Adopcia - aká bola vaša cesta k dieťatku?
dievcata viem ze je tu k tejto teme co to popisane len ked listujem diskusiamu sklzne to do inych foriem starania sa o deti. Velmi zvazujeme s manzelikom adopcoiu. Rada by som adopciu co najmesieho babatke. Chcela by som od vas ziskat info ako to bezi realne, viem o fomralnom postupe z webu ale o pocitoch tetach a ujoch zo socialky a o tom ako to vlastne skutocne vyzera ked si ide po babo neviem nic. Podeli sa niektora z vas so svojim pribehom.
Vopred dakujem adminovi ze tuto temu nezamkne
Podla mna sa to deje, znamosti, obalocky a ides..vsade je to tak, vo vsetkom, zial...a bohuzial, aj tu...a na urade mam normalne pocit z tych ludi, ze cakaju a podla toho budu robit...
Žienky ale to čakanie aj keď je veľmi dlhé stojí za to a náš drobček nám vynahrádza celý ten čas. Tie pusinky objatia a to zázračné a zároveň obyčajné slovo MAMA sa nedá zaplatiť ničím. Veľmi Vám želám aby ste boli čím skôr so svojimi detičkami a vtedy sa vylieči to sklamanie z nekonečného čakania. Želám Ván krásne sviatky a aby už boli posledné čo budete bez srdiečových detičiek
Ešte mám jeden príklad u nás je doktorka ktorá počas toho ako sme čakali pekne v poradí dostala dve biele detičky novorodencov. A minulý rok u nás bolo 11 utajených pôrodov ale detí sa dalo veľmi málo
inak byby my sme sa od februara pohli asi o 14 - az 18 miest ..chlapec/dievca
cize u nas to celkom ide ...
nemam tu zly pocit z pani co to ma na starosti ..ustretova a mila velmi 🙂
Podla mna v Ba su fajn
@beka22 😞a ja zas viem,že pred nami 2 manželské páry zrušili adopciu.Napriek tomu sme sa nepohli v tom čase ani o jedno miesto dopredu.😱....
@continental no je ro choré. Kým tam bola Holá ešte to išlo ale teraz je to zakliate. Inak je to choré že si niekto vie kúpiť človeka ako otroka a je to o to viac choré že si niekto kúpuje dieťatko ako vec. Hrozné!!!!!!!!!
Diečatá, prajem Vám krásne,požehnané a láskou naplnené sviatky. Tie ktoré máte už svoje detičky pri sebe, prajem, nech Vám robia v živote len radosť. Tie ktoré ešte čakáte ako ja, prajem, nech Vám to čakanie čo najskôr ubehne. Musíme veriť, že aj nás keď Ježiško neobdaril najkrajším a najvzácnejším darčekom pod stromčekom tento rok, že na nás nezabudol a čoskoro to napraví 😍
Aj ja Vam vsetkym prajem krasne, pokojne a pozehnane Vianoce, nech sa Vam splnia tajne i tie "verejne" sny a .... vsetko, co potrebujete... i v novom roku.
@anettta áno,my sme čakali rok na rómske
@tortelinka a ak sa mozem spytat v ktorom kraji. Bo ja chapem ze rok nie je dlha doba ale my zijeme v kraji kde to ide momentalne najrychlejsie. V trnave. Ja som len preto prekvapena.
@anettta ZA kraj, ale aj tak sme dostali dieta medzikrajovo, nebol on zaujem vinom kraji
@tortelinka to buď rada,poznám ženy,čo v Žilinskom kraji čakajú na adopciu viac ako 5 rokov.Je to hádam najhorší kraj,kde sa najdlhšie čaká na adopciu
@zanetaqwe áno, viem, na prvé sme čakali cca 5 mesiacov, na druhé viac, len sme to tak tak stihli aby mi nadväzovali md po sebe
Nový rok je časom pre bilancovanie, prísľuby a odvážne stávky. Nový rok je však i časom tajných prianí, ktoré majú priniesť rodine tie najvzácnejšie dary. Nech teda nemáte nikdy na šťastie, zdravie, lásku a úspech núdzu a nech vám anjelik prinesie aj dostatok porozumenia a bystrého umu. Šťastný Nový rok Vám prajem.
Ahojte,je tu nejako ticho...Nikomu neprisiel bocian na sviatky? Minuly rok (2015) vraj v BA 23.12 boli 3 babatka.
Ahojte kočky.
Mám prozbu,čo sa týka
Žilinského kraja.
Písali tu žienky,že sa čaká 5-6 rokov.
Je to ale rozdiel čakať 5, alebo 6 rokov.
Nedostali ste teraz v tomto období niektorá z
Vas drobčeka na adopciu? Koľko sa naozaj čaká v tomto kraji.
Ďakujem Žanka

@karkana
@beka22 baby to fakt? Ešte som o tom nepočula. Ak je to pravda tak je to riadne svinstvo.