Adopcia - aká bola vaša cesta k dieťatku?
dievcata viem ze je tu k tejto teme co to popisane len ked listujem diskusiamu sklzne to do inych foriem starania sa o deti. Velmi zvazujeme s manzelikom adopcoiu. Rada by som adopciu co najmesieho babatke. Chcela by som od vas ziskat info ako to bezi realne, viem o fomralnom postupe z webu ale o pocitoch tetach a ujoch zo socialky a o tom ako to vlastne skutocne vyzera ked si ide po babo neviem nic. Podeli sa niektora z vas so svojim pribehom.
Vopred dakujem adminovi ze tuto temu nezamkne
Môžem sa prosím vás opýtať, tie čo ste menili požiadavky počas čakania, tak ste ich menili až pri aktualizácii? Tu máme mať až v septembri a ja by som chcela už zmeniť požiadavky. Stačí napísať len email na príslušný úrad alebo musíme ísť na úrad kde sme robili prípravu.?
@berginkan ale nie pani mala pravdu fakt som tam hodila komentare ktore neboli ok, ale uvedomila som si to az neskôr a aj pani som ovrkla a nereagovala dalej ale uz sa to nastastie vysvetlilo k spokojnosti oboch.
@djura držím palce aký starý chlapček ak sa môžem opýtať 💛
@martusianka78 jasne, vraj bude mať čoskoro 3 rôčky 🙂
Prosím vás, ak ste si brali dieťatko z CDR ako dlho trvalo kým ste ho mali doma od prvého kontaktu?
Je to maly divocak😂
@maartinkaa 😍😍😍 krásne , šťastné dievčatko 😍

@tecko28 pisem vam IP dakujem