Adopcia - aká bola vaša cesta k dieťatku?
dievcata viem ze je tu k tejto teme co to popisane len ked listujem diskusiamu sklzne to do inych foriem starania sa o deti. Velmi zvazujeme s manzelikom adopcoiu. Rada by som adopciu co najmesieho babatke. Chcela by som od vas ziskat info ako to bezi realne, viem o fomralnom postupe z webu ale o pocitoch tetach a ujoch zo socialky a o tom ako to vlastne skutocne vyzera ked si ide po babo neviem nic. Podeli sa niektora z vas so svojim pribehom.
Vopred dakujem adminovi ze tuto temu nezamkne
Bola som osobne na sude v info kancelarii, uz sa mi to zdalo dlho, je to termin pol roka od podania navrhu na osvojenie.Ale teraz sme uz kludnejsi, cakame na postu a hlavne uz mozeme objednat dovcu 😎
dnes ma "vyhodili dverami" tak som "vosla oknom". Chceli sme teraz v maji absolvovat pripravu v Navrate ale dnes mi volali, ze uz maju plny stav, tak nas nemozu zobrat. Tak ma napadlo, ze preco by sme nemohli absolvovat pripravu v inom kraji, kde mozno maju volno. Tak som tam po stvrty krat volala a idemeeeee do Ziliny. 30.04 a 1.05 mame skupinovu dvojdnovku. Individualne sedenia potom absolvujeme v BA. Strasne sa tesim. Ak by sme to neabsolvovali teraz, dalsiu pripravu maju vsetci az v septembri, co by bola casova strata 5 mesiacov. Pani bola prekvapena, ze sme ochotny cestovat, ale tak za nasim kinderkom aj na koniec sveta.
ahojte, prosim vas, je nejaky paragraf do prace, ktory by ospravedlnoval ucast na priprave? dakujem 🙂
@gelinka75 veru by sa to zislo. Prve sedenie mame buduci tyzden vo stvrtok a v piatok. V piatok je sviatok, co je super, aspon usetrime den dovolenky.
@gelinka75 aj my sme chceli ist, ale neuslo sa nam miesto. Tak skupinove sedenia spravime v Navrate v Ziline a individualne v BA. Skoda mohli sme byt v skupine spolu 😉
@kikuska_wedge skoda, nevadi, aj tak budeme cakat spolu 😝 ved to je skoro zarovno nie? 🙂 juj do ziliny by sa mi nechcelo, v usmeve mi ponukali do nitry ale oni maju uplne inak ako navrat
@gelinka75 hej hej. Tiez sme si radsej vybrali Navrat. Nemali sme inu moznost ako tu Zilinu. Do navratu v BA sme sa nedostali uz mali plne. V usmeve asi neotvoria teraz pripravu, lebo maju maly pocet. A psychlogicka zo Senca z UP odisla a nova nastupuje az 1.6.

@johanka121 Ďakujem, zistím si... no nám pri poslednom súde sudkyňa sľúbila, že to prebehne rýchlo.... tak uvídíme, .. dúfam, že to nebude až 6 mesiacov trvať...