolu hubou, nikto im nemohol pomoct no des... a ze sa z toho stale nevedia spamatat a je to uz pol rok