Adopcia - aká bola vaša cesta k dieťatku?
dievcata viem ze je tu k tejto teme co to popisane len ked listujem diskusiamu sklzne to do inych foriem starania sa o deti. Velmi zvazujeme s manzelikom adopcoiu. Rada by som adopciu co najmesieho babatke. Chcela by som od vas ziskat info ako to bezi realne, viem o fomralnom postupe z webu ale o pocitoch tetach a ujoch zo socialky a o tom ako to vlastne skutocne vyzera ked si ide po babo neviem nic. Podeli sa niektora z vas so svojim pribehom.
Vopred dakujem adminovi ze tuto temu nezamkne
@laura1994 my sme brali malého z pôrodnice 19.3.2021. Volali z Upsvr 5. 3 a 10.3 sme videli spis a boli v pôrodnici.. Mame adopciu
@vargatomas1 Ako by na to prišla, že vy? Ako vieš, že ona vrátila a sleduje ta? Osobne som nezachytil nikoho, kto by tu niečo také riešil. Nemá sa odkiaľ dozvedieť kto konkrétne dostane dieťa.
Ahoooojteeee , DNES KÚZELNÝ TELEFONÁT 🤩🤩🤩😛 zajtra si ideme pozrieť dokumenty o malom chlapčekovi 🙂 držte palce 🙂
@vargatomas1 ja osobne by osm si to vydiskutovala cez IP 🙂
@vargatomas1 ja som tu ziadny konflikt ohladom teba nezaznamenala a to som tu stale, hoci uz mame proces uzatvoreny. A to je nejako cerstvo pridelene dieta ci uz davnejsie? Neviem co medzi sebou mate, ale aj ak by to bolo tak ako pises, ze si ona mysli, tak vem nic nemoze a predpokladam, ze aj ona to vie. Zrejme si to tu aj precita , ze ti nieco prekaza a bude po probleme
@vargatomas1 tak ono sa to moze stat jasne, ale nechapem ani ja celkom ze co chces vediet. Chapem ze nechces rozpravat ale ak to nie je pravda tak jednoducho neries. Ignoruj ju a ona raz prestane. A potom sa to da normalne cez vyzvu cez pravnika. To ale musis mat dokaz ze obtazuje
@vargatomas1 alebo napis ze ci je niekto ochotny do spravy ked budes potrebovat a iste sa niekto najde
@vargatomas1 chapem. Ale mozno pomoze niekto. Neviem ci bosorka este funguje tu. A navrat nevie pomoct? Lebo nam dost pomohli aj oni
@vargatomas1 uz asi viem o ktoru mamicku asi ide a neverim, ze by ti robila problemy,
@vargatomas1 na fb si dokonca bezdovodne blokujes ludi
@tecko28 akoze viete čo je vo veci ? ked bezdovodne? nie pani tam bola zablokovana ale malo to svoj dovod
@vargatomas1 hovorim o uplne inej situacii, ked si predavala knihy a jedna pani upozornila, ze ich predavas drahsie ako bola cena novej a ty si ju rovno blokla ( moja znama .mimochodom uz ti v minulosti kseft spravila) A ty ju za pravdu bloknes.
@tecko28 ja som niektoho blokla ? a to s tymi knihami bolo fakt o nedorozumeni ja som ich kupila z ceska za drahšie preto to tak bolo ale fakt nie som si vedoma že som ju blokla dokonca kto mi pisala spravy tak som im odpisovala ze ak staci tak ich rada požiaciam fakt ma to mrzi a ked sa tak stalo tak sa velmi ospravedlnujem tej pani a knihy jej rada darujem uz len kvôli tomu ze sa tak stalo kludne jej to odkazte a teda nech mi napise dakujem

Ahojte dievčatá. Máte niektoré informáciu, že sa v tomto období nerodia detičky, ktoré by mali ísť do osvojenia? Je tu niekto kto mal sprostredkované interakcie od začiatku roka?